2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugün aile hekimliğine gittik kontrolü için. Kilosunu ölçtü hemşire ama hiçbi şey demedi. 3200 doğum kilosu. Bugün 12.gün. 3245 çıktı. İyi mi idare eder mi bu kilo şimdi? Çok düşük olsa derdi heralde ama ne bileyim.

Çok haklısın. Inşallah gelir bir an önce, en önemlisi sağlıkla ❤

Insallah sende biran once dogum yaparsin cnm
Doktor ne diyecek merak ediyorum burayada yaz
Sende yurtdisindaydin yanlis hatirlamiyosam
40 olmadan mudehale etmiyolar maalesef
Benim doktora kalsa 41+3de aliriz demisti resmen strese girdim Allahtan cocuk kendisi geldide rahatladim

Canım evet bende yurtdışındayım.çatı muayenesi yapıldı biraz açılman var dediler bu işlem doğumu yüzde elli tetikler dedi.bekliyorum biraz ağrım oldu umutla bekliyorum.eğer doğum başlamazsa haftaya kadar bekleyeceğim.yine denenecek olmazsa ona göre karar verilecek.41 haftaya kadar yolu var dedi doktor.

Gunaydin kizlar. 3 litre suyu icebilen var mi yaa hic içemiyorum zorluyorum ama olmuyor midem dolu oluyo hep hemek yesem su içemiyorum su icsrm yemek yiyemiyorum
ben içiyorum canım belki fazlasını da içiyorumdur 1.5 ltlik şişeyle sürekli yanımda oluyor gözümün önünde olunca içiyorum
aynı taktiği uyguluyorum çok rahat içiyorum 3lt suyu
doğum sonrası şişlik falan oluyor herhalde eksi oluyor genelde bence sıkıntı değildir biz 4 günlükken götürmüştüm 150 Gr falan eksik çıkmıştı kıyafetle birşey demediler
hadi sağlıkla sende kucağına alırsın insAllah canım dualarım seninle Rabbim kurtarsın
Kizlar
Benim kiz bugun 2oldu uykusunda kusuyo neden acaba bi bilginiz varmi
oğlum da arada kusuyor bence normal canım kızımda çok kusardi benim çok götürdük dr mide kapakçığı olmadığı için fazlasını kusar dediler ki kızım hep ağzından burnundan çok kusardi
insAllah başlar sağlıkla başlar sancıların canım daha fazla beklemezsin

tutabilsem parmaklarimla kapatacagim ama kaydiririm korkusu var. birisi olursa ona kapattiriyorum bu esim oluyor genelde

tutabilsem parmaklarimla kapatacagim ama kaydiririm korkusu var. birisi olursa ona kapattiriyorum bu esim oluyor genelde
bişey olmaz kız Allah in izniyle korkma
Kizlar siz nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi? Ben 1 citcitli atlet sifir kollu uzerine tulum yada altli ustlu kiyafet. Bu cok mu?
Sıfır kollu zıbın üzerine ya tulum ya da alt üst takım giydiriyorum cnm üzerine de incecik örtü tamam

Amin canım inşallah . Bıgün 10 cc sabaha kadar anca çıkarttım dünyalar benim oldu. Ağlamamaya çalışıyorum ama baEn kriz geliyor. İnşallah iyileşecek gelecek tabili ama böyle boş kalmak zor çok zor

Aynı şeyleri yaşıyorum İnan. Ağlamamak için duruyorum ama sonra kriz geliyor. Süt çok çok az geldi ama buna şükür diyorum. O iyi olaunda. Hala umutla bayramdan önce gelir diyorum ama sanmıyorum. Buna şükür Allah beterinden korusun napalım . Bu da bi sınav. Sana da çok çok geçmiş olsun. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Bir de bilgi verirken çok ketumlar, asla gün vermiyorlar. Bize de 1 hafta da olabilir 40 gün de, siz sütünüzü sağıp getirmeye bakın gerisi bizde ve bebeğinizin iyileşme hızında demişlerdi
Aynen kimse bişey demiyor . Bir gün önceden söyleriz diyorlar onkadar

Kızlar siz ne kadar fazla giydiriyorsunuz. Ben sadece kısa kol çıtçıtlı zıbın giydiriyorum. Altına da ayaklı altlık giydiriyorum.
Ben kosa kollu giydirdim 2 kez 2 sindede fena kustu ve gazlandı uzun kollu tulum yada alt üst giydiriyorum valla alışamadı benim bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…