2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ya kızlar yenidoğan alınacak listelere bakıyorum da ben de bi liste oluşturup yavaş yavaş alma taraftarıyım. siz bakıyor musunuz ?
Ben şimdiye kadar indirimlere denk geldikçe aldım az çok kafamda ne alıp almayacağım şekillendi ama ilerleyen zamanlarda almadıklarımı farketmek için liste yapabilirim

Teşekkür ederim şirin yorumunuz için bu arada sizin cinsiyet belli miydi ?
Bize 12.haftada 2 ayrı doktor kız dedi. 16. Haftada da yine aynı doktorlar kız olarak teyit etti. Kızımız olacak nasipse. hayırlısı, sağlıklısı olsun her ikiside başımızın tacı.

Bize 12.haftada 2 ayrı doktor kız dedi. 16. Haftada da yine aynı doktorlar kız olarak teyit etti. Kızımız olacak nasipse. hayırlısı, sağlıklısı olsun her ikiside başımızın tacı.
maşallah prensese Tabi ki öyle Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :)

ya kızlar yenidoğan alınacak listelere bakıyorum da ben de bi liste oluşturup yavaş yavaş alma taraftarıyım. siz bakıyor musunuz ?
Bizde basladık yavas yavas yarın biraz zıbın short alcam dün esimde besik bakmış su 5 ay cok hızlı gecti geriye kalan sürede eminim hızlı geccek bi yerden baslamalı

Kizlar mhrs sistemi yenilenmis randuvu alma saatini bilen varmi eskiden 16.00 di simdi kac acaba

Bebisler karninizin en çok ne tarafinda duruyor??

Benimki solda Sol tarafıma yatamiyorum Sağ omzum artık çok ağrıyor Sola dönersem rahat edemiyorum hemen sağıma dönüyorum mecburen ve sağ tarafıma yatınca daha çok hareket ediyor sanki içimde bı balık var gibi.. Bugün çalışırken göbeğime yakın sol tarafta bı şişlik oldu Sağ taraf bomboştu sertlik vardı Parmağımla biraz gezindim çok nazik biçimde bastırdım hemen yer değiştirdi Bu kız hiç yerinde durmuyor

Sizde durumlar nasil?
Bide ayrıntılı ultrason yaptıran varmı.. internette rastladım detaylı ultrasonda çekilen yüz resmi ile dogumcaki ilk yüz aynı o kadar netki.. ilk gebelikleri olmayanlar yaşayan varmi acaba bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…