2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bana bıraktırdı doktorum hatta kutuda 2-3 tane kaldı bitirip de bırakayım dedim hayır alma daha dedi
Bana da biraktirdi yerine vitamin kapsül aldirdi ama yutamiyorum napacağim ben onu yutamiyorum cok büyük dedim zaten bende yıllarda bu fobi var yutmazdim daha ufak bişi aldirdi onu da yutamiyorum kapsül cünkü tablet olsa kesicem.vitaminler ağirlikli balık omega içerikli yerine balık yağlari suruplari var onlardan mi alsam??her gün iğnesini olmaya bile raziyim ama hap yutamiyorum ya ağlicam valla balık da sürekli yiyemiyorum ki takviye alsam güzel olur gibi

İlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorum
benim ilkinde 5 aydan sonra hafif belirmisti.ikincide 4 aydan sonra cok az.ama bu portledi.her hamilelik farkli.ilk ve zayifsan cok nirmal cikmamasi

Kızlar 12. Haftadan sonra foliği bırakiyor muyuz?

Folik asiti son zamanlarda doktorlar hamilelik planlayanlar 3 ay önceden başlatıyor, birinci bebeğimde 2007de hamile olduğumu öğrenince doktor vermişti. İkinci hamileligimi planlı isteyince doktor 3 ay önceden başlattı ve kullandım..hamile olunca da farklı vitaminler vermişti.

Bugün uygulama da okudum sırt üstü yatmak organların kese çevresine baskı yapıp çok bel ağrısına neden oluyormuş, en iyisi sol tarafa yatmakmis kan dolaşımı çok daha iyi oluyormuş

Zaten sol tarafa yata yataaa uyuşuyor artık ben sağ tarafa da yatıyorum, bacak aramada yastık koyuyorum, yoksa yüz üstü yatmak istiyorum, yastıkla rahatladım, tavsiye ederim

Bu da biz

erkek gibi duruyor :) doktorunuz tahminde bulunmadi mi ?

Canım göremedim seninkini eksik galiba. Yok bulunmadı hiç pazar gidicem bidaha sorcam.

Kıza benzettim bacak arası boş görünüyor

Ya ben nedense görür görmez erkek olduğunu düşündüm ama boş hakikaten bir şey de yok gibi arada :)

Erkek gibi hissettim☺
Niye bilmiyorum görür görmez erkek gibi doğdu içime.onun dışında pek anlamıyorum görüntüden

Valla kızlar ben de aynı şekilde nedense erkek gibime geldi ama Allah bilir sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti hiiç önemli değil bakalım netleşir belki pazar gününe

Tansiyon ve kilo ölçtükleri yerde bi kağıt verdiler bana gelirsen hep bununĺa gel dediler.bi de muayeden önce tansiyon ve kilonu ölçtür dediler.dosya gibi değil bildiğin kağıt
Önceden dosya perıolardı herşeyi içine koyuyorduk iyi oluodu acaba dedım ne bılım benımkıne düşecek gözüyle baktılarda ondan mı vermedıler

Valla bende yaptrdım ben zaten hastane ne derse yaptırıyorum geriside Rabbime emanet .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…