2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

insAllah bırakmaz ya ben verdim emzik biberon vermedim hiç ama mama da vermedim henüz

Şimdi hemen yapayım süt gelse bi. Elimle sıkınca damla görünüyor ama gerisi yok
yeni doğum yapınca az az gelıo canım ilk gün bnmde öleydı ebelere sütüm yok dedım elıyle sıktı bir damla çıktı işte süt daha ne olsun dedı.Seninkide artar daha

Bende bakayım öyle biley ya

Çok zor anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. Dün gittim yüzü bantlardan yara olmuş görünce fenalaştım zaten. Kendimi saldım iyice. Sonra düşündüm ben salınca süt hiç gelmez. Neler denedim bıgün hastane pompası kiraladım. 2,5 cc anca çıktı buna şükür dedim koşa koşa götürdüm ama yollar bitmiyor öyle sevindim ki. Bıgün gizlice resmini çektim ona bakıyorum doğum resimlerine bakıyorum. Zaman geçmiyor günler geçmiyor. Allahım kimseye yaşatmasın çok şükür canı sağ. Bayram öncesi verirmisiniz dedim belli değil dediler. Ağlamamak için sıkıyorum evde 5 yaşında kızım var. Allahım zaman hemen geçsinde kuzumu hemen versinler. Tüm herkes yavrusuna kavuşsun

insAllah bırakmaz ya ben verdim emzik biberon vermedim hiç ama mama da vermedim henüz
bende çok zorlanıorum ya daynmayp vermzsem iyi.kahvaltı hazrlycam hanımefendnn kyfnı bklıorz yada kucagmda hazrlıorum.kahvaltmı emzrerek yapıorum.uyanıkken kucagmda mememde sureklı.sancı gelıo memeyı bırakı sancı gdınce hemn memeye sarılıo dıorum garbm bizim doğum sancıları gbı düznli sancı cekıo
sizde ıkınmalar başladımı bnmki uykuda bıle ıkınıo

Bitlis'teyim canım akşamları serin ama gündüz sıcak oluyor yine de, ben de sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum

peçeteye silince baktm beyaz pütrlü bişey iyice incelynce anladmki ip
dikiş iplerin beyaz miydi benim siyah aynada bakıyorum siyah siyah gözüküyor ama peçetede birşey olmuyor
Rabbim sağlıkla bı an önce kavuştursun canım insAllah
emzik vermesem bizde aynı oluruz canım ne sancısı çekiyor canım evet artık çiş yapma çabasıni belli ediyor ilk günler aniden yapiyodu beyfendi pis bezini de sevmiyor değiştiriyoruz hemen
Bugun ogleden sonra suni sanci ile dogum yaptim.Dogum hikayemi daha sonra yazacagim.Allah herkese istedigi gibi bir dogum nasip etsin.
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün insAllah

Bitlis'teyim canım akşamları serin ama gündüz sıcak oluyor yine de, ben de sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum
Yani yaz bebeği bu yüzden zor geliyordu bana kızımda sarıp sarmalamistim ne güzel tereddüttum yoktu seneye yaza rahatça giydiririz artık nasipse

Ben de bı takıyorum bı takmıyorum belli olmuyor acaba sütü etkiliyor mudur ki çok sıkı sütyen takmıyorum bende takarsam da gerçi penye takıyorum
Canım normal sütyen sütü kesiyormuş bu ara o kadar çok eğitim aldım ki süt hemen gelsin diyw. Hep aynısını dediler bende penye emzirme sütyeni takıyorum

banyo rahatlatıyor bebeği de aslında mümkün oldukça yıka bence pişik kremi denedin mi cnm ise yaramıyor mu
Bu aksam yatirmadan once bende yikadim. İsi pratiklestirsem yaparim aslinda usenmemde. Lavaboya havlu serip suyunu hazirladim kolay oldu fakat kulak kapama durumu varya yalnizken onu yapmak mesele Allah'tan 1 ay boyunca kardesim varda onunla halledebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…