2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Her ay aramiycam diyoeum ama bi bakmisim ki kendimi belirti aramakta buluyorum

Öyle tabiki paide oyle ama doktorlar da kayıp olmadan arastırmıyor

Öyle tabiki paide oyle ama doktorlar da kayıp olmadan arastırmıyor
Bence gebelik düşünen herkese öncesinde yaptırılmalı.Hatta gebelik düşünen gidip tıbbi genetik bölümünde bu testi yaptırmalı.Benim bir kaç tanıdığım var düşük yaptık diye yalan söyleyip bu testi yaptırdılar

Çok geçmiş olsun canım bian önce toparlan ve hayırlısıyla tekrardan aramızda olursun İnşallah

Merhabalar kizlar, kayiplari olan arkadaslara cok gecmis olsun.cok zor gercekten bir cogumuz yasadik ve insaalllah bu son acimiz olur.

Gun boyu surekli ufak ufak gegirmelerim oluyor kizlar normal mi ilk defa basima geldi.endiselenmelimiyim? Bu durumu yasayaniniz varmi?

O sürecin güzel gecmesine sevindim canım tabiki pes etmek yok dedıgım gıbı senı guzel haberlerle tekrardan aramzda görecegız buna ınanıorum.
Aklıma takılan bişey oldu brn okadar düşük yaptım hiç kürtaj olmadım.kürtaj sizin tercihinzmiydi?

Aynen canım katılıyorum helede tup bebek yaptıranlar kesin yaptırmalı onca emekden sonra birde kayıp çok zor benim genlerimde doktor bana tasıyısıcın dedi genetikli tup dedi bebege gecmesin diye ama normal gebe kaldım hayırlısı Allahtan

Çok teşekkür ederim size de! 8+3 oldu :) İlk gebeliğim 32 yaşındayım. Kız mı erkek mi diye çatlayacağım. Allah'ım hepimizinkine sağlık sıhhat versin tek dileğim bu.
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizinkiii ben şimdiden hissediyprum mesela anneler hissedermiş hissedersin belki sende

Mide hassaslaşıyor ondan. Bende de var. En baştan beri hem de

Kralice55 cnm annen de olmasa da oluyor, taşıyıcı yada çekinik gen olabilir. Benim annem de iğne kullanmamış ama benim iki düşüğüm olmuştu ve kullanmak zorunda kaldım. Şimdi de kullanıyorum. Ama epey azalttı drum. İsmini verdiğim dr da bu konuda oldukça tecrübeli bilgili. Benim doktorum. Ben de tavsiyeyle gitmiştim çok memnunum.

Inanin hic şikayetci degilim.daha onceki kayiplarimdan dolayi belirtim devam ediyor diye seviniyorum.
Senin de mi kayıpların olmuştu cnm sağlıkla kavuş inşallah.
Ben de mide yanması ve bulantısı da var. Ama sağlıklı olsunlar içimizde de, önemli değil

Senin de mi kayıpların olmuştu cnm sağlıkla kavuş inşallah.
Ben de mide yanması ve bulantısı da var. Ama sağlıklı olsunlar içimizde de, önemli değil
Benim 19.haftada bir dusugum var.bide 10.haftada kalp durmasi.
Bu Sefer insallah saglicakla kucagimiza aliriz

Çok üzüldüm ya Rabbim sana saglık sıhhat versin canım.Sizleri gördükce benimde kendimle ilgili pek ümidim kalmadı benımkıde 2 hafta geriden geliyor.sen kalp atısını duymusmuydun?Rabbim kısa zamanda en saglıklısından nasıp etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…