Bende saat tutuyorumBiberona emzik muamelesi yapmaya basladiyarim saatte bir kalkip tekrar süt istiyo gece uykusu haram gündüzde gaz sancilari tutuyo ama gunduz iki saat gece uc saati gecirmemeye calismistim ben doktor onermisti
Amin canım annemde calisiyo o calisiyo diye gece kaldirmiyorum gündüzde yok evde bebisle tek uykusuz sinirlerim çok yıprandıKimi insan gelince huzur verir, kimi gidince be canım... İnşallah bundan sonraki tercihlerinde hiçbir zaman pişmanlık duymazsın.
Artik saldim ne zaman uyanırsa ona guveniyom istahli benim gibiBende saat tutuyorum
Doktor gece 4saat durabilirsin demisti bana
yok cnm ilk gün takmıştım sonra sıcak.diye takmadım hiçİstanbuldayım canım. Şapka takmıyorsun dimi bu arada. Bide senin kız kıskanıyor mu bebişibenimki sürekli öpüyor ama koluyla bacağıyla da çok oynuyor severken. Valla zor koruyorum. Severken yoruyor çocuğu sende durumlar ne
genelde kendi uyaniyor cnm ama uyanmadiginfa en fazla 2.5-3 saatte uyandiyorumKızlar bebişler uzun uyuduğunda uyandırıp emziriyor musunuz? Ben büyük oğlumu hiç uyandırmadım ama aile hekimim 2 buçuk saatten fazla uyutma diyor. Uyandır emzir diyor. Sizde durumlar ne
Yani öyledir hırslı emiyolar bazenAy yok burnundan cikmiyoda sutun fazlaligi diye dusundum bende
Kolay değil ki canım gece uykusuz kalmak. Haklısın ama bugünler inan geride kalıyor. Bebeğine karşı sabırlı ol, o çok masum annesi. Uykusu düzene girer, sabırAmin canım annemde calisiyo o calisiyo diye gece kaldirmiyorum gündüzde yok evde bebisle tek uykusuz sinirlerim çok yıprandı
Ay gunduz çok zevkli emzirmek ama gece bi an önce doysun da yatayım diye gözüne bakiyom resmenKolay değil ki canım gece uykusuz kalmak. Haklısın ama bugünler inan geride kalıyor. Bebeğine karşı sabırlı ol, o çok masum annesi. Uykusu düzene girer, sabır
Ayy severken bunaltmaları aynı işte. Oğlum dur, oğlum yapma, kolunu bırak, bacağını bırak, üstüne bastırma diye diye bayılacamyok cnm ilk gün takmıştım sonra sıcak.diye takmadım hiç
Kıskanıyor tabiki ilk günler vukuatlı zaten kucağına almış biz yokken Allah tan fazla kaldiramamis hemen geri bırakmış acayip korkmuştuk bişey olmadı şükür saklamadı söyledi tabi o oldu bı daha dokunmuyor artık arada öpecek koklayacam diye fazla bunaltiyor ama genel olarak iyi MaşAllah ağlayınca haber veriyor emziğini veriyor küçük görevler veriyorum mutlu oluyor
genelde kendi uyaniyor cnm ama uyanmadiginfa en fazla 2.5-3 saatte uyandiyorum
Yani öyledir hırslı emiyolar bazen
Uyuyakalmamak için forumlarda konuları okuyorumAy gunduz çok zevkli emzirmek ama gece bi an önce doysun da yatayım diye gözüne bakiyom resmen
bnmki 9.30 da uyndı .mememde gaznı al hop memye.beznı al hop memeye .uyuyacak gözleri gdıo memeden ayrlnca geri uyanıoayenn sürekli emelim diyolar
çok normal bence bende hiç doğum yapmamış gibiydim tartilmayi bile canım istememişti şimdi -8.5 kgdayim geriye 6.5 kg falan kaldı hamile kaldığım kiloya
Yaaa bende normalde unuttum diyordum ama sancı başlayınca hatırladım zor vala Rabb'im yardımcın olsun sağlıkla dogurmussundr insAllah
benimki beyazdı canım.dikiş iplerin beyaz miydi benim siyahaynada bakıyorum siyah siyah gözüküyor ama peçetede birşey olmuyor
Rabbim sağlıkla bı an önce kavuştursun canım insAllah
emzik vermesem bizde aynı oluruz canım ne sancısı çekiyor canım evet artık çiş yapma çabasıni belli ediyor ilk günler aniden yapiyodubeyfendi pis bezini de sevmiyor değiştiriyoruz hemen
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün insAllah
Emzirmek guzeldir keske benimki de emseAy gunduz çok zevkli emzirmek ama gece bi an önce doysun da yatayım diye gözüne bakiyom resmen
bende hep gözüm üstündeAyy severken bunaltmaları aynı işte. Oğlum dur, oğlum yapma, kolunu bırak, bacağını bırak, üstüne bastırma diye diye bayılacam
Uyuyakalmamak için forumlarda konuları okuyorum
ben gazını çıkarmıyorum emzirince kusuyor diye hemen yatırıyorum ya da emzik veriyorum kurtarıyorbnmki 9.30 da uyndı .mememde gaznı al hop memye.beznı al hop memeye .uyuyacak gözleri gdıo memeden ayrlnca geri uyanıo
Ayyy afedersin peceteyi fazla bastrdm snrm bugün elime tuvalette bı parca ip geldi aklım çıktı kopardım mi diye snrm fazla kısmı koptu baktım kanayan yer yok bı an dikişe sıkıntı oldu sandım bı dokulseydi hepsibenimki beyazdı canım.
Niye emmiyor ki cnm seninkiEmzirmek guzeldir keske benimki de emse
Gözün aydın canım sen de kurtuldun çok şükürBugun ogleden sonra suni sanci ile dogum yaptim.Dogum hikayemi daha sonra yazacagim.Allah herkese istedigi gibi bir dogum nasip etsin.
Senin sezeryan miydi canım bana hiç pansuman falan demedilerKızlar 20 gün oldu doğum yapalı. Hergün batikon döküyorum. Siz de pansumana devam ediyor musunuz
Yok canım normal doğum. Doktorum antibiyotik, batikon ve kan ilacı yazdı bana. Antibiyotik çoktan bitti de batikona devam ediyorum. Kan ilacını unutuyorum içmeyi çoğu gün. Bu arada aike hekimim de hergün 3 damla d vitamini dedi. Onu da alıyorum. Kendime ve bebeğe 3er damla hergün.Senin sezeryan miydi canım bana hiç pansuman falan demediler
Kizlar selam ,
29. Haftadan itibaren olunmasi gereken bir asi var mi? Bilginiz var mi?
önemli degil olsun
buyuk kizimdan kurtarabilirsem emzik vermek istiyorum amabebekken tutmadi simdi emmek istiyo boyle bi tezat
Zaten bende seni yakından takip ediyordum o sıradaBende cati kontrolu bile olmadi
Dogumu tetiklememek icin
En son kontrolum 38+3de doktor bana 41e kadar bekleriz dogmazsa 41+4 gibi aliriz dedi ogun cok sinirlendim, hatta burayada yazdim. Ertesi gun dogum yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?