Aynı ben de öyleyim ya gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim.Yarın ikili sonucum çıkacak onun etkisindeyim sanırım çocuk sakat falan diyorlardı tövbe tövbe
Aslında artmıyor ama cok cabuk cıkıyor doktora falan gıdıyoruz kötu gorunuyo acıckası agda ıle alıyorm ben bı zararı yokmus bebege cunku gayet korunaklı ıcerde kac kat var uzerınde
Aslında artmıyor ama cok cabuk cıkıyor doktora falan gıdıyoruz kötu gorunuyo acıckası agda ıle alıyorm ben bı zararı yokmus bebege cunku gayet korunaklı ıcerde kac kat var uzerınde
demi yine de insan tedirgin oluyor sormak istedim. Ben ağda değil epilasyon aleti ile alıyorum. Doktor da erkek utanıyorum valla adamdan ne biçim kadın böyle dicek
demi yine de insan tedirgin oluyor sormak istedim. Ben ağda değil epilasyon aleti ile alıyorum. Doktor da erkek utanıyorum valla adamdan ne biçim kadın böyle dicek
Epilasyon aleti titreşim veriyor ya onda belkı bır sıkıntı olabılır gibi geldı canım bana bır sormak lazımm öyle düşünme yapacak birşey yok bız kadınların çilesi bu kıl tüy de
Epilasyon aleti titreşim veriyor ya onda belkı bır sıkıntı olabılır gibi geldı canım bana bır sormak lazımm öyle düşünme yapacak birşey yok bız kadınların çilesi bu kıl tüy de
Bu gece ben de kötü bir rüya gördüm bebeğinin vücudunda yaralar var diyordu doktor hüngür hüngür ağlıyordum ☹ Sabah doktora gidecektim bi şey mi var diye de doktora ne diyecem rüya gördüm geldim mi diye vazgeçtim kendimi temizliğe verdim mutfak dolaplarını sildim. Böyle hormonlara da başlayacam ya bi uyutmadı
Kızlar sormaya çekiniyorum ama bikini bölgem yara gibi üst kısmı iç çamaşırımı giyiyorum mesela yanlardan belli oluyor krem sürdüm geçmiyor neden geçmiyolar anlamıyorum çok sıkıldım bu durumdan . Dinlenmeye bile aldım yok gitmiyolar. Yara bere gibi duruyor : ( bilginiz var mı . Ne kullanayımda iyileşsin. .
merhabaa ben p.tesi kendi dr dışında şehir hastanesine gittim ayrıntılı için bi görüşeyim diye bana tansiyonun yüksek dedi hemen kardşyoloji ardından ekg sonra tansiyon holter takıldı 24 saat kaldı sonuç bişeyin yok tansiyon normal dediler.
Doktora her gidişimde soracam diyorum unutuyorum lazer işini hamilelikten önce bütün vücuduma yaptırıyordum. Gittiğim merkeze sordum zararı olup olmadığı tam olarak teyit edilemediğinden hamilelikte vücudun hiçbir yerine yapmıyoruz emzirme döneminde de göğüs ve koltuk altı bölgesine yapmıyoruz dedi.
Kara kara düşünüyorum ben de ağdayı bırakalı yıllar oldu özellikle genital bölgeye ne yapıcam bilmiyorum.