Ecopirin kullanıyordum ama kanama olunca bıraktırdı doktor kan sulandırıcı iğnede 12 haftdan sonra kan akışına bakarak vericem dedi doktor hayırlısı bakalım inş bu sefer sorun yasamayızInsallah bu sefer kötü anılarımızı sılerız canım.
Ikimizinde 30 temmuz gorunuyor dogum tarihi
Bu arada kan sulandirici kullaniyor musun?
Ya sen deyince eskiye gittim gördümGünaydın kızlar dün ne olmuş burada ya hesaplarını kapatan kavga edenler çok üzüldüm şu an
Canım kullandığımız progestan fitil bile pıhtılaşma yapıyor.Bak ben en başından beri günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum o yüzden sıkıntı yapma.Kanama alanı daha önemli olduğu için doktorun öyle bir yol izlemiş.keşke kendi doktoruna ulaşsan o daha iyisini bilir.Bu pıhtılaşma ile ilgili her doktor farklı bir yol uyguluyor ama en iyisini perinatologlar bilir.Gunaydın kızlar daha önce yazmıştım kanamam var diye kesmeyince doktor proluton iğne verdi su an çok azaldı ama bi yerde okudum bu iğne pıhtılaşma yapabilirmiş benimde genlerde sıkıntı var sehirdısında ki doktoruma gidemedim kanama olunca şimdi içim rahat değil ya
Merhaba doktorum bana da proluton iğne vermişti benim kanamam olmadı ama ultrasonda kanama alanı vardı iğnenin prospektüsünü okuduğumda farkettim pıhtılaşması olan kişilerde kullanımıyla ilgili bir sürü uyarı vardı bende pıhtılaşma olup olmadığı henüz belli değil test yaptırdım ama hepsi sonuçlanmadı ama buna rağmen doktorun dikkatli olması gerekmez miydi kafam çok karıştı ikinci iğneyi yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım galiba doktorumu değiştireceğimGunaydın kızlar daha önce yazmıştım kanamam var diye kesmeyince doktor proluton iğne verdi su an çok azaldı ama bi yerde okudum bu iğne pıhtılaşma yapabilirmiş benimde genlerde sıkıntı var sehirdısında ki doktoruma gidemedim kanama olunca şimdi içim rahat değil ya
Sanırım admin ceza verdi o yüzden hesapları kapandı.Ben de bundan korktuğum için yorum yapmak istememiştim.Ama fikrimi söylemek istiyorum.Burada hepimizin bir geçmişi var kayıpları var.Kadınlar kulübüne girer girmez zaten hep bir dertle karşılanıyoruz.O yüzden eğer buraya giriyorsak buradaki üzücü olaylara gözümüzü kulağımızı ne yazık ki kapatamayız.ya hiç girmeyeceğiz evimizde tv bile açmayıp kimseyle muhattap olmayacağız ya da Allaha şükredip başımıza gelmesin diye dua edeceğiz.Burada arkadaşlar gereksiz bir şekilde birbirlerine çıkıştılar.Bazı cümleler gerçekten hoş olmadı.Hepimiz şu an hassas bir dönemden geçiyoruz hormonal yönden aşırı duygusalız.Bi arkadaş bir derdini anlatsa acaba bizde mi öyle oluruz diye korkuyoruz ama olanla ölene çare yok istersek bebekleri pamuklara saralım her zaman allahın dediği olur.O yüzden böyle şeyler konuşmayalım hep moralimizi yüksek tutup şu an bebişlerimizle mutlu olalım.umarım çabucak arkadaşlar aramıza döner.Günaydın kızlar dün ne olmuş burada ya hesaplarını kapatan kavga edenler çok üzüldüm şu an
Bu konularla ilgili tatsma cıkmış valla yenı gördüm.İllaki olumsuz etkılenen vardır belki ama Allahın takdiri olacagı varsa bız korksakda oluo korkmasakda oluo tabıkı stressız bı hamılelık herkes ister ama günümüzde bu ımkansız gbi bişey oldu.Herşey okadar arttıkı mesela 3 sene once kızıma hamılyken bukadar pıhtılaşması olan duymuyorduö şimdi nekadR artmış .Rabbim hepimin bebeklerine saglık versin bızlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.Sağol canım benim uzatmak ne kelime birbirimizin deneyimini paylaşıyoruzki ders çıkartalım.
Evet başlarda ben de o tür yazıları görmek istemiyordum kendime yoruyordum her şeyi ama gördüm ki yaşamayan daha azınlıkta. Okumuyorum bazen o yüzden öyle bir çözüm buldum kendime. Allah herkesin yardımcısı olsun. Arkadaş da eminim hormonlardan o kadar sert çıktı. Birbirimizi idare etmeliyiz sonuçta 9 ay burdayız bu bebekler doğacak daha onların tavsiyeleri olacak. Kırmadan bitirmek en güzeli. En kısa zamanda aramıza dönerler inşallah ikisini de çok sevmiştim.Sanırım admin ceza verdi o yüzden hesapları kapandı.Ben de bundan korktuğum için yorum yapmak istememiştim.Ama fikrimi söylemek istiyorum.Burada hepimizin bir geçmişi var kayıpları var.Kadınlar kulübüne girer girmez zaten hep bir dertle karşılanıyoruz.O yüzden eğer buraya giriyorsak buradaki üzücü olaylara gözümüzü kulağımızı ne yazık ki kapatamayız.ya hiç girmeyeceğiz evimizde tv bile açmayıp kimseyle muhattap olmayacağız ya da Allaha şükredip başımıza gelmesin diye dua edeceğiz.Burada arkadaşlar gereksiz bir şekilde birbirlerine çıkıştılar.Bazı cümleler gerçekten hoş olmadı.Hepimiz şu an hassas bir dönemden geçiyoruz hormonal yönden aşırı duygusalız.Bi arkadaş bir derdini anlatsa acaba bizde mi öyle oluruz diye korkuyoruz ama olanla ölene çare yok istersek bebekleri pamuklara saralım her zaman allahın dediği olur.O yüzden böyle şeyler konuşmayalım hep moralimizi yüksek tutup şu an bebişlerimizle mutlu olalım.umarım çabucak arkadaşlar aramıza döner.
Aynen sana katılıorum ve olumsuz haber almamak istıyrsak dunyayla iletsmı kesmemız lazım en basıtı hastanede otruosn bklerkn yanındakı sohbet kurup anlatıo dertlerini şikayetci degılım kımı ınsan anlattıkca rahatlıo.Ve dun pat dıe bı msj arkadastan pecete atmış direk detay vermeyım hamılede bu nıe olur dıe bna soruo sonra bi öğrendık sonuc kötü .yani işte kaçamıosun bunlardan canının sıkılacagı varsa muhakkak karşına cıkıo bişeylerSanırım admin ceza verdi o yüzden hesapları kapandı.Ben de bundan korktuğum için yorum yapmak istememiştim.Ama fikrimi söylemek istiyorum.Burada hepimizin bir geçmişi var kayıpları var.Kadınlar kulübüne girer girmez zaten hep bir dertle karşılanıyoruz.O yüzden eğer buraya giriyorsak buradaki üzücü olaylara gözümüzü kulağımızı ne yazık ki kapatamayız.ya hiç girmeyeceğiz evimizde tv bile açmayıp kimseyle muhattap olmayacağız ya da Allaha şükredip başımıza gelmesin diye dua edeceğiz.Burada arkadaşlar gereksiz bir şekilde birbirlerine çıkıştılar.Bazı cümleler gerçekten hoş olmadı.Hepimiz şu an hassas bir dönemden geçiyoruz hormonal yönden aşırı duygusalız.Bi arkadaş bir derdini anlatsa acaba bizde mi öyle oluruz diye korkuyoruz ama olanla ölene çare yok istersek bebekleri pamuklara saralım her zaman allahın dediği olur.O yüzden böyle şeyler konuşmayalım hep moralimizi yüksek tutup şu an bebişlerimizle mutlu olalım.umarım çabucak arkadaşlar aramıza döner.
Evet o düşünceler hiç bitmez bende kıza hamıle oldgmu öğrenınce karşısına nasıl insanlar çıkar acaba die dsnuodum hatta çook dualar ettım onunla ilgili Rabbım hayrlı insanlar çıkarsın.Bide inan dogurduktan sonra sanki 40 yıllık anne gbı oluosun ben öyleydim çoğu büyüğümden daha bile iyi baktım diebılırım çok şükür.Ama büyüyünce çok zor 3 yasında ama çene boyundan buyuk kendıne kızmama izn bile vermıo hemn o bana kızıoNeyse artık olumsuzlukları bırakalım inşallah hepimizin bebişi iyidir ve Rabbim bizlere bağışlar.Annelik öyle birşey ki doğsa büyüyüp evlense yuva kursa bile hep tedirginlik endişeyle geççecek mesela dün oturdum düşündüm çocuğumun ateşi çıksa düşürebilir miyim diye içim darlandı vallahayırlısı artık. Şu an midem öyle bir kazınıyor ki aclıktan neye saldıracağımı şaşırdım kahvaltı hazırlıyorum ama dayanılacak gibi değil sizlerinde gözü dönüyor mu böyle
Acıkma konusunu hiç söyleme gece 12 de bir miğdem kazındı marullu bişey yedım detay vermeyımNeyse artık olumsuzlukları bırakalım inşallah hepimizin bebişi iyidir ve Rabbim bizlere bağışlar.Annelik öyle birşey ki doğsa büyüyüp evlense yuva kursa bile hep tedirginlik endişeyle geççecek mesela dün oturdum düşündüm çocuğumun ateşi çıksa düşürebilir miyim diye içim darlandı vallahayırlısı artık. Şu an midem öyle bir kazınıyor ki aclıktan neye saldıracağımı şaşırdım kahvaltı hazırlıyorum ama dayanılacak gibi değil sizlerinde gözü dönüyor mu böyle
Canım belirtiler bir azalıyor bir çoğalıyor onu düşünme hiç.Kontrolün ne zaman?Kizlar günaydın sata göre bugün 8+4 olduk ama benim mide bulantım 2 gündür geçti gibi yine göğüs hassasiyetimde azaldı.kafama taktım normal mi ki acaba belirtilerin azalmasi
Canım senin tecrübelerinden yararlanacağım inşallah.Çünkü bebiş olursa yalnız olmak zorunda kalcam yanımda kimse olmayacak inşallah sizlere danışacağım herşeyi.Evet o düşünceler hiç bitmez bende kıza hamıle oldgmu öğrenınce karşısına nasıl insanlar çıkar acaba die dsnuodum hatta çook dualar ettım onunla ilgili Rabbım hayrlı insanlar çıkarsın.Bide inan dogurduktan sonra sanki 40 yıllık anne gbı oluosun ben öyleydim çoğu büyüğümden daha bile iyi baktım diebılırım çok şükür.Ama büyüyünce çok zor 3 yasında ama çene boyundan buyuk kendıne kızmama izn bile vermıo hemn o bana kızıoAllah yardımcımız olsun valla zor işler
Gunaydın canım belirtiler hiç belli olmuo bazen hiç hamıle degılmışsın gbı oluo bazen bırden artıo.Kizlar günaydın sata göre bugün 8+4 olduk ama benim mide bulantım 2 gündür geçti gibi yine göğüs hassasiyetimde azaldı.kafama taktım normal mi ki acaba belirtilerin azalmasi
Kaç gunde bir verdi sana canım bende tedirginim ama doktorada söledim genlerimiMerhaba doktorum bana da proluton iğne vermişti benim kanamam olmadı ama ultrasonda kanama alanı vardı iğnenin prospektüsünü okuduğumda farkettim pıhtılaşması olan kişilerde kullanımıyla ilgili bir sürü uyarı vardı bende pıhtılaşma olup olmadığı henüz belli değil test yaptırdım ama hepsi sonuçlanmadı ama buna rağmen doktorun dikkatli olması gerekmez miydi kafam çok karıştı ikinci iğneyi yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım galiba doktorumu değiştireceğim
Çarşamba günü ama bekleyebilirmiyim hiç bilmiyorumCanım belirtiler bir azalıyor bir çoğalıyor onu düşünme hiç.Kontrolün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?