2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yine kolay seyler canın cekiyo canım

Doğru karar vermişsin arkadaşım yavrunu kucağına alınca stressiz keyifle gidersin inşallah öncelik kuzularımızın ❤

Tekmeler ne alemde cnm?
Bi haftadir hareketlendi sipa, asagi asagi vuruyo bi garip hissediyorum ayaklari tam mesanemin ustundeymis dün doktor demisti. Hala pozisyon degistirmemis demek benim üşengec Seninki hala uyukluyor mu bi çikileta ya da meyve ye bak nasil gümbürdüyor o tekmeler

Maşallah paşaya isim düşündünüz mü?
Çikolatayla falan aram pek iyi değil cnm, ama canım çiğ köfte istedi, alıp yedim şimdi. Başladı tekmeler

Bence hiç riske atma belki yolculuktan olmayacak ama allah korusun biley olsa vicdan yaparsın düğüne gidersin inş

Benim nabız 130 135 den dusmuyo tansiyonum da önceden aşırı düşük çıkardı doktor neyse diyodu yüksek olmasın da düşük tehlikeli değil diyodu şimdi tansiyon firlamaya başladı
Canım senin yaşadığın stresten sonra çok normal allah bebeğine sana sağlık güç versin

Canım senin yaşadığın stresten sonra çok normal allah bebeğine sana sağlık güç versin
O da doğru amin su bir buçuk yıl çabucak geceydi de bende rahatlayaydim çekişmeli en az bir buçuk yıl suruyomus

Kızlar 20 haftalık hamileyim ve 10gündür geçmeyen öksürüğüm var faranjit olmuşum doktor ilaç verdi ama işe yaramıyor önereceğiniz bişey var mı acaba yardıma ihtiyacım var

İnşallah

O yüzden merak etmiştim zaten. Neme lazım alayım o zaman ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…