2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kontrolumuz güzel gecti, cinsiyetimiz de netlesti. Doktorum takimi tamamliyoruz oğlumuz geliyor dedi baya da net gosterdi bizim minik adam hep uyuyordu, okadar da salladik ettik yok bi iki bacak oynatti biraz ellerini sallladi yine uyudu ins uykucu olacak oğluşum kizim ultrasonda hep hareketli olurdu ve uykuyu sevmeyen bir cocuk hersey yolundaymis cok şükür bir ay sonra goruselim, sonra da detayli ultrasona yonlendirecegim dedi. Benim doktorumda hem normal hem renkli ultrasonla bakiyor, uzun uzun organlarini ve uzuvlarini inceliyor. Renklide henuz tam yuz hatlri belli degildi, anca detaylida gorebiliriz sanirim

Maşallah bebişe hayırlı olsun cinsiyeti benimki başlarda kıpır kıpırdı son kontrollerde hep zor uyandırdık devamlı elini emiyordu doktorda akıllı uslu olacak dedi.inşallah annesini yoran bir bebiş olmaz hep uyusun

gözünüz aydın canım detaylıda netleşir yüz hatları

Insallah canim ben bisey yiyemiyorum pek gunde 2 defa dramamine kullaniyorum suana kadar 4,5 kilo verdim bile benim diger hamileligimde oyledi malesef sen yiyebiliyormusun biseyler canim
benimki o kadar değil canım aniden geliyor bulantı ne zaman olacağı belli olmuyor ve çıkartana kadar rahatlanmıyor çıkartınca geçiyor tamamen

Ben çok şeker tüketmem tatlıyla da aram pek yoktur ama yine de yaptıracam

Selam hamis anneler
Nasilsiniz?
Bendeki durum soyle
Cok yorgun, bitkinim calisiyorum ama ayaklarim zor gidiyo eve geldigimde sukur etmek icin Sebeplerle kendimi oyaliyorum degilse isyana giricem biseye yetisemedigimdn yogunlugumdan
Beslenmeyz gelirsek hergun rutin yaptigim sey yumurta yemek bunu atlamiyorum
Ogle yemegimi ya sandevic yada aksamdan kalan yemekle ve gunde bir meyve ha bide 2l su bunun haricinde aksam yemek yiyemiyorum
Yani yorgunlukdan istahim yok

Kizlar 20. haftaya girecez az once karnimda nerdeyse 1 dk suren seyirmeler hissettim normal mi ve kuvvetliydi. Hickirik mi oluyo bunlar. Simdiden hissetmem normal mi ki. Var mi ayni seyi yasayan.

Benim daha tekme gibi degilde canım sanki icten bir gıdıklanma bir hareket gibi oluyor ama sanki 2 gunden beri biraz daha sert gibi mide bulantısı olmasa super olacak
Bende de gıdıklanma gibi oluyor :) henüz minikler ya... Biraz büyüsünler ohohooo :)
Hayırlı olsun cnm :) senin de ilki kız ikinci erkek, aynıyız. Maşallah oğluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…