2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hiç riske girme canım. Nişanmış düğüne gidersin. İlişki durumunuzu bilmiyorum ama onlarda seni düşünse doğumdan sonraya ayarlardı nişanı derdim ben. Sağlıkla doğur düğüne gidersin.
Canım nişan tarihi ben hamileliğimden önce alınmıştı bende gebelik düşünüyordum o sırada.

Tahin faydalı evet ama çikolatada helvada aynı benim gözümde. İkiside hazır katkılı ve aşırı şekerli. Yani ekmek yemiyorum pasta yiyorum gibi hissettiriyor

Tahin faydalı evet ama çikolatada helvada aynı benim gözümde. İkiside hazır katkılı ve aşırı şekerli. Yani ekmek yemiyorum pasta yiyorum gibi hissettiriyor
Doktorlar gibi faydası zararından fazlamı onu tartıyorum yoksa sadece su içer duruma geleceğiz

Görüntüden kaç attığı anlaşılıyor mu acaba. Gerçi doktorlar anlar tecrübeliler.
Tabi tabi anlıyorlar. Hani bizde duyalım diye öyle saniyelik açıp kapatıyor. Ama kesinlikle uzun tutmuyor. Mesala babada gelsin renklendirelim, baba gelince kalbi dinleyelim falan der. Babamız araba park edicem diye hep gecikiyorda

Doktorlar gibi faydası zararından fazlamı onu tartıyorum yoksa sadece su içer duruma geleceğiz
Ayy birşey yemesekte ödem oluyor. Su diyince aklıma geldi. İnşallah ödemeli hamişlerden olmayız çok korkuyorum. O gerginlik şişlik eziyet resmen.

Hahahhaa
Biz en son haftasonu gittik. Abartmıyorum 1 saat sıra bekledik. Bir daha haftasonu gitmemeye yemin ettik
O kadar beklemeye araba park edememek mümkün olmuyor tabi

Ayy birşey yemesekte ödem oluyor. Su diyince aklıma geldi. İnşallah ödemeli hamişlerden olmayız çok korkuyorum. O gerginlik şişlik eziyet resmen.
Benim iki gün oldu tartı bozuldu sandım kiloyu görünce. Yüzük parmağa girmeyince anladım şükür indi artık o ara ne yediysem. Sürekli bacaklarıma parmak basıp anlamaya çalışıyorum ilk gebelik ne zormuş

Estagfurullah canim sen kotu bi niyetle soylemedin nerden bilebirsinki gecmisimlede gelecegimlede barisigim herseyde vardir bi hayir Allah boyle istedi boyle yasandi elhamdulillah mukafatini aliyorum hayatta
Evet haklisin kucuklukde verilen sevgi hayatini yonlendiriyo cocugun oyuzden Allah bizi hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin insallah

ben gün içinde hiç hissetmiyorum ya da farketmiyorum akşam eve gelip yemeği yiyip uzanınca başlıyor :)
Bende calisinca farkina varmiyodum
Salidan beri raporluyum gunduzleride hissediyorum konusuyorum onunla ne tatli oluyo
Aciktinmi sen anne sana simdi mamma verecek tamammi kizim falan diye konustukca cosuyo ay bi duygulaniyorum gozlerim doluyo valla

Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Cnm bu tamamen bebekle alakalı biliyor musun? Ucu olmasa ama bebek emmek istese muhakkak memeye yapışıyor ve o memeden besleniyor, sonra sonra uç da çıkıyor. Bebek emmek istemese ucu da olsa farketmiyor. Çok değişik. İnşallah hepimizinki güzel güzel emer.
Çünkü streste kötü bu defa her ölçümde acaba yükselir mi diye korkarsak yine yüksek çıkma ihtimali var.tam bı kısır döngü oluyo yani
Kısır mııı aklım kısırda kaç gündür canım çekiyor

Kızlar ben her muayenede renkli ultrasona giriyorum. Acaba diğer ultrasonlardan daha mı çok radyasyon vardır? Sarı fotoğraf olana giriyorum yani.
Benim doktorum once normal ultrasonla inceliyor, daha sonra renkliye gecip birkac resim cekip bize veriyor. Aslinda vermesine gerek yok, ben oyle ultrason resmi biriktirenlersen degilim kizimda sadece ayrintili ultrasonda verilen yuz resmini cerceveletip odasina koymustum. Digerlerini doayaladim koydum biyerlere ama bidaha acip kim bakacak sanki
Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Merak etme canim baslarda zorluk olsa da bebek emdikce o uclar oyle bir cikiyorki aman allahim bunlar benimmi diyorsun ama her ihtimale karsi silikon meme ucu al dursun evde, gerci her evzanede satiliyor yani de, eger bebis ememezse onunla emzirirsin
Tansiyon sorunu başlayan var mı benim hep düşüktü şimdi yüksek cikiyo sürekli bide şeker yuklemesinde kararsız kaldım çevre ve doktor arasinda
Benim simdilik 9-5 civari seyrediyor, bu haftalardan sonra duzenli bakmak lazim tansiyona. 12-7 den sonrasi biraz sorun olabilir tuzlu yememek ve bol su icmek gerek. Benim genelde dusuk
Oldugundan pek dikkat etmiyorum hatta her muayenede doktor tuzlu ayran ic diyor

Tekmeler ne alemde cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…