2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayın 15inde kendi doktorumla randevum var.Ama cuma günü ikili test sonucum çıkacak belki doktor bakar
Ben hiç söylemesini beklemiyodum bide ilk defa gitmiştim ense burun bakım dedi pat diye söyledi, kız bebek isteyen eşim biraz morardı ama şakası bi yana ne guzel duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evet ben bazen sabahları uyanıyorum yüzüstüyüm farkında olmadan yatmış oluyorum Karnım daha biç çıkmadığından alışkanlık sanırım ama korkuyorumda bişey olursa diye
Benimde normal yatış yüz üstü ben farkına varmadan üzerine yatsam da ağrı yapıyor uyandırıyor birkaç defa oldum. Vücut kendi izin vermiyor. Sağ tarafta en büyük toplardamarımız varmış onun için sağa önerilmiyor ama herkes için geçerli değilmiş. Ben çok fazla doktordan video izledim. Sola yatılması daha iyi diyorlar. Ben sol ile sırt üstü dönüşümlü yatıyorum. Ben şöyle alıştırdım kendimi koca bir tane kaplı yastığım vardı kalp kıvrımlı kısmını tam bacak arama koyup bir bacağı o yastığın üstüne atmış oluyorum yüz üstüne gitmemi de engelliyor birkaç gün yatınca alıştım. Hamile yastıkları da sanırım varmış.

Ben hala ya sırt üstü ya da yüz üstü yatıyorum ya sabah biraz karnım ağrıyordu üstüne yatıyorum diye herhalde

Buna dair bir bilgim yoktu ama ben istemsiz sağa yatamıyorum baskı hissediyor gibiyim solda da uzun süreli olunca belim ağrıyor. Alışacağız ama nasıl bakalım :)

Maşallah

karnınız nasıl çıkmadı ya ben 6 aylık gibiyim hamile yastıkları oluyor büyük onlardan alabilirsiniz dönmenizi engeller
İlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorum

bir yastıkta ben edincem sanırım olmuyo böyle çünkü hamile değilmişim gibi takılıyorum öyle

İlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorum
Ben de normal kilomun baya üstüne çıkmışken hamile kaldim hafiften bir göbek var ama ben miyim bebek mi emin olamiyorum hala :) ama hamileliğimi bilen bazı arkadaşlarım yüzüne bir dolgunluk geldi diyor. Göbek ne zaman olacak görelim :))

Evet ben bazen sabahları uyanıyorum yüzüstüyüm farkında olmadan yatmış oluyorum Karnım daha biç çıkmadığından alışkanlık sanırım ama korkuyorumda bişey olursa diye

İşte bende aynı şekilde uyanıyorum bişey olsumu acaba diye tüm gün düşünüyorum sonra

bir yastıkta ben edincem sanırım olmuyo böyle çünkü hamile değilmişim gibi takılıyorum öyle
Ben uyandığım da karındaki baskıdan nefesim kesilmiş gibi ağrı vardı evde çözüm bulamasaydım hamile yastığı almaya gidecektim. Uykusuz geceler şimdiden başlamasın ilerde zaten yeterince uykusuz kalacağız

Erkek miydi erkek olunca anne daha bi güzelleşir derler:)

İşte bende aynı şekilde uyanıyorum bişey olsumu acaba diye tüm gün düşünüyorum sonra
Ya insan herşeye tedirgin oluyor bu hamilelikte.. ultrasonda bakarken doktor hafif bastırıyo hareket etsin diye ve işe yarıyo diyorum bunu hisseden bebek ben yüzüstü yatınca ne hissediyodur acaba diye..

Senin ikiz ya canım normaldir sığöaya çalışıyo minikler:))

Bende sürekli uyanıyorum deliksiz uyuyan ben sürekli kalkıyorum geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…