2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah cnm ne güzel, hareketleri gümbür gümbür hissetmek istiyorum bende. Senden 1 ay küçüğüz hemen hemen
Benim ilk bebeğim, ultrason resimleriyle aynıydı, sima, burun vs öyle benziyordu ki. Şimdi oğlumu merak ediyorum, renkli ultrason çıktısıyla nasıl görünecek diye :) çünkü gerçekten benziyor

Yaaa ne güzel.. çok sevindim benimde yakın detaylı ultrason zamanı merakla bekliyorum..

Burada herkes hareketleri hissetmekten bahsederken bende esime ağlıyordum daha hiç hissetmiyorum diye sabret diyordu Sabredin ikinciyi yaşamak ne güzel bir his Allah evlatlarinizi size bagislasin Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

Aynen ya ıkısı yan yana aboo Rabbim hayırlı zamanda hayırlı dogumlar nasıp etsin
Evet hazir konu acilmisken kizlar size bi olay anlaticam ama etkilenmeniz icin degil kontrollarinizi kadin dogum uzmaninda mutlaka yapilmasi gerektigini soylemek icin
Ben hastanede calisiyorum ve bu olayi baska bi hastanede calisan jinekolog anlatiyor
Kadin 11 saat dogumhanede aci cekmis
Bebek basen dar oldugundan dolayi gecemedigi icin kadin dogumda 30lt kan kaybiyla oluyo ve bebekde oluyo
9 ay boyunca jinekologda degilde ebede kontrollarini yaptirmis
Tabi ben olayi minimalize ederek anlatiyorum cok etkilenmeyin diye
Rabbim korusun....

Ne güzel dua etmişsin cnm, çok aminn hepimiz inşallah
Ben varım canım.zaten evdeyim bütün gün yarım saat ayaktaysam bir saat yatıyorum.oyle baskı azalıyor
Bende de birkaç gündür epey hissedilir şekilde. Sebebi ne acaba
Uzun sure ayakta kalirsam ya da yurursem oluyor
İlkinde böyle olduğumu hatırlamıyorum, bunda bir baskı aşağıya doğru... Allah kolaylıklar versin hepimize.

Ebeye 9 ay boyunca muane mi olunur zaten doktor dururken tabikidr kadın doğum uzmanına gidilmesi şazım eski çağda yasamıyoruz sonucta allah korusun..

Canım benim doktorum bana da öyle söyledi.normal yapamazsın zaten dar çocuğu riske atamam dedi.ben zaten riskli gruptayım o yüzden sezaryen olcam çocuğun gelişimine göre.bencede işinin ehli insanlara gitmek lazım.

Niye ebeye gitmiş ki sadece?

Benimde fitiklardan dolayı sezeryan onerildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…