2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynı ben de öyleyim ya gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim.Yarın ikili sonucum çıkacak onun etkisindeyim sanırım çocuk sakat falan diyorlardı tövbe tövbe
9 ayda kafayı yemeyiz inşallah Benim ikili testin zamanı geçmişti gittiğimde Allah'tan o dertten kurtuldum

Aslında artmıyor ama cok cabuk cıkıyor doktora falan gıdıyoruz kötu gorunuyo acıckası agda ıle alıyorm ben bı zararı yokmus bebege cunku gayet korunaklı ıcerde kac kat var uzerınde
demi yine de insan tedirgin oluyor sormak istedim. Ben ağda değil epilasyon aleti ile alıyorum. Doktor da erkek utanıyorum valla adamdan ne biçim kadın böyle dicek

demi yine de insan tedirgin oluyor sormak istedim. Ben ağda değil epilasyon aleti ile alıyorum. Doktor da erkek utanıyorum valla adamdan ne biçim kadın böyle dicek
Epilasyon aleti titreşim veriyor ya onda belkı bır sıkıntı olabılır gibi geldı canım bana bır sormak lazımm öyle düşünme yapacak birşey yok bız kadınların çilesi bu kıl tüy de

Geçen gecede ben gördüm kötü kötü rüyalar benekle ilgili hormonlar çok fena ya

Kızlar sormaya çekiniyorum ama bikini bölgem yara gibi üst kısmı iç çamaşırımı giyiyorum mesela yanlardan belli oluyor krem sürdüm geçmiyor neden geçmiyolar anlamıyorum çok sıkıldım bu durumdan . Dinlenmeye bile aldım yok gitmiyolar. Yara bere gibi duruyor : ( bilginiz var mı . Ne kullanayımda iyileşsin. .

merhabaa ben p.tesi kendi dr dışında şehir hastanesine gittim ayrıntılı için bi görüşeyim diye bana tansiyonun yüksek dedi hemen kardşyoloji ardından ekg sonra tansiyon holter takıldı 24 saat kaldı sonuç bişeyin yok tansiyon normal dediler.

Aynı durumdayım ve çözüm bulamadım göbek büyüyünce asıl nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…