2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yaaaa çok iyi kilo almışsın ben 11.6 kg almıştım en son tartilamadm daha da ama ödem var bacaklarım falan şiş eminim bklm dogursak evet belki yorucu olacak ama hafifliycez baya kisitlandi hareketler

Kizlar ben bugun muayeneye gittim nstde 70ler 50ler 40lar cikti. Alttan acilmama bakildi 2 cm olmus ve eve gelmeden once alisveris vs yaptim eve gelince benden leke gelmis. O muayeneden dolayi mi yoksa nisan mi bilmiyorum yogun koyu bi renk

Ayy benim ilki daha kötüydü. Ekimde doğum yapmıştım. Şimdi en azından yaza girerken doğum yapıcaz çok şükür
Benim de ilk oglum ekimde dogmustu.ama yaz hamileligini hic sevmedim.ayaklarim o kadar sismis ki ilkinde giydiğinm terliklere sigmiyor ayaklarım, sicaktan uyuyamiyorum...daha bir suru sey

Su 3 gundur daha beter havalar iyuce isindigindan beri gece 3te uyaniyorum yastigim terden sel olmus, dusa girip islak sacla geri yatıyorum sicaktan kuş uykusu gibi surekli uyur uyanik arasi.cok zormus yaz hamileligi

Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım bu alfamet kullananlar acaba bir kere icmede etkili oluyor mu yani mesela o gün stresten çıkti tansiyon bir adet icsek düşürür mü o gunluk

Kizlar ben bugun muayeneye gittim nstde 70ler 50ler 40lar cikti. Alttan acilmama bakildi 2 cm olmus ve eve gelmeden once alisveris vs yaptim eve gelince benden leke gelmis. O muayeneden dolayi mi yoksa nisan mi bilmiyorum yogun koyu bi renk
Muayeneden oluyor canım..Ama sen yinede doktoruna sor

Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım bu alfamet kullananlar acaba bir kere icmede etkili oluyor mu yani mesela o gün stresten çıkti tansiyon bir adet icsek düşürür mü o gunluk
Canım ben kullanıyordum tansiyonum normale dönünce bıraktım.Alfamed devamlı kullanıldığında etki eden bir ilaç öyle hemen içince çabucak tansiyon düşürmüyor..

Aşırı sıcaklardan bayılmak üzereyim ben de durduğum yerde şıpır şıpır terliyorum Rabbim hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah

hanimlar hastane cantaniza neler koydunuz netten bakiyorum cogu sacmalik gibi geliyor muzik seti koyun diyen bile olmus sanki o telasede millet dans edecek... bir de dogumdan sonra tuvalete cikmaktan korkar oldum ya cok aciyor dogumdan beter diyorlar

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Maşallah canım ellerine sağlık..
Keşke bende dikebilsem çok güzeller

Doktoruna danışmalısın bence eğer doğum başladıysa da rabbim kolaylık versin.. Sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…