2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Günlerimiz yakın ya acaba hafta ile alakalı mı bilemedim bende.kontrolum bu haftadaydı hersey normal dedi ama bakalım ınsallah önemli bir nedeni yoktur

Hiç mi doktora gitmemiş. Doğum olmayınca sezeryana almak akılllarına gelmemiş mi yazık ya ne kadar acı çekmiştir.

Bizde basladık yavas yavas yarın biraz zıbın short alcam dün esimde besik bakmış su 5 ay cok hızlı gecti geriye kalan sürede eminim hızlı geccek bi yerden baslamalı
evet çok hızlı geçıyor her şeyı son ana bırakıp alırsak çok masraflı olur dıye dusunduk bız eşimle

Kızlar günaydın Dün doktor kontrolümüz vardı bebiş 307 gr olmuş 19. Haftadayız gayet iyi dedi yüzünü ilk defa böyle net gördük gülümsüyodu bu arada ikinci kez vajinal ölçüm yapıldı önlem amaçlı dedi 44 mm çıktı sorun yok ama dikkatli olalım yinede her zaman dedi. Ölçümde bile canım çok yanıyo bu çocuğu nasıl doğurcam diye strese giriyorum

Benimde öğleden sonra randevum en son 1 ay olmuştu Allahım inşallah iyidir bebegim Karnim çok ağrıyor nedense ? Bana hiç vajinal.muayene yapılması normal mi ki yapılması mi gerekiyor ? Ne icin yapiyorlar onu ?
benimde karnım çok ağrıyor ya birkaç gündür neden acaba bir şey eksikliğinden derse doktor yazar mısın cnm

Mecburi değil ama önlem amaçlı doktorlar yapıyorlar bazen rahim ağzında kısalma tespit edilirse erken doğum riski oluşuyor serklaj yani rahime dikiş atarak bunu engelliyorlar. Ağrı benimde oluyordu normal dedi magnezyuma devam edin dedi

Allah saglıkla buyutmek kucagına almak nasıp etsin İnsallah.. Vajinal ölçüm nasıl yapılıyor.. anlatabilir misin..

Selamlar Bugune kadar hıc vajinal muayene olmadım Her ultrason muayenesinde rahim ağzı kapalı diyerek belirtiyor.

Amin canım hepimize inşallah. İnce uzun ucu küçük top gibi bi ultrason cihazı var vajinanın girişine yerleştiriyolar uç kısmını ve dik tutarak fotoğraf çekiyolar fotoğraftanda ölçüm yapıyolar 30 mm ve altı riskli oluyor. Eğer riskli bi gebelik değilse kasılma şikayetin yoksa hiç yapılmamış olması normal canım

hee vajinal ultrason yapılıyor bunu bende yaptırmıstım..Forumda bazı arkadaşlar parmakla muayeneden bahsetmıslerdi acaba dedım Tesekkur ederim bilgi için..

Günaydın hanımlar bizde bugün 19. Haftayı bitirmiş olacağız. Ayrıntılı ultrasona gideceğim. akşamüstü 4 de randevum. çok heyecanlıyım miniklerimi 33 gündür görmüyorum. Çok özledim onları. Güzel haberlerle döneceğim inşallah ben rahim ağzına bakmazsa kendim bak diyeceğim. Çoğul olunca açıklık olur diye arada aklıma geliyor. Kendi kadın doğum doktorum karından bakmıştı iki kez sıkı sıkı kapalı demişti ama son kontrole en son 15 Ocak ta gittik. Bakalım yüzlerini görecek miyim sağlıklı olsunlar da öncelikle popolarını da görsek olur

Benimde öğleden sonra randevum en son 1 ay olmuştu Allahım inşallah iyidir bebegim Karnim çok ağrıyor nedense ? Bana hiç vajinal.muayene yapılması normal mi ki yapılması mi gerekiyor ? Ne icin yapiyorlar onu ?
İlk gebeligimde sadece 30. Hafta erken kasilma sebebiyle vajinal ultrason yapmisti doktorum. Bu genelikte hic yapilmadi. Parmakla yapilan cati muayenesi canim o son haftalarda yapiliyo normal doguma elverislimizin diye

İlk gebelikte de 2 ci de de ultrason ile takip edilmişti benim. Ağrınız mi vardı acaba

Şu mantar belasından kurtulabilmek için evde yoğurt mayalamayı öğrendim önceden hiç beceremezdim. Deneye deneye kıvamı tutturmayı anca başardım. Dün de süt kalmıştı biraz ondan peynir yaptım baya güzel oldu bildiğin evde seri üretime geçiçem yakında
Önceden sütün, yoğurdun üstündeki kaymağı yiyemezdim canım annem sıcak süt içiricem diye dört dönerdi etrafımızda. Şimdi bebişe faydası olsun diye o kaymağı löpür löpür yutuyorum. Ana olmak başkaymış Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba hanımlar, nasipse ben de temmuz annesi olacağım. Arada sessiz sessiz izliyorum sizi. Şu hikayede iki şey dikkatimi çekti. Hani Doğum hanede ölmüş vs. Sanki 9 saat gözetim altında olan bi insan nasıl sezeryana alınmaz. Burda ya ihmal ya kasıt var ki; sanki doktor kontrollerine gelmemiş bu kadın kendi haline bırakalım ölsün denmiş hissi uyandırıyor. Öte yandan da 30lt kan kaybetmiş deniyor ki bu da çok saçma. Hangi insanın vücudunda 30lt kan olur ki? Varsa böyle bir durum İhmali olanları Allah ıslah etsin.

En cok solda hissediyorum ama saga da geciyo cani nasil isterse yatmama Engel olacak bi durum olmuyo bende . Ben karnima ellerimi koyunca o da hareketleniyo parmaklarimda hafifce vurduruyorum tepki geliyo artk yavas yavas tabi bi de gidikliyo gibi oluyo beni huylaniyorum biraz gece ve sabah cok erken saatlerde hareketli gun icinde bu saatlerde uyuyo ayrintili ultrason 22 haftaya denk geliyo sanirim 10 martta gel dediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…