2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İlaç derken bununla ilgili bir ilaç mı canım?şu an progestan,coraspin,decavit,devit3,magnezyum bi de sabah akşam oksaparım var.
Evet canım magnezyum ve progestan dışında ben de kullanıyorum diğerlerini evet kanama falan olmaması için bana da progestan yazsaydı keşke diye düşünüyorum bir sorayım haftaya doktora

Kızlar hep sıkıntılı konularımı konusalım.bugun 14 Şubat varmı eşlerden büyük jestler
Ben esime ozellikle soyledim bana cicek micek alma 14 subatta
Kapitalizm oldugunu dusunuyorum ve beni dusunecekse baska gun dusunsun
Sirf sevgililer gununde jest yaptim dèmek icin yapmasini istemiyorum
Evet biraz tuhaf bi cvp oldu
Ya sadece dusuncemi paylasim dedim

Doktordan geldim kızlar bir oglusta benden geliyor nasipse 14 şubatta öğrendik bize en güzel hediye bu oldu ama ahdim vardı öğrendiğim gibi biseyler alicam cocuguma diye . Veeee aldim da muslini kiza da erkeğe de olur diye bunu aldım. Hirkayi da yaz akşamları giyer diye aldım çok hoşuma gitti Rabbim sağ salim kucagimiza alıp bu kıyafetlerinin içini doldurmayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG-20200214-WA0006.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 59
Evet canım magnezyum ve progestan dışında ben de kullanıyorum diğerlerini evet kanama falan olmaması için bana da progestan yazsaydı keşke diye düşünüyorum bir sorayım haftaya doktora
Sen perinatoloğa mı gidiyorsun?magnezyumu erken kasılma ve kemik ağrıları için verdi önlem olarak.

Ben de senin gibi düşünüyorum sevgili olduğumuz günden beri biz bu günü her gün gibi yaşıyoruz.benim eşim de çok şükür hiç beklemediğim anlarda yapar sürprizini falan.

Benim için bir önemi yok ama eşim hiç bir özel günü atlamaz ben derim ne gerek vardı,ama ben sana bişey almadım gibi şeyler tamamen para tuzağı ama bu konu ile ilgili espri diyaloglarınız vardır diye sormak istedim

Valla canım bende senin gibi düşünüyorum.eşim ne alayım bari ihtiyacın olan bişey olsun dedı bende alttaki videoyu yolladım
Bu aralar koli yapıyorlar ya hani içinde bin tane çikolata, bisküvi bu ne saçma romantizm diye ona gülüyorum sabahtandır

Zaman hızlı geçmeye basladi şimdi bana ama bebisi her zaman hissetmiyorum nadir hissediyorum normal mi sende nasıl canim
Çalışıyor musun, ayakta mısın sürekli eğer öyleyse ondandır canım ben günlük hissediyorum 1 haftadır kar tatili var evdeyim uzandığımda hissediyorum mutlaka ama ayakta olmuyor hiç

Ahşap mı, park yatak mı aldınız canım güle güle kullansın miniğin
Sağol kuzum park yatak aldık cunku arkadaslarım cevrem en cok ondan memnundu pratık hafıf ısı bıttıgınde cantasına kat hoop kaldır civilde ındırım vardı kraft'ın park yatağı 700 den 350 ye dusmustu havada kaptık bızde

Çalışıyor musun, ayakta mısın sürekli eğer öyleyse ondandır canım ben günlük hissediyorum 1 haftadır kar tatili var evdeyim uzandığımda hissediyorum mutlaka ama ayakta olmuyor hiç
Rapor aldm canim fıtık ağrısıyla duramıyorum ama evde de oturuyorum öyle sürekli bi iş var

Ben çok kararsızım bu konuda ya sanırım önce ahşap alıp biraz büyüyünce de park yatak alacam salonda falan gündüz onla uyur ya da memlekete gidince yanımızda götürürüz diye ama saçma bir düşünce mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…