2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım anladığım kadarıyla sıkıntı çıkmamış önemli olan orada faktör 5leiden mutasyonu.O da sen de normal görünüyor.Gebelikten önce folikasit ve b12 kullanman lazım.Şu an bende kullanıyorum.Folbiol ve benexol verdi bana da.Bi de gerekli görürse coraspin başlatabilir.

Kiz bu bilgi leri nerden ogrendin masallah
Doktor olmak icin bi diploma eksik ha

Canım çok teşekkürler biraz olsun içim rahatladı folik asit ve b12 vitamini kullanıyorum zaten bir de ecopirin kullanıyorum önlem amaçlı vermişti doktorum testin sonuçlanması uzun sürecek diye ona devam ederim herhalde hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah

Canım bişey merak ediyorum şimdi ilk gebelikte böyle bir problem çıkmadıysa ikincisinde çıkarmı.
Bu soruna şöyle cevap veriyim canım ben ilk hamile kaldım 8 haftalık kalbi durdu sonra hamıle kaldım düşüğün sebebi benım die 3 ay full yattım çok şükür kızım oldu oda erken doğmaya falan çalıştı ama hastanede yattım ilaçla falan 36 haftaya kadar durdu doğdu çok şükür.sonra yıne hamıle kaldım 12 -16 hafta arasında kalbi durdu bide dış gebelık gbı bişeyde yaşadım.ve akıllı ben o pıhtılaşma testini yaptılar sanıodum doktorun biri dedıdıkı başka biyere git pıhtılaşmana baktr dedı amann ben şok oldum dedım ben bakıldı dıe bılıorum yok dedı burda bakılmıo nese baktrdım ve pıhtılaşma çıktı.Ayy neladarda uzattım

Amin canim inşallah

Sağol canım benim uzatmak ne kelime birbirimizin deneyimini paylaşıyoruzki ders çıkartalım.

Amaninda aman biraz açılıyim dedim hwp gebelige hazirlik bölümündeyim bsta yasiyor muydun
Bende adet belirtileri dışında göğüs ucunda şiddetli ağrı,sürekli geyirme,sürekli uyuma ihtiyacı bide iki kere burun kanamam oldu
Doktor burun kanaması için çok az görülsede gebelik belirtisidir dedi:) umarım seninde güzel haberlerini alırız

O benim daha gebeligimi öğrenmeden başladı.
Ilk belirtilerimdendi hatta midemde problem mi var diye düşünmüştüm gebelikle alakalı olacağı hiç aklıma gelmedi ve şimdiye kadar da devam ediyor günde sayısız kez hemde normalde pek nadiren olurdu

Acikcasi belirtilerin olmasi beni sevindiriyorsaglikli olsun da biz herseye kabuluz
benimde gebelikle ilgili olacagi hic aklima gelmemisti

Seğirme bendede var canım normal ..

Gunaydın kızlar daha önce yazmıştım kanamam var diye kesmeyince doktor proluton iğne verdi su an çok azaldı ama bi yerde okudum bu iğne pıhtılaşma yapabilirmiş benimde genlerde sıkıntı var sehirdısında ki doktoruma gidemedim kanama olunca şimdi içim rahat değil ya

Canım enfeksiyon denıldı ama öncesinde hastanede yatmıştım enfeksiyon var denılmedı.ınan neye ınancagımı sasırdım.
Bende 5 aylık kaybettim sonrasında genetiğe ve patalojiye yollandı bebek canım ama bi sorun çıkmadı

Bende 5 aylık kaybettim sonrasında genetiğe ve patalojiye yollandı bebek canım ama bi sorun çıkmadı
Insallah bu sefer kötü anılarımızı sılerız canım.
Ikimizinde 30 temmuz gorunuyor dogum tarihi
Bu arada kan sulandirici kullaniyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…