Kızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Ben zaten geçen seferki ile aynı belirtileri yaşadığım için anlamıştım biraz hissediyordum ama bir yanimdada umudum vardı çünkü göğüslerim çok hassaslaşmişti her zamankinden daha fazla acıyordu..
Ama baştan beri geç döllenme olmamasına pek ihtimal vermedigim halde geriden gelmesi..o gece rahmime giren sancı gibi birsey..Ve aynı şekilde randevuma 2gun kala tek taraflı baş ağrısı göze vuran.Bunlar hormonarin yükselip çıkması ile olabiliyormuş ve sanırım benimkide o yüzden ..gebelik hormonlarim birden düşünce bana baş ağrısı yapıyor muhtemelen.
Şuan çok üzgünüm öncekine göre daha metanetliyim tabi ama yinede yıkıldım diyebilirim.Hepinizi tanıdığıma çok sevindim keşke aranizda kalabilseydim..İnşallah sağlikla tamamlasiniz gebeliklerinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder..
Amin canım benim..Sanada hayırlı gebelikler diliyorum güzel haberlerinizi burdan takip edicemÇok üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın, hayırlı zamanda tekrar sağlıklı gebeliğin olur inş
Amin canım benim...sağol bir süre ara vericem yaza inşallah..Çok üzüldüm, acını paylaşıyorum. Bunda da vardır bir hayır. Gerekli her şeye bakildiktan sonra inanıyorum ki tekrar ve bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın inşallah
Çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş inşallah en yakın zamanda mutlulugunu yaşarsınKızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Ben zaten geçen seferki ile aynı belirtileri yaşadığım için anlamıştım biraz hissediyordum ama bir yanimdada umudum vardı çünkü göğüslerim çok hassaslaşmişti her zamankinden daha fazla acıyordu..
Ama baştan beri geç döllenme olmamasına pek ihtimal vermedigim halde geriden gelmesi..o gece rahmime giren sancı gibi birsey..Ve aynı şekilde randevuma 2gun kala tek taraflı baş ağrısı göze vuran.Bunlar hormonarin yükselip çıkması ile olabiliyormuş ve sanırım benimkide o yüzden ..gebelik hormonlarim birden düşünce bana baş ağrısı yapıyor muhtemelen.
Şuan çok üzgünüm öncekine göre daha metanetliyim tabi ama yinede yıkıldım diyebilirim.Hepinizi tanıdığıma çok sevindim keşke aranizda kalabilseydim..İnşallah sağlikla tamamlasiniz gebeliklerinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder..
Çok sağolun kızlar..Çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş inşallah en yakın zamanda mutlulugunu yaşarsın
Herkesin düşüncesi farklı tabi ,benim ablamın zeytine alerjisi var yemiyor ama oğlunun boynunda kocsman zeytin gibi beni var..gören sen hamile iken zeytin yiyip boynuna sürmüşsün diyor..hatta yasli bir teyze var komsusu ablama diyordu sen yemissindir hatirlamiyorsunSen bilirsin tabi
Bende de hiç ağrı olmadı hemsire çok yavas vurdu iğneyi ama kanama azaldı şimdide aklıma geldi bu iğneler kanı durduruyoya acaba pıhtılaşma yaparmıProluton bende de sancı yapmıyor ama bacağımda kaşıntı yapıyor, ağır bir iğne diyorlar her bu igneyi yaptırmaya gittiğimde
Benim kalçam ve bacağım çok ağrıyordu. Birkaç gün ağrısı sıkıntısı devam ediyor.Aynen canım kanamam cogaldı tekrar doktoru aradım gel bakalım dedi bebek iyi bu kadar kan nerden geliyo anlamadım oyle proloton iğne verdi eve gelince karın agrısı cektim ama kanama azaldı şükür
Amin canım inşAllah hersey güzel ilerlerBenim randevum vardı bugün. İlk kez kalp atışı duyduk biz de. Çok şükür. İğne kullanmaya devam ama azalttı. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.
Amin canım benim sağolun..Bir tanidik vasitasiyla burdaki hastanede yaptırıcam bakalım kürtajım sonra araştırma Hastanesi'ne gidicem.Eksik birşey olmasın istiyorum artık rahim filmi,sperm testi,pıhtılaşma testleri,kromozom testleri vs burdur şey yazıyor inşallah yaparlar.Benim kalçam ve bacağım çok ağrıyordu. Birkaç gün ağrısı sıkıntısı devam ediyor.
Kralice55 cnm çok geçmiş olsun. İstanbuldaysan Kaynarca'da Cihan Tıp Merkezi Cüneyt bey'e bir görün derim. Allah istediğin zaman sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Canım çok üzüldüm inşallah biran evvel kendini toplarsın.Kızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Burda detaylı açıklamalar var canım Hamilelikte işten çıkarmada izlenebilecek 2 yol var
yararlı günde 1 adet bende içiyorum
Kurtajdan cikan materyalleri de patolojiye gondermeyi unuturlarsa hatrlatin lutfen bazen faydasi olabliyor sebep bulunmasinda. Cok gecmis olsun.Amin canım benim sağolun..Bir tanidik vasitasiyla burdaki hastanede yaptırıcam bakalım kürtajım sonra araştırma Hastanesi'ne gidicem.Eksik birşey olmasın istiyorum artık rahim filmi,sperm testi,pıhtılaşma testleri,kromozom testleri vs burdur şey yazıyor inşallah yaparlar.
Benim haftaya perşembe 13 olacak inşallah öğrenirim çatlayacam artıkHenüz öğrenemedik ama 12den sonra öğreniliyormuş
Canım annen tasıyıcı olabilir mesela genetik doktoru anlatmıştı banadaKızlar bu genetik pıhtılaşma problemi dedikleri ailede olmazsa oluyormu yani bende pıhtılaşma varsa sonuçta annemde de olması gerekmiyor mu?Sonuçta annem düşük yaşamadan 2gebelik yaşadı yani aileden geçişli pıhtılaşmam olmuyor mu demek oluyor bu?
Sonradan kazanılmış pıhtılaşma mi oluyor
Canım genetik midir bilmiyorum sonucta sağlıksız olan gebelikler iki kişinin kromozomuyla ilgili anne ve babanınki farklı alakası yoktur bence bilmiyorum tam amaKızlar bu genetik pıhtılaşma problemi dedikleri ailede olmazsa oluyormu yani bende pıhtılaşma varsa sonuçta annemde de olması gerekmiyor mu?Sonuçta annem düşük yaşamadan 2gebelik yaşadı yani aileden geçişli pıhtılaşmam olmuyor mu demek oluyor bu?
Sonradan kazanılmış pıhtılaşma mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?