- 8 Ocak 2020
- 291
- 241
- 18
Maşallah cnm ne güzel, hareketleri gümbür gümbür hissetmek istiyorum bende. Senden 1 ay küçüğüz hemen hemenBebisler karninizin en çok ne tarafinda duruyor??
Benimki solda Sol tarafıma yatamiyorum Sağ omzum artık çok ağrıyor Sola dönersem rahat edemiyorum hemen sağıma dönüyorum mecburen ve sağ tarafıma yatınca daha çok hareket ediyorsanki içimde bı balık var gibi.. Bugün çalışırken göbeğime yakın sol tarafta bı şişlik oldu Sağ taraf bomboştu sertlik vardı Parmağımla biraz gezindim çok nazik biçimde bastırdım hemen yer değiştirdi Bu kız hiç yerinde durmuyor
Sizde durumlar nasil?
Bide ayrıntılı ultrason yaptıran varmı.. internette rastladım detaylı ultrasonda çekilen yüz resmi ile dogumcaki ilk yüz aynı o kadar netki.. ilk gebelikleri olmayanlar yaşayan varmi acaba bu durumu
Maşallah cnm ne güzel, hareketleri gümbür gümbür hissetmek istiyorum bende. Senden 1 ay küçüğüz hemen hemen
Benim ilk bebeğim, ultrason resimleriyle aynıydı, sima, burun vs öyle benziyordu ki. Şimdi oğlumu merak ediyorum, renkli ultrason çıktısıyla nasıl görünecek diye :) çünkü gerçekten benziyor ❤
Ben varım canım.zaten evdeyim bütün gün yarım saat ayaktaysam bir saat yatıyorum.oyle baskı azalıyorAyaktayken kasıklarında baskı hisseden var mı?
Uzun sure ayakta kalirsam ya da yurursem oluyorAyaktayken kasıklarında baskı hisseden var mı?
Mujganin dogum sahnesindeki bolumde salya sumuk izledimÇukurovayı izleyenınız varmı herbolummu aglar bir insan ya
hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınKontrolumuz güzel gecti, cinsiyetimiz de netlesti. Doktorum takimi tamamliyoruz oğlumuz geliyor dedibaya da net gosterdi bizim minik adam hep uyuyordu, okadar da salladik ettik yok bi iki bacak oynatti biraz ellerini sallladi yine uyudu ins uykucu olacak oğluşum kizim ultrasonda hep hareketli olurdu ve uykuyu sevmeyen bir cocuk hersey yolundaymis cok şükür bir ay sonra goruselim, sonra da detayli ultrasona yonlendirecegim dedi. Benim doktorumda hem normal hem renkli ultrasonla bakiyor, uzun uzun organlarini ve uzuvlarini inceliyor. Renklide henuz tam yuz hatlri belli degildi, anca detaylida gorebiliriz sanirim☺
Aynen ya ıkısı yan yana aboo Rabbim hayırlı zamanda hayırlı dogumlar nasıp etsinMujganin dogum sahnesindeki bolumde salya sumuk izledim
Evet hazir konu acilmisken kizlar size bi olay anlaticam ama etkilenmeniz icin degil kontrollarinizi kadin dogum uzmaninda mutlaka yapilmasi gerektigini soylemek icinAynen ya ıkısı yan yana aboo Rabbim hayırlı zamanda hayırlı dogumlar nasıp etsin
Ne güzel dua etmişsin cnm, çok aminn hepimiz inşallahYaaa ne güzel.. çok sevindim benimde yakın detaylı ultrason zamanı merakla bekliyorum..
Burada herkes hareketleri hissetmekten bahsederken bende esime ağlıyordum daha hiç hissetmiyorum diye sabret diyordu Sabredin ikinciyi yaşamak ne güzel bir his Allah evlatlarinizi size bagislasin Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende de birkaç gündür epey hissedilir şekilde. Sebebi ne acabaBen varım canım.zaten evdeyim bütün gün yarım saat ayaktaysam bir saat yatıyorum.oyle baskı azalıyor
İlkinde böyle olduğumu hatırlamıyorum, bunda bir baskı aşağıya doğru... Allah kolaylıklar versin hepimize.Uzun sure ayakta kalirsam ya da yurursem oluyor
Ebeye 9 ay boyunca muane mi olunur zaten doktor dururken tabikidr kadın doğum uzmanına gidilmesi şazım eski çağda yasamıyoruz sonucta allah korusun..Evet hazir konu acilmisken kizlar size bi olay anlaticam ama etkilenmeniz icin degil kontrollarinizi kadin dogum uzmaninda mutlaka yapilmasi gerektigini soylemek icin
Ben hastanede calisiyorum ve bu olayi baska bi hastanede calisan jinekolog anlatiyor
Kadin 11 saat dogumhanede aci cekmis
Bebek basen dar oldugundan dolayi gecemedigi icin kadin dogumda 30lt kan kaybiyla oluyo ve bebekde oluyo
9 ay boyunca jinekologda degilde ebede kontrollarini yaptirmis
Tabi ben olayi minimalize ederek anlatiyorum cok etkilenmeyin diye
Rabbim korusun....
Canım benim doktorum bana da öyle söyledi.normal yapamazsın zaten dar çocuğu riske atamam dedi.ben zaten riskli gruptayım o yüzden sezaryen olcam çocuğun gelişimine göre.bencede işinin ehli insanlara gitmek lazım.Evet hazir konu acilmisken kizlar size bi olay anlaticam ama etkilenmeniz icin degil kontrollarinizi kadin dogum uzmaninda mutlaka yapilmasi gerektigini soylemek icin
Ben hastanede calisiyorum ve bu olayi baska bi hastanede calisan jinekolog anlatiyor
Bebek basen dar oldugundan dolayi gecemedigi icin kadin dogumda 30lt kan kaybiyla oluyo ve bebekde oluyo
Rabbim korusun....
Niye ebeye gitmiş ki sadece?Evet hazir konu acilmisken kizlar size bi olay anlaticam ama etkilenmeniz icin degil kontrollarinizi kadin dogum uzmaninda mutlaka yapilmasi gerektigini soylemek icin
Rabbim korusun....
Benimde fitiklardan dolayı sezeryan onerildiCanım benim doktorum bana da öyle söyledi.normal yapamazsın zaten dar çocuğu riske atamam dedi.ben zaten riskli gruptayım o yüzden sezaryen olcam çocuğun gelişimine göre.bencede işinin ehli insanlara gitmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?