- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 32
Günlerimiz yakın ya acaba hafta ile alakalı mı bilemedim bende.kontrolum bu haftadaydı hersey normal dedi ama bakalım ınsallah önemli bir nedeni yokturNe güzel dua etmişsin cnm, çok aminn hepimiz inşallah ❤
Bende de birkaç gündür epey hissedilir şekilde. Sebebi ne acaba
İlkinde böyle olduğumu hatırlamıyorum, bunda bir baskı aşağıya doğru... Allah kolaylıklar versin hepimize.
Hiç mi doktora gitmemiş. Doğum olmayınca sezeryana almak akılllarına gelmemiş mi yazık ya ne kadar acı çekmiştir.Evet hazir konu acilmisken kizlar size bi olay anlaticam ama etkilenmeniz icin degil kontrollarinizi kadin dogum uzmaninda mutlaka yapilmasi gerektigini soylemek icin
Ben hastanede calisiyorum ve bu olayi baska bi hastanede calisan jinekolog anlatiyor
Kadin 11 saat dogumhanede aci cekmis
Bebek basen dar oldugundan dolayi gecemedigi icin kadin dogumda 30lt kan kaybiyla oluyo ve bebekde oluyo
9 ay boyunca jinekologda degilde ebede kontrollarini yaptirmis
Tabi ben olayi minimalize ederek anlatiyorum cok etkilenmeyin diye
Rabbim korusun....
Bebek görselimiz değişmişBenimde fitiklardan dolayı sezeryan onerildi
evet çok hızlı geçıyor her şeyı son ana bırakıp alırsak çok masraflı olur dıye dusunduk bız eşimleBizde basladık yavas yavas yarın biraz zıbın short alcam dün esimde besik bakmış su 5 ay cok hızlı gecti geriye kalan sürede eminim hızlı geccek bi yerden baslamalı
benimde karnım çok ağrıyor ya birkaç gündür neden acaba bir şey eksikliğinden derse doktor yazar mısın cnmBenimde öğleden sonra randevum en son 1 ay olmuştu Allahım inşallah iyidir bebegimKarnim çok ağrıyor nedense ? Bana hiç vajinal.muayene yapılması normal mi ki yapılması mi gerekiyor ? Ne icin yapiyorlar onu ?
Bebek görselimiz değişmiş
Kızlar günaydınDün doktor kontrolümüz vardı bebiş 307 gr olmuş 19. Haftadayız gayet iyi dedi yüzünü ilk defa böyle net gördük gülümsüyodu bu arada ikinci kez vajinal ölçüm yapıldı önlem amaçlı dedi 44 mm çıktı sorun yok ama dikkatli olalım yinede her zaman dedi. Ölçümde bile canım çok yanıyo bu çocuğu nasıl doğurcam diye strese giriyorum
Mecburi değil ama önlem amaçlı doktorlar yapıyorlar bazen rahim ağzında kısalma tespit edilirse erken doğum riski oluşuyor serklaj yani rahime dikiş atarak bunu engelliyorlar. Ağrı benimde oluyordu normal dedi magnezyuma devam edin dedi
Amin canım hepimize inşallah. İnce uzun ucu küçük top gibi bi ultrason cihazı var vajinanın girişine yerleştiriyolar uç kısmını ve dik tutarak fotoğraf çekiyolar fotoğraftanda ölçüm yapıyolar 30 mm ve altı riskli oluyor. Eğer riskli bi gebelik değilse kasılma şikayetin yoksa hiç yapılmamış olması normal canımAllah saglıkla buyutmek kucagına almak nasıp etsin İnsallah.. Vajinal ölçüm nasıl yapılıyor.. anlatabilir misin..
Selamlar Bugune kadar hıc vajinal muayene olmadım Her ultrason muayenesinde rahim ağzı kapalı diyerek belirtiyor.
Amin canım hepimize inşallah. İnce uzun ucu küçük top gibi bi ultrason cihazı var vajinanın girişine yerleştiriyolar uç kısmını ve dik tutarak fotoğraf çekiyolar fotoğraftanda ölçüm yapıyolar 30 mm ve altı riskli oluyor. Eğer riskli bi gebelik değilse kasılma şikayetin yoksa hiç yapılmamış olması normal canım
Tamam kuzum heyecandan unutmazsam soracağımbenimde karnım çok ağrıyor ya birkaç gündür neden acaba bir şey eksikliğinden derse doktor yazar mısın cnm
İlk gebeligimde sadece 30. Hafta erken kasilma sebebiyle vajinal ultrason yapmisti doktorum. Bu genelikte hic yapilmadi. Parmakla yapilan cati muayenesi canim o son haftalarda yapiliyo normal doguma elverislimizin diyeBenimde öğleden sonra randevum en son 1 ay olmuştu Allahım inşallah iyidir bebegimKarnim çok ağrıyor nedense ? Bana hiç vajinal.muayene yapılması normal mi ki yapılması mi gerekiyor ? Ne icin yapiyorlar onu ?
İlk gebelikte de 2 ci de de ultrason ile takip edilmişti benim. Ağrınız mi vardı acabaKızlar günaydınDün doktor kontrolümüz vardı bebiş 307 gr olmuş 19. Haftadayız gayet iyi dedi yüzünü ilk defa böyle net gördük gülümsüyodu bu arada ikinci kez vajinal ölçüm yapıldı önlem amaçlı dedi 44 mm çıktı sorun yok ama dikkatli olalım yinede her zaman dedi. Ölçümde bile canım çok yanıyo bu çocuğu nasıl doğurcam diye strese giriyorum
Bebisler karninizin en çok ne tarafinda duruyor??
Benimki solda Sol tarafıma yatamiyorum Sağ omzum artık çok ağrıyor Sola dönersem rahat edemiyorum hemen sağıma dönüyorum mecburen ve sağ tarafıma yatınca daha çok hareket ediyorsanki içimde bı balık var gibi.. Bugün çalışırken göbeğime yakın sol tarafta bı şişlik oldu Sağ taraf bomboştu sertlik vardı Parmağımla biraz gezindim çok nazik biçimde bastırdım hemen yer değiştirdi Bu kız hiç yerinde durmuyor ☺☺
Sizde durumlar nasil?
Bide ayrıntılı ultrason yaptıran varmı.. internette rastladım detaylı ultrasonda çekilen yüz resmi ile dogumcaki ilk yüz aynı o kadar netki.. ilk gebelikleri olmayanlar yaşayan varmi acaba bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?