2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok canım ya ben öyle kilolu değilim mesela, zaten bebeklerimizin de kiloları normal.

Yalnız ben 60 ile başladığım hamilelik serüvenimde şuanda 66 kilo olmuşum. Doktor anormal görmedi ama bilemedim :)))

Yok canım ya ben öyle kilolu değilim mesela, zaten bebeklerimizin de kiloları normal.

Yalnız ben 60 ile başladığım hamilelik serüvenimde şuanda 66 kilo olmuşum. Doktor anormal görmedi ama bilemedim :)))
Ohoo ben 60 la başlasam şimdiye 70 i geçmiştim. 93'le başladım 95,5 çıktı bugünkü kontrolde. Doktor ilk başta paparayı bastığı için kilo konusunda şimdi bir şey demiyor ipin ucu kaçarsa kiloyu ölçen hemşireyi kafalamayı düşünüyorum biraz az yaz diye

Hahahhaa yok artık :))) doğumdan sonra diyete başla. Emzirirken çok kolay kilo veriliyor. Benden demesi. :)

Ya ben de 67 oldum biliyor musun 60'tım 15 tatilden beri yiyorum ha bire, 1 haftadır da kar tatili yüzünden evdeyim. Şimdi leslie açtım 1 mil olanı, yansıttın tv'ye spor yapacam. Dana gibi yiyorum valla doktora dedim kan ilacından sonra iştahım açıldı, sen de ye ye ilaca suç atma diye bozdu beni

Mahnezyum kullanan arkdaslar bana doktorum 2.haftaya geçince 2 gğnde bir kullan dedi sizler nsıl kullanıyorsunuz

Kan ilacı mı iştah açtı kız gerçekten. Ben istediğim birşey oldu mu yerim. İstemediğimi aç da olsam yemiyorum. Ama 6 kilo aldım :))

Kan ilacı mı iştah açtı kız gerçekten. Ben istediğim birşey oldu mu yerim. İstemediğimi aç da olsam yemiyorum. Ama 6 kilo aldım :))
Valla bilmiyorum ki ben de bir umut kan ilacı iştah açmıştır ben böyle bir insan değilim dedim doktor tam da busun demiş oldu Neyse daha almayız inşallah

Ben almadım cnm, bu iyi bir şey :) esas şimdi bebişler kilo alacak, plasenta, su artacak. Bulantılar olduysa çok normal.
Bulantım azaldı, iştahım da açıldı gözüm tırsıyor şimdi de
Yaa sevindim yalniz degilmisim formumdan kilo almaktan falan şeylerden degil de bebek gelisimi icin endiseleniyorum. Istahla biseyler yemeyi ozledim... 1 ayi geciyor dr.a gitmeyeli onumuzdeki cuma detayli ult.a gircem. Insallah bebisler iyi sağlıklıdır

He he dogru soyluyosun ama ben 1.den sonra hic oyle tovbe falan demedim
Hep kalabalik ailem olsun 3 4 cocugum olsun istiyodum
Acaba dogumda péridural yaptirdigim icinmi boyle dusundum bilmiyorum
Canım benim oğlum kolik ti onu da yaşayan anneler bilir bide yanlız büyüttüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…