- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Ben hiç söylemesini beklemiyodum bide ilk defa gitmiştim ense burun bakım dedi pat diye söyledi, kız bebek isteyen eşim biraz morardı amaAyın 15inde kendi doktorumla randevum var.Ama cuma günü ikili test sonucum çıkacak belki doktor bakar
Uyurken farkında olmadan oluyor ne yapcağımı bilmiyorum yayüzüstü yatmamaya çalış canım doktorum bu konuda özellikle uyardı bizi
karnınız nasıl çıkmadı ya ben 6 aylık gibiyimUyurken farkında olmadan oluyor ne yapcağımı bilmiyorum yabelki karnım çıkınca olmaz diye ümitleniyorum
Benimde normal yatış yüz üstü ben farkına varmadan üzerine yatsam da ağrı yapıyor uyandırıyor birkaç defa oldum. Vücut kendi izin vermiyor. Sağ tarafta en büyük toplardamarımız varmış onun için sağa önerilmiyor ama herkes için geçerli değilmiş. Ben çok fazla doktordan video izledim. Sola yatılması daha iyi diyorlar. Ben sol ile sırt üstü dönüşümlü yatıyorum. Ben şöyle alıştırdım kendimi koca bir tane kaplı yastığım vardı kalp kıvrımlı kısmını tam bacak arama koyup bir bacağı o yastığın üstüne atmış oluyorum yüz üstüne gitmemi de engelliyor birkaç gün yatınca alıştım. Hamile yastıkları da sanırım varmış.Evet ben bazen sabahları uyanıyorum yüzüstüyüm farkında olmadan yatmış oluyorumKarnım daha biç çıkmadığından alışkanlık sanırım ama korkuyorumda bişey olursa diye
Ben hala ya sırt üstü ya da yüz üstü yatıyorum ya sabah biraz karnım ağrıyordu üstüne yatıyorum diye herhaldeUyku pozisyonu konusunda ne yapıyorsunuz. Ben sağıma mümkün değil yatamıyorum ama sırtüstü yatmaktan kendimi alamıyorum sürekli sol yatınca belim ağrıyor. Belime yastık dayasamda ağrı geçmiyor. Uyku pozisyonunu stres yaptığım için kaliteli uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum geceleri
Buna dair bir bilgim yoktu ama ben istemsiz sağa yatamıyorum baskı hissediyor gibiyim solda da uzun süreli olunca belim ağrıyor. Alışacağız ama nasıl bakalım :)Uyku pozisyonu konusunda ne yapıyorsunuz. Ben sağıma mümkün değil yatamıyorum ama sırtüstü yatmaktan kendimi alamıyorum sürekli sol yatınca belim ağrıyor. Belime yastık dayasamda ağrı geçmiyor. Uyku pozisyonunu stres yaptığım için kaliteli uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum geceleri
MaşallahÇalışırken zorla eşim çekti valla yukardan aşağı uzaylı gibi çıkmışız ama işte bizben baya bol giyiniyorum ogrendigimden beri annemin 80 lerden kalma gömleği bana iş yerinde arkadaş oldu bu hamile pantolonunu da 4 hafta kadar önce bime gelmişti ordan almıştim aslinda esofman gibi cok rahat ama pantolon gibi gorunuyir onu giyiyorum
İlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorumkarnınız nasıl çıkmadı ya ben 6 aylık gibiyimhamile yastıkları oluyor büyük onlardan alabilirsiniz dönmenizi engeller
bir yastıkta ben edincem sanırım olmuyo böyle çünkü hamile değilmişim gibi takılıyorum öyleBenimde normal yatış yüz üstü ben farkına varmadan üzerine yatsam da ağrı yapıyor uyandırıyor birkaç defa oldum. Vücut kendi izin vermiyor. Sağ tarafta en büyük toplardamarımız varmış onun için sağa önerilmiyor ama herkes için geçerli değilmiş. Ben çok fazla doktordan video izledim. Sola yatılması daha iyi diyorlar. Ben sol ile sırt üstü dönüşümlü yatıyorum. Ben şöyle alıştırdım kendimi koca bir tane kaplı yastığım vardı kalp kıvrımlı kısmını tam bacak arama koyup bir bacağı o yastığın üstüne atmış oluyorum yüz üstüne gitmemi de engelliyor birkaç gün yatınca alıştım. Hamile yastıkları da sanırım varmış.
Ben de normal kilomun baya üstüne çıkmışken hamile kaldim hafiften bir göbek var ama ben miyim bebek mi emin olamiyorum hala :) ama hamileliğimi bilen bazı arkadaşlarım yüzüne bir dolgunluk geldi diyor. Göbek ne zaman olacak görelim :))İlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorum
Evet ben bazen sabahları uyanıyorum yüzüstüyüm farkında olmadan yatmış oluyorumKarnım daha biç çıkmadığından alışkanlık sanırım ama korkuyorumda bişey olursa diye
sorun yoktur iç karnınız geniştir herkesin farklı oluyorİlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorum
Ben uyandığım da karındaki baskıdan nefesim kesilmiş gibi ağrı vardı evde çözüm bulamasaydım hamile yastığı almaya gidecektim. Uykusuz geceler şimdiden başlamasın ilerde zaten yeterince uykusuz kalacağızbir yastıkta ben edincem sanırım olmuyo böyle çünkü hamile değilmişim gibi takılıyorum öyle
Erkek miydi erkek olunca anne daha bi güzelleşir derler:)Ben de normal kilomun baya üstüne çıkmışken hamile kaldim hafiften bir göbek var ama ben miyim bebek mi emin olamiyorum hala :) ama hamileliğimi bilen bazı arkadaşlarım yüzüne bir dolgunluk geldi diyor. Göbek ne zaman olacak görelim :))
Ya insan herşeye tedirgin oluyor bu hamilelikte.. ultrasonda bakarken doktor hafif bastırıyo hareket etsin diye ve işe yarıyo diyorum bunu hisseden bebek ben yüzüstü yatınca ne hissediyodur acaba diye..İşte bende aynı şekilde uyanıyorum bişey olsumu acaba diye tüm gün düşünüyorum sonra
İnşallah ya gidince doktoruma sorcam yanındaki hemşirede geçende moralimi bozdu hiç belli değil kilo bile almadınız falan dedisorun yoktur iç karnınız geniştir herkesin farklı oluyor
Senin ikiz ya canım normaldir sığöaya çalışıyo minikler:))Ben uyandığım da karındaki baskıdan nefesim kesilmiş gibi ağrı vardı evde çözüm bulamasaydım hamile yastığı almaya gidecektim. Uykusuz geceler şimdiden başlamasın ilerde zaten yeterince uykusuz kalacağız
moral bozacak ne var canım ne güzel almamışsın en iyisi almamak 6 aydan sonra ister istemez alınıyormuş bende 1 kilo aldımİnşallah ya gidince doktoruma sorcam yanındaki hemşirede geçende moralimi bozdu hiç belli değil kilo bile almadınız falan dedi
Bende sürekli uyanıyorum deliksiz uyuyan ben sürekli kalkıyorum geceleriUyku pozisyonu konusunda ne yapıyorsunuz. Ben sağıma mümkün değil yatamıyorum ama sırtüstü yatmaktan kendimi alamıyorum sürekli sol yatınca belim ağrıyor. Belime yastık dayasamda ağrı geçmiyor. Uyku pozisyonunu stres yaptığım için kaliteli uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum geceleri
bununla ilgili bir yazı okumustum canım vücudumuz uykusuz gecelere hazırlık yapıyormuş yavaş yavaşBende sürekli uyanıyorum deliksiz uyuyan ben sürekli kalkıyorum geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?