Cocuk 2bucuk yasinda okula basliyo burada 2 yasindayken hamile kalsam doguma kadar nerden baksan 3olacak bu mantikli geliyo ama yas ilerliyo oda var isteBence 2 yas birakmak inanki hicte kolay olmuyor iki bebege bakmak
Aynen canım banada doktorum bunları söyledi.Ben baştan beri progestan kullanıyorum zaten bırakmadım insallah yukarı çıkar zamanla.Doktor 6. Aya kadar olması gereken yere gelebilir dedi kanamam olup olmadığını sordu daha önce hiç kanamam olmadı benim dikkatli olmamı kendimi yormamamı söyledi ilişki olmasın dedi acil Bi kanama falan olursa diye 24 saat açık tel nosunu verdi bu kadar progestan falan neden vermedi bilmiyorum
Bana cati muayenesi 36. Haftada yapildi, vajinal ultrasonla 30. Haftada olcum yapti sonra da surekli igne yapildi erken dogum olmasin diyeBende 30. Haftamda kasılmam var deyınce dırek doğum haneye gönderip çatı muayenesi yaptrdı ebelere
Genelde nisan geldikten sonra evde sanci cekip duzenli sanciya gecince hastaneye gecin diyorlar. Turkiye’de zaten cati muayenesi ve son haftalrda duzenli nst muayeneleri oluyor. Sezeryanlik durumda zaten doktor onceden ongoruyor yani rahat olmak lazim birazBu durumda evde sancıyı beklemelde tehlıkelı hanı dıorlarya sancıyı evde çekip oyle hastanye gıtmek gerekır dıe .o aşamada sezeryanlık bi durum varsa bebek aşşa iner ve sezeryan olamaz.
Yaaa nasil sabredicenKizlarrrr doktordan ciktim
Test sonuclari iyi cikti
Veeee Cinsiyeti ogrendik
Yani zarfa koydurdum duymadim cinsiyetini
Pazar gunu balondan cikan renk ile ogrenicez insallah
Doktorum bir ay 40 gun kadar kullanma demisti korse, ben de 4. Aydan sonra kullandimBen de yamuna korse var ama sezaryen için özel satılan bir korse var mıdır acaba?ben de kullanmayı düşünüyorum inş.
Biz de kutlaniyoruz, esim kapitalist tün günlerden nefret ederBen esime ozellikle soyledim bana cicek micek alma 14 subatta
Kapitalizm oldugunu dusunuyorum ve beni dusunecekse baska gun dusunsun
Sirf sevgililer gununde jest yaptim dèmek icin yapmasini istemiyorum
Evet biraz tuhaf bi cvp oldu
Ya sadece dusuncemi paylasim dedim
Benim kizim mayista 3 yasina girecek. Biz de 3yas olmasini istiyorduk aralarinda. Ablamla benim aramda da 3 yas varCocuk 2bucuk yasinda okula basliyo burada 2 yasindayken hamile kalsam doguma kadar nerden baksan 3olacak bu mantikli geliyo ama yas ilerliyo oda var iste
Yok canım bulunduğum şehirde perinatolog yok maalesef ama konya ya da kayseri de bir perinatoloğa gitmeyi düşünüyorumSen perinatoloğa mı gidiyorsun?magnezyumu erken kasılma ve kemik ağrıları için verdi önlem olarak.
Anladım canım inşallah çıkarAynen canım banada doktorum bunları söyledi.Ben baştan beri progestan kullanıyorum zaten bırakmadım insallah yukarı çıkar zamanla.
O yöntem nasıl oluyorHemen cocugumuz olup olmadigini nasi bilim ki
6 ay boyunca korunmadim disa bosalma yontemiyle hamile kaldim
Beni dusunduren tarafi zaten nasil buyutucem ikisini bir arada zor olmazmi
Kesinlikle gitmelisin.ben her ay kayseride gidiyorum.Yok canım bulunduğum şehirde perinatolog yok maalesef ama konya ya da kayseri de bir perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum
Gözün aydın canımÇok şükür ayrıntılı ultrasondan hayırla çıktık. Kızımın kalbine bakamadı tek, dönmedi iki hafta sonra tekrar gel dedi. Birde 18+6 erken oldu yüzlerinin fotosunu vermedi iki hafta sonra verecek
Bence ikincide hiç yorulmadan hamile kalacaksınO yöntem nasıl oluyoreğer anladığım gibiyse kolay oluyor demek ki canım.eğer çocuğun uslu bir çocuk olursa iki yıl sonra bir daha yaparsın.benim 4 kaybım var 3 yılda.hatta 2 kere tüp bebek yaptırdım o bile tutmadı sen düşün.o yüzden korunmam inşallah 1yıla hamile kalırım.ben aslında iki çocuğun zor olduğunu düşünmüyorum çünkü birine de aynı zorlukla bakacaksın sonuçta.mesela ikiz bebiş bekleyen anneler var burda.onlarınki kadar zor olmaz.rabbim hepimize güç kuvvet versin.
Bana cati muayenesi 36. Haftada yapildi, vajinal ultrasonla 30. Haftada olcum yapti sonra da surekli igne yapildi erken dogum olmasin diye37den sonra igneleri biraktik bu kez kizim gelmek istemedi 39+1 de patlatti suyunu gece hinzir
Genelde nisan geldikten sonra evde sanci cekip duzenli sanciya gecince hastaneye gecin diyorlar. Turkiye’de zaten cati muayenesi ve son haftalrda duzenli nst muayeneleri oluyor. Sezeryanlik durumda zaten doktor onceden ongoruyor yani rahat olmak lazim biraz☺
Yaaa nasil sabredicenben balon malon dinlemem
Bakardim
Suan herkes merakdan hadi ac bana soyle geri kapat diyo, sabirli biriyimdir 2gun daha beklerim
Doktorum bir ay 40 gun kadar kullanma demisti korse, ben de 4. Aydan sonra kullandim
Bikac haftacik. Zayiflayinca da gobek felan kalmiyor hurafe onlar
Biz de kutlaniyoruz, esim kapitalist tün günlerden nefret ederdogum gunu ve evlilik yildonumleri haric kutlamiyoruz 14 subatta da bi opucuk tamam
Haha bugun cok yorgunum opucukde yok sadece sarilmak yeterli
Benim kizim mayista 3 yasina girecek. Biz de 3yas olmasini istiyorduk aralarinda. Ablamla benim aramda da 3 yas varseneye zaten kizim krese baslayacak, bu nisanda da alistirma amacli yarim gun gonderecegim ki seneye bebek geldi beni okula gonderdiler olmasin☺ Seneye simdiden hazirlik
Aslinda guzel yas ama yas gidiyo ondan ben sey oluyorum
Herkes öyle diyor siftahı yaptın gerisi çabuk gelir diyorlar inşallah öyle olurBence ikincide hiç yorulmadan hamile kalacaksın
Yani biz hamileligi simdi planlamiyoduk dogum kontrol hapi bana iyi gelmedi bizde dikkat ederiz dedikO yöntem nasıl oluyoreğer anladığım gibiyse kolay oluyor demek ki canım.eğer çocuğun uslu bir çocuk olursa iki yıl sonra bir daha yaparsın.benim 4 kaybım var 3 yılda.hatta 2 kere tüp bebek yaptırdım o bile tutmadı sen düşün.o yüzden korunmam inşallah 1yıla hamile kalırım.ben aslında iki çocuğun zor olduğunu düşünmüyorum çünkü birine de aynı zorlukla bakacaksın sonuçta.mesela ikiz bebiş bekleyen anneler var burda.onlarınki kadar zor olmaz.rabbim hepimize güç kuvvet versin.
Çok teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsunHayırlı olsuncicileri de çok güzel
Öncelikle Allah gönlüne göre versin. Benimde çok zor tutuyor evet şuan çok şükür ikiz bekliyorum zaten bakma derdinde değilim üstüstede olsa bakılır Allah yardım eder 1-2 yıl insan dişini sıkar ama ben 2 yıl emzirme taraftarıyım bayılıyorum emzirmeye çok güzel bir duygu oğlumu 2 yıl emzirdim doya doya MaşaAllah çokta sağlıklıO yöntem nasıl oluyoreğer anladığım gibiyse kolay oluyor demek ki canım.eğer çocuğun uslu bir çocuk olursa iki yıl sonra bir daha yaparsın.benim 4 kaybım var 3 yılda.hatta 2 kere tüp bebek yaptırdım o bile tutmadı sen düşün.o yüzden korunmam inşallah 1yıla hamile kalırım.ben aslında iki çocuğun zor olduğunu düşünmüyorum çünkü birine de aynı zorlukla bakacaksın sonuçta.mesela ikiz bebiş bekleyen anneler var burda.onlarınki kadar zor olmaz.rabbim hepimize güç kuvvet versin.
Kasılman ağrı saplanır gibi mi oluyor bir noktaya?Selam kızlar,
bi kaç gündür giremedim, benim geçen hafta yazdığım toplanma kısmını herkes yaşamaya başlamış. Böyle bir şeylerin cok hafif kasılma hissediyorum bakıyorum hooop sismis bir yer :)
Adet olacakmış gibi ağrıya benim de doktorum normal diyor.
İlk çocuğum olacak kısmetse beni ne bekliyor bilmiyorum ama ben de istiyorum 2 yıl sonra. Belki yine aynı grupta oluruzvücudun toparlanması lazım. Hem emzirme hem hamilelik tüm depoları boşaltıyor. Tabi kul kurar kader gülermiş. Nasip kısmet hiç belli olmaz bu işler.
Sağlıkla kucağına al canım.bebiş zaten emdiği sürece ben de birşey yapamam.zaten 3 4 ay bi duruma bakıp öyle denemelere başlayacağım.hem günah zaten o çocuğun sütünü kesmek.Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı.Sağlıkla doğsunlar.Allah zaten yazmıştır kaderimizi o yüzden biz ne desek boş.Öncelikle Allah gönlüne göre versin. Benimde çok zor tutuyor evet şuan çok şükür ikiz bekliyorum zaten bakma derdinde değilim üstüstede olsa bakılır Allah yardım eder 1-2 yıl insan dişini sıkar ama ben 2 yıl emzirme taraftarıyım bayılıyorum emzirmeye çok güzel bir duygu oğlumu 2 yıl emzirdim doya doya MaşaAllah çokta sağlıklı
Sen 3.düşünüyor musunÖncelikle Allah gönlüne göre versin. Benimde çok zor tutuyor evet şuan çok şükür ikiz bekliyorum zaten bakma derdinde değilim üstüstede olsa bakılır Allah yardım eder 1-2 yıl insan dişini sıkar ama ben 2 yıl emzirme taraftarıyım bayılıyorum emzirmeye çok güzel bir duygu oğlumu 2 yıl emzirdim doya doya MaşaAllah çokta sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?