Canım anladığım kadarıyla sıkıntı çıkmamış önemli olan orada faktör 5leiden mutasyonu.O da sen de normal görünüyor.Gebelikten önce folikasit ve b12 kullanman lazım.Şu an bende kullanıyorum.Folbiol ve benexol verdi bana da.Bi de gerekli görürse coraspin başlatabilir.Kızlar anlayan bir bakabilir miEki Görüntüle 2567321
Kiz bu bilgi leri nerden ogrendin masallahCanım anladığım kadarıyla sıkıntı çıkmamış önemli olan orada faktör 5leiden mutasyonu.O da sen de normal görünüyor.Gebelikten önce folikasit ve b12 kullanman lazım.Şu an bende kullanıyorum.Folbiol ve benexol verdi bana da.Bi de gerekli görürse coraspin başlatabilir.
İnsan yaşadıkça öğreniyor canım benimKiz bu bilgi leri nerden ogrendin masallah
Doktor olmak icin bi diploma eksik ha
Canım çok teşekkürler biraz olsun içim rahatladı folik asit ve b12 vitamini kullanıyorum zaten bir de ecopirin kullanıyorum önlem amaçlı vermişti doktorum testin sonuçlanması uzun sürecek diye ona devam ederim herhalde hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallahCanım anladığım kadarıyla sıkıntı çıkmamış önemli olan orada faktör 5leiden mutasyonu.O da sen de normal görünüyor.Gebelikten önce folikasit ve b12 kullanman lazım.Şu an bende kullanıyorum.Folbiol ve benexol verdi bana da.Bi de gerekli görürse coraspin başlatabilir.
Bende hastanede calistigim Dan beri bi cok seyi ogrendim bazen kendime diyorum hemsire olmama az kaldiİnsan yaşadıkça öğreniyor canım benimama ciddi anlamda jinekolojik anlamda baya bilgilendim
Bende hastanede calistigim Dan beri bi cok seyi ogrendim bazen kendime diyorum hemsire olmama az kaldiİnsan yaşadıkça öğreniyor canım benimama ciddi anlamda jinekolojik anlamda baya bilgilendim
Bu soruna şöyle cevap veriyim canım ben ilk hamile kaldım 8 haftalık kalbi durdu sonra hamıle kaldım düşüğün sebebi benım die 3 ay full yattım çok şükür kızım oldu oda erken doğmaya falan çalıştı ama hastanede yattım ilaçla falan 36 haftaya kadar durdu doğdu çok şükür.sonra yıne hamıle kaldım 12 -16 hafta arasında kalbi durdu bide dış gebelık gbı bişeyde yaşadım.ve akıllı ben o pıhtılaşma testini yaptılar sanıodum doktorun biri dedıdıkı başka biyere git pıhtılaşmana baktr dedı amann ben şok oldum dedım ben bakıldı dıe bılıorum yok dedı burda bakılmıo nese baktrdım ve pıhtılaşma çıktı.Ayy neladarda uzattımCanım bişey merak ediyorum şimdi ilk gebelikte böyle bir problem çıkmadıysa ikincisinde çıkarmı.
Amin canim inşallahAmin canım..Ama öyle düşünme ben forumu o kadar araştırdım ki 1-2hafta geriden gelip sağlıklı gebelik yaşayıp kucağına alanlar var çok.
Ben iki gebeligimde de kalp atışı alamadim.İlki sata göre uyumlu olmasına rağmen alamadım yani hiç canlanmadi.Buda geriden geliyordu aradaki fark dahada açıldı.Stres yapma sakın ilaçlarını düzenli kullan bu sefer sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah..
Sağol canım benim uzatmak ne kelime birbirimizin deneyimini paylaşıyoruzki ders çıkartalım.Bu soruna şöyle cevap veriyim canım ben ilk hamile kaldım 8 haftalık kalbi durdu sonra hamıle kaldım düşüğün sebebi benım die 3 ay full yattım çok şükür kızım oldu oda erken doğmaya falan çalıştı ama hastanede yattım ilaçla falan 36 haftaya kadar durdu doğdu çok şükür.sonra yıne hamıle kaldım 12 -16 hafta arasında kalbi durdu bide dış gebelık gbı bişeyde yaşadım.ve akıllı ben o pıhtılaşma testini yaptılar sanıodum doktorun biri dedıdıkı başka biyere git pıhtılaşmana baktr dedı amann ben şok oldum dedım ben bakıldı dıe bılıorum yok dedı burda bakılmıo nese baktrdım ve pıhtılaşma çıktı.Ayy neladarda uzattım
Rica ederim umarim yararli olurÇok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum hafta hafta gün gün olması süpermiş
Bende adet belirtileri dışında göğüs ucunda şiddetli ağrı,sürekli geyirmeAmaninda aman biraz açılıyim dedim hwp gebelige hazirlik bölümündeyimbsta yasiyor muydun
O benim daha gebeligimi öğrenmeden başladı.Merhabalar kizlar, kayiplari olan arkadaslara cok gecmis olsun.cok zor gercekten bir cogumuz yasadik ve insaalllah bu son acimiz olur.
Gun boyu surekli ufak ufak gegirmelerim oluyor kizlar normal mi ilk defa basima geldi.endiselenmelimiyim? Bu durumu yasayaniniz varmi?
3 kilo verdim3 ayda kaç kilo aldınız ?
Acikcasi belirtilerin olmasi beni sevindiriyorO benim daha gebeligimi öğrenmeden başladı.
Ilk belirtilerimdendi hatta midemde problem mi var diye düşünmüştüm gebelikle alakalı olacağı hiç aklıma gelmedi ve şimdiye kadar da devam ediyor günde sayısız kez hemdenormalde pek nadiren olurdu
Seğirme bendede var canım normal ..Merhabalar kizlar, kayiplari olan arkadaslara cok gecmis olsun.cok zor gercekten bir cogumuz yasadik ve insaalllah bu son acimiz olur.
Gun boyu surekli ufak ufak gegirmelerim oluyor kizlar normal mi ilk defa basima geldi.endiselenmelimiyim? Bu durumu yasayaniniz varmi?
Baya buyukmuş canım bende oyle kaybettim sebebi bellimiBenim 19.haftada bir dusugum var.bide 10.haftada kalp durmasi.
Bu Sefer insallah saglicakla kucagimiza aliriz
Canım enfeksiyon denıldı ama öncesinde hastanede yatmıştım enfeksiyon var denılmedı.ınan neye ınancagımı sasırdım.Baya buyukmuş canım bende oyle kaybettim sebebi bellimi
Bende 5 aylık kaybettim sonrasında genetiğe ve patalojiye yollandı bebek canım ama bi sorun çıkmadıCanım enfeksiyon denıldı ama öncesinde hastanede yatmıştım enfeksiyon var denılmedı.ınan neye ınancagımı sasırdım.
Insallah bu sefer kötü anılarımızı sılerız canım.Bende 5 aylık kaybettim sonrasında genetiğe ve patalojiye yollandı bebek canım ama bi sorun çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?