- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Benfe gun icinde cit citli kolsuz zibin serinletde ya da dustan sonra kisa kol altli üstlü giydiriyorumKızlar siz ne kadar fazla giydiriyorsunuz. Ben sadece kısa kol çıtçıtlı zıbın giydiriyorum. Altına da ayaklı altlık giydiriyorum.
Allah Allah. Benimki günde 1 yada 2 kere peynir kesiği gibi çıkarıyor sadece. Bide benim ev hamam gibi. Uzun giydirirsem darlanır diye endişe ediyorum.Ben kosa kollu giydirdim 2 kez 2 sindede fena kustu ve gazlandı uzun kollu tulum yada alt üst giydiriyorum valla alışamadı benim bıdık
Evlerin sıcaklığına göre de değişir tabi. Kimi ev yada şehir serin oluyor yaz da olsa. Ama bizim şehir de ev de yanıyor.Benfe gun icinde cit citli kolsuz zibin serinletde ya da dustan sonra kisa kol altli üstlü giydiriyorum
Aynı şeyleri yaşıyorum İnan. Ağlamamak için duruyorum ama sonra kriz geliyor. Süt çok çok az geldi ama buna şükür diyorum. O iyi olaunda. Hala umutla bayramdan önce gelir diyorum ama sanmıyorum. Buna şükür Allah beterinden korusun napalım . Bu da bi sınav. Sana da çok çok geçmiş olsun. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Ev çok sıcak aslında ama bı balkon bı pencere açıyorum nolur nolmaz diye giydiriyorum fazla dediğin de sadece bluz mu kızKızlar siz ne kadar fazla giydiriyorsunuz. Ben sadece kısa kol çıtçıtlı zıbın giydiriyorum. Altına da ayaklı altlık giydiriyorum.
Gündüz sadece kolsuz zıbın. Bizim ev baya sıcak da :)Kızlar siz ne kadar fazla giydiriyorsunuz. Ben sadece kısa kol çıtçıtlı zıbın giydiriyorum. Altına da ayaklı altlık giydiriyorum.
İstanbuldayım canım. Şapka takmıyorsun dimi bu arada. Bide senin kız kıskanıyor mu bebişiEv çok sıcak aslında ama bı balkon bı pencere açıyorum nolur nolmaz diye giydiriyorum fazla dediğin de sadece bluz mu kızvala böyle giydiriyorum ben rahat sanki benim oğlan cunki ilk günler tek tük hapsurup öksürüyordu bu sene kısa kollu yok bıdığa seneye artık sen hangi sehirdeydin cnm
Ben de ilk başlarda sadece çıtçıtlı zıbın giydirdim. Ama annem altına da giydir sen ne olur ne olmaz dedi. Ben de gazlanır diye alt giydirdim. Bazen çıkarıyoruz yine. Çorap da çıkarıyorum bazen.Gündüz sadece kolsuz zıbın. Bizim ev baya sıcak da :)
Biberona emzik muamelesi yapmaya basladiKızlar bebişler uzun uyuduğunda uyandırıp emziriyor musunuz? Ben büyük oğlumu hiç uyandırmadım ama aile hekimim 2 buçuk saatten fazla uyutma diyor. Uyandır emzir diyor. Sizde durumlar ne
Bende kat kat giydiriyorfum bugun baktım ateş gibi olmus sıcaktan çocuk. Sadece zıbınla tuttum gündüz akşam pijama ve üst giydirdim sadeceKizlar siz nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi? Ben 1 citcitli atlet sifir kollu uzerine tulum yada altli ustlu kiyafet. Bu cok mu?
Bir süre sonra düzene girecek ama biraz zamanı var. Allah kolaylık versin sana canımBiberona emzik muamelesi yapmaya basladiyarim saatte bir kalkip tekrar süt istiyo gece uykusu haram gündüzde gaz sancilari tutuyo ama gunduz iki saat gece uc saati gecirmemeye calismistim ben doktor onermisti
Bende en dazla 3 saat uyutuyorum uyandırıyorum doyuruyorum hemenKızlar bebişler uzun uyuduğunda uyandırıp emziriyor musunuz? Ben büyük oğlumu hiç uyandırmadım ama aile hekimim 2 buçuk saatten fazla uyutma diyor. Uyandır emzir diyor. Sizde durumlar ne
Bi an önce kendilerinin uyanacağına emin olduğumuz günler gelir inşallahBende en dazla 3 saat uyutuyorum uyandırıyorum doyuruyorum hemen
İnsallah bide tek olunca cok zormusBir süre sonra düzene girecek ama biraz zamanı var. Allah kolaylık versin sana canım
Ben hamilelikte öyleydim memeler foraEvde sutyensiz duruyorum ben
Kimi insan gelince huzur verir, kimi gidince be canım... İnşallah bundan sonraki tercihlerinde hiçbir zaman pişmanlık duymazsın.İnsallah bide tek olunca cok zormus
Bende cati kontrolu bile olmadiCanım evet bende yurtdışındayım.çatı muayenesi yapıldı biraz açılman var dediler bu işlem doğumu yüzde elli tetikler dedi.bekliyorum biraz ağrım oldu umutla bekliyorum.eğer doğum başlamazsa haftaya kadar bekleyeceğim.yine denenecek olmazsa ona göre karar verilecek.41 haftaya kadar yolu var dedi doktor.
Ay yok burnundan cikmiyoda sutun fazlaligi diye dusundum bendeben içiyorum canım belki fazlasını da içiyorumdur 1.5 ltlik şişeyle sürekli yanımda oluyor gözümün önünde olunca içiyorum
aynı taktiği uyguluyorum çok rahat içiyorum 3lt suyu
doğum sonrası şişlik falan oluyor herhalde eksi oluyor genelde bence sıkıntı değildir biz 4 günlükken götürmüştüm 150 Gr falan eksik çıkmıştı kıyafetle birşey demediler
hadi sağlıkla sende kucağına alırsın insAllah canımdualarım seninle Rabbim kurtarsın
oğlum da arada kusuyor bence normal canım kızımda çok kusardi benim çok götürdük dr mide kapakçığı olmadığı için fazlasını kusar dediler ki kızım hep ağzından burnundan çok kusardi
insAllah başlar sağlıkla başlar sancıların canım daha fazla beklemezsin
Canim sutyen skyo bunaltiyo beni yaaYok yazaten bir yandan ter bir yandan sut bir yandan kusmuklar üleş gibi oluyo insan sutyensiz yatarim ama oyle gezemem evde olsa. En azindan yarim atlet giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?