2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aslında artmıyor ama cok cabuk cıkıyor doktora falan gıdıyoruz kötu gorunuyo acıckası agda ıle alıyorm ben bı zararı yokmus bebege cunku gayet korunaklı ıcerde kac kat var uzerınde
Ağda ile alınca göbeği çatlama riski artıyor diye okudum ya çekiniyorum ben

Geçmiş olsun canım hastanede insanin tansiyonu yoksada yükseliyor anlık bir durumdur.Bende hamilelikten önceden beri tansiyon var ilaç kullanıyorum şuan herşey kontrol altında günde iki kere ölçüyorum.Olsada korkma yani herşeyin çaresi vae Allaha şükür.

heyecandan olmuştur ben randevuya girdiğim anda ölçerlerse 19 ya da 20 çıkıyor. randevu bitiminde ölçerse normal seninki de öyledir

Ben mesleğe ilk başladığımda hevesle lazere gitmiştim ama uyarmislardi ilerde hamilelik hormonlariyla hiç yapılmamış gibi olabilir diye zaten bitmemişti o zaman da şimdi doğumdan sonra tekrar gidicem
Ben evlenmeden tüm vücut için yaptırmıştım ce bitmişti. Doğumdan sonra aynen geri geldi hatta hamileyken çıkmaya başladı. O yüzden 2. Yi doğurduktan sonra emzirme bitsin lazer yaptıracağım yine

Bugün eksik kan tahlillerim icin devlet hastanesine gittim, normalde özel hastanede takipliyim. Çok tatli bir doktor denk geldi, usg ile bakti konustuk felan doktorumu sordu istedigin zaman gel yardimci olurum dedi. Çok sevimliydi, yani devlet ile ilgili tabulari yikacak bir doktordu

Bende de var canım kucuklugumden beri kalp atışı insanı rahatsız eder mi beni ediyo
Benide rahatsz edıo canım bide şimdi kan sulandrıcıda içiyorum ya oda arttrdı sanırım tıroıd ilacıda arttrıomuş hepsi biyandan gürp gürp gidioz bakalım

Kime gideceksin yarın
Nalan cuma günü gel demişti başka ultrasonda bakacağım dedi bi de ikili test sonucuna bakacak.iğnem ve progestanım yarın bitiyor onu da yazdıracağım.zaten verilen ücretin 10 gün geçerliliği oluyormuş fazla mal göz çıkarmaz bir daha baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…