Humana bilmiyorum burada hic duymadimBende diyet yapmıyorum cnm sadece hamur isi tatlı olarak yememek istiyorum kaciyo ama yiyorum yanibende sütüm biraz az gibi hissedince humana içiyorum baya tatlı bişey o da
Kac gunluk canim bebisinYa kızlar ben gecelerde göğüslerim yara oldu demiştim ya çok şükür onlar gecti ama şimdide kızım çok emmek istiyor uykusu az sürekli kucağım da olup emip orda uyumak istiyor yalancı meme de almıyor mama da vernek istemiyorum ama gece çok zor oluyor resmen 1 saat ful emişiyoruz bırakınca ağlıyor ac gibi bu durumda olan vR mı napsam bilemedim
hiç bilmiorum ya insAllah yapmıyordur sütumü az hissedince içiyorum mecbur ama bilemedmCanım bende humana başladım kilo yapıyor diyorlar doğru mu acaba ya
hım MaşAllah cnm sütünün olması güzel de genzine kaçma olayı kötü oluyor bilemedm doktora mi danissan ki cnmne yaptiysam cozum bulamadim sut cok gidiyor ve nefessiz kaliyor. Gece emzirirken ayarliyorum kendimi fakat koydugumu sanip koymamis olmam beni korkuttu ne ara aldim hatirlayamadim
yok ya yinede olmuyor onuda yapmaya calistim
aç olduğu için değilde senin kokunu almak için mi kucağında olmayı tercih ediyor acaba aralıksız emiyor mu kucağında uyuyup kaliyo muYa kızlar ben gecelerde göğüslerim yara oldu demiştim ya çok şükür onlar gecti ama şimdide kızım çok emmek istiyor uykusu az sürekli kucağım da olup emip orda uyumak istiyor yalancı meme de almıyor mama da vernek istemiyorum ama gece çok zor oluyor resmen 1 saat ful emişiyoruz bırakınca ağlıyor ac gibi bu durumda olan vR mı napsam bilemedim
Rezene bende içiyorum cnm günde bı iki kupa yoğurt ayran bende tüketiyorum ama anasonu hiç duymadım bende o da mı süt artırıyorHumana bilmiyorum burada hic duymadim
Ben her sabah rezene
Aksamlarida anason iciyorum
Ha hergun bir bardakda ayran iciyorum unutmazsam tabi
Anason hem sut arttiriyor hemde gaza iyi geliyorhiç bilmiorum ya insAllah yapmıyordur sütumü az hissedince içiyorum mecbur ama bilemedm
hım MaşAllah cnm sütünün olması güzel de genzine kaçma olayı kötü oluyor bilemedm doktora mi danissan ki cnm
aç olduğu için değilde senin kokunu almak için mi kucağında olmayı tercih ediyor acaba aralıksız emiyor mu kucağında uyuyup kaliyo mu
Rezene bende içiyorum cnm günde bı iki kupa yoğurt ayran bende tüketiyorum ama anasonu hiç duymadım bende o da mı süt artırıyor
Bende de kansızlık cok hatta dogumda takviye yapilmisti ilaclar yazıldı ama kabizlik yapiyo o yüzden kullanmayi biraktimYa simdi kansizlik olunca vucut ona ugrasiyo sutumuz olmuyo onun icin biran once takviye seyler yapmalisin bence. Dr um bana dedi ilacla vs duzelir ama uzun surer sana kisa surede iyi gelecek seyler yapmaliyiz 2 tane kizin var ve enerjin dusmemeli diye kan takviyesi arti kan serumlari en son kan ilaci iste.
15 günlük cnmKac gunluk canim bebisin
Aralıksız emiyor cnm ama sonuc hep aynı bazen uyuyor uyandırıyorumhiç bilmiorum ya insAllah yapmıyordur sütumü az hissedince içiyorum mecbur ama bilemedm
hım MaşAllah cnm sütünün olması güzel de genzine kaçma olayı kötü oluyor bilemedm doktora mi danissan ki cnm
aç olduğu için değilde senin kokunu almak için mi kucağında olmayı tercih ediyor acaba aralıksız emiyor mu kucağında uyuyup kaliyo mu
Rezene bende içiyorum cnm günde bı iki kupa yoğurt ayran bende tüketiyorum ama anasonu hiç duymadım bende o da mı süt artırıyor
Ya bende pek fayda etmedihiç bilmiorum ya insAllah yapmıyordur sütumü az hissedince içiyorum mecbur ama bilemedm
Uyku sersemidir belki yinede dikkat et canımne yaptiysam cozum bulamadim sut cok gidiyor ve nefessiz kaliyor. Gece emzirirken ayarliyorum kendimi fakat koydugumu sanip koymamis olmam beni korkuttu ne ara aldim hatirlayamadim
yok ya yinede olmuyor onuda yapmaya calistim
Allah korusun uykum cok agir degildir cok hareketlide yatmam. Hatta bazen yanimda yatiririm esimle aramizda da yatiririm o kadar kontrolluyum ki esim hareket etse hemen mudahale ederim oyle bi uyku. Ama bunda koydugumu sanip yanimda gorunce ne zaman aldim kafami toparlayamadim
Kabizlik yaparsa diye magnezyumda verdi cikamazsam onuda iciyorumBende de kansızlık cok hatta dogumda takviye yapilmisti ilaclar yazıldı ama kabizlik yapiyo o yüzden kullanmayi biraktim
Bizde gecenin bir evresi boyle oluyoruz resmen 2 3 saat suruyo uyumasi. Bazen gunduzde oluyo. Besigine koyunca homurdanmaya basliyor emme gudusunu yenemiyor. Uyusada sutum olsa diyorum artik kendi pili bitince uyuyor.Ya kızlar ben gecelerde göğüslerim yara oldu demiştim ya çok şükür onlar gecti ama şimdide kızım çok emmek istiyor uykusu az sürekli kucağım da olup emip orda uyumak istiyor yalancı meme de almıyor mama da vernek istemiyorum ama gece çok zor oluyor resmen 1 saat ful emişiyoruz bırakınca ağlıyor ac gibi bu durumda olan vR mı napsam bilemedim
Kan takviyesi aldın mı canım. Bana da verecekti kiiiii acil doğuma aldılar. Kızım küvezde kendime hiç bakmadım tek derdim süt gelsin kızıma götüreyim. Belkide sütüm kansızlıktan dolayı gelmiyor. Bi ara baktırayım bi ona göre ilaç mı neyse başlayın. Süt olsun diye herşeyideniyorım zaten
Öyle başlıyor zaten bende ilk basladigimda bebeğim Kuvoze toplasan 10 damla sagdim eşim arayıp yoğun bakımı sordu 1 damla bile olsa getirin devam edin demişti iyiki devam etmişim sende bacım ya sabır ya selamet deyip devam ... Bebisin durumu nasıl şu an..
@polemer siz nasılsınız ? Evde iyi mi kuzu..
Canım bende humana başladım kilo yapıyor diyorlar doğru mu acaba ya
bakayım ona da canım saolasinAnason hem sut arttiriyor hemde gaza iyi geliyor
hımAralıksız emiyor cnm ama sonuc hep aynı bazen uyuyor uyandırıyorum
şimdilik ise yarıyor gibi bende bklmYa bende pek fayda etmedi
Bende ağrı yok sadece kesilen yer bir şey değerse sızlıyorIyi bayramlar. Sezeryan olanlara bir sorum olacak. Ben 2 hafta oldu sezeryan olalı dünden beri kesi yerinin sol tarafında ağrım geçmiyor. Ağrı yoktu bu şekilde dün akşamüstü başladı ve hala devam ediyor. Dr a da yazmak istemedim bayram sabahı minoset falan hiç azaltmadı. Sizde durum nasıl?
Yaaa tuh canım noldu ki sağlıkla büyütün insAllahKızlar bu sabah 5 de doğum yaptım.doğum hikayem çok üçler acısı size haber verdiğimden beri sancı çektirdiler.çok zordu ama bebeğim çok şükür yanımda.
Bizde gecenin bir evresi boyle oluyoruz resmen 2 3 saat suruyo uyumasi. Bazen gunduzde oluyo. Besigine koyunca homurdanmaya basliyor emme gudusunu yenemiyor. Uyusada sutum olsa diyorum artik kendi pili bitince uyuyor.
[/QUOTE
Çok sıkıntılı bir durum ya acaba pompa ile de sapıp mı versem diyorum geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?