- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
O zaman bişey olmayabilir oda normal doğum yaptı ama çok sıkıyordu belki ondan açıldı. Kansızlık bendede vardı doğumdan sonra hiç baktırmadım daha ne durumda bilmiyorumBen surmuyorumda pedime dokuyorum tam dikis bolgeme gelecek yere. Banada dr verdi batikon kan ilaci antibiyotik. Antibiyotik bitti jan serumlarim ve 1 kutu kan ilacimda bitti 2. Kutuya basladim. Malum ben bayagi kansizlik yasadim.
Ben doğumdan çıktım 3 kg gitmiş çocuk zaten 2500 kg doğdu. Doktorlara bişeymi unuttunuz içerde bile dedim. Şuan 7. Günüm 5 kg gitmiş. 40 çıkana kadar devam eder sanırım sorma kalan sağlar bizimdirKilo konusunda bende 84le hamile kalmıştım 99-100le doğuma gittim ama 3-4 kg belki de ödemdi acayip şiştim çünkü ben doğumdan sonra 4. Gün 95 çıktım tartıda su an 90-91 arasındayım kalan kilolar da gider insAllah
Hayırlı olsun canım ben ikinci günü gayet rahattım yataktan inip çıkmam kolay oldu gece bebeği doyurmak için kalktığımda ağrım olur mu diyordum bişey olmadı öyle spinal oldum ben deMerhaba arkadaşlar ben bugun sunı sancı ıle yatıs yaptım 8 saat sancı cektım 2 cm gecmedı acılma bebegın bası ınmedı dedı sıpınal sezeryan oldum uyusukluk gecınce agrılar basladı sıpınal olanlar kaçıncı gunde toparladınız
kesinlikle bence deBende hic hissetmedimzamani mi geldi bilmem 40 +3 te dogum yaptim ama onu yapinca baslamasi bizim bu baglantimizi guclendirdi o yuzden dogurmak isteyenlere tavsiye ediyorum
nasipİnsallah canim. Bende gobegim gitsinde geri kalan yerler kalsada olur diyorum ama bakalim lohusalik bi gecsin ne kadar kalcak gobek
Ben doğumdan çıktım 3 kg gitmiş çocuk zaten 2500 kg doğdu. Doktorlara bişeymi unuttunuz içerde bile dedim. Şuan 7. Günüm 5 kg gitmiş. 40 çıkana kadar devam eder sanırım sorma kalan sağlar bizimdir
Benim geçti idrarda yanmam canım 3 hafta oldu geçer senindeMerhaba arkadaşlar epeydir giremedim ben de doğum yaptım çok şükür sağlıkla geldi bebeğimiz. 11 günlük olduk. başta sütüm az geldiği için biberon verildi aç kaldı diye sarılık tehlikesi olmuştu sonra yavrum biberona alıştı derken sarılığı azalınca inat ettim benim sütüm de artmıştı sonunda bebeğim emmeye başladı çok zormuş sürekli süt sağmak en azından o dertten kurtuldum. Bazı arkadaşlar idrar yaparken sancı çekmekten bahsetmiş bende de öyle oluyor benim sezaryen oldu. Niye öyle oluyo anlamıyorum ama ikinci günü ayaklandım çok şükür ağrım olmadı.58 ile hamile kalmıştım 69la girmiştim doğuma, sonrasında da 63 oldum. Bir haftada 2 kilom de gitmiş 61e indim inşallah eski hamile döndüm sayılır:)
Canım gazını almazsan çocuk rahat edemez ki. Senin gazın olsa yatabilirmisin. O yüzden gaz daha önemli bence. Benim ilk kuzum ileri kolikti çok çektim. Kimsenin çocuğu kolik olmasın aminKızlar doktor bebek emdikten sonra yada mamadan sonra muhakkak gazini alin dedi . Benim minnoşum emerken uyuyor ben nasil ona kiyıp gaz cikaragim denedim ve sonuc aglamali oldu saatlerce hic uyuyamadi . Ben anlamadim hangisini yapmam dogru olacak. Ben gaz cikaracaz dedikce cocuk uykuya dalamaz oldu . Saatlerce aglar oldu. Siz ne yapuyorsunuz
Ben de istemem tabii ki gazı olsun ama uyuyor kucağımda gazını cıkarayım diyorum uyandigi icin mi bilmiyorum aglamaya basliyor . Gazida cikmiyor . Ortaligi yikiyor . Sonrada uyut uyutabilirsen . Acaba gazi mi yoktur . Gaz olmama ihtimali var mı ?Canım gazını almazsan çocuk rahat edemez ki. Senin gazın olsa yatabilirmisin. O yüzden gaz daha önemli bence. Benim ilk kuzum ileri kolikti çok çektim. Kimsenin çocuğu kolik olmasın amin
Ben de spinal sezeryan oldum.ilkinde tamamen bayilmistim.bu o kadar rahat oldu ki kendime nazar edecegim die korkuyorum.hastaneden eve gelir gelmez iyilestim gibi bi sey.su an 16.gun kendi isimi kendim goruyorum sadece cok nadir bicak batmasi gibi oluyor.egilmeemeye calisiyorumMerhaba arkadaşlar ben bugun sunı sancı ıle yatıs yaptım 8 saat sancı cektım 2 cm gecmedı acılma bebegın bası ınmedı dedı sıpınal sezeryan oldum uyusukluk gecınce agrılar basladı sıpınal olanlar kaçıncı gunde toparladınız
63 ile hamile kaldim, 91le doguma girdim.eve geldim 5 kilo gitmis.15 gunde de 80e dusmusum.su ana kadar giden de ödem benceBen doğumdan çıktım 3 kg gitmiş çocuk zaten 2500 kg doğdu. Doktorlara bişeymi unuttunuz içerde bile dedim. Şuan 7. Günüm 5 kg gitmiş. 40 çıkana kadar devam eder sanırım sorma kalan sağlar bizimdir
Arkadaşlar benim bebişim doğarken kan yutmu o yüzden midesi yıkandı doğduğu gün. Sonrasında bir daha tekrarlamadı çok şükür.Herkes bebeğinin telaşına düştü
Hayırlı olsun bebeğinizbende aynı dertten muzdarip im giderek azalıyor sanki.. normalde emdikren sonra sagdigimda bı küçük biberon dolardı.. Şimdi yarisi dolmuyor bebeğim doyuyor mu diye endişe ediyorum ama yeterince bez degistirdigim için acabam kalmıyor.. da yine süt arttırmam lazım..
Mama veriyor olmanız memeyi unutturmuyor değil mi..Bugün sutumu ölçmek için şahsım biberon ilw vereyim dedim içmedi biberondan..
Çok geçmiş olsun bize kakasindan kan gelirse korkmayın içindeki kanı atar demişlerdi ama ağızdan gelmiş olmasını bilemedim.. Sanırım takip için bebeği yanlarında tutuyor olabilirler..Bı haber alınca bize de bilgi verin..Rabbim şifa versin kuzuya..
Benimde kızım var takatim kalmayınca eşime veriyorum baksın diye Altını da değiştiriyor gerektiğinde.. belli bı yaştan sonra bence artık bu ilişki kesilmeli tabi.. benimde kayınvalidem kayınbirader ve kayınpeder yanında gel emzir diyordu.. tabiki böyle bişey hem benim adıma hem.onlar için munkun değil
5-6 kez mutlaka.. ya benim bebeğim hala kakasını sulu yapıyor arada benim kafama da bu takılıyor acaba normal mi diye .
Ya çok ama çok sevindim iyi olmanıza.. Sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah
Bende 56 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim doğum yapalı 1 hafta olacak yarın.şuan 69 olmuşum63 ile hamile kaldim, 91le doguma girdim.eve geldim 5 kilo gitmis.15 gunde de 80e dusmusum.su ana kadar giden de ödem bence
Memede derin uykuya dalınca gazını cıkarmadan mı yatağa yatırıyorsunuz?nasil yani anlamadım.boşalıodur ozaman büyük ihtimalle.sonra emme zamanı gelene kadar dolar.eger bebegın sürekli emmek isterse derin uykuya dalana kadar emzir.uyuyunca sağ
73 ile hamile kaldim 80 ile doguma gittimKilo icin bende 56 ile hamile kaldim bulantilardan 54 oldum hamilelik sonunda 66 oldum simdi 59a dusmusum. Daha zayiflarim ben 1 aya kalmaz. Dogum yapali 17 gun olacak
Canim daha dun bi yazi okudumArkadaşlar benim bebişim sürekli emmek istiyor. 20 dakka bir gogusv20 dk diğer göğüsü veriyorum. Ama banamısın demiyor yatağa koyuyorum tekrardan meme arıyor. Dun butun akşam böle gecctı hep ağladı.en son mecbur mama verdik sonra sakinleşti uyudu. Bugünde 20 dk 20 dk emzirdim yine aranıyor mecbur yıne mama da vrrdim öyle uyudu. Biraz fazlamı yıyor acaba yoksa sütümmü yeterli drğil anlamadım. Ama mememi sıkıyorum süt geliyor.sütüm yeterlidir diye düşünüyorum. Bu. Kadar cok beslenmesinin bir zararı olur mu ki acaba
Ya simdi kansizlik olunca vucut ona ugrasiyo sutumuz olmuyo onun icin biran once takviye seyler yapmalisin bence. Dr um bana dedi ilacla vs duzelir ama uzun surer sana kisa surede iyi gelecek seyler yapmaliyiz 2 tane kizin var ve enerjin dusmemeli diye kan takviyesi arti kan serumlari en son kan ilaci iste.O zaman bişey olmayabilir oda normal doğum yaptı ama çok sıkıyordu belki ondan açıldı. Kansızlık bendede vardı doğumdan sonra hiç baktırmadım daha ne durumda bilmiyorum
Aynı sorun bizdede var uyurken asla gazı çıkmıyor çıkarsada uyanıp cin gibi oluyor tekrR meme istiyor kısır döngü ... valla ben 2-3 dk uğraşıyorum çıkmazsa yatırıyorum yoksa hiç uyku yokKızlar doktor bebek emdikten sonra yada mamadan sonra muhakkak gazini alin dedi . Benim minnoşum emerken uyuyor ben nasil ona kiyıp gaz cikaragim denedim ve sonuc aglamali oldu saatlerce hic uyuyamadi . Ben anlamadim hangisini yapmam dogru olacak. Ben gaz cikaracaz dedikce cocuk uykuya dalamaz oldu . Saatlerce aglar oldu. Siz ne yapuyorsunuz
bende hep gazını çıkarıyordum emdikten sonra ama şu bı kaç gündür çıkarmadan yatırıyorum cunki emdiğini çıkarıyor gaz çıkana kadar zaten üstten çıkarmazsa alttan çıkarıyor sıkıntı olmuyor bizimKızlar doktor bebek emdikten sonra yada mamadan sonra muhakkak gazini alin dedi . Benim minnoşum emerken uyuyor ben nasil ona kiyıp gaz cikaragim denedim ve sonuc aglamali oldu saatlerce hic uyuyamadi . Ben anlamadim hangisini yapmam dogru olacak. Ben gaz cikaracaz dedikce cocuk uykuya dalamaz oldu . Saatlerce aglar oldu. Siz ne yapuyorsunuz
geçmiş olsun canımArkadaşlar benim bebişim doğarken kan yutmu o yüzden midesi yıkandı doğduğu gün. Sonrasında bir daha tekrarlamadı çok şükür.
MaşAllah kız zaten çok almadın sen ne güzel bende çok cabaladim ama basaramadim az almayı73 ile hamile kaldim 80 ile doguma gittim
Dun tartildim 72kg ciktim
Benim de 19gun oldu dogum yapali.
doyduğunu anlamıyor bence bebekler mama vermedigin zmnlar çişini falan yapiorsa doyuyordur doymazsa diye yapmaz sanki aile hekimliğindeki ebe doydugunu nasıll anlarım dediğimde bezi doluyorsa doyuyordur demiştiArkadaşlar benim bebişim sürekli emmek istiyor. 20 dakka bir gogusv20 dk diğer göğüsü veriyorum. Ama banamısın demiyor yatağa koyuyorum tekrardan meme arıyor. Dun butun akşam böle gecctı hep ağladı.en son mecbur mama verdik sonra sakinleşti uyudu. Bugünde 20 dk 20 dk emzirdim yine aranıyor mecbur yıne mama da vrrdim öyle uyudu. Biraz fazlamı yıyor acaba yoksa sütümmü yeterli drğil anlamadım. Ama mememi sıkıyorum süt geliyor.sütüm yeterlidir diye düşünüyorum. Bu. Kadar cok beslenmesinin bir zararı olur mu ki acaba
Dün oldu bugun de aynı. Bende şimdi her istediğinde meme vermeye başladım mama akşam uyurken sütüm kalmazsa vereceğim.Canim daha dun bi yazi okudum
Yeni dogan bebekler duzeni oturana kadar, bazi gunler hic doymazcasina emermis ama bu hergun boyle olmazmis
Belkide seninkide dun boyle olmustur
Hergun mu oluyo dunmu oldu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?