Her ay aramiycam diyoeum ama bi bakmisim ki kendimi belirti aramakta buluyorumAra ara oluyordu cnm yoğun değildi ama benim zaten adet belirtileriyle aynıydı ya bel ağrısını daha net hatırlıyorum o da bata son günler kalaydı zaten. Erken başlamışsın belirti aramaya, hele bi dur yumurtlama yeni bitmiş
Öyle tabiki paide oyleBenim doktorum ve yorumlayan gen doktoru heterezigot faktör 5leiden için daha tehlikeli demişti sanırım bunlar kendi içinde de farklı oluyor.özellikle faktör 5leiden için çok tehlikeli demişlerdi o yüzden spor yapmaya çalıştım hem
Bence gebelik düşünen herkese öncesinde yaptırılmalı.Hatta gebelik düşünen gidip tıbbi genetik bölümünde bu testi yaptırmalı.Benim bir kaç tanıdığım var düşük yaptık diye yalan söyleyip bu testi yaptırdılarÖyle tabiki paide oyleama doktorlar da kayıp olmadan arastırmıyor
Çok geçmiş olsun canım bian önce toparlan ve hayırlısıyla tekrardan aramızda olursun İnşallahCanım selâm ben bugün oldum kürtajı hiç korktuğum gibi gelişmedi çok şükür şuan da iyim Allah başka acı yaşatmasın diyorum. Umarım sen de aynı şeyleri yaşamasın bu konuda sağlıcakla kalın
O sürecin güzel gecmesine sevindim canım tabiki pes etmek yok dedıgım gıbı senı guzel haberlerle tekrardan aramzda görecegız buna ınanıorum.Kızlar, selam.
Belki merak edenlere faydası olur diye burda anlatmak isterim kürtaj surecimi. Benim gibi korkan insanlara bir umut olsun. Ben kurtajimi devlet hastanesinde oldum. İstanbul Zeynep Kamil kadın doğum da. Dün gittik benden kan aldılar ve ertesi gün gelin işleme alalım sediler sabah 8 de burda olun dediler. Sabah erkenden oradaydım. Grup grup alıyorlar içeriye. Çok iyi oldu bu şekil olması. Diğer hastalara Kader ortaklığı kuruyorsunuz. Siranizi beklerken sohbetler oluyor gerçekten motive etti beni bekleme süreci. Dil altı hap verdiler. Rahim ağzını açmak için. İlaç etkisini yarım saate gösteriliyor hafifçe adet ağrısı hissettim aşırı değildi. Sonrası damar yolu açtılar. Bekledik de bekledik acilden gelenler ve kanamasi olanlar önce alınıyordu. Sonra işlem sırası bana geldi. Odada herkes güler yuzluydu devlet hastanesi diye ön yargılı gitmiştim ama gerçekten personel çok güler yüzlü ve anlayisliydilar. Çatala çıktığım da direk anestezi verdiler ve ben gözümü dinlenme odasında açtım hiç birşey hissetmedim. Biraz dinlenip giyinip taburcu oldum. Demem o ki özele gidip dünya para vermeye gerek yok. İstanbul daysaniz Zeynep Kamil i tercih edebilirsiniz. Hepinizi öpüyorum. Haklarınızı helal edin lütfen. Ben hep burda olucam gerçi. Pes etmek yok 2020 bana bebekle gelsin. Sağlıklı hayırlı bir şekilde
Aynen canım katılıyorum helede tup bebek yaptıranlar kesin yaptırmalı onca emekden sonra birde kayıp çok zor benim genlerimde doktor bana tasıyısıcın dedi genetikli tup dedi bebege gecmesin diye ama normal gebe kaldım hayırlısı AllahtanBence gebelik düşünen herkese öncesinde yaptırılmalı.Hatta gebelik düşünen gidip tıbbi genetik bölümünde bu testi yaptırmalı.Benim bir kaç tanıdığım var düşük yaptık diye yalan söyleyip bu testi yaptırdılar
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizinkiiiÇok teşekkür ederim size de! 8+3 oldu :) İlk gebeliğim 32 yaşındayım. Kız mı erkek mi diye çatlayacağım. Allah'ım hepimizinkine sağlık sıhhat versin tek dileğim bu.
Mide hassaslaşıyor ondan. Bende de var. En baştan beri hem deMerhabalar kizlar, kayiplari olan arkadaslara cok gecmis olsun.cok zor gercekten bir cogumuz yasadik ve insaalllah bu son acimiz olur.
Gun boyu surekli ufak ufak gegirmelerim oluyor kizlar normal mi ilk defa basima geldi.endiselenmelimiyim? Bu durumu yasayaniniz varmi?
Inanin hic şikayetci degilim.daha onceki kayiplarimdan dolayi belirtim devam ediyor diye seviniyorum.Mide hassaslaşıyor ondan. Bende de var. En baştan beri hem de
Ay bu hafta bende de oldu iğne batar gibi hatta geçti şimdi inşallah vardır sendeAmaninda aman biraz açılıyim dedim hwp gebelige hazirlik bölümündeyimbsta yasiyor muydun
Senin de mi kayıpların olmuştu cnmInanin hic şikayetci degilim.daha onceki kayiplarimdan dolayi belirtim devam ediyor diye seviniyorum.
Benim 19.haftada bir dusugum var.bide 10.haftada kalp durmasi.Senin de mi kayıpların olmuştu cnmsağlıkla kavuş inşallah.
Ben de mide yanması ve bulantısı da var. Ama sağlıklı olsunlar içimizde de, önemli değil
Çok üzüldüm yaKızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Ben zaten geçen seferki ile aynı belirtileri yaşadığım için anlamıştım biraz hissediyordum ama bir yanimdada umudum vardı çünkü göğüslerim çok hassaslaşmişti her zamankinden daha fazla acıyordu..
Ama baştan beri geç döllenme olmamasına pek ihtimal vermedigim halde geriden gelmesi..o gece rahmime giren sancı gibi birsey..Ve aynı şekilde randevuma 2gun kala tek taraflı baş ağrısı göze vuran.Bunlar hormonarin yükselip çıkması ile olabiliyormuş ve sanırım benimkide o yüzden ..gebelik hormonlarim birden düşünce bana baş ağrısı yapıyor muhtemelen.
Şuan çok üzgünüm öncekine göre daha metanetliyim tabi ama yinede yıkıldım diyebilirim.Hepinizi tanıdığıma çok sevindim keşke aranizda kalabilseydim..İnşallah sağlikla tamamlasiniz gebeliklerinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder..
19 haftada neden düşük olmuştu sebebi belli mi?Benim 19.haftada bir dusugum var.bide 10.haftada kalp durmasi.
Bu Sefer insallah saglicakla kucagimiza aliriz
Canim enfeksiyon dediler.oncesinde hastanede yatmistim enfeksiyonla ilgili hic bisey demediler tedavide uygulamadilar.sonra dusuk oldu.bilmiyorum tam nedenini bir ihmal var ise Allaha Havale ediyorum tum o doktorlari19 haftada neden düşük olmuştu sebebi belli mi?
Anladım çok geçmiş olsunCanim enfeksiyon dediler.oncesinde hastanede yatmistim enfeksiyonla ilgili hic bisey demediler tedavide uygulamadilar.sonra dusuk oldu.bilmiyorum tam nedenini bir ihmal var ise Allaha Havale ediyorum tum o doktorlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?