Korse gibiyse o daha iyi bence bacakları da toplAr canımAnladım canım bende sımsıkı tayt giyiyorum yüksek bel baya iyi geliyortoparlariz insAllah
canım çok mu kalın giydiriyorum ya da üstünü çok mu örtüyosun bizim MaşAllah yok öyle bı sıkıntımız evimiz çok sıcak ama ince giydiriyorum ince örtü örtüyorum gün aşırı da banyo yaptırıyorum başka yaptığım bişey yok geçer insAllah kıyamam kuzucuğaKizlar bebegimin boynu isilik olmus ya sicaklardansizlerde de var mi nasil bas ediyorsunuz?
Evet cnm dar baya içi pamuklu dışı naylon sıkıyor bacaklarımı falan hamilelikten önce spor için almıştımKorse gibiyse o daha iyi bence bacakları da toplAr canım
Canım bebeğin nasıl ciğerleriyle ilgili sıkıntı var mı? Bizimki hala küvezde. Sütü nasıl yaptın benimki gelmiyor hastane pompasına kadar denedim
Kantoron yağı sürdüm ben bacak arası olmuştuKizlar bebegimin boynu isilik olmus ya sicaklardansizlerde de var mi nasil bas ediyorsunuz?
Suradaki son cumle beni bitirdiMinimum 3 gün kalıyorlar sen merak etme, orda iyi bakıyorlar. Çok zor seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama sen sifa olacak diye düşünerek hep inatla devam et. Gerçekten anne sütü verebildigim günden sonra toparlamaya başladı bebeğim, 10 günün sonunda da emzirmeye çağırdılar ve 11.gün taburcu ettiler. Ağlama nöbetleri de geçirdim, çok da üzülüyordum ama 2 saatte bir mutlaka makinayla sağdım. 3 günün sonunda 10 cc anca çıktı, sağdıkça artacaktır sen yeter ki pozitif düşün. Bebeğinin başına taktıkları bere filan varsa onu iste, koklamak işe yarıyor
bolca emxireceksin azcık emzrp diğerine geçmeyeceksin.bide en son hangısınde kaldıysan o göğsunle tekrar başlanmalıymış (bunun mantigini tam anlamadim ama )Son sütü nasıl anlıcaz peki kafam karıstı
Yag ya ise yariyor mu?Kantoron yağı sürdüm ben bacak arası olmuştu
Ben hergun banyo yaptiramiyorum yacanım çok mu kalın giydiriyorum ya da üstünü çok mu örtüyosun bizim MaşAllah yok öyle bı sıkıntımız evimiz çok sıcak ama ince giydiriyorum ince örtü örtüyorum gün aşırı da banyo yaptırıyorum başka yaptığım bişey yok geçer insAllah kıyamam kuzucuğa
Benimkide olmuş bi çözüm bulamadımKizlar bebegimin boynu isilik olmus ya sicaklardansizlerde de var mi nasil bas ediyorsunuz?
nasil yani anlamadım.boşalıodur ozaman büyük ihtimalle.sonra emme zamanı gelene kadar dolar.eger bebegın sürekli emmek isterse derin uykuya dalana kadar emzir.uyuyunca sağBen sağınca göğsüm yumuş yumuş olup kalıyo ya
Anladım ben sağıyorum genelde bebek tam emmiyorbolca emxireceksin azcık emzrp diğerine geçmeyeceksin.bide en son hangısınde kaldıysan o göğsunle tekrar başlanmalıymış (bunun mantigini tam anlamadim ama )
Suradaki son cumle beni bitirdi
Rabbim daima saglik versin bu ayriliginiz ilk ve son olsun insallah. Ve cumle yogun bakim kapisinda yavrularini bekleyen anne babalari yavrularina kavustursun Rabbim
bana yabancı gelen olmuo ama kv çalışıo akşam gelio elni faln yıkıo ama öpmesinden rahatsz oluorum ya eşimde çalışıo oda aynı şekilde yüzünü bari öpme diorum ama işte dinleyen kimBen cekinmiyorum ya soyluyorum bunda kirilacak bisey yok ki. Hatta opmelerine mudahale ediyorum opmeyin koklayin diye.
Ya benimki de bu durumda gitgide de artıyor, her gün banyo yaptırıyorum ama fayda etmediKizlar bebegimin boynu isilik olmus ya sicaklardansizlerde de var mi nasil bas ediyorsunuz?
banyo rahatlatıyor bebeği de aslında mümkün oldukça yıka bence pişik kremi denedin mi cnm ise yaramıyor muBen hergun banyo yaptiramiyorum ya
aminAh deme vallahi ağlattın beni şimdiŞu an çok şükür kucağımda uyuyor. Amin inşallah tek ayrılığımız bu olsun, Rabbim şifa bekleyen tüm anneleri bebeklerine kavuştursun sağlıkla inşallah ❤
Bende korkuyorum olursa diye ama şükür yok hangi şehirdesinix daha ki sıcak yerlerdesinz acaba ben ilk günler kundak sarmıştım baktım kırmızı kırmızı oldu biraz isilik değildi daha ama sarmayi bıraktım üzerine incecik tek kat pazen kundak dikmistim ben kendim pamuklu onu örtüyorum onu bile tepinr tepine acıyor sıcak olduğunda benim minikYa benimki de bu durumda gitgide de artıyor, her gün banyo yaptırıyorum ama fayda etmedi
benım 20 günlükken faln dikişlermn düştügnü gördümbenim henüz 14 gün olacak doğum yapalı şimdilik öyle bı ağrı yok ama sonrasında olursa bilemiycem canım dikişleriniz kaç günde döküldü benim iç dış çok dikişim vardı hala çürümedi ipler
gözün aydın canım insAllah bı an önce küvezden sağlıkla yanına gelir süt için bol su yürüyüş ve uyku sanırım anca canım telaş etme ben normal doğum yaptım ilk günler benimde hemen inmedi sütüm
gece uyumayip ha bire emmekb istemesi çok zor durum hakikaten göğsünde süt kalmıyor tekrar birikemiyo naptın uyutabildin mi dün gündüz benimde çok sütüm yoktu gibi rezene içtim iki kupa bı kupa da humana geceye faydas oldu
ben veriyorum canım sürekli değil ama baya emdikten sonra hala aranıyor da veriyorum şimdilik meme reddi yok şükür
benımki sürekli mememde emzık vermedgm için.hep emmek istio diğer kızımda 5 aylıkken benı bıraktığı için bundada aynı şeyı yaşamamak için ne emzik verdim ne biberon ilerde çok zorlanacagım ama yapacak bişey yok.Benimkide alıyor çünkğ beni emiyor yine emmek istiyor beni bunaltıyor mecbr kalıyırum ama uykuda veriyorum sadece
Kız nasıl gördün benimkiler sanki eriyor gibi kontrol ediyorum parça parça gibi bilemedm acısı azaldı ama hala duruyolarbenım 20 günlükken faln dikişlermn düştügnü gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?