2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Var. Dirsek içlerinde bile var. Genelde eller yukarda durduğu için oraları da oldu. Eczane tavsiyesiyle jel gibi bi krem sürüyoruz. Rengini açıyo geçiriyo biraz ama aynı yani :/
Yok ya suremem ben havalar sicak ya onun etkisi yikadikca gecer insallah diye dusunuyorum. Banyo hem gelisimi icinde iyi olur

Canım normal sütyen sütü kesiyormuş bu ara o kadar çok eğitim aldım ki süt hemen gelsin diyw. Hep aynısını dediler bende penye emzirme sütyeni
Bende cuplu atletler var cok rahat onlari kullaniyorum ay evde birebir mukemmel

kilo kaybını nie saymıuor ki sonucta yeniden kilo almaya eksiden başlıo.ne kadr kılo alması gerekıomş peki ?şimdi hatrlardım 1.ay günde 30-35 gr alması gerekıomus oda ayda 900 gr yapar.

Ya benimki de bu durumda gitgide de artıyor, her gün banyo yaptırıyorum ama fayda etmedi
Suyu cok sicak olmayacakmis ilik olacakmis. Ama iste bizimkiler terliyo. 1 atlet 1 tulum var uzerinde muslin battaniye karninda ortulu kapi acik uyuyoz ama yinede bu sekilde

Canım normal sütyen sütü kesiyormuş bu ara o kadar çok eğitim aldım ki süt hemen gelsin diyw. Hep aynısını dediler bende penye emzirme sütyeni takıyorum
bende duydum ama kimden duydum bilmiorum kiizmdan hatrliyorum o zmn kp beraber yaşayınca takmistim mecbur rahat edememiştim şimdi bende takmadigim oluyor
sihhatler olsun kuzucuğa cnm küvet filesi kızımda da çok işime yaramıştı benim şimdide kolumun üzerinde tutuyorum kafasını fileye yatırıyorum yıkıyorum küvete hiç değmiyor cildi kolayca yıkıyorum ilk banyosu dahil kendim yaptrdm oğlumda hep kulağını falan da kapamıyorum ben neyle kapatiyorsun ki
Bilmiyorum etkilermi ama beni rahatsız ediyor sıkıyor takanıyorum
etkiliyomus cnm üstte arkadaş yazmış bak sıcakta aman kim uğraşacak zaten

Canım kiyamam benim de bebeğim Kuvoze alındı Alınırken başladım yanımdan çıkarken honkure honkure ağlamaya hemen hemşireler doktorlar geldi sakın üzülme sütüne zarar dediler olumlu düşün iyi olacak zaten iki günde çıkar diye ben de sadece sütümü düşündüm Sütüm arttı Sadece iyi olacağını kavustugunuz günü düşün bütün kötü görüntüleri unut aman diyeyim çabucak toparlayacak inan senin sütünden stresin geçiyor dediler Hissediyormus Çok çok çok su iç , su sütü gerçekten arttiriyor kucağına alacaksin kısa zamanda inşallah

Günaydın kızlar iyiden iyiye sessizlesti topik
Ben şu gece uyanmalarina nasıl aliscam bilmiyorum uyanmaya uyanıyorum hemen ağlayınca ama sabahları başım, gözüm fena ağrıyor yenice kalktım yataktan kettle bı şu koydum bı kupa rezene içeyim önce oğluma süt olsun sonrasında kahvaltı zamanı kızımda acıktım diyor

Aynen ama dısarı çıkarken mecbur ☺ emzirme sütyeni takıyorum çıkıncada

Kanalları sıkıyormuş canım. Rahat olacak dediler. Benim şuan kuvezde olduğu için kimseyi istemedim gelmedilerde. Zaten defe gündüz sağoyotum sütüm gelsin diye inşallah gelecek inanıyorum

Gunaydin kizlar. 3 litre suyu icebilen var mi yaa hic içemiyorum zorluyorum ama olmuyor midem dolu oluyo hep hemek yesem su içemiyorum su icsrm yemek yiyemiyorum
1.5 ltlik şişeye doldurup gözümün önünde tutup öyle içiyorum. Bitince tekrar dolduruyorum. En azından 2.5 civarı oluyo içtiğim su. Sürahiden bardak bardak içiyosan bi de böyle dene. Direkt şişeden dikince zor gelmiyo

O kadar zor ve o kadar anlıyorum ki canım seni.. Tek avuntum orda iyi baktıklarıydı. Onu orda bırakıp eve gelişim, balkondan hastane tarafına bakıp bakıp ağlamalarım, orda camda bebeklerine bakan diğer aileler, gözleri dolu anneler.. Hepsi geçecek sen iyi düşün, annesini dinlendirmek istedi bizimkiler, dikişlerim iyileşti kendime geldim, eve öyle geldi. Sen sağmaya devam et, ilk sütü görmüşsün ya devamı gelir Allahın izniyle.. Bizimkinin poposu çok kötü pişik olmuştu, sesi kısıktı ve burnunda hortumlardan yara vardı, 3 güne hepsi geçti şükür. Sen o gelecek diye bol bol enerji depolamaya bak. Acil şifalar diliyorum ❤

Bir de bilgi verirken çok ketumlar, asla gün vermiyorlar. Bize de 1 hafta da olabilir 40 gün de, siz sütünüzü sağıp getirmeye bakın gerisi bizde ve bebeğinizin iyileşme hızında demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…