2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya kızlar ben gecelerde göğüslerim yara oldu demiştim ya çok şükür onlar gecti ama şimdide kızım çok emmek istiyor uykusu az sürekli kucağım da olup emip orda uyumak istiyor yalancı meme de almıyor mama da vernek istemiyorum ama gece çok zor oluyor resmen 1 saat ful emişiyoruz bırakınca ağlıyor ac gibi bu durumda olan vR mı napsam bilemedim

Bende diyet yapmıyorum cnm sadece hamur isi tatlı olarak yememek istiyorum kaciyo ama yiyorum yani bende sütüm biraz az gibi hissedince humana içiyorum baya tatlı bişey o da
Humana bilmiyorum burada hic duymadim
Ben her sabah rezene
Aksamlarida anason iciyorum
Ha hergun bir bardakda ayran iciyorum unutmazsam tabi

Kac gunluk canim bebisin

Canım bende humana başladım kilo yapıyor diyorlar doğru mu acaba ya
hiç bilmiorum ya insAllah yapmıyordur sütumü az hissedince içiyorum mecbur ama bilemedm
ne yaptiysam cozum bulamadim sut cok gidiyor ve nefessiz kaliyor. Gece emzirirken ayarliyorum kendimi fakat koydugumu sanip koymamis olmam beni korkuttu ne ara aldim hatirlayamadim
yok ya yinede olmuyor onuda yapmaya calistim
hım MaşAllah cnm sütünün olması güzel de genzine kaçma olayı kötü oluyor bilemedm doktora mi danissan ki cnm
aç olduğu için değilde senin kokunu almak için mi kucağında olmayı tercih ediyor acaba aralıksız emiyor mu kucağında uyuyup kaliyo mu
Humana bilmiyorum burada hic duymadim
Ben her sabah rezene
Aksamlarida anason iciyorum
Ha hergun bir bardakda ayran iciyorum unutmazsam tabi
Rezene bende içiyorum cnm günde bı iki kupa yoğurt ayran bende tüketiyorum ama anasonu hiç duymadım bende o da mı süt artırıyor

Anason hem sut arttiriyor hemde gaza iyi geliyor

Bende de kansızlık cok hatta dogumda takviye yapilmisti ilaclar yazıldı ama kabizlik yapiyo o yüzden kullanmayi biraktim

Aralıksız emiyor cnm ama sonuc hep aynı bazen uyuyor uyandırıyorum

Ya bende pek fayda etmedi

Uyku sersemidir belki yinede dikkat et canım

Bizde gecenin bir evresi boyle oluyoruz resmen 2 3 saat suruyo uyumasi. Bazen gunduzde oluyo. Besigine koyunca homurdanmaya basliyor emme gudusunu yenemiyor. Uyusada sutum olsa diyorum artik kendi pili bitince uyuyor.

Ağlayabilirsin, o duyguyu boşaltmak en doğal hakkın, kendini bunun için sakın kötü hissetme. Bana ağlama diyenlere diyordum;bana ağlama demeyin çünkü oğlumu orda bıraktım ve ben şu an sadece ağlayarak rahatlıyorum. Buna engel olup duygumu bastırmak istemiyorum. Ama bir yandan artacağına çok inanarak 2 saatte bir sağmaya devam et. Peki bol su içiyor musun? Benim 1 litrelik şişem var, bittikçe dolduruyorum, hep gözümün önünde, 3 lt içiyorum. O da etkili olur büyük ihtimal. Ve bol bol yat dinlen benden söylemesi. Kızın sapasağlam eve gelip ayrı geçirdiğiniz gunlerin gecelerin acısını çıkartacak yakında inşallah ❤

Çok şükür evdeyiz, iyiyiz, alerjik olduğu için aldığım nefes bile gaz yapıyor beyefendiye çok şükür bugünümüze ❤ Darısı papatya_2014 ' ün başına

Canım bende humana başladım kilo yapıyor diyorlar doğru mu acaba ya

Ben de içiyorum günde en az 3 fincan. Teki 35 kalori diye hatırlıyorum. Etiketine bir daha bakarım yanlışsa düzeltirim. Boşver sütü getirsin de, kilo verilir diyorum

Iyi bayramlar. Sezeryan olanlara bir sorum olacak. Ben 2 hafta oldu sezeryan olalı dünden beri kesi yerinin sol tarafında ağrım geçmiyor. Ağrı yoktu bu şekilde dün akşamüstü başladı ve hala devam ediyor. Dr a da yazmak istemedim bayram sabahı minoset falan hiç azaltmadı. Sizde durum nasıl?

Bende ağrı yok sadece kesilen yer bir şey değerse sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…