- 12 Temmuz 2020
- 101
- 77
- 13
- 34
İnşallah bende o süreci uyuyarak geciririmBende uykusuz bı gecenin ardından gittim doğuma sancıların arasında çok tatlı bı uyku basıyordu hep uyudum resmen
Canım ben de aynı durumdayım. Bugün beşinci gün ve karnım hala şiş. 75 kiloyla doğuma girdim eve geldiğimde 71dim ve hala öyleyimKızlar cuma günü sezeryyan oldum karnım hala doğum yapmamış gibi 3 kg gitmiş çocuk zaten 2500 doğdu. Normal mi ya
Benimde sancılarım kesildi.Saka gibi gece 10 dk bir 6 dk da gelen sancilar suan hic gelmiuor.Muhtemelen hastanede olmak ,kizimi evde birakmak beni cok etkiledi.Cok üzülüyorum.Hadi hayırlısı inş saglıkla gelsin
ben uyuyamadım tüm gece bu panik atak mahvetti beni doguma gidicem sıfır uyku
Üzülme strrsede girmeki biran önce al kucagına yavrunu dön evineBenimde sancılarım kesildi.Saka gibi gece 10 dk bir 6 dk da gelen sancilar suan hic gelmiuor.Muhtemelen hastanede olmak ,kizimi evde birakmak beni cok etkiledi.Cok üzülüyorum.
Canimm uzulme Rabbim bir avazda nasip etsin inşallahBenimde sancılarım kesildi.Saka gibi gece 10 dk bir 6 dk da gelen sancilar suan hic gelmiuor.Muhtemelen hastanede olmak ,kizimi evde birakmak beni cok etkiledi.Cok üzülüyorum.
Hadi hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insAllah canımSezeryana alınıyorm bugun normal ihtimali suniylede kalmadk dogum kanalından uzaklasmıs bebegin kafası korkuyorumdua edin bana
Ben tiroitten 26 kg almıştım bakalım ne kadar gidecek bıgün koraeye başlıcamayenn sürekli emelim diyolar
çok normal bence bende hiç doğum yapmamış gibiydim tartilmayi bile canım istememişti şimdi -8.5 kgdayim geriye 6.5 kg falan kaldı hamile kaldığım kiloya
Yaaa bende normalde unuttum diyordum ama sancı başlayınca hatırladım zor vala Rabb'im yardımcın olsun sağlıkla dogurmussundr insAllah
Kaç gün oldu canım. Hiç inmeyecek gibi duruyor valla dikişlerim biraz kabarmış gibi. O olmasa gece gündüz korseyı takıcMCanım ben de aynı durumdayım. Bugün beşinci gün ve karnım hala şiş. 75 kiloyla doğuma girdim eve geldiğimde 71dim ve hala öyleyim
Vala ben korse takamadim hiç hem sıcaklardan hemde ilk günler karnım çok ağrıyordu bastırdıklaro için snrm taktik ağrım oldu sonrasında da takmadım hiç bya da toparlandı gibi göbeğim kursagim sadece sıkılaşmam lazım onun içinde bı kaç ay sonra egzersiz yapicamBen tiroitten 26 kg almıştım bakalım ne kadar gidecek bıgün koraeye başlıcam
Kızlar cuma günü sezeryyan oldum karnım hala doğum yapmamış gibi 3 kg gitmiş çocuk zaten 2500 doğdu. Normal mi ya
[/QUOTE
Cnm bende sezeyam ile doğum yaptım 10 gün oldu 9 kilo gelmiş bebek 3bucuk kilo ama daha seninde gider kiloKızlar cuma günü sezeryyan oldum karnım hala doğum yapmamış gibi 3 kg gitmiş çocuk zaten 2500 doğdu. Normal mi ya
Ben takmıyorum daha yara iyileşmeden takmam daKızlar sezeryan doğum yapanlar korse kullanıyor musunuz ve ne kadar süre takıyorsunuz günde???
Vallaha ben anlamadım bu işi çocuk çıktı sanki sadece daha erken diyorlar bakalım. Biraz inse çok iyi olacakCanım ben de aynı durumdayım. Bugün beşinci gün ve karnım hala şiş. 75 kiloyla doğuma girdim eve geldiğimde 71dim ve hala öyleyim
Ben başladım canım 2. Gün ama günde 1-2 saat zorlamadan takıyorumKızlar sezeryan doğum yapanlar korse kullanıyor musunuz ve ne kadar süre takıyorsunuz günde???
Zaten tiroitten 26 kg aldım 3 kg görünce şok oldumBende 10 gün önce sezeryan
Cnm bende sezeyam ile doğum yaptım 10 gün oldu 9 kilo gelmiş bebek 3bucuk kilo ama daha seninde gider kilo
Canım ben çok kg aldım bu yüzden mecbur takıyorum. Sonra kalan kısmı için spora başlarımVala ben korse takamadim hiç hem sıcaklardan hemde ilk günler karnım çok ağrıyordu bastırdıklaro için snrm taktik ağrım oldu sonrasında da takmadım hiç bya da toparlandı gibi göbeğim kursagim sadece sıkılaşmam lazım onun içinde bı kaç ay sonra egzersiz yapicam
Anladım canım bende sımsıkı tayt giyiyorum yüksek bel baya iyi geliyorCanım ben çok kg aldım bu yüzden mecbur takıyorum. Sonra kalan kısmı için spora başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?