- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
sizin cinsiyet belli mi?doktorunuz net konuştuysa doğrudur.. genelde benziyo diyorlar net olmayınca ama bana da erkek gibi geldisağlıkla doğsunlar inş
Pazar günü çok net hissettim birde dün
maşallah onlara aferin annelerini üzmüyorlarPazar günü çok net hissettim birde dünçok şükür minikler yormuyorlar
Ağrım yoktu benim aslında o yuzden tam bilmiyorum iyi geliyormu canımAgrıların var mıydı peki iyi geldi mi ?
Ben dün içmeye başladım şuan için çok bir etkisini görmedim bakalım olursa yazarımAğrım yoktu benim aslında o yuzden tam bilmiyorum iyi geliyormu canım
ayyy ne tatlı yaBenim daha tekme gibi degilde canım sanki icten bir gıdıklanma bir hareket gibi oluyorama sanki 2 gunden beri biraz daha sert gibi mide bulantısı olmasa super olacak
ayyy ne tatlı yabulantı bende de var ya inşallah hepimizinki geçer hemen
Hemen etkisini göstermiyormu acaba bilemedimBen dün içmeye başladım şuan için çok bir etkisini görmedim bakalım olursa yazarım
Insallah herşey yolunda olur :) Rabbim hepimize yavrularımıza sağlıklı kavuşmayı nasip etsinbana perinatolog kötü bişi görürse hemen beni ara eğer herşey yolunda derse randewu tarihinde gel aramana gerek yok dedi.
Maşallah bebişe hayırlı olsun cinsiyetiKontrolumuz güzel gecti, cinsiyetimiz de netlesti. Doktorum takimi tamamliyoruz oğlumuz geliyor dedibaya da net gosterdi bizim minik adam hep uyuyordu, okadar da salladik ettik yok bi iki bacak oynatti biraz ellerini sallladi yine uyudu ins uykucu olacak oğluşum kizim ultrasonda hep hareketli olurdu ve uykuyu sevmeyen bir cocuk hersey yolundaymis cok şükür bir ay sonra goruselim, sonra da detayli ultrasona yonlendirecegim dedi. Benim doktorumda hem normal hem renkli ultrasonla bakiyor, uzun uzun organlarini ve uzuvlarini inceliyor. Renklide henuz tam yuz hatlri belli degildi, anca detaylida gorebiliriz sanirim☺
gözünüz aydın canım detaylıda netleşir yüz hatlarıKontrolumuz güzel gecti, cinsiyetimiz de netlesti. Doktorum takimi tamamliyoruz oğlumuz geliyor dedibaya da net gosterdi bizim minik adam hep uyuyordu, okadar da salladik ettik yok bi iki bacak oynatti biraz ellerini sallladi yine uyudu ins uykucu olacak oğluşum kizim ultrasonda hep hareketli olurdu ve uykuyu sevmeyen bir cocuk hersey yolundaymis cok şükür bir ay sonra goruselim, sonra da detayli ultrasona yonlendirecegim dedi. Benim doktorumda hem normal hem renkli ultrasonla bakiyor, uzun uzun organlarini ve uzuvlarini inceliyor. Renklide henuz tam yuz hatlri belli degildi, anca detaylida gorebiliriz sanirim☺
benimki o kadar değil canım aniden geliyor bulantı ne zaman olacağı belli olmuyor ve çıkartana kadar rahatlanmıyor çıkartınca geçiyor tamamenInsallah canim ben bisey yiyemiyorum pek gunde 2 defa dramamine kullaniyorum suana kadar 4,5 kilo verdim bile benim diger hamileligimde oyledi malesef sen yiyebiliyormusun biseyler canim
Ben çok şeker tüketmem tatlıyla da aram pek yoktur ama yine de yaptıracambir sonraki muayenede yaptırıcam 24. hafta olucak sanırım. ilk gebeliğimde de gebelik şekeri çıkmıştı. bence yaptırılmalı. bunu ayy asla yaptırmam diyenleri anlamıyorum. orda yüklenen şeker (50mg) 1 porsiyon baklavaya bile denk gelmiyo. ha hayatında hiç şeker tüketmiyosa tabi yaptırmamak olabilir.
ben de almaya başladım aslında yemem aynı ama demek ki alınıyor ister istemezkızlar benim kilom çoşmaya başladı, siz de durumlar nedir ?
Bende de gıdıklanma gibi oluyor :) henüz minikler ya... Biraz büyüsünler ohohooo :)Benim daha tekme gibi degilde canım sanki icten bir gıdıklanma bir hareket gibi oluyorama sanki 2 gunden beri biraz daha sert gibi mide bulantısı olmasa super olacak
Hayırlı olsun cnm :) senin de ilki kız ikinci erkek, aynıyız. Maşallah oğlunaKontrolumuz güzel gecti, cinsiyetimiz de netlesti. Doktorum takimi tamamliyoruz oğlumuz geliyor dedibaya da net gosterdi bizim minik adam hep uyuyordu, okadar da salladik ettik yok bi iki bacak oynatti biraz ellerini sallladi yine uyudu ins uykucu olacak oğluşum kizim ultrasonda hep hareketli olurdu ve uykuyu sevmeyen bir cocuk hersey yolundaymis cok şükür bir ay sonra goruselim, sonra da detayli ultrasona yonlendirecegim dedi. Benim doktorumda hem normal hem renkli ultrasonla bakiyor, uzun uzun organlarini ve uzuvlarini inceliyor. Renklide henuz tam yuz hatlri belli degildi, anca detaylida gorebiliriz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?