Amin canım..Ama öyle düşünme ben forumu o kadar araştırdım ki 1-2hafta geriden gelip sağlıklı gebelik yaşayıp kucağına alanlar var çok.Çok üzüldüm yaRabbim sana saglık sıhhat versin canım.Sizleri gördükce benimde kendimle ilgili pek ümidim kalmadı benımkıde 2 hafta geriden geliyor.sen kalp atısını duymusmuydun?Rabbim kısa zamanda en saglıklısından nasıp etsin İnşallah
Amin canım çok teşekkür ederim..Sende tez zamanda kucağına al inşallah sağlıkla devam etsin gebeliğinBenim kalçam ve bacağım çok ağrıyordu. Birkaç gün ağrısı sıkıntısı devam ediyor.
Kralice55 cnm çok geçmiş olsun. İstanbuldaysan Kaynarca'da Cihan Tıp Merkezi Cüneyt bey'e bir görün derim. Allah istediğin zaman sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım siz böyle hikayelerden etkileniyordunuz diye hatırlıyorum neden soruyorsunuz arkadaşa, gareziniz bana mıydı gerçekten şaşırdım okuyunca ! Hani kulaklarınızı tıkayacaktınız ya?19 haftada neden düşük olmuştu sebebi belli mi?
Cok gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun insallahKızlar ben çok üzgünüm..Maalesef ki iyi haberler veremicem size.Bebeğim 6+1de kalmış etrafında ödem oluşmuş zaten kesenin.
Ben zaten geçen seferki ile aynı belirtileri yaşadığım için anlamıştım biraz hissediyordum ama bir yanimdada umudum vardı çünkü göğüslerim çok hassaslaşmişti her zamankinden daha fazla acıyordu..
Ama baştan beri geç döllenme olmamasına pek ihtimal vermedigim halde geriden gelmesi..o gece rahmime giren sancı gibi birsey..Ve aynı şekilde randevuma 2gun kala tek taraflı baş ağrısı göze vuran.Bunlar hormonarin yükselip çıkması ile olabiliyormuş ve sanırım benimkide o yüzden ..gebelik hormonlarim birden düşünce bana baş ağrısı yapıyor muhtemelen.
Şuan çok üzgünüm öncekine göre daha metanetliyim tabi ama yinede yıkıldım diyebilirim.Hepinizi tanıdığıma çok sevindim keşke aranizda kalabilseydim..İnşallah sağlikla tamamlasiniz gebeliklerinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder..
Sizi ilgilendirmez arkadaş pat diye şöyle oldu diye yazmadı dikkat edersenizYanlış anlamazsanız bir şey soracağım siz böyle hikayelerden etkileniyordunuz diye hatırlıyorum neden soruyorsunuz arkadaşa, gareziniz bana mıydı gerçekten şaşırdım okuyunca ! Hani kulaklarınızı tıkayacaktınız ya?
Bu tavır hiç hoş değil yalnız sırf konuyu siz açtınız diye sadece sizin uygun gördüğünüz şeyleri yazmak zorunda değil kimse. Sitenin belli başlı kuralları var bunlara aykırı olmadığı sürece isteyen istediğini yazabilir. Başından beri bu başlığı takip ediyorum kötü bir şey yazan olmadı zaten kimisi maalesef bebeğini kaybetti acısını paylaştı bizle kimisi kontrolden çıktı her şey yolunda diye sevincini anlattı. Arkadaş da bir kayıp yaşamış başka biri sordu diye terslediniz durup dururken yine alttan aldı. Şimdi aynı şeyi siz yapınca sormak hakkı. Yani sizin derdiniz kötü tecrübelerden etkilenmek değil o anki ruh halinize göre insanların burda ne yazacağına karar vermek.Sırf bazı gereksiz kişileri topiğimden uzaklaştırmak için pro üye olmayı düşünüyorum
Evet burası benim topiğim istemeyen başka Temmuz anneleri grubuna geçebilirBu tavır hiç hoş değil yalnız sırf konuyu siz açtınız diye sadece sizin uygun gördüğünüz şeyleri yazmak zorunda değil kimse. Sitenin belli başlı kuralları var bunlara aykırı olmadığı sürece isteyen istediğini yazabilir. Başından beri bu başlığı takip ediyorum kötü bir şey yazan olmadı zaten kimisi maalesef bebeğini kaybetti acısını paylaştı bizle kimisi kontrolden çıktı her şey yolunda diye sevincini anlattı. Arkadaş da bir kayıp yaşamış başka biri sordu diye terslediniz durup dururken yine alttan aldı. Şimdi aynı şeyi siz yapınca sormak hakkı. Yani sizin derdiniz kötü tecrübelerden etkilenmek değil o anki ruh halinize göre insanların burda ne yazacağına karar vermek.
Tüh bak pro üye olsaydınız beni de uzaklaştırırdınız TOPİĞİNİZDEN
Bence de hoş bir üslup olmadi sizinki.arkadas sadece ona soru sorana acısını hatırlamak pahasına cevap vermişti.siz aşırı tepki gösterdiniz .o gün yinede size hassas olabilirsiniz diye saygı duymuştum.ancak bugün aynı konu için siz detay istemissiniz ve yine size nezaket sınırları içerisinde sorduğunu soruya yine aynı sertlikte cevap Verdiniz. gerçekten hiç gerek yok hepimiz stresliyiz çoğumuzun kayıpları var.birbirimizle uğraşmak yerine Hepimiz Sağlıkla bebeklerimizi Kucağımıza alalım diye dua edelim hepimiz.Sizi ilgilendirmez arkadaş pat diye şöyle oldu diye yazmadı dikkat ederseniz
O arkadaşın durumu anlatma şekliyle bu kişi çok farklı tekrar okuyabilir misiniz lütfenBence de hoş bir üslup olmadi sizinki.arkadas sadece ona soru sorana acısını hatırlamak pahasına cevap vermişti.siz aşırı tepki gösterdiniz .o gün yinede size hassas olabilirsiniz diye saygı duymuştum.ancak bugün aynı konu için siz detay istemissiniz ve yine size nezaket sınırları içerisinde sorduğunu soruya yine aynı sertlikte cevap Verdiniz. gerçekten hiç gerek yok hepimiz stresliyiz çoğumuzun kayıpları var.birbirimizle uğraşmak yerine Hepimiz Sağlıkla bebeklerimizi Kucağımıza alalım diye dua edelim hepimiz.
Uzaklaştırmanıza gerek yok ben giderim ama gidecek bir durum görmüyorum dilerseniz siz gidebilirsinizSırf bazı gereksiz kişileri topiğimden uzaklaştırmak için pro üye olmayı düşünüyorum
Sizi ilgilendirmez arkadaş pat diye şöyle oldu diye yazmadı dikkat ederseniz
Böyle bir davranışı en son ilkokul arkadaşımda top benim bana ne oynatmıyorum dediğinde görmüştüm bence siz pro üye olup uzak tutun bizi gruptan temmuza kadar kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız topiğinizdeEvet burası benim topiğim istemeyen başka Temmuz anneleri grubuna geçebilir
Size kimse birşey dememişken celallendiniz kim kendi çalıp kendi oynuyor acaba .Böyle bir davranışı en son ilkokul arkadaşımda top benim bana ne oynatmıyorum dediğinde görmüştüm bence siz pro üye olup uzak tutun bizi gruptan temmuza kadar kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız topiğinizde
Bu tavır hiç hoş değil yalnız sırf konuyu siz açtınız diye sadece sizin uygun gördüğünüz şeyleri yazmak zorunda değil kimse. Sitenin belli başlı kuralları var bunlara aykırı olmadığı sürece isteyen istediğini yazabilir. Başından beri bu başlığı takip ediyorum kötü bir şey yazan olmadı zaten kimisi maalesef bebeğini kaybetti acısını paylaştı bizle kimisi kontrolden çıktı her şey yolunda diye sevincini anlattı. Arkadaş da bir kayıp yaşamış başka biri sordu diye terslediniz durup dururken yine alttan aldı. Şimdi aynı şeyi siz yapınca sormak hakkı. Yani sizin derdiniz kötü tecrübelerden etkilenmek değil o anki ruh halinize göre insanların burda ne yazacağına karar vermek.
Tüh bak pro üye olsaydınız beni de uzaklaştırırdınız TOPİĞİNİZDEN
Teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten düşünceli ve anlayışlı insanlarsınız, yazık ki böyle bir insan bir topik açmış ve küçük dağları yarattım sanıyor ama tabiki böyle bir kişiyle daha fazla muhatap olmayacağım kalıp arada sizi takip edeceğim ama umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alırBence de hoş bir üslup olmadi sizinki.arkadas sadece ona soru sorana acısını hatırlamak pahasına cevap vermişti.siz aşırı tepki gösterdiniz .o gün yinede size hassas olabilirsiniz diye saygı duymuştum.ancak bugün aynı konu için siz detay istemissiniz ve yine size nezaket sınırları içerisinde sorduğunu soruya yine aynı sertlikte cevap Verdiniz. gerçekten hiç gerek yok hepimiz stresliyiz çoğumuzun kayıpları var.birbirimizle uğraşmak yerine Hepimiz Sağlıkla bebeklerimizi Kucağımıza alalım diye dua edelim hepimiz.
O arkadaşın durumu anlatma şekliyle bu kişi çok farklı tekrar okuyabilir misiniz lütfen
Zaten bana bir şey deseydiniz o arkadaş kadar alttan almazdım emin olabilirsiniz. Yaptığınız haksızlık bunu dile getirdim ama görüyorum ki sizin hatanızı kabul etmek gibi bir meziyetiniz yok maalesef.Size kimse birşey dememişken celallendiniz kim kendi çalıp kendi oynuyor acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?