Kızımla arasında 9 yaş fark olucak bana destek olur diye düşünüyorum . ben dinlenirken 1 2 saat baksa bana yeter. . Bir de kayınvalidem lerle yakın oturuyoruz. Torunlarına çok düşkünler... Bakıyorlar da.... Tabi rabbim nasip ederse bunu sağlıkla dogurayim da. 3. Olur mu olmaz mı o da Rabbimin takdiiri artık... :) Bu arada cinsiyet i erkek olucakmis bugün öğrendik. Ama alışamadım henuz. Uzun bı süre kendini saklayınca kız diye düşünmüştüm...Benim kızım 6 aylık olduğunda oğluma hamile
Kaldım . Şimdi büyüdüler çok şükür 5-4yasindalar ama bir de bana sorun . Resmen tükendim . Eyer bir yardımcınız veya anneninizn falan yakınınızda değilse tek başına bakacaksaniz bence hiç kalkışmayın arka arkaya doğurmaya . Hem çocuklar yazık oluyor hem anneye )) hele anne uykusuz ve gergin olunca babaya da yazık oluyor )))
İç sesim konuşuyor gibi oldu benimde eşimde problem vardı kimyasal bile olsa bi hamile kalabilsem diye gözyaşı dökerdim. Eşimin tedavi süreci stres sıkıntı en umutsuz olduğumuz anda kendiliğinden geldi çok şükür rabbime. Oluyorken pek ara vermeyi düşünmüyorum zaten hemen olmuyor olursada rabbim kolaylığını verir diyorumBenim tedaviyle de olmuyor canım.2 kere tüp bebek sürecinde bir tane bile kaliteli embriyom oluşmadı yani ben hiç transfer olamadım.Bana donasyon bile önerildi bu süreçte.Ama Allah öyle büyük ki kendiliğinden yavrum bana tutundu.O yüzden buradaki arkadaşlara basit gelebilir ben korunmuyorum deyince hemen o ay hamile kalıcam demedim ki.Her zaman önceliğim çocuğum.onun gidişatına göre inşallah rabbim nasip eder tekrardan.
Ilk başta kelebek ucusu gibi cok hafif dokunuştu.bir kaç gündür bir tık daha hissedilir dokundu ama bugün bişey hissetmedimBen hissedemiyorum bebeği karnımda toplanma sertleşme oluyordu rahimmiş o hissedenler ilk etapta nasıl bişeydi
İlk gebeliginiz miBen hissedemiyorum bebeği karnımda toplanma sertleşme oluyordu rahimmiş o hissedenler ilk etapta nasıl bişeydi
Tam olarak agri denilmez, hissediyorsun yani rahmin sistiginiKasılman ağrı saplanır gibi mi oluyor bir noktaya?
Hem kilo hemde belde sırtta boyunda fıtık var bide sinir skismasi ağır işlerde çalışmanın kaçınılmaz sonuGeçmiş olsunÇok yorulma belki ondandır ya da kilolarımız farklı sanırım ondan da olabilir buraya kadar geldik içini ferah tut
He he dogru soyluyosun ama ben 1.den sonra hic oyle tovbe falan demedimKızlar 1. Doğurun da bi 2.şaka bi yana ben ilk çocuktan sonra tövbe 2. Yapmam diyordum taki kadınlar Doğum sancısını bebek zorluğunu unutana kadar unutunca kardeş olsun diyorsun rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Bende oğlumda hiç böyle değildim bunlar ikiz diyeanlattığın aynısı bendede oluyor çok farklı ve zor ilerliyor ben şuan sabahları 6 akşamları 7 aylık gibiyim bu ay birden kilo aldım
Sende degısık belirtiler varmıydı canım ?Bana oyle bisey demedi doktrum ama son zamanlarda suphelenmeye basladim sali gunu soracagim doktorumaMerhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum biraz önce doktor kontrolünden geldim kızımın keyfi yerindeydi çok şükür294 gr olmuş miniğim ama doktor plasentanın olması gerekenden aşağıda olduğunu söyledi bunu yaşayanlar var mı?
Vayy cok guzelmis ozaman sabret tabikiCunku kizim bize supriz hazirlicak pazar gunu balon patlaticaz
17 hafta dayanmisim 2 gun daha dayanacaz mecbur
Gözn aydın canım cicişlerde çok tatlı Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsinDoktordan geldim kızlar bir oglusta benden geliyor nasipse14 şubatta öğrendik bize en güzel hediye bu oldu ama ahdim vardı öğrendiğim gibi biseyler alicam cocuguma diye . Veeee aldim da muslini kiza da erkeğe de olur diye bunu aldım. Hirkayi da yaz akşamları giyer diye aldım çok hoşuma gitti Rabbim sağ salim kucagimiza alıp bu kıyafetlerinin içini doldurmayı nasip etsin inşallah ❤
SüpermişValla canım bende senin gibi düşünüyorum.eşim ne alayım bari ihtiyacın olan bişey olsun dedı bende alttaki videoyu yolladım
Benımkı ahşap dedığınızden yatak odama kurdum kızım zhala onda yatıyor bu doguncada bu evladım yatar en son çocuktan vaz gecıncede satarım hala yeni gibi.diger odalara gelınce sadece ilk bi kaç ay yanımda odada yattı gunduzlerı ondada kanepem genis orda yatırdım sonrada zaten beşiğinde yatmasını istıyordum uyutup hemen beşiğine getrdım yatırdım.Bilemedim ya 2. yi de hemen arkasına istiyorum Allah verirse, olmadı diğerine farklısını alırım
36.haftada açılman mı vardı oyuzden mi iğne kullansın canım?Bana cati muayenesi 36. Haftada yapildi, vajinal ultrasonla 30. Haftada olcum yapti sonra da surekli igne yapildi erken dogum olmasin diye37den sonra igneleri biraktik bu kez kizim gelmek istemedi 39+1 de patlatti suyunu gece hinzir
Genelde nisan geldikten sonra evde sanci cekip duzenli sanciya gecince hastaneye gecin diyorlar. Turkiye’de zaten cati muayenesi ve son haftalrda duzenli nst muayeneleri oluyor. Sezeryanlik durumda zaten doktor onceden ongoruyor yani rahat olmak lazim biraz☺
Yaaa nasil sabredicenben balon malon dinlemem
Bakardim
Doktorum bir ay 40 gun kadar kullanma demisti korse, ben de 4. Aydan sonra kullandim
Bikac haftacik. Zayiflayinca da gobek felan kalmiyor hurafe onlar
Biz de kutlaniyoruz, esim kapitalist tün günlerden nefret ederdogum gunu ve evlilik yildonumleri haric kutlamiyoruz 14 subatta da bi opucuk tamam
Benim kizim mayista 3 yasina girecek. Biz de 3yas olmasini istiyorduk aralarinda. Ablamla benim aramda da 3 yas varseneye zaten kizim krese baslayacak, bu nisanda da alistirma amacli yarim gun gonderecegim ki seneye bebek geldi beni okula gonderdiler olmasin☺ Seneye simdiden hazirlik
Rabbim gönlüne göre versin illaki zorlandgın kısımlar olur ama kısa sürede 2 çocuk birden büyümüş olur güzel olur yani.O yöntem nasıl oluyoreğer anladığım gibiyse kolay oluyor demek ki canım.eğer çocuğun uslu bir çocuk olursa iki yıl sonra bir daha yaparsın.benim 4 kaybım var 3 yılda.hatta 2 kere tüp bebek yaptırdım o bile tutmadı sen düşün.o yüzden korunmam inşallah 1yıla hamile kalırım.ben aslında iki çocuğun zor olduğunu düşünmüyorum çünkü birine de aynı zorlukla bakacaksın sonuçta.mesela ikiz bebiş bekleyen anneler var burda.onlarınki kadar zor olmaz.rabbim hepimize güç kuvvet versin.
Benımde öyle canım sabah hiç hamıle degıl gbıyım ama öğlnden sonra akşama dgru sertleşiyor ağtılar başlıyor gerılıyorum artık hareketımı kesecek dereceye bıle gelıo yerımden zor kalkıyorumHerkese merhabalar ,
Sevgililer gununuz kutlu olsun kızlarRabbim minik sevgililerimizi hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Size bir sorum olacak ben biraz fazla ayakta dursam veya biraz yorulsam karnim sertlesiyor sanki birde sabahlari karnim daha yumusak aksamlari daha sert ogluma hamileyken bunlari yasamamistim .Benim gibi olan varmi ?
Sen içini ferah tut senın yaşadıklarını yaşamadıgımız için anlayamayız ama Rabbim neler yaşadgını bılıyor en hayırlısını o nasıp edecektır.Benim tedaviyle de olmuyor canım.2 kere tüp bebek sürecinde bir tane bile kaliteli embriyom oluşmadı yani ben hiç transfer olamadım.Bana donasyon bile önerildi bu süreçte.Ama Allah öyle büyük ki kendiliğinden yavrum bana tutundu.O yüzden buradaki arkadaşlara basit gelebilir ben korunmuyorum deyince hemen o ay hamile kalıcam demedim ki.Her zaman önceliğim çocuğum.onun gidişatına göre inşallah rabbim nasip eder tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?