2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amin canım..Ama öyle düşünme ben forumu o kadar araştırdım ki 1-2hafta geriden gelip sağlıklı gebelik yaşayıp kucağına alanlar var çok.
Ben iki gebeligimde de kalp atışı alamadim.İlki sata göre uyumlu olmasına rağmen alamadım yani hiç canlanmadi.Buda geriden geliyordu aradaki fark dahada açıldı.Stres yapma sakın ilaçlarını düzenli kullan bu sefer sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah..

Amin canım çok teşekkür ederim..Sende tez zamanda kucağına al inşallah sağlıkla devam etsin gebeliğin

19 haftada neden düşük olmuştu sebebi belli mi?
Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım siz böyle hikayelerden etkileniyordunuz diye hatırlıyorum neden soruyorsunuz arkadaşa, gareziniz bana mıydı gerçekten şaşırdım okuyunca ! Hani kulaklarınızı tıkayacaktınız ya?

Cok gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun insallah
Rabbim bir daha yasatmasin
Insallah en yakin zamanda saglikli gebelik gerceklesir

Sizi ilgilendirmez arkadaş pat diye şöyle oldu diye yazmadı dikkat ederseniz

Sırf bazı gereksiz kişileri topiğimden uzaklaştırmak için pro üye olmayı düşünüyorum

Sırf bazı gereksiz kişileri topiğimden uzaklaştırmak için pro üye olmayı düşünüyorum
Bu tavır hiç hoş değil yalnız sırf konuyu siz açtınız diye sadece sizin uygun gördüğünüz şeyleri yazmak zorunda değil kimse. Sitenin belli başlı kuralları var bunlara aykırı olmadığı sürece isteyen istediğini yazabilir. Başından beri bu başlığı takip ediyorum kötü bir şey yazan olmadı zaten kimisi maalesef bebeğini kaybetti acısını paylaştı bizle kimisi kontrolden çıktı her şey yolunda diye sevincini anlattı. Arkadaş da bir kayıp yaşamış başka biri sordu diye terslediniz durup dururken yine alttan aldı. Şimdi aynı şeyi siz yapınca sormak hakkı. Yani sizin derdiniz kötü tecrübelerden etkilenmek değil o anki ruh halinize göre insanların burda ne yazacağına karar vermek.
Tüh bak pro üye olsaydınız beni de uzaklaştırırdınız TOPİĞİNİZDEN

Evet burası benim topiğim istemeyen başka Temmuz anneleri grubuna geçebilir

Sizi ilgilendirmez arkadaş pat diye şöyle oldu diye yazmadı dikkat ederseniz
Bence de hoş bir üslup olmadi sizinki.arkadas sadece ona soru sorana acısını hatırlamak pahasına cevap vermişti.siz aşırı tepki gösterdiniz .o gün yinede size hassas olabilirsiniz diye saygı duymuştum.ancak bugün aynı konu için siz detay istemissiniz ve yine size nezaket sınırları içerisinde sorduğunu soruya yine aynı sertlikte cevap Verdiniz. gerçekten hiç gerek yok hepimiz stresliyiz çoğumuzun kayıpları var.birbirimizle uğraşmak yerine Hepimiz Sağlıkla bebeklerimizi Kucağımıza alalım diye dua edelim hepimiz.

O arkadaşın durumu anlatma şekliyle bu kişi çok farklı tekrar okuyabilir misiniz lütfen

Evet burası benim topiğim istemeyen başka Temmuz anneleri grubuna geçebilir
Böyle bir davranışı en son ilkokul arkadaşımda top benim bana ne oynatmıyorum dediğinde görmüştüm bence siz pro üye olup uzak tutun bizi gruptan temmuza kadar kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız topiğinizde

Size kimse birşey dememişken celallendiniz kim kendi çalıp kendi oynuyor acaba .

Teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten düşünceli ve anlayışlı insanlarsınız, yazık ki böyle bir insan bir topik açmış ve küçük dağları yarattım sanıyor ama tabiki böyle bir kişiyle daha fazla muhatap olmayacağım kalıp arada sizi takip edeceğim ama umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır

Arkadaslar inanin kayiplarimla ilgili buraya bisey Yazarken cok cekiniyorum kimse etkilenmesin diye hatta bazen kendim yeni bir konu aciyorum.
Bu site de en yakinlarimla paylasamadigim hatta beni anlamadiklari icin paylasmadigim seyleri paylasiyorum.
Kimi zaman okuduklarimiz endiselendiriyor kimi zamanda Bilgi alip onlemler almis oluyoruz.bu siteye girmek tamamen kendi tercihimiz.
Zaten sikintili zamanlar yasiyoruz bence konuyu uzatip stresimizin ustune Stres eklemeyelim

O arkadaşın durumu anlatma şekliyle bu kişi çok farklı tekrar okuyabilir misiniz lütfen

Ben gayet düzgün yazmıştım lütfen saptırmayın, yazık gerçekten hatasını anlamayan bir insansınız ama daha fazla seviyenize düşmeyeceğim merak etmeyin

Size kimse birşey dememişken celallendiniz kim kendi çalıp kendi oynuyor acaba .
Zaten bana bir şey deseydiniz o arkadaş kadar alttan almazdım emin olabilirsiniz. Yaptığınız haksızlık bunu dile getirdim ama görüyorum ki sizin hatanızı kabul etmek gibi bir meziyetiniz yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…