Bende de oluyor ara ara bence ya hala rahim büyüdüğü için ya da üşütüyoruz da ağrıyor ben gece üstümü çok açarım mesela. Unuttun mu üşütünce de ağrır öyle adet ağrısı gibi Peki doktor normal değil dediyse neymiş yani?
Yamuna korseyi sezaryenden hemen sonra kullanabilirmişsin sanki ben öyle okudum. Doktoruna sor balenli korse sorun olmazsa direkt onu kullan bence.
Ben çok kararsızım bu konuda ya sanırım önce ahşap alıp biraz büyüyünce de park yatak alacam salonda falan gündüz onla uyur ya da memlekete gidince yanımızda götürürüz diye ama saçma bir düşünce mi bilmiyorum
Yanı canım ahşap bana bıraz kuru kalabalık gıbı gelıyo evet goruntulerı cok guzel ama agır ceksen cekılmıyor ne bıleyım baska odaya goturım desen olmuyor bence portatıf seyler daha mantıklı gelıyor bana buyudugunde mobılyalarını daha guzel seçip oda yaparsın :))
Yanı canım ahşap bana bıraz kuru kalabalık gıbı gelıyo evet goruntulerı cok guzel ama agır ceksen cekılmıyor ne bıleyım baska odaya goturım desen olmuyor bence portatıf seyler daha mantıklı gelıyor bana buyudugunde mobılyalarını daha guzel seçip oda yaparsın :))
Ben de hemen istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa daha doğrusu hiç korunmak istemiyorum çünkü bizimki zor oluyor.Ama eğer sezaryen olursak bir sıkıntı olur mu acaba ikincinin hemen olmasında?
Ben de hemen istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa daha doğrusu hiç korunmak istemiyorum çünkü bizimki zor oluyor.Ama eğer sezaryen olursak bir sıkıntı olur mu acaba ikincinin hemen olmasında?
Canım en az 1 sene dıyorlar doktorlara sorsan ama bızım bır tanıdık bebegı 4 aylıktı hamıle kaldı tekrar ıkıncıyıde dogurdu bıraz zor oluyormus agrı sızı ama saglıkla ılgılı baska bır sıkıntı yasamadı
Ben de senin gibi düşünüyorum sevgili olduğumuz günden beri biz bu günü her gün gibi yaşıyoruz.benim eşim de çok şükür hiç beklemediğim anlarda yapar sürprizini falan.
Simdi acik konusmak gerekirse esim boyle suprizlerden fazla anlamaz
Ama Cok centilmendir dusuncelidir yardim eder yani tam bir ideal es cok sukur ama sanirim yetistirme tarzi veya karakter meselesi oyle hediye falan dusunmez
Ama bu 14 subat sevgililer gunu otomatik olarak yapmasin diye uyardim
Canım en az 1 sene dıyorlar doktorlara sorsan ama bızım bır tanıdık bebegı 4 aylıktı hamıle kaldı tekrar ıkıncıyıde dogurdu bıraz zor oluyormus agrı sızı ama saglıkla ılgılı baska bır sıkıntı yasamadı
İşte benim de bir arkadaşım hemen arka arkaya yaptı onun çocuğu da 4 aylık falandı.ikisi bir arada büyüdü ben de böyle istiyorum rabbim gönlümüzdekini zorlaştırmadaan verir umarım.
İşte benim de bir arkadaşım hemen arka arkaya yaptı onun çocuğu da 4 aylık falandı.ikisi bir arada büyüdü ben de böyle istiyorum rabbim gönlümüzdekini zorlaştırmadaan verir umarım.
Hayir canim kimisi nisan gelir kimisi sanci kimisi su hangi biri olursa gitmek gerekir benim suyum hep hastanede geldi bazilarinda su geldigi gibi dogum oluyor benim oyle oluyr ozellikle 2. 3. Gebeliklerde hemen gitmek gerekir
Doktordan geldim kızlar bir oglusta benden geliyor nasipse 14 şubatta öğrendik bize en güzel hediye bu oldu ama ahdim vardı öğrendiğim gibi biseyler alicam cocuguma diye . Veeee aldim da muslini kiza da erkeğe de olur diye bunu aldım. Hirkayi da yaz akşamları giyer diye aldım çok hoşuma gitti Rabbim sağ salim kucagimiza alıp bu kıyafetlerinin içini doldurmayı nasip etsin inşallah ❤
Hemen cocugumuz olup olmadigini nasi bilim ki
6 ay boyunca korunmadim disa bosalma yontemiyle hamile kaldim
Beni dusunduren tarafi zaten nasil buyutucem ikisini bir arada zor olmazmi