Hâlâ geçmedimi? Benim 1- 2 ay sürdü mafoldum o sıra tabi bende kilo almadım bu bir ay iyiyim şükür birden aldım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil katlanıcaz İnşAllah. Allah yardımcın olsun bulantıdansa yiyebilmek daha iyi.Aynen canim bende aksamlari patlayacak gibiyiminşallah Rabbim kolayligini versin ben cok sukur henuz kilo almadim (bulantilardan) su anda hamile kaldigim kilodan 4.5 kilo daha verdim simdi belki ne guzel diyenler olabilir ama su bile icememek cok kotu etrafımdaki herkes canin bisey istiyormu ne alalim sana ne yapalim diyorlar ama malesef hicbisey yiyemiyorum birkac seyin disinda herkesin hamileliginde zor olan seyler farkli Allah herkesin kolaylikla evladini kucagina almasini nasip etsin insallah
Günaydın kayseri de kime gidiyorsunuz memnun musunuz?Kesinlikle gitmelisin.ben her ay kayseride gidiyorum.
Senin çatı muayenen şimdiden mi yapıldı canımCanım benim doktorum bana da öyle söyledi.normal yapamazsın zaten dar çocuğu riske atamam dedi.ben zaten riskli gruptayım o yüzden sezaryen olcam çocuğun gelişimine göre.bencede işinin ehli insanlara gitmek lazım.
Günaydın canım hayır herhangi bir belirti yoktu sadece kasığım biraz ağrıyordu o da dinlenince geçiyor. Olsa doktorun söylerdi diye düşünüyorum bir şeyin yoktur Allah ın izniyle böyle düşünüp stres yapma kendineSende degısık belirtiler varmıydı canım ?Bana oyle bisey demedi doktrum ama son zamanlarda suphelenmeye basladim sali gunu soracagim doktoruma
Aynen bana da öyle diyor. Vajinal muayene yok. Rahim ağzın kapalı diyor. Yani olması gerektiği gibi. Benim ilkinde de hiç vajinal muayenem olmadı. Bana çatı muayenesi bile yapmadı doktor. Direk normal doğum :)Selamlar Bugune kadar hıc vajinal muayene olmadım Her ultrason muayenesinde rahim ağzı kapalı diyerek belirtiyor.
Mustafa başbuğ a gidiyorum.kendisi ablamında doktoruydu.çok sevdiğim birisi.üstüne tanımam.Günaydın kayseri de kime gidiyorsunuz memnun musunuz?
Yok hayır sadece vajinal ultrason yaparken doktorum dedi.Dar ben yapacağını sanmıyorum demişti.Zaten normal şartlarda da yapamıyorum.hem plesenta aşağıda olduğu için hem de pıhtılaşma iğnesi kullandığım için.çocuğun gelişimine göre erken alma durumu var.Senin çatı muayenen şimdiden mi yapıldı canım
Hakkında hayırlısı olsun canım. Plesenta yer değiştirir inşallah ama pıhtılaşma için bir şey diyemem tabiki. Riske atılmaz. İnşallah olabildiğince gelişimini tamamlamış olur.Yok hayır sadece vajinal ultrason yaparken doktorum dedi.Dar ben yapacağını sanmıyorum demişti.Zaten normal şartlarda da yapamıyorum.hem plesenta aşağıda olduğu için hem de pıhtılaşma iğnesi kullandığım için.çocuğun gelişimine göre erken alma durumu var.
Yaa çok üzüldüm, sezeryan ol mutlaka kendini de düşün evet çocuğu eşi düşünmeliyiz ama ilk önce kendi sağlığın. Kayınvalidem de senin gibi genç yaşında böyleymiş sonra hiç dikkat etmemiş kendine ağır işler, üç tane normal doğum derken şimdi daha 52 yaşında platin takıldı beline eğilemiyor, iş yapamıyor. Çok üzülüyorum onun durumuna. Hiçbir şey yapma bırak kalsın işin de, evin işi de senden hele ki vücut sağlığından hiç önemli değil.Hem kilo hemde belde sırtta boyunda fıtık var bide sinir skismasi ağır işlerde çalışmanın kaçınılmaz sonukitleniyorum bazen lavaboya bile eşim goturuyo o yüzden sezeryan oneriyolar kalıcı hasar olusmasin diye
Ben de sanırım onlardan alacam yaBenımkı ahşap dedığınızden yatak odama kurdum kızım zhala onda yatıyor bu doguncada bu evladım yatar en son çocuktan vaz gecıncede satarım hala yeni gibi.diger odalara gelınce sadece ilk bi kaç ay yanımda odada yattı gunduzlerı ondada kanepem genis orda yatırdım sonrada zaten beşiğinde yatmasını istıyordum uyutup hemen beşiğine getrdım yatırdım.
Neden yapmadılar peki, ne güzel yaAynen bana da öyle diyor. Vajinal muayene yok. Rahim ağzın kapalı diyor. Yani olması gerektiği gibi. Benim ilkinde de hiç vajinal muayenem olmadı. Bana çatı muayenesi bile yapmadı doktor. Direk normal doğum :)
Evet suan zarf cantamda duruyo gelip gidip eliyoruz ne hissediyosun hamdi bey misaliVayy cok guzelmis ozaman sabret tabiki
Benim her gittiğimde doktorum rahim agzini kontrol etmek icin alttan bakiyo. Birde enfeksiyon olusmusmu diye, bir kez oldugu icin herseferinde bakiyoAynen bana da öyle diyor. Vajinal muayene yok. Rahim ağzın kapalı diyor. Yani olması gerektiği gibi. Benim ilkinde de hiç vajinal muayenem olmadı. Bana çatı muayenesi bile yapmadı doktor. Direk normal doğum :)
Benimde kaç gecedir öyle burnum tıkanıyor en son kanıyor başımın agrısı geciyor Allah yardımız olsun zorÖlüyorum ya resmen akşam 3 de başlayan baş agrım hala devam edıo kafayı yıyecem uyuyorum dahada şiddetleşen agrıyla gerı uyanıyorum uyuyorum dedığımde 10 dkk falan.offf çok kötü ya
Benımde öyle canım sabah hiç hamıle degıl gbıyım ama öğlnden sonra akşama dgru sertleşiyor ağtılar başlıyor gerılıyorum artık hareketımı kesecek dereceye bıle gelıo yerımden zor kalkıyorum
İlki normal miydiBenim her gittiğimde doktorum rahim agzini kontrol etmek icin alttan bakiyo. Birde enfeksiyon olusmusmu diye, bir kez oldugu icin herseferinde bakiyo
Cati muayenesi nasil oluyo bilmiyorumda ilk dogumumu sordu kac kg dogdu falan not aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?