2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim tek memem dolup taşiyor diğer memem asla dolmuyor süt napmam lazim süt olmasa bile emziriyorum kanallardan süt gelsin diye ama yok

Aman hiç sorma. Kiminin fazls çıkıyor kiminin eksik. Çok kolay doğdu oysa, boşuna korkmuşum. Öyle böyle doğdular şükür. Ben defteri kapattım Allahın izniyle
Ben bisey demiyorumda esim bu kadar cocuk yeter diyo

Sana yazdiktan yarim saat sonra suyum geldi.Suan hastanedeyim .0 sanci ve 0 acilma .Dua edin lutfen.Ilki cok hizli gecmisti ,bu cok kotu olacak gibi
Ayyy canım allah yardımcın olsun saglıkla al bebişini kucagına haber ver burdan aynı zamana denk getirsik konusa konusa :)

dene canım uzun emzirmeyi bklm her çocuğun belli bi düzeni oluyor aynı olacak değil aman MaşAllah benimki de çok yaramaz bı bebek değil sarılık tam anlamıyla bitmedi ama sanki bazen hafif sarı gözüküyor bazen beyaz bilemedim kaç hafta bu tereddüt sürer acaba
önemli degil olsun
buyuk kizimdan kurtarabilirsem emzik vermek istiyorum ama bebekken tutmadi simdi emmek istiyo boyle bi tezat
yaaa aksi olurlar zaten kaç yaşında canım büyük olan
Canım emziğe nasıl alıştırdın ya. Ben büyük oğluma da alıştıramamıştım bir türlü. Şimdi de ısrarla veriyorum yok istemiyor miniş oğlum. Alacak bebek hemen alıyor mu mesela.
canım ben hastaneden eve geldik bı günlükken verdim başta biraz zor tuttu almadi haliyle ama sonra alıştı şükür bazı bebek napsan alışmıyor sanki bı de emzik türü de fark eder damaklı verdiysen yuvarlak dene benim kızım damaklı tutamamışti yuvarlak emmisti hep oğlum da tam tersi damaklı olanı tuttu
Sana yazdiktan yarim saat sonra suyum geldi.Suan hastanedeyim .0 sanci ve 0 acilma .Dua edin lutfen.Ilki cok hizli gecmisti ,bu cok kotu olacak gibi
hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah bı avazda dogurursun
Benim tek memem dolup taşiyor diğer memem asla dolmuyor süt napmam lazim süt olmasa bile emziriyorum kanallardan süt gelsin diye ama yok
Emzirmeye devam et canım insAllah çoğalır o göğsünde de başka ne yapılır bilmiyorum

İnşallah hemen toparlayıp çıkar kuzun

Cok su geliyor. Hic sanci ve acilma yok.Bu kadar su kaybina bisi olur mu

İlk doğumum öyle başlamıştı, suyun hepsi geldi ama korkma 24 saati var diyorlar su boşaldıktan sonra bile. Bende sancı ve açılma olmadı mecbur sezaryene aldılar, hastanedesin sanırım hiç korkma, emin ellerdesin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤

Ben ilk zaman vermedim memeyi bırakır diye söylenti vardı. Belki de alışmaz artık. Yuvarlak da denedim philipsin. Aslında onu emdi bikaç kere ama çok kaba diye damaklıya alıştırmaya çalışıyorum. Hiç olmazsa o kaba emziği veriyim bari. Çünkü bebeklerdeki emme isteğini birşeyin karşılaması lazım. Emzik olmayınca memeden ayrılmıyorlar

Canım bebeğin nasıl ciğerleriyle ilgili sıkıntı var mı? Bizimki hala küvezde. Sütü nasıl yaptın benimki gelmiyor hastane pompasına kadar denedim

ayenn sürekli emelim diyolar
Kızlar cuma günü sezeryyan oldum karnım hala doğum yapmamış gibi 3 kg gitmiş çocuk zaten 2500 doğdu. Normal mi ya
çok normal bence bende hiç doğum yapmamış gibiydim tartilmayi bile canım istememişti şimdi -8.5 kgdayim geriye 6.5 kg falan kaldı hamile kaldığım kiloya
Saat 2 gibi sancilarim basladı.Dualarınız icin cok tesekkur ederim . Hala unutmamisim bu sancilari
Yaaa bende normalde unuttum diyordum ama sancı başlayınca hatırladım zor vala Rabb'im yardımcın olsun sağlıkla dogurmussundr insAllah

Hadi hayırlısı inş saglıkla gelsin

ben uyuyamadım tüm gece bu panik atak mahvetti beni doguma gidicem sıfır uyku
Bende uykusuz bı gecenin ardından gittim doğuma sancıların arasında çok tatlı bı uyku basıyordu hep uyudum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…