2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok canim gecmedi malesef oglumda 9 ay surdu doguma girmeden once bile ilac icirdiler mide bulantısı icin amin en onemli sey minnoslarimizin sagligi Allah hepimizin evladina saglik sihhat versin insallah

Kontrole geldim kızlar. Acayip kalabalık millet de çok gergin. Sıra bekleyen biri yerine sonradan geleni almışlar tartışma çıktı. Eşim de sağolsun beni bıraktı kavgayı ayırıyor
Sabah da götürdüm çikolataları bebiş hareketli olsun diye bakalım ne sürprizler hazırladı bize minnoş

Bende kanasa rahatlarım gbi hissedıorum çok şükür şimdilik iyiyim
Canım ben o ağrıyı 1 hafta çektim insanlıktan çıkmıştım gözlerime kadar şişmişti
Hamilelikte migren atakları olabiliyor dedi doktorda.özellikle 15 16.haftalarda hormonlar tavan yapıyormuş o da öyle yan etkiler yapabiliyormuş.ömrümde yaşamadığım başağrısını yaşamıştım o bir hafta

Kızlar benim bugün doktor kontrolüm vardı.
Bebeğim çok şükür iyi. Doktor en başından beri bir hafta önde gidiyor. Senin tarihini değiştiriyorum. Doğum tarihini 1 hafta önce düşünüyorum dedi. 19 bitiyor bugün normalde ama ultrasona göre 20. Haftam bitiyor.
Bebeğim 345 gram. 29 cm boyu..
Ölçülerini yaptı, Rabbime şükürler olsun herşey normal görünüyor.
İstersen ayrıntılı baktırabilirsin dedi. Bana göre hiçbir problem görünmüyor dedi. Bebeğimin ultrason görüntüsünü de sarı olarak gördük. Çok tatliş balım ya. Rabbim hepsini korusun evlatlarımızın. Amin. :))

Çok güzel, gözün aydın Bana hiç demiyor doğum tarihini ya ben de sormuyorum benimki de hazirana kayar mı ki

Hastanesi yakın olanlar yatın kalkın halinize şükredin valla. Yan ile gidiyoruz kontrole öğlen çıktık aha yeni koydum evde kıçımı koltuğa. Bir de haftasonu daha da yoğun oluyor haftaiçi gibi ilgilenemiyor doktor.
Tombiş kızım iyiymiş şükür. Hala 10 gün kadar önde doktor da ısrarla bu önde olma durumunu hiç dikkate almıyor busra1tan ın doktor öne çekmiş bak doğum tarihini geçen sordum değişir mi doğum tarihi diye son haftalar netleşir ama bana kalsa sen normal zamanda doğurursun diyor. Şeker yüklemesi yapacak mısınız dedim ailede yokmuş gerek olacağını zannetmiyorum dedi benim zorumla yükleme yapmadan tokluk şekerine baktı 87 çıktı. Ben de salladım artık napıyım doktorun rahatlığı bana da bulaştı
Ayrıntılı için de taa 3,5 hafta sonraya gün verdiler. Bu erken oldu doğurduktan sonra gelseydim dedim 22+4 olucam. En geç 23. Hafta yaptırmak lazımmış, En ideali de 22. Haftaymış. Zaten çocuk önde. İşte sırf para bayılmak için yaptırcaz ayrıntılıyı da. Bari renkli olsa da bir foto kalsa elimizde 357 liralık foto
Böyleyken böyle son durum. Kan tahlilinde de neut mu ne öyle bir şey yüksek çıktı. Enfeksiyon olabilirmiş idrarda bir şey çıkmadı ne demeye yüksek onu da anlamadım bakalım doktor ne diyecek

Canım senin ilk bebeğin mi? Benimki ikinci olduğu için belki erkene aldı tarihini bilmiyorum :)
Şeker yüklenmesini söylemedi benim doktorum şuanda. Ayrıntılı yaptırabilirsin dedi.

Canım senin ilk bebeğin mi? Benimki ikinci olduğu için belki erkene aldı tarihini bilmiyorum :)
Şeker yüklenmesini söylemedi benim doktorum şuanda. Ayrıntılı yaptırabilirsin dedi.
Evet canım ilk bebek. Benimki baştan beri önde hep şekerden endişe ettim ama doktor hiç oralı değil. Ben hem uzun hem kiloluyum iri bir yapım var ona bağlıyor genetik yapı etkilidir diye allahım kendim gibi tombiş bir kız mı doğurucam nedir bana da tam 345 dedi gramını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…