- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Evde sutyensiz duruyorum benBende cuplu atletler var cok rahat onlari kullaniyorum ay evde birebir mukemmel
Hayırlısıyla kucağına al inşallah :)Kizlar temmuz annelerinden bir tek ben kaldım sanırım.hala doğurmadım.40.haftayı doldurduk bugün kontrole gidecegım artık çok bunaldım.dua edın kızlar bende biran önce artık bebeğimi kucağıma alayım.
Kizlar temmuz annelerinden bir tek ben kaldım sanırım.hala doğurmadım.40.haftayı doldurduk bugün kontrole gidecegım artık çok bunaldım.dua edın kızlar bende biran önce artık bebeğimi kucağıma alayım.
Insallah sende biran once dogum yaparsin cnmKizlar temmuz annelerinden bir tek ben kaldım sanırım.hala doğurmadım.40.haftayı doldurduk bugün kontrole gidecegım artık çok bunaldım.dua edın kızlar bende biran önce artık bebeğimi kucağıma alayım.
Canım evet bende yurtdışındayım.çatı muayenesi yapıldı biraz açılman var dediler bu işlem doğumu yüzde elli tetikler dedi.bekliyorum biraz ağrım oldu umutla bekliyorum.eğer doğum başlamazsa haftaya kadar bekleyeceğim.yine denenecek olmazsa ona göre karar verilecek.41 haftaya kadar yolu var dedi doktor.Insallah sende biran once dogum yaparsin cnm
Doktor ne diyecek merak ediyorum burayada yaz
Sende yurtdisindaydin yanlis hatirlamiyosam
40 olmadan mudehale etmiyolar maalesef
Benim doktora kalsa 41+3de aliriz demisti resmen strese girdim Allahtan cocuk kendisi geldide rahatladim
ben içiyorum canım belki fazlasını da içiyorumdur 1.5 ltlik şişeyle sürekli yanımda oluyor gözümün önünde olunca içiyorumGunaydin kizlar. 3 litre suyu icebilen var mi yaa hic içemiyorum zorluyorum ama olmuyor midem dolu oluyo hep hemek yesem su içemiyorum su icsrm yemek yiyemiyorum
aynı taktiği uyguluyorum çok rahat içiyorum 3lt suyu1.5 ltlik şişeye doldurup gözümün önünde tutup öyle içiyorum. Bitince tekrar dolduruyorum. En azından 2.5 civarı oluyo içtiğim su. Sürahiden bardak bardak içiyosan bi de böyle dene. Direkt şişeden dikince zor gelmiyo
doğum sonrası şişlik falan oluyor herhalde eksi oluyor genelde bence sıkıntı değildir biz 4 günlükken götürmüştüm 150 Gr falan eksik çıkmıştı kıyafetle birşey demedilerBugün aile hekimliğine gittik kontrolü için. Kilosunu ölçtü hemşire ama hiçbi şey demedi. 3200 doğum kilosu. Bugün 12.gün. 3245 çıktı. İyi mi idare eder mi bu kilo şimdi? Çok düşük olsa derdi heralde ama ne bileyim.
hadi sağlıkla sende kucağına alırsın insAllah canımKizlar temmuz annelerinden bir tek ben kaldım sanırım.hala doğurmadım.40.haftayı doldurduk bugün kontrole gidecegım artık çok bunaldım.dua edın kızlar bende biran önce artık bebeğimi kucağıma alayım.
oğlum da arada kusuyor bence normal canım kızımda çok kusardi benim çok götürdük dr mide kapakçığı olmadığı için fazlasını kusar dediler ki kızım hep ağzından burnundan çok kusardiKizlar
Benim kiz bugun 2oldu uykusunda kusuyo neden acababi bilginiz varmi
insAllah başlar sağlıkla başlar sancıların canım daha fazla beklemezsinCanım evet bende yurtdışındayım.çatı muayenesi yapıldı biraz açılman var dediler bu işlem doğumu yüzde elli tetikler dedi.bekliyorum biraz ağrım oldu umutla bekliyorum.eğer doğum başlamazsa haftaya kadar bekleyeceğim.yine denenecek olmazsa ona göre karar verilecek.41 haftaya kadar yolu var dedi doktor.
tutabilsem parmaklarimla kapatacagim ama kaydiririm korkusu var. birisi olursa ona kapattiriyorum bu esim oluyor geneldesihhatler olsun kuzucuğacnm küvet filesi kızımda da çok işime yaramıştı benim şimdide kolumun üzerinde tutuyorum kafasını fileye yatırıyorum yıkıyorum küvete hiç değmiyor cildi kolayca yıkıyorum ilk banyosu dahil kendim yaptrdm oğlumda hep kulağını falan da kapamıyorum ben neyle kapatiyorsun ki
Benim kendi yaptigim kantaron yagim var bende deneyeyim o zamanBen işe yarAdığını düşünüyorum bepanthol vardı hiçç etki etmedi sonra kantoron sürdüm
Yok yaEvde sutyensiz duruyorum ben
o şekilde giydiriyrum cnm benm evd her yerden güneş alıyor o yüzden ama uyurken falan battaniye örtütorum üstüneKizlar siz nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi? Ben 1 citcitli atlet sifir kollu uzerine tulum yada altli ustlu kiyafet. Bu cok mu?
bişey olmaz kız Allah in izniyle korkmatutabilsem parmaklarimla kapatacagim ama kaydiririm korkusu var. birisi olursa ona kapattiriyorum bu esim oluyor genelde
Sıfır kollu zıbın üzerine ya tulum ya da alt üst takım giydiriyorum cnm üzerine de incecik örtü tamamKizlar siz nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi? Ben 1 citcitli atlet sifir kollu uzerine tulum yada altli ustlu kiyafet. Bu cok mu?
Amin canım inşallah . Bıgün 10 cc sabaha kadar anca çıkarttım dünyalar benim oldu. Ağlamamaya çalışıyorum ama baEn kriz geliyor. İnşallah iyileşecek gelecek tabili ama böyle boş kalmak zor çok zorCanım kiyamam benim de bebeğim Kuvoze alındı Alınırken başladım yanımdan çıkarken honkure honkure ağlamaya hemen hemşireler doktorlar geldi sakın üzülme sütüne zarar dediler olumlu düşün iyi olacak zaten iki günde çıkar diye ben de sadece sütümü düşündüm Sütüm arttı Sadece iyi olacağını kavustugunuz günü düşün bütün kötü görüntüleri unut aman diyeyim çabucak toparlayacak inan senin sütünden stresin geçiyor dediler Hissediyormus Çok çok çok su iç , su sütü gerçekten arttiriyor kucağına alacaksin kısa zamanda inşallah ♥
Aynı şeyleri yaşıyorum İnan. Ağlamamak için duruyorum ama sonra kriz geliyor. Süt çok çok az geldi ama buna şükür diyorum. O iyi olaunda. Hala umutla bayramdan önce gelir diyorum ama sanmıyorum. Buna şükür Allah beterinden korusun napalım . Bu da bi sınav. Sana da çok çok geçmiş olsun. Allah kimseyi evladıyla sınamasınO kadar zor ve o kadar anlıyorum ki canım seni.. Tek avuntum orda iyi baktıklarıydı. Onu orda bırakıp eve gelişim, balkondan hastane tarafına bakıp bakıp ağlamalarım, orda camda bebeklerine bakan diğer aileler, gözleri dolu anneler.. Hepsi geçecek sen iyi düşün, annesini dinlendirmek istedi bizimkiler, dikişlerim iyileşti kendime geldim, eve öyle geldi. Sen sağmaya devam et, ilk sütü görmüşsün ya devamı gelir Allahın izniyle.. Bizimkinin poposu çok kötü pişik olmuştu, sesi kısıktı ve burnunda hortumlardan yara vardı, 3 güne hepsi geçti şükür. Sen o gelecek diye bol bol enerji depolamaya bak. Acil şifalar diliyorum ❤
Aynen kimse bişey demiyor . Bir gün önceden söyleriz diyorlar onkadarBir de bilgi verirken çok ketumlar, asla gün vermiyorlar. Bize de 1 hafta da olabilir 40 gün de, siz sütünüzü sağıp getirmeye bakın gerisi bizde ve bebeğinizin iyileşme hızında demişlerdi
Ben kosa kollu giydirdim 2 kez 2 sindede fena kustu ve gazlandı uzun kollu tulum yada alt üst giydiriyorum valla alışamadı benim bıdıkKızlar siz ne kadar fazla giydiriyorsunuz. Ben sadece kısa kol çıtçıtlı zıbın giydiriyorum. Altına da ayaklı altlık giydiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?