Yok ya suremem ben havalar sicak ya onun etkisi yikadikca gecer insallah diye dusunuyorum. Banyo hem gelisimi icinde iyi olurVar. Dirsek içlerinde bile var. Genelde eller yukarda durduğu için oraları da oldu. Eczane tavsiyesiyle jel gibi bi krem sürüyoruz. Rengini açıyo geçiriyo biraz ama aynı yani :/
Bende cuplu atletler var cok rahat onlari kullaniyorum ay evde birebir mukemmelCanım normal sütyen sütü kesiyormuş bu ara o kadar çok eğitim aldım ki süt hemen gelsin diyw. Hep aynısını dediler bende penye emzirme sütyeni
Atleti kullanamadım çok bunalttı ama sütyen rahat geldi bana. Şimdi basen için korse bakıcamBende cuplu atletler var cok rahat onlari kullaniyorum ay evde birebir mukemmel
kilo kaybını nie saymıuor ki sonucta yeniden kilo almaya eksiden başlıo.ne kadr kılo alması gerekıomş peki ?şimdi hatrlardım 1.ay günde 30-35 gr alması gerekıomus oda ayda 900 gr yapar.Doğum kilosu 3120 3600 olmuş ama sarılık yüzümden 2800 e düşmüştü dokror kilo kaybını saymiyormuş.Ne kadar emerse o kadar emziriyorum her emzirme de iki göğüs vermiyorum cünkü coğu zaman 10 dakika emip uyuyakaliyor ama sık emiyor
Bilmiyorum etkilermi ama beni rahatsız ediyor sıkıyor takanıyorumBen de bı takıyorum bı takmıyorum belli olmuyor acaba sütü etkiliyor mudur ki çok sıkı sütyen takmıyorum bende takarsam da gerçi penye takıyorum
Kalan yagli kisim icin canimbolca emxireceksin azcık emzrp diğerine geçmeyeceksin.bide en son hangısınde kaldıysan o göğsunle tekrar başlanmalıymış (bunun mantigini tam anlamadim ama )
Suyu cok sicak olmayacakmis ilik olacakmis. Ama iste bizimkiler terliyo. 1 atlet 1 tulum var uzerinde muslin battaniye karninda ortulu kapi acik uyuyoz ama yinede bu sekildeYa benimki de bu durumda gitgide de artıyor, her gün banyo yaptırıyorum ama fayda etmedi
bende duydum ama kimden duydum bilmiorum kiizmdan hatrliyorum o zmn kp beraber yaşayınca takmistim mecbur rahat edememiştim şimdi bende takmadigim oluyorCanım normal sütyen sütü kesiyormuş bu ara o kadar çok eğitim aldım ki süt hemen gelsin diyw. Hep aynısını dediler bende penye emzirme sütyeni takıyorum
sihhatler olsun kuzucuğaBu aksam yatirmadan once bende yikadim. İsi pratiklestirsem yaparim aslinda usenmemde. Lavaboya havlu serip suyunu hazirladim kolay oldu fakat kulak kapama durumu varya yalnizken onu yapmak meseleAllah'tan 1 ay boyunca kardesim varda onunla halledebilirim
etkiliyomus cnm üstte arkadaş yazmış bak sıcakta aman kim uğraşacak zatenBilmiyorum etkilermi ama beni rahatsız ediyor sıkıyor takanıyorum
Canım kiyamam benim de bebeğim Kuvoze alındı Alınırken başladım yanımdan çıkarken honkure honkure ağlamaya hemen hemşireler doktorlar geldi sakın üzülme sütüne zarar dediler olumlu düşün iyi olacak zaten iki günde çıkar diye ben de sadece sütümü düşündüm Sütüm arttı Sadece iyi olacağını kavustugunuz günü düşün bütün kötü görüntüleri unut aman diyeyim çabucak toparlayacak inan senin sütünden stresin geçiyor dediler Hissediyormus Çok çok çok su iç , su sütü gerçekten arttiriyor kucağına alacaksin kısa zamanda inşallahÇok zor anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. Dün gittim yüzü bantlardan yara olmuş görünce fenalaştım zaten. Kendimi saldım iyice. Sonra düşündüm ben salınca süt hiç gelmez. Neler denedim bıgün hastane pompası kiraladım. 2,5 cc anca çıktı buna şükür dedim koşa koşa götürdüm ama yollar bitmiyor öyle sevindim ki. Bıgün gizlice resmini çektim ona bakıyorum doğum resimlerine bakıyorum. Zaman geçmiyor günler geçmiyor. Allahım kimseye yaşatmasın çok şükür canı sağ. Bayram öncesi verirmisiniz dedim belli değil dediler. Ağlamamak için sıkıyorum evde 5 yaşında kızım var. Allahım zaman hemen geçsinde kuzumu hemen versinler. Tüm herkes yavrusuna kavuşsun
Ben işe yarAdığını düşünüyorum bepanthol vardı hiçç etki etmedi sonra kantoron sürdümYag ya ise yariyor mu?
Aynen ama dısarı çıkarken mecbur ☺bende duydum ama kimden duydum bilmiorum kiizmdan hatrliyorum o zmn kp beraber yaşayınca takmistim mecbur rahat edememiştim şimdi bende takmadigim oluyor
sihhatler olsun kuzucuğacnm küvet filesi kızımda da çok işime yaramıştı benim şimdide kolumun üzerinde tutuyorum kafasını fileye yatırıyorum yıkıyorum küvete hiç değmiyor cildi kolayca yıkıyorum ilk banyosu dahil kendim yaptrdm oğlumda hep kulağını falan da kapamıyorum ben neyle kapatiyorsun ki
etkiliyomus cnm üstte arkadaş yazmış bak sıcakta aman kim uğraşacak zaten
aynen ben penye sütyene devam emzirme sütyeni almadımAynen ama dısarı çıkarken mecbur ☺emzirme sütyeni takıyorum çıkıncada
bende karın cizgisi olmadı ama çatlakların rengi ne zmn açılacak acabaHamilelikte çıkan karın çizgisi ne zaman kaybolmaya başlıyo ya? :)
Kanalları sıkıyormuş canım. Rahat olacak dediler. Benim şuan kuvezde olduğu için kimseyi istemedim gelmedilerde. Zaten defe gündüz sağoyotum sütüm gelsin diye inşallah gelecek inanıyorumbende duydum ama kimden duydum bilmiorum kiizmdan hatrliyorum o zmn kp beraber yaşayınca takmistim mecbur rahat edememiştim şimdi bende takmadigim oluyor
sihhatler olsun kuzucuğacnm küvet filesi kızımda da çok işime yaramıştı benim şimdide kolumun üzerinde tutuyorum kafasını fileye yatırıyorum yıkıyorum küvete hiç değmiyor cildi kolayca yıkıyorum ilk banyosu dahil kendim yaptrdm oğlumda hep kulağını falan da kapamıyorum ben neyle kapatiyorsun ki
etkiliyomus cnm üstte arkadaş yazmış bak sıcakta aman kim uğraşacak zaten
Gelir gelecek inşAllah tabiki cnm sen sağmaya devam ettKanalları sıkıyormuş canım. Rahat olacak dediler. Benim şuan kuvezde olduğu için kimseyi istemedim gelmedilerde. Zaten defe gündüz sağoyotum sütüm gelsin diye inşallah gelecek inanıyorum
1.5 ltlik şişeye doldurup gözümün önünde tutup öyle içiyorum. Bitince tekrar dolduruyorum. En azından 2.5 civarı oluyo içtiğim su. Sürahiden bardak bardak içiyosan bi de böyle dene. Direkt şişeden dikince zor gelmiyoGunaydin kizlar. 3 litre suyu icebilen var mi yaa hic içemiyorum zorluyorum ama olmuyor midem dolu oluyo hep hemek yesem su içemiyorum su icsrm yemek yiyemiyorum
Çok zor anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. Dün gittim yüzü bantlardan yara olmuş görünce fenalaştım zaten. Kendimi saldım iyice. Sonra düşündüm ben salınca süt hiç gelmez. Neler denedim bıgün hastane pompası kiraladım. 2,5 cc anca çıktı buna şükür dedim koşa koşa götürdüm ama yollar bitmiyor öyle sevindim ki. Bıgün gizlice resmini çektim ona bakıyorum doğum resimlerine bakıyorum. Zaman geçmiyor günler geçmiyor. Allahım kimseye yaşatmasın çok şükür canı sağ. Bayram öncesi verirmisiniz dedim belli değil dediler. Ağlamamak için sıkıyorum evde 5 yaşında kızım var. Allahım zaman hemen geçsinde kuzumu hemen versinler. Tüm herkes yavrusuna kavuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?