2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hâlâ geçmedimi? Benim 1- 2 ay sürdü mafoldum o sıra tabi bende kilo almadım bu bir ay iyiyim şükür birden aldım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil katlanıcaz İnşAllah. Allah yardımcın olsun bulantıdansa yiyebilmek daha iyi.

Senin çatı muayenen şimdiden mi yapıldı canım

Sende degısık belirtiler varmıydı canım ?Bana oyle bisey demedi doktrum ama son zamanlarda suphelenmeye basladim sali gunu soracagim doktoruma
Günaydın canım hayır herhangi bir belirti yoktu sadece kasığım biraz ağrıyordu o da dinlenince geçiyor. Olsa doktorun söylerdi diye düşünüyorum bir şeyin yoktur Allah ın izniyle böyle düşünüp stres yapma kendine

Selamlar Bugune kadar hıc vajinal muayene olmadım Her ultrason muayenesinde rahim ağzı kapalı diyerek belirtiyor.
Aynen bana da öyle diyor. Vajinal muayene yok. Rahim ağzın kapalı diyor. Yani olması gerektiği gibi. Benim ilkinde de hiç vajinal muayenem olmadı. Bana çatı muayenesi bile yapmadı doktor. Direk normal doğum :)

Senin çatı muayenen şimdiden mi yapıldı canım
Yok hayır sadece vajinal ultrason yaparken doktorum dedi.Dar ben yapacağını sanmıyorum demişti.Zaten normal şartlarda da yapamıyorum.hem plesenta aşağıda olduğu için hem de pıhtılaşma iğnesi kullandığım için.çocuğun gelişimine göre erken alma durumu var.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Plesenta yer değiştirir inşallah ama pıhtılaşma için bir şey diyemem tabiki. Riske atılmaz. İnşallah olabildiğince gelişimini tamamlamış olur.

Yaa çok üzüldüm, sezeryan ol mutlaka kendini de düşün evet çocuğu eşi düşünmeliyiz ama ilk önce kendi sağlığın. Kayınvalidem de senin gibi genç yaşında böyleymiş sonra hiç dikkat etmemiş kendine ağır işler, üç tane normal doğum derken şimdi daha 52 yaşında platin takıldı beline eğilemiyor, iş yapamıyor. Çok üzülüyorum onun durumuna. Hiçbir şey yapma bırak kalsın işin de, evin işi de senden hele ki vücut sağlığından hiç önemli değil.
Ben de sanırım onlardan alacam ya

Aynen bana da öyle diyor. Vajinal muayene yok. Rahim ağzın kapalı diyor. Yani olması gerektiği gibi. Benim ilkinde de hiç vajinal muayenem olmadı. Bana çatı muayenesi bile yapmadı doktor. Direk normal doğum :)
Neden yapmadılar peki, ne güzel ya

Benim her gittiğimde doktorum rahim agzini kontrol etmek icin alttan bakiyo. Birde enfeksiyon olusmusmu diye, bir kez oldugu icin herseferinde bakiyo
Cati muayenesi nasil oluyo bilmiyorumda ilk dogumumu sordu kac kg dogdu falan not aldi

Ölüyorum ya resmen akşam 3 de başlayan baş agrım hala devam edıo kafayı yıyecem uyuyorum dahada şiddetleşen agrıyla gerı uyanıyorum uyuyorum dedığımde 10 dkk falan.offf çok kötü ya
Benimde kaç gecedir öyle burnum tıkanıyor en son kanıyor başımın agrısı geciyor Allah yardımız olsun zor

Ay Rabbim yardımcın olsun canım acaba cokmu yoruyoruz kendimizi

merhaba kizlar.benimde 5 ve 6 yaslarinda 2 cocugum var.tedaviylr ilk hamileligim oldu.sonra kizim 5 aylikken hamilelik icin degilde bi sebepten ufak bi kacagimkz oldu afedersiniz.hemen hamile kalmisim.kizimi 1o bucuk aylik olana kadar emzirdim.sutum kesildi 5 aylik hamileydim.olsaydi doguma kadar emzirirdim.evet tek basima tabi esimde destek oldu ama tek basima buyuttum cocuklarimi hemde calisiyordum.cok zor zamanlarim da oldu agladigim anlarda.ama hepsi gecti.cok sukur 2si birlikte buyudulerde illede kardesimiz olsun dedikleri icin istedim bende.beni yoran cocuklarim degildi aslinda o 2 cocukla gelen gidenimin bitmeyisiydi.akillandim yapmam artik boyle bi hata.yazin tek iliskiyle yine hamile kalmistim kalbi durdu 10 haftalikken
cok sukur bu bebegimede yine korunmadigim ay kaldim
veren Rabbim insan olmayacak diye dusundukce olmuyor.stres yapmayin vakti gelince hersey yoluna giriyor nasibi varsa bebislerimiz geliyor

bu arada esim 4 tane cocuk isterim diyo.sezeryan olmustum digerlerinde.3 taneyr izin var 4 cusu biraz riskli ama sanirim hayirlisyla once bu bebegimi dogurayim cok beklemeden sonuncuyuda dusunurum.birarada buyusunler.sonra artik kendi rahatligima donerim.4 cocuk annesi olarakta yavrularimi pesime takar keyfimize bakariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…