2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok sıkıntılı bi süreç ve mamaya bakılan yanlış gözler daha dgrusu aman sütü yetmemişde mama vermiş diyenler.Neyse bende kızımı dgurdum emzırmeye çalıştım doyuyor sanıyordum ama doymuyormuş bi baktım bu sürekli uyumaya başladı ama öyle böyle degıl ayaklarnı gdıklıorum yani uyansın die ama banamısın demıo meger sarılık olmuş yattık hastneye düşürdüler eve geldik tekrar sarılık oldu birdaha yattık doktor dedıkı mama başlamamız lazım Allahım beni görseniz ağlaya ağlaya şişti gözlerim.çok zordu dikişlerin sancısı bi taraftan bebekle yanlız basınasın ve damar yolu açıolar o ağlıo ben ağlıorum.makinede durmuo ağlıo sürekli ayyy düşündükçe kötü oldum.Rabbim İnşallah bunda yaşatmaz aynı şeyleri hiç birimize İnşallah
Ve sonuç olarak bende senın dedıgın gbı bi karar almıştım kafamdan.Mama içirip sarılık olmayacak Allahın izniyle

Ben daha kan ilacına başlamadım ama bende senın gbıyım ayıptr soylemesı okadar zorlamaya azcık yapabılıorum bide karnımın alt kısmına bi sancı grıo resmen nineler gbı yuruyorum bi süre

Kızlar sağlık ocağındaki doktor bi vitamin verdi birkac gündür iciyorum düne kadar hep gece yatmadan iciyordum fakat feci uykumu kaçırıyordu en son halüsinasyon fln gördüm uykusuzluktan ve bugün sabah tok karnına aldım 1 saat sonra fena halde midem bulandı ve 3 aydır ilk defa kusmuş oldum Benim gibi yan etki yaşayanınız varmı saglık ocagındaki ebeler bu ilacın yan etkisi olmaz vitamin fln dediler

Canım hangi vitamini alıyordun?

Evet bir çok anne daha yeni dogumun acısı sürerken bununla uğraşıyor oysa kural çok basit önce memeyi emzireceksiniz ki sütünüz gelsin artsın ardından ya aç kaldıysa diyerekten bir 30 CC mama onu aldı diyelim hala istiyor yine mama ..yani sonuçta emziriyoruz öncesinde sütünüz azalmamis oluyor çocukta doymuş oluyir inslalah

Bana bıraktırdı doktorum hatta kutuda 2-3 tane kaldı bitirip de bırakayım dedim hayır alma daha dedi
Bana bırak demedı hala ıcıyorum hıc ekstra vıtamın falanda vermedı of ya vallahı bu devlet hastanelerının ılgısızlıgınden gına geldııı

Merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza bulantıdan dolayı bi türlü giriş yapıp yazamıyordum bugün biraz iyiyim yazayım dedim herkese sağlıklı kusmuksuz gazsız sorunsuz hamilelik diliyorum
Hoş geldiniz duanıza amin diyorum ama biraz zor ) geçmiş olsun

Ben daha kan ilacına başlamadım ama bende senın gbıyım ayıptr soylemesı okadar zorlamaya azcık yapabılıorum bide karnımın alt kısmına bi sancı grıo resmen nineler gbı yuruyorum bi süre

aynen canım, doktor onu bırak dedi yenii verecekmiş 2 hafta sonra gittiğimde. fena sancı:S

Bana bırak demedı hala ıcıyorum hıc ekstra vıtamın falanda vermedı of ya vallahı bu devlet hastanelerının ılgısızlıgınden gına geldııı
tekrar gittiğinizde sorun isterseniz, vitamin şart değil sanırım eksik görürse değerlerini veriyor olabilir

Günaydın kızlar.
Hormonların değişiminden midir nedir kabuslar peşimi bırakmıyor. Siz de görüyor musunuz kabus
Kabus gibi değil de abuk subuk anlamsız şeyler görüyorum iki gündür.mesela bugünkü rüyamda elim yüzüm yara olmuştu kendi kendime onu tedavi edilordum.sonra doktorun biri kız biri erkek diyordu cinsiyete.Hangisi söyleyin artık diye yalvarıyordum

Devlet hastanesinde siz sormasaniz onlar bisey vermiyo ben folik asit icemedim hamile oldugumu gormeden vermedi ve 9. Hafta olmustu bebegi gordugumde bu saatten sonra baslama dedi vermedi dr. Boylede bi sacmalik cokta gerekli degil demek ki. Ben artik soracagim seyleri yaziyorum orada defter cikariyorum :)

İlk hamileliğim diye mi zayıfım diye mi bilmiyorum ama çıkmadı diye üzülüyorum arada acaba sorun mu var falan diyorum
valla benim de ilk canım. çok az göbeğim cıktı sanki. 1 kılo aldım sadece . ama bence böyle olması daha iyi 6.aydan sonra cok kılo alcaz sonucta

1 kilo almışım doktor ısrarla alma demişti diyetisyen yolları gorunuyore

Ya ıcerı 3 kısı bırden alıyo ultrasonla bakması sanıye surmuyo zaten ınsan soruda soramıyor kı cıdden keske bıraz ılgılenseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…