2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Biberona emzik muamelesi yapmaya basladi yarim saatte bir kalkip tekrar süt istiyo gece uykusu haram gündüzde gaz sancilari tutuyo ama gunduz iki saat gece uc saati gecirmemeye calismistim ben doktor onermisti
Bende saat tutuyorum
Doktor gece 4saat durabilirsin demisti bana

Kimi insan gelince huzur verir, kimi gidince be canım... İnşallah bundan sonraki tercihlerinde hiçbir zaman pişmanlık duymazsın.
Amin canım annemde calisiyo o calisiyo diye gece kaldirmiyorum gündüzde yok evde bebisle tek uykusuz sinirlerim çok yıprandı

yok cnm ilk gün takmıştım sonra sıcak.diye takmadım hiç
Kıskanıyor tabiki ilk günler vukuatlı zaten kucağına almış biz yokken Allah tan fazla kaldiramamis hemen geri bırakmış acayip korkmuştuk bişey olmadı şükür saklamadı söyledi tabi o oldu bı daha dokunmuyor artık arada öpecek koklayacam diye fazla bunaltiyor ama genel olarak iyi MaşAllah ağlayınca haber veriyor emziğini veriyor küçük görevler veriyorum mutlu oluyor
Kızlar bebişler uzun uyuduğunda uyandırıp emziriyor musunuz? Ben büyük oğlumu hiç uyandırmadım ama aile hekimim 2 buçuk saatten fazla uyutma diyor. Uyandır emzir diyor. Sizde durumlar ne
genelde kendi uyaniyor cnm ama uyanmadiginfa en fazla 2.5-3 saatte uyandiyorum
Ay yok burnundan cikmiyoda sutun fazlaligi diye dusundum bende
Yani öyledir hırslı emiyolar bazen

Amin canım annemde calisiyo o calisiyo diye gece kaldirmiyorum gündüzde yok evde bebisle tek uykusuz sinirlerim çok yıprandı
Kolay değil ki canım gece uykusuz kalmak. Haklısın ama bugünler inan geride kalıyor. Bebeğine karşı sabırlı ol, o çok masum annesi. Uykusu düzene girer, sabır

Kolay değil ki canım gece uykusuz kalmak. Haklısın ama bugünler inan geride kalıyor. Bebeğine karşı sabırlı ol, o çok masum annesi. Uykusu düzene girer, sabır
Ay gunduz çok zevkli emzirmek ama gece bi an önce doysun da yatayım diye gözüne bakiyom resmen

Ayy severken bunaltmaları aynı işte. Oğlum dur, oğlum yapma, kolunu bırak, bacağını bırak, üstüne bastırma diye diye bayılacam

bnmki 9.30 da uyndı .mememde gaznı al hop memye.beznı al hop memeye .uyuyacak gözleri gdıo memeden ayrlnca geri uyanıo

benimki beyazdı canım.

Ayy severken bunaltmaları aynı işte. Oğlum dur, oğlum yapma, kolunu bırak, bacağını bırak, üstüne bastırma diye diye bayılacam
bende hep gözüm üstünde
Uyuyakalmamak için forumlarda konuları okuyorum
okumayı bile canım istemiyor çoğu zaman
bnmki 9.30 da uyndı .mememde gaznı al hop memye.beznı al hop memeye .uyuyacak gözleri gdıo memeden ayrlnca geri uyanıo
ben gazını çıkarmıyorum emzirince kusuyor diye hemen yatırıyorum ya da emzik veriyorum kurtarıyor
benimki beyazdı canım.
Ayyy afedersin peceteyi fazla bastrdm snrm bugün elime tuvalette bı parca ip geldi aklım çıktı kopardım mi diye snrm fazla kısmı koptu baktım kanayan yer yok bı an dikişe sıkıntı oldu sandım bı dokulseydi hepsi

Senin sezeryan miydi canım bana hiç pansuman falan demediler
Yok canım normal doğum. Doktorum antibiyotik, batikon ve kan ilacı yazdı bana. Antibiyotik çoktan bitti de batikona devam ediyorum. Kan ilacını unutuyorum içmeyi çoğu gün. Bu arada aike hekimim de hergün 3 damla d vitamini dedi. Onu da alıyorum. Kendime ve bebeğe 3er damla hergün.

Merhaba sanirim gebesiniz.saglikla kucaginiza alin insallah benim de rezerv azligim ve esimin semeninde hareket ve morfoloji sikintimiz var ve gecmiste 3 spontan dusgumuz oldu.ilk defa tup bebek yapacagoz nasip olursa ve mikro enjeksiyon ardindan da pgt istiyoruz...sizin nasil bir surec oldu acaba ?
Kizlar selam ,
29. Haftadan itibaren olunmasi gereken bir asi var mi? Bilginiz var mi?

Bende cati kontrolu bile olmadi
Dogumu tetiklememek icin
En son kontrolum 38+3de doktor bana 41e kadar bekleriz dogmazsa 41+4 gibi aliriz dedi ogun cok sinirlendim, hatta burayada yazdim. Ertesi gun dogum yaptim
Zaten bende seni yakından takip ediyordum o sırada inşallah bende bu gece doğururum.eğer bu gece gelirse benimle aynı gün doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…