2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızımla arasında 9 yaş fark olucak bana destek olur diye düşünüyorum . ben dinlenirken 1 2 saat baksa bana yeter. . Bir de kayınvalidem lerle yakın oturuyoruz. Torunlarına çok düşkünler... Bakıyorlar da.... Tabi rabbim nasip ederse bunu sağlıkla dogurayim da. 3. Olur mu olmaz mı o da Rabbimin takdiiri artık... :) Bu arada cinsiyet i erkek olucakmis bugün öğrendik. Ama alışamadım henuz. Uzun bı süre kendini saklayınca kız diye düşünmüştüm...

İç sesim konuşuyor gibi oldu benimde eşimde problem vardı kimyasal bile olsa bi hamile kalabilsem diye gözyaşı dökerdim. Eşimin tedavi süreci stres sıkıntı en umutsuz olduğumuz anda kendiliğinden geldi çok şükür rabbime. Oluyorken pek ara vermeyi düşünmüyorum zaten hemen olmuyor olursada rabbim kolaylığını verir diyorum

Ben hissedemiyorum bebeği karnımda toplanma sertleşme oluyordu rahimmiş o hissedenler ilk etapta nasıl bişeydi
İlk gebeliginiz mi
Başlarda ara ara kapıyı tık tık yapar gibi ben aşağıdan hissediyordum (bebek aşağıda olduğu için). Henüz daha kuvvetli değil.... İlk gebeliginiz ise eğer hissetmiyor olmanız çok normal. Eğer rahminiz gerideyse de yani iç karniniz varsa hissetmeniz daha uzun sürer

Geçmiş olsun Çok yorulma belki ondandır ya da kilolarımız farklı sanırım ondan da olabilir buraya kadar geldik içini ferah tut
Hem kilo hemde belde sırtta boyunda fıtık var bide sinir skismasi ağır işlerde çalışmanın kaçınılmaz sonu kitleniyorum bazen lavaboya bile eşim goturuyo o yüzden sezeryan oneriyolar kalıcı hasar olusmasin diye

He he dogru soyluyosun ama ben 1.den sonra hic oyle tovbe falan demedim
Hep kalabalik ailem olsun 3 4 cocugum olsun istiyodum
Acaba dogumda péridural yaptirdigim icinmi boyle dusundum bilmiyorum

Bende oğlumda hiç böyle değildim bunlar ikiz diye anlattığın aynısı bendede oluyor çok farklı ve zor ilerliyor ben şuan sabahları 6 akşamları 7 aylık gibiyim bu ay birden kilo aldım

Aynen canim bende aksamlari patlayacak gibiyim inşallah Rabbim kolayligini versin ben cok sukur henuz kilo almadim (bulantilardan) su anda hamile kaldigim kilodan 4.5 kilo daha verdim simdi belki ne guzel diyenler olabilir ama su bile icememek cok kotu etrafımdaki herkes canin bisey istiyormu ne alalim sana ne yapalim diyorlar ama malesef hicbisey yiyemiyorum birkac seyin disinda herkesin hamileliginde zor olan seyler farkli Allah herkesin kolaylikla evladini kucagina almasini nasip etsin insallah

Ölüyorum ya resmen akşam 3 de başlayan baş agrım hala devam edıo kafayı yıyecem uyuyorum dahada şiddetleşen agrıyla gerı uyanıyorum uyuyorum dedığımde 10 dkk falan.offf çok kötü ya

Sende degısık belirtiler varmıydı canım ?Bana oyle bisey demedi doktrum ama son zamanlarda suphelenmeye basladim sali gunu soracagim doktoruma

Gözn aydın canım cicişlerde çok tatlı Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Bilemedim ya 2. yi de hemen arkasına istiyorum Allah verirse, olmadı diğerine farklısını alırım
Benımkı ahşap dedığınızden yatak odama kurdum kızım zhala onda yatıyor bu doguncada bu evladım yatar en son çocuktan vaz gecıncede satarım hala yeni gibi.diger odalara gelınce sadece ilk bi kaç ay yanımda odada yattı gunduzlerı ondada kanepem genis orda yatırdım sonrada zaten beşiğinde yatmasını istıyordum uyutup hemen beşiğine getrdım yatırdım.

36.haftada açılman mı vardı oyuzden mi iğne kullansın canım?
Valla ben doktora demesem benı 2 cm açıkla eve gonderecektı ben söyleyınce alttan baktırdı.Bende unutsam sölemesm 32 haftalık doğururdum herlde
Ben hiç riske atamam herlde son haftalarıma kadar gelebilirsem inşallah her sancıda soluğu hastanede alırım.

Rabbim gönlüne göre versin illaki zorlandgın kısımlar olur ama kısa sürede 2 çocuk birden büyümüş olur güzel olur yani.

Benımde öyle canım sabah hiç hamıle degıl gbıyım ama öğlnden sonra akşama dgru sertleşiyor ağtılar başlıyor gerılıyorum artık hareketımı kesecek dereceye bıle gelıo yerımden zor kalkıyorum

Sen içini ferah tut senın yaşadıklarını yaşamadıgımız için anlayamayız ama Rabbim neler yaşadgını bılıyor en hayırlısını o nasıp edecektır.
Bende emzirmeyi çok istemiştim ama kızım sagolsun hiç emmeyi istemedi zorla zorla 5 aya kadarmı ne emebıldı sonra bıraktı saglık yonundende bir sıkıntımız yok Rabbime binlerce şükürler olsun.hatta çevremizde 2 sene anne sutu alan çoğu çocuktan daha saglıklı duruo içini bilemem tabi sadece zayıflığı var iştahı az zaten benı emmemesinden belliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…