Evet canım magnezyum ve progestan dışında ben de kullanıyorum diğerlerini evet kanama falan olmaması için bana da progestan yazsaydı keşke diye düşünüyorum bir sorayım haftaya doktora
Ben esime ozellikle soyledim bana cicek micek alma 14 subatta
Kapitalizm oldugunu dusunuyorum ve beni dusunecekse baska gun dusunsun
Sirf sevgililer gununde jest yaptim dèmek icin yapmasini istemiyorum
Evet biraz tuhaf bi cvp oldu
Ya sadece dusuncemi paylasim dedim
Doktordan geldim kızlar bir oglusta benden geliyor nasipse 14 şubatta öğrendik bize en güzel hediye bu oldu ama ahdim vardı öğrendiğim gibi biseyler alicam cocuguma diye . Veeee aldim da muslini kiza da erkeğe de olur diye bunu aldım. Hirkayi da yaz akşamları giyer diye aldım çok hoşuma gitti Rabbim sağ salim kucagimiza alıp bu kıyafetlerinin içini doldurmayı nasip etsin inşallah ❤
Evet canım magnezyum ve progestan dışında ben de kullanıyorum diğerlerini evet kanama falan olmaması için bana da progestan yazsaydı keşke diye düşünüyorum bir sorayım haftaya doktora
Ben de senin gibi düşünüyorum sevgili olduğumuz günden beri biz bu günü her gün gibi yaşıyoruz.benim eşim de çok şükür hiç beklemediğim anlarda yapar sürprizini falan.
Benim için bir önemi yok ama eşim hiç bir özel günü atlamaz ben derim ne gerek vardı,ama ben sana bişey almadım gibi şeyler tamamen para tuzağı ama bu konu ile ilgili espri diyaloglarınız vardır diye sormak istedim
Çalışıyor musun, ayakta mısın sürekli eğer öyleyse ondandır canım ben günlük hissediyorum 1 haftadır kar tatili var evdeyim uzandığımda hissediyorum mutlaka ama ayakta olmuyor hiç
Sağol kuzum park yatak aldık cunku arkadaslarım cevrem en cok ondan memnundu pratık hafıf ısı bıttıgınde cantasına kat hoop kaldır civilde ındırım vardı kraft'ın park yatağı 700 den 350 ye dusmustu havada kaptık bızde
Çalışıyor musun, ayakta mısın sürekli eğer öyleyse ondandır canım ben günlük hissediyorum 1 haftadır kar tatili var evdeyim uzandığımda hissediyorum mutlaka ama ayakta olmuyor hiç
Sağol kuzum park yatak aldık cunku arkadaslarım cevrem en cok ondan memnundu pratık hafıf ısı bıttıgınde cantasına kat hoop kaldır civilde ındırım vardı kraft'ın park yatağı 700 den 350 ye dusmustu havada kaptık bızde
Ben çok kararsızım bu konuda ya sanırım önce ahşap alıp biraz büyüyünce de park yatak alacam salonda falan gündüz onla uyur ya da memlekete gidince yanımızda götürürüz diye ama saçma bir düşünce mi bilmiyorum