2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kaç gunde bir verdi sana canım bende tedirginim ama doktorada söledim genlerimi
Bana iki iğne verdi canım haftada bir kez yapılacaktı birinciyi oldum ikinci de pazartesi günü ecopirin ben de kullanıyorum bir de duphaston hap verdi kanama için o da iğne gibi kan pıhtılaşması olanların dikkatli kullanması gereken bir ilaç pazartesi başka bir doktorla görüşüp öyle devam edeceğim

Canım senin tecrübelerinden yararlanacağım inşallah.Çünkü bebiş olursa yalnız olmak zorunda kalcam yanımda kimse olmayacak inşallah sizlere danışacağım herşeyi.
Ben de yalnızım ya sabah kalktık eşimle 7 de, o işe ben kursa. Hava daha yeni aydınlanıyor ilk defa Allah ım seneye bu zamanlar bebek burada yatıyor olacak kime bırakacam ben onu diye dertlendim

Ben de yalnızım ya sabah kalktık eşimle 7 de, o işe ben kursa. Hava daha yeni aydınlanıyor ilk defa Allah ım seneye bu zamanlar bebek burada yatıyor olacak kime bırakacam ben onu diye dertlendim
Canım ben şu an bile kurs almadım.Hatta ders sayımı da düşürttüm 31 saat ders vardı 24e düşürdüm.inşallah seneye de 15 saat alcam 3gün gidip gelcem tabi ben böyle plan yapıyorum ama bundan müdürün haberi yok

Bana ecopirini bıraktırdı ya acaba kullanmak mı gerek kanama bitince başla demişti

Bana ecopirini bıraktırdı ya acaba kullanmak mı gerek kanama bitince başla demişti
Benim bir önceki gebelikte kanamam olmamıştı ama kanama alanı oluşmuştu bana ne iğneyi ne coraspini bıraktırmamıştı sadece progestanı arttırmıştı canım ama doktora güvenmekten başka çare yok.eğer içine sinmiyorsa hemen başka bir doktor görüşü al.

M

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu iğne olayı nedir bir de kullandığınız takviyeler neler ben daha 12. haftadayım 4 tane ilaç kullanıyorum vitamin,folik,magnezyum,demir,d vitamini içeriyorlar

Merhaba arkadaşlar bu iğne olayı nedir bir de kullandığınız takviyeler neler ben daha 12. haftadayım 4 tane ilaç kullanıyorum vitamin,folik,magnezyum,demir,d vitamini içeriyorlar
Maşallah sen artık 2.trimester a girmişsin canım.şu an ben folbiol benexol coraspin ve kortizon kullanıyorum tabi bi de pıhtılaşma iğrelerim var.12.haftadan sonra multivitamin vercem dedi doktorum.sen iğnelere takılma pıhtılaşması olanlar kullanıyor.cinsiyeti öğrendin mi

Günaydın arkadaşlarım, umarım hepiniz iyisinizdir. Size bir sorum olacak ben şu an 8+5te falanım ve bazı sabahlar sanki bebek iyi değilmiş gibi uyanıyorum tamamen ruh halim bozuk oluyor. Bugün mesela sabah göğüslerim sızlamadı gibime geldi ve çok kötü hissediyorum. Bu tarz ruh hali dalgalanmaları normal mi? randevum haftaya salı ancak o zaman bebeğimin durumunu görebilcem

Bende korktum iğneden haberim yok diye.
Cinsiyeti önümüzdeki ay öğreneceğim doktor emin olamıyor

Günaydın bu dönemler geçici. Stres yapmak yerine akışına bırakıp kötü düşünmeyin.
Ben ilk dönem evhamlanmıştım doktorum sağolsun evhamı kesince çok rahatladım .
Bir gün hiç sancınız , mide bulantınız olmayacak öbürsü gün sürekli bulantı ile geçireceksiniz vs rutin bir hamilelik görmemiz mümkün değil

Canım hepimizde aynı durumlar var.Ama hep mutlu ve moralli olmak lazım bende mesela hiç belirti yok.bulantı gibi.ama devamlı açlık ve şişkinlik var.bi de gece sağa dönüyorum sağ taraf sola dönüyorum sol taraf ağrıyor.Özellikle bugün kalçam ve belimin birleştiği yer ağrıyor.hormonlar bizi etkiliyor duygu durumlarımız değişiyor

Kizlar gittim doktora Şükürler olsun hersey Yolunda.benim gibi panik anne adayları için yazıyorum lütfen belirtileriniz azalırsa kaybolursa stres yapmayın ben yaptım siz yapmayın yani doktorum normal bunlar dedi birileri böyle olunca birşeyler yasadiysa başkalarında yaşayacağı anlamına gelmiyo demekki.hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler.

Canım senin tecrübelerinden yararlanacağım inşallah.Çünkü bebiş olursa yalnız olmak zorunda kalcam yanımda kimse olmayacak inşallah sizlere danışacağım herşeyi.
İnşallah elimden geleni yaparım tabıkı bebişlerden fırsat bulup görüşebilirsek

Bana doktor gebe kalmadan verdi multivitamini homosistein yuksek cıkınca içinde balık yagı omega falan hersey var

Çok sevindim canım tabıkı kardesinle bile aynı şeyleri yasamıosunki kalmış başkasyla aynı durumda olalım oyuzden kıyas yapmak doğru degıl ama tabı kimin elinde

Ya inşallah öyledir ben kendi kendime sürekli evham yaratıyorum bir türlü sakinleşemedim. Gerçi bebeğin bi sıkıntısı olsa anlaşılır diye düşünüyorum ama doktorunuz ne

bende aynı durumdayım biliyor musun en büyük gerginlik sebebimden biri de o. Bulantı kusma bir kez oldu. Sadece göğüslerim çok şiş, sürekli yemek yiyorum hepsi bu. Ama annem diyor bana da kardeşime de ne bulantı olmuş ne kusma. İçimiziferah tutmak lazım dediğin gibi ama ben beceremedim bir türlü bunu

Hanımlar ya benımde gece agrım oluo ayıptır soylemesı uyku arasında bir sıkışıyorum bir sıkışıyorum oda agrı yapıo ruyama girio agrı bı uyanıorumkı sancı içindeyım o sıkışmayla iyi altıma yapmıom valla acaba üşüttüm mü bebeklemi alakalı buyudu dıe mı

Canım öncelikle çok sevindim, çok şükür herşey yolundaysa ne güzel. Aynı duygularla uyandım valla bu sabah, ağlayıp duruyordum böyle mesaj görmek çook iyi geldiii. Kaçıncı haftandasın? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…