- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Uykum canim uykumbununla ilgili bir yazı okumustum canım vücudumuz uykusuz gecelere hazırlık yapıyormuş yavaş yavaş
Daha cinsiyet de belli değil ama onu ben de çok duydum annem de anlatırdı hatta abinde güzeldi cildim çok sende bozulmuştu biraz diye. Benim de ergenliğimde yaşamadığım kadar sivilcem oluyor. Kız mı geliyor acaba diye düşünüyorum :))Erkek miydi erkek olunca anne daha bi güzelleşir derler:)
Hiç üzülme cnm, bende aynıyım. İyi bile oluyor fazla kilo almadıysan bir de harika. Çünkü son aylar ister istemez şişeceğiz ve yürümek bile zorlayacak.İlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorum
Ben de tuvalete kalkıyorum ya. İki bazen üç kere. Normalde hiç olmazdı :) hamilelik işte :)Bende sürekli uyanıyorum deliksiz uyuyan ben sürekli kalkıyorum geceleri
Sanırım canım :))Senin ikiz ya canım normaldir sığöaya çalışıyo minikler:))
Bugün uygulama da okudum sırt üstü yatmak organların kese çevresine baskı yapıp çok bel ağrısına neden oluyormuş, en iyisi sol tarafa yatmakmis kan dolaşımı çok daha iyi oluyormuşUyku pozisyonu konusunda ne yapıyorsunuz. Ben sağıma mümkün değil yatamıyorum ama sırtüstü yatmaktan kendimi alamıyorum sürekli sol yatınca belim ağrıyor. Belime yastık dayasamda ağrı geçmiyor. Uyku pozisyonunu stres yaptığım için kaliteli uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum geceleri
Evet aslında çok almakta sıkıntı erkenden alınca çatlama olabiliyomuşmoral bozacak ne var canım ne güzel almamışsın en iyisi almamak 6 aydan sonra ister istemez alınıyormuş bende 1 kilo aldım
İlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorum
Bende sürekli uyanıyorum deliksiz uyuyan ben sürekli kalkıyorum geceleri
Bende ne sivilce var ne güzelleşme ama kıza benzetiyo doktorlarDaha cinsiyet de belli değil ama onu ben de çok duydum annem de anlatırdı hatta abinde güzeldi cildim çok sende bozulmuştu biraz diye. Benim de ergenliğimde yaşamadığım kadar sivilcem oluyor. Kız mı geliyor acaba diye düşünüyorum :))
Ya dimi aynı sıkıntıyı yaşıyorum geçende avmde kadın çocuğunun ellerini yıkayamıyodu bana rica etti çocuğumu biraz tutabilir misiniz ellerini yıkayamıyorum diye çocukta 3 yaşlarında dedim ben hamileyim kadın boş boş bakıyo banaMerak etme tabii ki sorun yok, benim de ilk çocuğumda 5 ay boyunca belli olmuyordu, o zamanlar işe toplu taşımayla gidiyordum, ayakta kalıp da kimse anlayıp yer vermeyince çok sinirim bozuluyordu
Ya evet, aynı sorun bende de, gece gözümü kapatıp sabah açan ben, en az 4 kez uyanıyorum. Ama bu sefer akıllandım, madem vücudumuz bizi uykusuz gecelere hazırlıyormuş, asla ilkinda yaptığım hatayı yapmam, gündüz çocuk uyudu mu ben de direkt uyurum
Doktor bari bir tahmin yapsa şimdilik ona da razıyım ama kanamalar vs derken sağlığı iyi olsun da öğrenmeden de olur dedim hep. Hem daha küçük bizimki ama belki cumartesi randevuda bir şeyler söyler doktor 12+3 oluyoruz o zamana :)Bende ne sivilce var ne güzelleşme ama kıza benzetiyo doktorlarkız annenin güzelliğini alırmış derlerde batıl inanışlar neticede:)
Benim 11+6 da kıza benziyo dedi doktorum başka bir doktorda 12+6 da kıza benziyo dedi bakalımDoktor bari bir tahmin yapsa şimdilik ona da razıyım ama kanamalar vs derken sağlığı iyi olsun da öğrenmeden de olur dedim hep. Hem daha küçük bizimki ama belki cumartesi randevuda bir şeyler söyler doktor 12+3 oluyoruz o zamana :)
Maşallah maşallah sana canım nazar degmesın bendede hıcbırı olmadı su sulu gozlulukte zaten kanımda var her zaman boyleydımYa çok şükür ben de hiç duygusallık mide bulantısı yorgunluk kusma tiksinme iştah kapanması vs olmadı.Yani kötü hiç birşey yaşamadım hatta daha enerjik oldum daha az uyur oldum.iştahım baya açıldı herşeyi yiyorumçok şükür bu hafta hiç kasık ağrısı da yaşamadım.İnşallah hep böyle gider.Umarım herkesin hamileliği de böyle geçer.Hatta güzelleşmişim herkes öyle söylüyor
Merhaba bana da bakar mısınız yaşım 28 hamile kaldığım ay ekimKiz gosteriyor sana
Normal canım bir ağrıyorsa bir ağrımıyor benim haftada bir ağrım oluyordu bu hafta o da olmadı.Bunlar çok normalmiş ben de çok korkuyordumKizlar merhaba bizim tahmini dogum tarihim 30 temmuz oldugu icin cogunuzdan geriden gwliyoruz.bir hafta once Kasigim agriyor diye doktora gittim hersey yolunda dedi.bu hafta da hic kasigim agrimiyor sizinde 11.hafta da boylemiydi?aniden kalktigindaki batmalar azaldi.kasik agrim yok denecek kadar az.
Esime bisey demeye artik cekiniyorum.bir hafta kasigim agriyor diye doktora gidiyorum.bu hafta da agrimiyor diye.iyice psikolojim alt ust oldu
Canim o agrilar gelip geciyo benimde öyle 2 gün agriyo 3 gün yok sonra tekrar agriyo.anlattiklarinda kendimi gördüm valla bende öyle bi gogsum çok agriyo şişti diye gidiyorum doktora bı indi hassaslığı gitti diye.esimide delirtmek uzereyimKizlar merhaba bizim tahmini dogum tarihim 30 temmuz oldugu icin cogunuzdan geriden gwliyoruz.bir hafta once Kasigim agriyor diye doktora gittim hersey yolunda dedi.bu hafta da hic kasigim agrimiyor sizinde 11.hafta da boylemiydi?aniden kalktigindaki batmalar azaldi.kasik agrim yok denecek kadar az.
Esime bisey demeye artik cekiniyorum.bir hafta kasigim agriyor diye doktora gidiyorum.bu hafta da agrimiyor diye.iyice psikolojim alt ust oldu
Belki tahmin eder benzetir ya çok da merak ediyorum aslında. İlk çocuk zaten heyecandan mahvolduk :) ama içimden kız geçiyor hep bakalım doğru mu :))Benim 11+6 da kıza benziyo dedi doktorum başka bir doktorda 12+6 da kıza benziyo dedi bakalımbenimde kanama olmuştu geçmiş dönemde korkudan 2 doktora birden gidiyorum Allah korusun yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Insallah canim 16ocakta randevum var insallah hayirli haberlerle donerim.doktor randevumdan sonra 2 gun iyiyim sonrasiki gunler hep bir acaba ile geciyor su 12.haftayi atlatirsak Allahin izni ile biraz olsun rahatlayacagim.artik esime hastaneye gidelim bile diyemiyorum.bazen kendim tek mi gitsem felan diyorum.iyice psikolojim alt ust oldu.Canim o agrilar gelip geciyo benimde öyle 2 gün agriyo 3 gün yok sonra tekrar agriyo.anlattiklarinda kendimi gördüm valla bende öyle bi gogsum çok agriyo şişti diye gidiyorum doktora bı indi hassaslığı gitti diye.esimide delirtmek uzereyiminşallah tez zamanda hayırla sağlıkla hareketlerini hissederizde biraz olsun belki rahatlariz ozaman.
Insallah canim 16ocakta randevum var insallah hayirli haberlerle donerim.doktor randevumdan sonra 2 gun iyiyim sonrasiki gunler hep bir acaba ile geciyor su 12.haftayi atlatirsak Allahin izni ile biraz olsun rahatlayacagim.artik esime hastaneye gidelim bile diyemiyorum.bazen kendim tek mi gitsem felan diyorum.iyice psikolojim alt ust oldu.Normal canım bir ağrıyorsa bir ağrımıyor benim haftada bir ağrım oluyordu bu hafta o da olmadı.Bunlar çok normalmiş ben de çok korkuyordum
Bende aynen öyle doktora gittigim gün ve sonrası 2 gün iyiyim sonra başlıyor acabalar.yani eşimde benim gibi psikopat olsa hiç cikmicam hastaneden .bakalım benimde 14 ocakta randevum.tabi ozamanaa kadar dayanabilirsem.allah yardımcımız olsun gerçekten psikolojikman zor bir süreç ama inşallah sonu sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamizla biter.Insallah canim 16ocakta randevum var insallah hayirli haberlerle donerim.doktor randevumdan sonra 2 gun iyiyim sonrasiki gunler hep bir acaba ile geciyor su 12.haftayi atlatirsak Allahin izni ile biraz olsun rahatlayacagim.artik esime hastaneye gidelim bile diyemiyorum.bazen kendim tek mi gitsem felan diyorum.iyice psikolojim alt ust oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?