- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
biz belki yarın öğreniriz 12 haftalık gidiyoruz bakalımBenim haftaya perşembe 13 olacak inşallah öğrenirim çatlayacam artık
Canım ben bunu kullaniyorum çok yararlı ingilizce açıklamalı ama zaten hareketleri onunla beraber yapıyorsun o sayılıyor ben çok yararlı buldum..hafta hafta gün be gün ayrı seni içinde olduğun güne başlayabilirsin direktKızlar spor yapanınız var mı? Ben yürüyüş yapmak istiyorum hava cok soguk mümkün olmuyor evde birşeyler yapayım diyorum varmı önerebileceğiniz bir video falan evde yapılabileceksimdiden 2 kilo aldım bile hareketsızlıkten
Canım benim annem 6 tane doğurmuş.6 kardeşiz.4 ü kız 2si oğlan.4 kızdan sadece ablam ve bende var diğerlerinde yok ve çocukları var.Zaten ablamda pıhtılaşma çıktığı için bende yaptırmıştım.Ama şunu da duydum şu an bu problem 10 gebeden 2sinde varmış.hatta başta çıkmayıp gebelikte bile çıkan oluyormuş.Ben bir önceki gebeliğimde iğne kullandığım halde kalbi durdu.İğne dozu yeterli gelmemişti mesela.Kızlar bu genetik pıhtılaşma problemi dedikleri ailede olmazsa oluyormu yani bende pıhtılaşma varsa sonuçta annemde de olması gerekmiyor mu?Sonuçta annem düşük yaşamadan 2gebelik yaşadı yani aileden geçişli pıhtılaşmam olmuyor mu demek oluyor bu?
Sonradan kazanılmış pıhtılaşma mi oluyor
Allah kalbinden geçeni versin canım.Öncelikle sağlıklı olsun hepimizinki.senin de ilk bebişti sanırım o yüzden bize ikisi de lazımBenim haftaya perşembe 13 olacak inşallah öğrenirim çatlayacam artık
Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum hafta hafta gün gün olması süpermişCanım ben bunu kullaniyorum çok yararlı ingilizce açıklamalı ama zaten hareketleri onunla beraber yapıyorsun o sayılıyor ben çok yararlı buldum..hafta hafta gün be gün ayrı seni içinde olduğun güne başlayabilirsin direkt
Yani canım annenizde pıhtılaşma olmasada sizde olabiliyor mu demek bu?Yada annede de var ama çocuklarından sadece ablan ve sana mı geçmiş bu gen demek oluyor?Canım benim annem 6 tane doğurmuş.6 kardeşiz.4 ü kız 2si oğlan.4 kızdan sadece ablam ve bende var diğerlerinde yok ve çocukları var.Zaten ablamda pıhtılaşma çıktığı için bende yaptırmıştım.Ama şunu da duydum şu an bu problem 10 gebeden 2sinde varmış.hatta başta çıkmayıp gebelikte bile çıkan oluyormuş.Ben bir önceki gebeliğimde iğne kullandığım halde kalbi durdu.İğne dozu yeterli gelmemişti mesela.
Annemde yok canım zaten eskilerde bu çok olmuyor.Ama iki teyzemin biri beynine pıhtı atıp öldü biri de felç geçirdi.ama gebelikte sıkıntı yaşamamışlar torunları bile var.Sanırım bize anne tarafından miras kaldı bu.Mesela doktor bana ömür boyu coraspin kullanacaksın dedi hareketsiz kalmayacaksın dedi.Bu formda pıhtılaşmayla ilgili sayfalar var örneğin ilk çocuğunda bir sıkıntı yaşamamış sonraki gebeliklerde sıkıntı yaşayanlar var.Yani canım annenizde pıhtılaşma olmasada sizde olabiliyor mu demek bu?Yada annede de var ama çocuklarından sadece ablan ve sana mı geçmiş bu gen demek oluyor?
Canım bişey merak ediyorum şimdi ilk gebelikte böyle bir problem çıkmadıysa ikincisinde çıkarmı.Canım benim annem 6 tane doğurmuş.6 kardeşiz.4 ü kız 2si oğlan.4 kızdan sadece ablam ve bende var diğerlerinde yok ve çocukları var.Zaten ablamda pıhtılaşma çıktığı için bende yaptırmıştım.Ama şunu da duydum şu an bu problem 10 gebeden 2sinde varmış.hatta başta çıkmayıp gebelikte bile çıkan oluyormuş.Ben bir önceki gebeliğimde iğne kullandığım halde kalbi durdu.İğne dozu yeterli gelmemişti mesela.
Ay hadi inşallah hemen bize de yazbiz belki yarın öğreniriz 12 haftalık gidiyoruz bakalım
Evet ilk olacak inşallah, gönlümde ilk kız vardı ama şu an ne çıkarsa gözüm diğerinde de kalacak sanırım Allah hayırlısını nasip etsin o yüzdenAllah kalbinden geçeni versin canım.Öncelikle sağlıklı olsun hepimizinki.senin de ilk bebişti sanırım o yüzden bize ikisi de lazım
Buradan okuduğum kadarıyla olanlar olmuş mesela ilk çocukta sıkıntı olmamış ama ondan sonra bir kaç tane düşük yaşamış sonradan pıhtı testi yaptırıp pıhtılaşması çıkanlar olmuş.Canım bişey merak ediyorum şimdi ilk gebelikte böyle bir problem çıkmadıysa ikincisinde çıkarmı.
Benim doktorum bu konuda hiç test yapalım demedi.hatta bugün muayenem vardi 12 haftada corasprin başlıycaz yüksek tansiyon oldugu için dedi bende corasprin bana dokunuyor onun yerine kan sulandirici iğne olsam dedim o çok farkli bir olay dedi gereklimi görmedi acaba oysa benimde daha önceden bir düşüğüm var şimdide bunu takarım kafayaBuradan okuduğum kadarıyla olanlar olmuş mesela ilk çocukta sıkıntı olmamış ama ondan sonra bir kaç tane düşük yaşamış sonradan pıhtı testi yaptırıp pıhtılaşması çıkanlar olmuş.
valla bu dert herkeste var demekki bendede öle nolcak bilmiyomYOK CANIM ONU KASDETMEDİM NE ALAKA
KİLOLU GİBİ DURUYORUM BUDA MORALİMİ BOZUYOR. BENİM KARNIM BİDE HEMEN VE ÇOK ÇIKIYOR 3 AYLIK GİBİ DEĞİLDE AKŞAMLARI 6 AYLIK GİBİ OLUYOR
Evet burda ben de duydum onu, ilk çocuğunda bir sıkıntısı yokmuş ikinci olmamış birkaç kere kimyasal olunca test yaptırmış pıhtılaşma çıkmıştı o yüzden ben de genetik olduğunu sanmıyorum tam bilgim de yok amaBuradan okuduğum kadarıyla olanlar olmuş mesela ilk çocukta sıkıntı olmamış ama ondan sonra bir kaç tane düşük yaşamış sonradan pıhtı testi yaptırıp pıhtılaşması çıkanlar olmuş.
Canım normal 182 den yada MHRS den alıyorsun. Gebelik varsa ona göre yoksa da ona göre alıyorsun ikiye ayirmislar gebelere bakar bakmaz gibi.. orda muayene oluyorsun detaylı. Zaten öyle kötü birşey varsa onlar yönlendiriyorkaradenizkizi1982 canım Zeynep Kamile randevu nasıl alınıyor birde orda kontrol olmadım başından diye sıkıntı yapiyorlar mi ?
Hayır niye takıyorsunuz ki coraspin bende kullanıyorum o da kan sulandırıcı aynı şey.Hem eğer bi sıkıntı olsaydı şimdiye kadar olurdu öyle düşünün.hem rabbime emanet bebişler içiniz ferah olsun.Benim en başından bilmeme rağmen 4 kaybım oldu.Olacağı varsa oluyor.Benim doktorum bu konuda hiç test yapalım demedi.hatta bugün muayenem vardi 12 haftada corasprin başlıycaz yüksek tansiyon oldugu için dedi bende corasprin bana dokunuyor onun yerine kan sulandirici iğne olsam dedim o çok farkli bir olay dedi gereklimi görmedi acaba oysa benimde daha önceden bir düşüğüm var şimdide bunu takarım kafaya
Sağol canım içimi rahatlattın.inşallah heppimiz yavrularımıza sağlıcakla kavuşuruz.Hayır niye takıyorsunuz ki coraspin bende kullanıyorum o da kan sulandırıcı aynı şey.Hem eğer bi sıkıntı olsaydı şimdiye kadar olurdu öyle düşünün.hem rabbime emanet bebişler içiniz ferah olsun.Benim en başından bilmeme rağmen 4 kaybım oldu.Olacağı varsa oluyor.
Önceki gebeliğin de kaçıncı haftada kalbi durmuştu.bide şuan kaclik igne kullanıyorsun.Canım benim annem 6 tane doğurmuş.6 kardeşiz.4 ü kız 2si oğlan.4 kızdan sadece ablam ve bende var diğerlerinde yok ve çocukları var.Zaten ablamda pıhtılaşma çıktığı için bende yaptırmıştım.Ama şunu da duydum şu an bu problem 10 gebeden 2sinde varmış.hatta başta çıkmayıp gebelikte bile çıkan oluyormuş.Ben bir önceki gebeliğimde iğne kullandığım halde kalbi durdu.İğne dozu yeterli gelmemişti mesela.
Hayırlı olsun canım kaç haftalıkKızlar merhaba, Allah'ın izniyle bende Temmuz annesi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?