Hayırlı olsun bebişin merak ettim açılma olduğunu hiç hissettin mi bende hiç bir belirti yok sanki olmayacakmış gibi . Doktor bugun elle muayene edecekti ama bir hafta bekleyelim tetiklemiş olurum dedi . Açılmamda olmazmış gibi gelmeye başladı
sağol canım. Açılma hissedilmicek gibi değil canım sancı kendini belli ettiriyor. Hakkında hayırlısı Allah gönlünden geçeni nasip etsin.
Sen benden öndesin ama benimde hić belirtim yok doktor elle muayene edecekti ama etmeyeyim bir hafta daha dur tetiklemiş olurum dedi size hiç öyle bir muayene yapıldı mı ?
Bende çok imrendim.Ne güzel 37. Haftada doğuranlar var.Benim gene 39 u bekler diye korkuyorum Doğunca uykusuz geceler olacak ama en azından bu hareketsizlik gidecek.Daha 7.5 kilo aldım.Karnimda 6-7 aylık gibi ama içeriden beni çok geriyor Bide başka çocugun varken tekrar hamile olmak çok zormuş
Yaaaa çok iyi kilo almışsın ben 11.6 kg almıştım en son tartilamadm daha da ama ödem var bacaklarım falan şiş eminim bklm dogursak evet belki yorucu olacak ama hafifliycez baya kisitlandi hareketler
Kizlar ben bugun muayeneye gittim nstde 70ler 50ler 40lar cikti. Alttan acilmama bakildi 2 cm olmus ve eve gelmeden once alisveris vs yaptim eve gelince benden leke gelmis. O muayeneden dolayi mi yoksa nisan mi bilmiyorum yogun koyu bi renk
Benim de ilk oglum ekimde dogmustu.ama yaz hamileligini hic sevmedim.ayaklarim o kadar sismis ki ilkinde giydiğinm terliklere sigmiyor ayaklarım, sicaktan uyuyamiyorum...daha bir suru sey
Zaman gecmıyor artık 20 23 temmuz arası doğum bekliyoruz bizde.keşke daha erken gelse sabrım gücüm kalmadı artık zaman durdu. Gece uyku falan kalmadı çok fazla terliyorum ben hayatımda böyle terlemedim. Sizdede var mı aynı ter olayı
Su 3 gundur daha beter havalar iyuce isindigindan beri gece 3te uyaniyorum yastigim terden sel olmus, dusa girip islak sacla geri yatıyorum sicaktan kuş uykusu gibi surekli uyur uyanik arasi.cok zormus yaz hamileligi
Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım bu alfamet kullananlar acaba bir kere icmede etkili oluyor mu yani mesela o gün stresten çıkti tansiyon bir adet icsek düşürür mü o gunluk
Kizlar ben bugun muayeneye gittim nstde 70ler 50ler 40lar cikti. Alttan acilmama bakildi 2 cm olmus ve eve gelmeden once alisveris vs yaptim eve gelince benden leke gelmis. O muayeneden dolayi mi yoksa nisan mi bilmiyorum yogun koyu bi renk
Bugün kontrolüm vardı ultrasonda hareketleri çıkıyor ben eskisi gibi hissetmiyorum..Doktor 40 a kadar bekletmek niyetinde bundan sonra 3 günde bir kontrole gidicekmişim
Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım bu alfamet kullananlar acaba bir kere icmede etkili oluyor mu yani mesela o gün stresten çıkti tansiyon bir adet icsek düşürür mü o gunluk
Canım ben kullanıyordum tansiyonum normale dönünce bıraktım.Alfamed devamlı kullanıldığında etki eden bir ilaç öyle hemen içince çabucak tansiyon düşürmüyor..
Canım ben kullanıyordum tansiyonum normale dönünce bıraktım.Alfamed devamlı kullanıldığında etki eden bir ilaç öyle hemen içince çabucak tansiyon düşürmüyor..
Zaman gecmıyor artık 20 23 temmuz arası doğum bekliyoruz bizde.keşke daha erken gelse sabrım gücüm kalmadı artık zaman durdu. Gece uyku falan kalmadı çok fazla terliyorum ben hayatımda böyle terlemedim. Sizdede var mı aynı ter olayı
hanimlar hastane cantaniza neler koydunuz netten bakiyorum cogu sacmalik gibi geliyor muzik seti koyun diyen bile olmus sanki o telasede millet dans edecek... bir de dogumdan sonra tuvalete cikmaktan korkar oldum ya cok aciyor dogumdan beter diyorlar
Tesekkur ederim spinal sezeryan oldum. Hicbir sey hissetmiyorsun zaten kolaydi 4 saatte bacaklarım açıldı. Gazımı ertesi gun sabah çıkarabildim. Gaz çıkarana kadar kati beslenmek yasak.
İlk gece yatarken kalkarken zorlaniliyor ama anneligin verdigi gucle ayaklaniliyor Tek derdim sütümün gelmemesi eve çıkıp dus almayi bekliyorum sabirla ne kadar sakin olursak bebekte o kadar sakin huzurlu oluyor. En sagliklisindan dogum nasip olsun herkese
Millet çatır çatır bebek doğuruyor ben anca dikiş dikiyorum kızlar benim ağırlıktan kaynaklı yürürken falan zorlanıyorum ama bı kaç hafta önceki ağrılardan eser kalmadı resmen çok enerjik hissediyorum ev işi vs derken akşam oluyor