2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de hemen istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa daha doğrusu hiç korunmak istemiyorum çünkü bizimki zor oluyor.Ama eğer sezaryen olursak bir sıkıntı olur mu acaba ikincinin hemen olmasında?
Sezeryanda 2 yıl korunun diyorlar senin vücut sağlığın için birde bebek için sonucta anne sütüne ihtiyacı okuyor bence bebeğinizide düşünün böyle durumlarda

Herkese merhabalar ,
Sevgililer gununuz kutlu olsun kızlar Rabbim minik sevgililerimizi hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

Size bir sorum olacak ben biraz fazla ayakta dursam veya biraz yorulsam karnim sertlesiyor sanki birde sabahlari karnim daha yumusak aksamlari daha sert ogluma hamileyken bunlari yasamamistim .Benim gibi olan varmi ?

Sezeryanda 2 yıl korunun diyorlar senin vücut sağlığın için birde bebek için sonucta anne sütüne ihtiyacı okuyor bence bebeğinizide düşünün böyle durumlarda
Sütten keseceğim demedim ki.gidişatına bakıp öyle karar vereceğim dedim yukarda.zaten emzirdiğim sürece bu işlere kalkışmam.ama çocuğum çok zor oluyor onu da okumuşsunuzdur o yüzden yaş ne kadar erken o kadar ihtimal yüksek olur.çocuğum sağlıkla doğar ve ne zaman emmeyi bırakırsa ben zaten o zaman başlarım çalışmalara.bir kaç tanıdığım sezaryen olduğu halde peşpeşe çocuk yaptı sorun yaşamadılar inşallah ben de yaşamam.

Benim de sabahki karnimla aksamki farkli oluyo.ve yorulunca biraz ağrı oluyo. Aslinda vucudumuz belki de sinyal veriyo dinlenmek gerekiyor.
Sevgililerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah

Sen 3.düşünüyor musun
Biz çocukları çok seviyoruz ev hanımıyım da durumumuzda müsait 1 tane daha olursa iyi olur canım sende kafana takma çocuğunu emzir zaten olursa çok iyi olur olmazsa tedaviyle kardeşi olur İnşAllah beraber büyürler zor hamile kalanlar anca anlar. Evet biz çocukları çok seviyoruz ama tedavi süreci stres bi daha yaşamak istemiyordum ama sırf oğlumun kardeş isteğiyle ki düşününce kardeş candır yani sırf bunun için katlandım

Bende oğlumda hiç böyle değildim bunlar ikiz diye anlattığın aynısı bendede oluyor çok farklı ve zor ilerliyor ben şuan sabahları 6 akşamları 7 aylık gibiyim bu ay birden kilo aldım

Kendinizce haklı olabilirsin tabi ama benim bir tamıdıgım bebeği daha 7 aylıkken mı ne hamile kalmıs bebeğe üzüldüm ben en ihtiyacı oldugu anda anneyle iletişimi kesiliyor gibi geliyor bana birde sağlık ocagındaki hemşirelerde korunma açısından çok ilgili bebek için korunun diye çok söylediler de ondan

Benim tedaviyle de olmuyor canım.2 kere tüp bebek sürecinde bir tane bile kaliteli embriyom oluşmadı yani ben hiç transfer olamadım.Bana donasyon bile önerildi bu süreçte.Ama Allah öyle büyük ki kendiliğinden yavrum bana tutundu.O yüzden buradaki arkadaşlara basit gelebilir ben korunmuyorum deyince hemen o ay hamile kalıcam demedim ki.Her zaman önceliğim çocuğum.onun gidişatına göre inşallah rabbim nasip eder tekrardan.

İlk üç ay içinde kanamam olmuştu benim ondan s
Evet olabilir....
Evet kullanabiliyorsunuz önü telli olarak kapatabilen korse kullanmistim hatta hareketlerimi kolaylastirmisti. Ama bütün gün takınca ağrı yapiyordu. İlk başlarda çok sıkmamak gerekiyor.

Bu konuda ben cok kararsizim arka arkaya yapmakmi yoksa aralarinda 2yas birakmakmi
Kızlar 1. Doğurun da bi 2.şaka bi yana ben ilk çocuktan sonra tövbe 2. Yapmam diyordum taki kadınlar Doğum sancısını bebek zorluğunu unutana kadar unutunca kardeş olsun diyorsun rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

İnşallah sütümüz olur da bol bol emziririz.

Öylemi gerçekten Rabbimin mucizesi işte bu İnşAllah sağlıkla kucağına alır uzun sağlıklı bir ömrü olur yavrunun Allah büyük sen yine ona bırak belki yine mucize tekrarlar

Öylemi gerçekten Rabbimin mucizesi işte bu İnşAllah sağlıkla kucağına alır uzun sağlıklı bir ömrü olur yavrunun Allah büyük sen yine ona bırak belki yine mucize tekrarlar
Evet canım çok şükür.eşimde de sıkıntılar vardı bende de pıhtılaşma vs vardı.4 kere hamile kaldım 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 de kalbi duran gebeliğim oldu bunlar hep doğal yoldan oldu.ilk defa bu gebeliğim tuttu.yumurta kalitesizliği için ve eşimin morfolojisi için yapmadığım şey kalmadı.Allah da bana sabrımın meyvesini verdi

İşte benim de bir arkadaşım hemen arka arkaya yaptı onun çocuğu da 4 aylık falandı.ikisi bir arada büyüdü ben de böyle istiyorum rabbim gönlümüzdekini zorlaştırmadaan verir umarım.
Ben de olursa eğer 3. Yü doğumdan 6 -7 ay sonra denemek istiyorum. İlk cocugum hemen olmuştu 5 sene ara verdik sonrasında istedik ama o da yaklaşık 3 sene sonra oldu... 2 asillama yaptım tutmadi. Herhangi bir problem olmamasına rağmen.... Tüp bebek yaptirmaya karar verdigimizde kendiliğinden geldi çok şükür... Benim de büyük ihtimalle sezeryanla olucak. Ama gene çok fazla ara vermeyi düşünmüyorum.

Benim kızım 6 aylık olduğunda oğluma hamile
Kaldım . Şimdi büyüdüler çok şükür 5-4yasindalar ama bir de bana sorun . Resmen tükendim . Eyer bir yardımcınız veya anneninizn falan yakınınızda değilse tek başına bakacaksaniz bence hiç kalkışmayın arka arkaya doğurmaya . Hem çocuklar yazık oluyor hem anneye )) hele anne uykusuz ve gergin olunca babaya da yazık oluyor )))

Bebeğini hisseden arkadaşlar tüm gün hissediyor musunuz ? Benim bir gün gün içinde de hissediyorum bir gün sadece sabah hissediyorum modum düşüyor hissetmeyince
Bazen sabah akşam hissediyorum. Ayakta olunca hissetmiyorum. Tereddüt ettiğin zamanlar Arada tatlı biseyler yersen o da hareketlerini hissetmeni sağlar.

Bebeğini hisseden arkadaşlar tüm gün hissediyor musunuz ? Benim bir gün gün içinde de hissediyorum bir gün sadece sabah hissediyorum modum düşüyor hissetmeyince
Canım bende senin gibiyim dün iki kere hissettim bugün hiç hissetmedim biliyorum normal bu haftalarda ama insan endişeleniyor yinede

Ben hissedemiyorum bebeği karnımda toplanma sertleşme oluyordu rahimmiş o hissedenler ilk etapta nasıl bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…