- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Böyle nette çok baktım alternatif olarak helva vardı denize düşen yılana sarılır hesabı benimki :))Kız helva da şekerliçikolatadan daha mı masum ki
Bitter yeAyy en güzeli yapmamak ama bazen canım istiyor yine alıyorum yani yapmamak da çare değil. Kendimi durdurmam lazım. Kuru incir de çikolatanın yerini tutmuyor
Doğum sonrası toparlanalım da emzirirken kilo vermeye başlayalım arkadaşlar, yoksa halimiz dumanÖyle çok değil ekmeğin ucunda kakao kokusu çikolata ihtiyacını görüyor. Hiç değilse içinde tahin varyoksa kilo da aldırıyor fazlası daha kötü
İyiyim valla nasıl olayım sizlerinde iyi geçiyordur umarımBen de seni merak ediyordum, nasılsın?
Bende gitmeyeceğim artık zaten uçağa yetişemem saat geçtiRiske atmayın derim, dolmuş yolculuğu bile yoruyor insani
Canım nişan tarihi ben hamileliğimden önce alınmıştı bende gebelik düşünüyordum o sırada.Hiç riske girme canım. Nişanmış düğüne gidersin. İlişki durumunuzu bilmiyorum ama onlarda seni düşünse doğumdan sonraya ayarlardı nişanı derdim ben. Sağlıkla doğur düğüne gidersin.
Tahin faydalı evet ama çikolatada helvada aynı benim gözümde. İkiside hazır katkılı ve aşırı şekerli. Yani ekmek yemiyorum pasta yiyorum gibi hissettiriyorÇikolata çektikçe kakaolu tahinli helva yiyorum. Süt yapıyor internette de okudum abartmadan yersen faydalı bende işe yarıyortahin çok faydalı onu tek yersem tansiyon çıkar diye bir taşla iki kuş vurarak helva çözümü buldum.
Doktorlar gibi faydası zararından fazlamı onu tartıyorum yoksa sadece su içer duruma geleceğizTahin faydalı evet ama çikolatada helvada aynı benim gözümde. İkiside hazır katkılı ve aşırı şekerli. Yani ekmek yemiyorum pasta yiyorum gibi hissettiriyor
Tabi tabi anlıyorlar. Hani bizde duyalım diye öyle saniyelik açıp kapatıyor. Ama kesinlikle uzun tutmuyor. Mesala babada gelsin renklendirelim, baba gelince kalbi dinleyelim falan der. Babamız araba park edicem diye hep gecikiyordaGörüntüden kaç attığı anlaşılıyor mu acaba. Gerçi doktorlar anlar tecrübeliler.
Ayy birşey yemesekte ödem oluyor. Su diyince aklıma geldi. İnşallah ödemeli hamişlerden olmayız çok korkuyorum. O gerginlik şişlik eziyet resmen.Doktorlar gibi faydası zararından fazlamı onu tartıyorum yoksa sadece su içer duruma geleceğiz
HahahhaaTabi tabi anlıyorlar. Hani bizde duyalım diye öyle saniyelik açıp kapatıyor. Ama kesinlikle uzun tutmuyor. Mesala babada gelsin renklendirelim, baba gelince kalbi dinleyelim falan der. Babamız araba park edicem diye hep gecikiyorda
Benim iki gün oldu tartı bozuldu sandım kiloyu görünce. Yüzük parmağa girmeyince anladım şükür indi artık o ara ne yediysem. Sürekli bacaklarıma parmak basıp anlamaya çalışıyorumAyy birşey yemesekte ödem oluyor. Su diyince aklıma geldi. İnşallah ödemeli hamişlerden olmayız çok korkuyorum. O gerginlik şişlik eziyet resmen.
Estagfurullah canim sen kotu bi niyetle soylemedin nerden bilebirsinki gecmisimlede gelecegimlede barisigim herseyde vardir bi hayir Allah boyle istedi boyle yasandi elhamdulillah mukafatini aliyorum hayattaEstağfirullah siz hem annelik hem babalık yapmışsınız. Üzüldüm size eskileri hatırlattığım için.. Rabbim size kolaylığnı güzellikleri yaşatsın inşaallah. Çocuğa küçüklükte verilen sevgi zaten ileriki yaşlarını etkiliyor bebeklikte bile yapılan şeyler ergenliği tetikliyor
Bende calisinca farkina varmiyodumben gün içinde hiç hissetmiyorum ya da farketmiyorum akşam eve gelip yemeği yiyip uzanınca başlıyor :)
Cnm bu tamamen bebekle alakalı biliyor musun? Ucu olmasa ama bebek emmek istese muhakkak memeye yapışıyor ve o memeden besleniyor, sonra sonra uç da çıkıyor. Bebek emmek istemese ucu da olsa farketmiyor. Çok değişik. İnşallah hepimizinki güzel güzel emer.Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Kısır mıııÇünkü streste kötü bu defa her ölçümde acaba yükselir mi diye korkarsak yine yüksek çıkma ihtimali var.tam bı kısır döngü oluyo yani
Oğlum dün çok hareketliydi bugün tembellik ediyor herhalde ☹
Benim doktorum once normal ultrasonla inceliyor, daha sonra renkliye gecip birkac resim cekip bize veriyor. Aslinda vermesine gerek yok, ben oyle ultrason resmi biriktirenlersen degilimKızlar ben her muayenede renkli ultrasona giriyorum. Acaba diğer ultrasonlardan daha mı çok radyasyon vardır? Sarı fotoğraf olana giriyorum yani.
Merak etme canim baslarda zorluk olsa da bebek emdikce o uclar oyle bir cikiyorkiKızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Benim simdilik 9-5 civari seyrediyor, bu haftalardan sonra duzenli bakmak lazim tansiyona. 12-7 den sonrasi biraz sorun olabilir tuzlu yememek ve bol su icmek gerek. Benim genelde dusukTansiyon sorunu başlayan var mı benim hep düşüktü şimdi yüksek cikiyo sürekli bide şeker yuklemesinde kararsız kaldım çevre ve doktor arasinda
Aynen benimki de öyle triplere sokuyor beni ya
Tekmeler ne alemde cnm?Benim doktorum once normal ultrasonla inceliyor, daha sonra renkliye gecip birkac resim cekip bize veriyor. Aslinda vermesine gerek yok, ben oyle ultrason resmi biriktirenlersen degilimkizimda sadece ayrintili ultrasonda verilen yuz resmini cerceveletip odasina koymustum. Digerlerini doayaladim koydum biyerlere ama bidaha acip kim bakacak sanki
Merak etme canim baslarda zorluk olsa da bebek emdikce o uclar oyle bir cikiyorkiaman allahim bunlar benimmi diyorsun ama her ihtimale karsi silikon meme ucu al dursun evde, gerci her evzanede satiliyor yani de, eger bebis ememezse onunla emzirirsin
Benim simdilik 9-5 civari seyrediyor, bu haftalardan sonra duzenli bakmak lazim tansiyona. 12-7 den sonrasi biraz sorun olabilir tuzlu yememek ve bol su icmek gerek. Benim genelde dusuk
Oldugundan pek dikkat etmiyorum hatta her muayenede doktor tuzlu ayran ic diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?