- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 32
Canım inşallah bir avazda kurtulursun alırsın bebeğini kucağına.Kan alındı ,yatıs yapıldı.Bekleyecegiz sancilari
Ben bisey demiyorumda esim bu kadar cocuk yeter diyoAman hiç sorma. Kiminin fazls çıkıyor kiminin eksik. Çok kolay doğdu oysa, boşuna korkmuşum. Öyle böyle doğdular şükür. Ben defteri kapattım Allahın izniyle
Ayyy canım allah yardımcın olsun saglıkla al bebişini kucagına haber ver burdan aynı zamana denk getirsik konusa konusa :)Sana yazdiktan yarim saat sonra suyum geldi.Suan hastanedeyim .0 sanci ve 0 acilma .Dua edin lutfen.Ilki cok hizli gecmisti ,bu cok kotu olacak gibi
dene canım uzun emzirmeyi bklm her çocuğun belli bi düzeni oluyor aynı olacak değil aman MaşAllah benimki de çok yaramaz bı bebek değil sarılık tam anlamıyla bitmedi ama sanki bazen hafif sarı gözüküyor bazen beyaz bilemedim kaç hafta bu tereddüt sürer acabaŞu an için yetiyo diye düşünüyorum ama kısa kısa emziriyorum ya, boşaltmadan belki de yani, acaba daha uzun uzun mu emzirsem. Ya sütüm git gide azalırsa diye korkuyorum 15 dk emzirince. Zaten biraz uykucu bi bebek emzirmeye zor uyandırıyorum :) Sakin aynı zamanda. Sarılık da olmadı çok şükür ama bilmem ne yapayım.
yaaa aksi olurlar zatenönemli degil olsun
buyuk kizimdan kurtarabilirsem emzik vermek istiyorum amabebekken tutmadi simdi emmek istiyo boyle bi tezat
canım ben hastaneden eve geldik bı günlükken verdim başta biraz zor tuttu almadi haliyle ama sonra alıştı şükür bazı bebek napsan alışmıyor sanki bı de emzik türü de fark eder damaklı verdiysen yuvarlak dene benim kızım damaklı tutamamışti yuvarlak emmisti hep oğlum da tam tersi damaklı olanı tuttuCanım emziğe nasıl alıştırdın ya. Ben büyük oğluma da alıştıramamıştım bir türlü. Şimdi de ısrarla veriyorum yok istemiyor miniş oğlum. Alacak bebek hemen alıyor mu mesela.
hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllahSana yazdiktan yarim saat sonra suyum geldi.Suan hastanedeyim .0 sanci ve 0 acilma .Dua edin lutfen.Ilki cok hizli gecmisti ,bu cok kotu olacak gibi
Emzirmeye devam et canım insAllah çoğalır o göğsünde de başka ne yapılır bilmiyorumBenim tek memem dolup taşiyor diğer memem asla dolmuyor süt napmam lazim süt olmasa bile emziriyorum kanallardan süt gelsin diye ama yok
3 ay sonra 3 yasina gircekyaaa aksi olurlar zatenkaç yaşında canım büyük olan
Bence de mutlaka sağ derim bebek emsede faydası olurBen de mi yapsam öyle. Benim hiç boşalmıyodur
Allah kolaylık versin canım zor yaşlar3 ay sonra 3 yasina gircektam inat doneminde
Hastanede olduğun için endişelenme tatlım.Cok su geliyor. Hic sanci ve acilma yok.Bu kadar su kaybina bisi olur mu
Sanada hem çok geçmiş olsun hemde gözün Aydın canım. Hepsini denedim ama hStgane pompasını kiralamadım. Ona da yatın bakacağım. Bıgün ilk defa bir damla geldi çok şükür. 10 gün mü kaldı ben daha kısa sürer diye bekliyordum. Yarın bilgi verecekler inşallah bayramdan önce gelir evine kuzum
Cok su geliyor. Hic sanci ve acilma yok.Bu kadar su kaybina bisi olur mu
Ben ilk zaman vermedim memeyi bırakır diye söylenti vardı. Belki de alışmaz artık. Yuvarlak da denedim philipsin. Aslında onu emdi bikaç kere ama çok kaba diye damaklıya alıştırmaya çalışıyorum. Hiç olmazsa o kaba emziği veriyim bari. Çünkü bebeklerdeki emme isteğini birşeyin karşılaması lazım. Emzik olmayınca memeden ayrılmıyorlardene canım uzun emzirmeyi bklm her çocuğun belli bi düzeni oluyor aynı olacak değil aman MaşAllah benimki de çok yaramaz bı bebek değil sarılık tam anlamıyla bitmedi ama sanki bazen hafif sarı gözüküyor bazen beyaz bilemedim kaç hafta bu tereddüt sürer acaba
yaaa aksi olurlar zatenkaç yaşında canım büyük olan
canım ben hastaneden eve geldik bı günlükken verdim başta biraz zor tuttu almadi haliyle ama sonra alıştı şükür bazı bebek napsan alışmıyor sanki bı de emzik türü de fark eder damaklı verdiysen yuvarlak dene benim kızım damaklı tutamamışti yuvarlak emmisti hep oğlum da tam tersi damaklı olanı tuttu
hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllahbı avazda dogurursun
Emzirmeye devam et canım insAllah çoğalır o göğsünde de başka ne yapılır bilmiyorum
Rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle. Sağlıkla kucağına al inşallah.Cok su geliyor. Hic sanci ve acilma yok.Bu kadar su kaybina bisi olur mu
Aynen amin aminAllah kolaylık versin canım zor yaşlar
Canım bebeğin nasıl ciğerleriyle ilgili sıkıntı var mı? Bizimki hala küvezde. Sütü nasıl yaptın benimki gelmiyor hastane pompasına kadar denedimYaş ciğer sendromu. Ciğerlerindeki suyu doğumda atamadı, 8 gün ağzında burnunda hortumla durdu, o haline her gün uzaktan ve sadece camdan bakmak çok zordu gerçekten. Bugün hortum yoktu çok şükür. İnşallah yarın emzirmeye verecekler bana, sonraki asama da birkaç güne taburcu inşallahçok teşekkür ederim gerçekten çok zormuş..
ayenn sürekli emelim diyolarBen ilk zaman vermedim memeyi bırakır diye söylenti vardı. Belki de alışmaz artık. Yuvarlak da denedim philipsin. Aslında onu emdi bikaç kere ama çok kaba diye damaklıya alıştırmaya çalışıyorum. Hiç olmazsa o kaba emziği veriyim bari. Çünkü bebeklerdeki emme isteğini birşeyin karşılaması lazım. Emzik olmayınca memeden ayrılmıyorlar
çok normal bence bende hiç doğum yapmamış gibiydim tartilmayi bile canım istememişti şimdi -8.5 kgdayim geriye 6.5 kg falan kaldı hamile kaldığım kiloyaKızlar cuma günü sezeryyan oldum karnım hala doğum yapmamış gibi 3 kg gitmiş çocuk zaten 2500 doğdu. Normal mi ya
Yaaa bende normalde unuttum diyordum ama sancı başlayınca hatırladım zor vala Rabb'im yardımcın olsun sağlıkla dogurmussundr insAllahSaat 2 gibi sancilarim basladı.Dualarınız icin cok tesekkur ederim .Hala unutmamisim bu sancilari
Hadi hayırlısı inş saglıkla gelsinSaat 2 gibi sancilarim basladı.Dualarınız icin cok tesekkur ederim .Hala unutmamisim bu sancilari
Bende uykusuz bı gecenin ardından gittim doğuma sancıların arasında çok tatlı bı uyku basıyordu hep uyudum resmenHadi hayırlısı inş saglıkla gelsin
ben uyuyamadım tüm gece bu panik atak mahvetti beni doguma gidicem sıfır uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?