2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar siz ne kadar fazla giydiriyorsunuz. Ben sadece kısa kol çıtçıtlı zıbın giydiriyorum. Altına da ayaklı altlık giydiriyorum.
Benfe gun icinde cit citli kolsuz zibin serinletde ya da dustan sonra kisa kol altli üstlü giydiriyorum

Ben kosa kollu giydirdim 2 kez 2 sindede fena kustu ve gazlandı uzun kollu tulum yada alt üst giydiriyorum valla alışamadı benim bıdık
Allah Allah. Benimki günde 1 yada 2 kere peynir kesiği gibi çıkarıyor sadece. Bide benim ev hamam gibi. Uzun giydirirsem darlanır diye endişe ediyorum.

Aminn

Kızlar siz ne kadar fazla giydiriyorsunuz. Ben sadece kısa kol çıtçıtlı zıbın giydiriyorum. Altına da ayaklı altlık giydiriyorum.
Ev çok sıcak aslında ama bı balkon bı pencere açıyorum nolur nolmaz diye giydiriyorum fazla dediğin de sadece bluz mu kız vala böyle giydiriyorum ben rahat sanki benim oğlan cunki ilk günler tek tük hapsurup öksürüyordu bu sene kısa kollu yok bıdığa seneye artık sen hangi sehirdeydin cnm

İstanbuldayım canım. Şapka takmıyorsun dimi bu arada. Bide senin kız kıskanıyor mu bebişi benimki sürekli öpüyor ama koluyla bacağıyla da çok oynuyor severken. Valla zor koruyorum. Severken yoruyor çocuğu sende durumlar ne

Kızlar bebişler uzun uyuduğunda uyandırıp emziriyor musunuz? Ben büyük oğlumu hiç uyandırmadım ama aile hekimim 2 buçuk saatten fazla uyutma diyor. Uyandır emzir diyor. Sizde durumlar ne
Biberona emzik muamelesi yapmaya basladi yarim saatte bir kalkip tekrar süt istiyo gece uykusu haram gündüzde gaz sancilari tutuyo ama gunduz iki saat gece uc saati gecirmemeye calismistim ben doktor onermisti

Kizlar siz nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi? Ben 1 citcitli atlet sifir kollu uzerine tulum yada altli ustlu kiyafet. Bu cok mu?
Bende kat kat giydiriyorfum bugun baktım ateş gibi olmus sıcaktan çocuk. Sadece zıbınla tuttum gündüz akşam pijama ve üst giydirdim sadece

Biberona emzik muamelesi yapmaya basladi yarim saatte bir kalkip tekrar süt istiyo gece uykusu haram gündüzde gaz sancilari tutuyo ama gunduz iki saat gece uc saati gecirmemeye calismistim ben doktor onermisti
Bir süre sonra düzene girecek ama biraz zamanı var. Allah kolaylık versin sana canım

Bende cati kontrolu bile olmadi
Dogumu tetiklememek icin
En son kontrolum 38+3de doktor bana 41e kadar bekleriz dogmazsa 41+4 gibi aliriz dedi ogun cok sinirlendim, hatta burayada yazdim. Ertesi gun dogum yaptim

Ay yok burnundan cikmiyoda sutun fazlaligi diye dusundum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…