2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Önceki gebeliğin de kaçıncı haftada kalbi durmuştu.bide şuan kaclik igne kullanıyorsun.
Canım benim 2 kimyasalım 1 dış gebeliğim 1 kalbi duran gebeliğim var.6.haftada kalmıştı gelişimi.o zaman 6lık kullanıyordum.Şimdi sabah ve akşam 0.4lük vuruyorum coraspin kullanıyorum bi de ayrıyeten kortizon kullanıyorum sabah akşam.İğne dozunu kafasına göre vermedi doktorum.Anti faktör diye bir test var özel laboratuvarda yaptırmıştım onun sonucuna göre verdi.yarın 10.haftam bitiyor 11e giriyorum çok şükür şu an herşey yolunda.

Anladım canım benim benim ilk gebeligimde 6.haftada kalmıştı ama ben hiç onda kalp atışı duymamıştım.syan önlem amaçlı 0,4luk iğne ve coraspin kullaniyorum

Allah'im hepimizi hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah bebelerimize

Hayırlı olsun canım kaç haftalık

Çok teşekkür ederim size de! 8+3 oldu :) İlk gebeliğim 32 yaşındayım. Kız mı erkek mi diye çatlayacağım. Allah'ım hepimizinkine sağlık sıhhat versin tek dileğim bu.

Anladım canım benim benim ilk gebeligimde 6.haftada kalmıştı ama ben hiç onda kalp atışı duymamıştım.syan önlem amaçlı 0,4luk iğne ve coraspin kullaniyorum
Amin canım umarım bu kez kucağımıza almak nasip olur.Benimki atıp durmuştu canım.hatta ikiz olduğunu öğrenmiştik sanırım o yüzden yetersiz kalmıştı.Allah kimseye yaşatmasın bundan sonra güzel şeyler konuşalım inşallah

Canım merhaba daha önce konuşmuştuk hatırlıyor musun bilmiyorum benim de ablamda kan pıhtılaşması vardı benim ilk gebeliğim daha önce düşüğüm yok ben de test yaptırdım ama sonuçların daha hepsi çıkmadı çıkan kısmını aldım anlar mısın acaba sana göndersem doktorum haftasonu çalışmıyor pazartesiye kadar çatlarım

Hadi yaa başınız sağolsun ve canim vede geçmiş olsun çok üzüldüm.Benim teyzleriminde hepsinin sağlıklı çocukları bildiğim dusukleri vs olmadı.Benim neyden kaynaklı acaba belkide sonradan kazanılmış yani hastaliga bağlı pıhtılaşma bozukluğu olabilir.Bakalim inşallah tedavi edilebilir bir sonuç alırım..

Sen at canım ben anlamasam bile anlayanlar olur elbette.Bende faktör 5leiden heterezigot var.

HOMOZİGOT olunca daha sorun oluyor ama heterizot daha az etkiliyor

Evt benimde tanıdım bi arkadas gecici felc gecirdi ondada HOMOZİGOT vardı pıhtı attı
Benim doktorum ve yorumlayan gen doktoru heterezigot faktör 5leiden için daha tehlikeli demişti sanırım bunlar kendi içinde de farklı oluyor.özellikle faktör 5leiden için çok tehlikeli demişlerdi o yüzden spor yapmaya çalıştım hem

Amaninda aman biraz açılıyim dedim hwp gebelige hazirlik bölümündeyim bsta yasiyor muydun
Ara ara oluyordu cnm yoğun değildi ama benim zaten adet belirtileriyle aynıydı ya bel ağrısını daha net hatırlıyorum o da bata son günler kalaydı zaten. Erken başlamışsın belirti aramaya, hele bi dur yumurtlama yeni bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…