2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah paşaya❤ isim düşündünüz mü?
Çikolatayla falan aram pek iyi değil cnm, ama canım çiğ köfte istedi, alıp yedim şimdi. Başladı tekmeler
Ben bulup esime soyluyorum ama beyefendi begenmiyor, en son çınar ali olsun dedim neymis odun ismiymis çinar. Dedim
Her erkegin mayasinda odunluk var zaten
Çiğköfte yiyebiliyormuyuz☺
Guvenilir yerlerden yiyebilirsin tabi, ben iki defa yedim Ev yapimiydi. Kendim de yapicam insalllah hamur yogurma makinasi ile cok pratik oluyor
O yüzden merak etmiştim zaten. Neme lazım alayım o zaman ben
Yani her eczanede var ya illa da almana gerek yok tabiki, sonucta kolay ulasilabilir birsey

Ahaha her erkeğin mayasında odunluk var cümlene bayıldım bu erkekler amma zor isim beğeniyor ya
Hepimiz hayirlisiyla yolu yariladik, kalan yariyi da insalllah saglikla geciririz
Ayy valla en geriden gelenlerdeniz biz senle zaten. Biz bile yarıladık şükür

Kızlar kasıklara baskı ve sık idrara çıkma durumum var idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım ve rahim agzında herhangi bir açıklıkta yok sizde durumlar nasıl hergün ayrı bir aksiyon.

Kızlar 20 haftalık hamileyim ve 10gündür geçmeyen öksürüğüm var faranjit olmuşum doktor ilaç verdi ama işe yaramıyor önereceğiniz bişey var mı acaba yardıma ihtiyacım var
Bende aynıydım zararlı mı bilmiyorum ama gece boğzıma viks sürüp tülbent sarıp yattım kaç gecedir rahat uyuyamıyordum o gece rahat uyudum rahatladım

Kızlar kasıklara baskı ve sık idrara çıkma durumum var idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım ve rahim agzında herhangi bir açıklıkta yok sizde durumlar nasıl hergün ayrı bir aksiyon.
Canım o bende de oluyor çok sık çıkıyorum tuvalete ama fitil falanda kullandım ben enfeksiyon oldugunu düşünmüyorum hamilelikte olan birşey bence

Olsun elimin altında olsun, emzirmeye çalışma sırasında baktım olmuyo şak diye çıkarırım ya da çıkarttırırım bunu deniycem ben diye Gerçi hemen onu dayamamak lazım ama yerimden kalkamam falan, çocuğa mama verirler bi de.. Doğmadan paranoyaklaştım iyice

Ever oluyo ayakta falan durunca da mesaneme baskı yapıyor gibi hissediyorum ama normalmiş sanırım yinede bilen arladaslar yazarsa iyi olur☺
İnşallah normaldir ben ilk gebeliğimde yaşamadığım için baya bir endişeleniyorum. Evet Bilgisi olan arkadaşların bilgisinj bekliyoruz nacizane

İnşallah normaldir ben ilk gebeliğimde yaşamadığım için baya bir endişeleniyorum. Evet Bilgisi olan arkadaşların bilgisinj bekliyoruz nacizane
Ben geçen gittiğimde dra sordum cnm. Normal dedi. Bana hep olmuyor ama. Bazen daha sık oluyor. Bugün oldu mesela. Biraz üşüyünce daha çok oluyordur belki.

Keske birazcik sana gore ayarlasalarmis. Benimde gebeligimi ogrendigim zamanlarda kardesim dogum yaptim ben riske atip gidemedim. Bu zamansiz ya nisan isi size gore ayarlanabilirdi en azindan 30 haftalik olana kadar

Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Benim hiiic yoktu oyle yukselti felan bebegimi 3 gun emziremedim sagip kasikla verdik sonra silikon gogus ucu aldim hemen tuttu 2 hafta felan onunla emzirince hep, ucu olustu sonra da kullanmadim hem yara olmadi gogsum

Keske birazcik sana gore ayarlasalarmis. Benimde gebeligimi ogrendigim zamanlarda kardesim dogum yaptim ben riske atip gidemedim. Bu zamansiz ya nisan isi size gore ayarlanabilirdi en azindan 30 haftalik olana kadar
Canım onlar nişan tarihi aldıktan sonra hamıle kaldım ben.birde 7.aydan sonra uçağa bınmek yasak.nişanı erteleseler, benim doğumdan sonra Türkiye’ye gitmem Eylül ayını bulur.eylüle zaten düğün tarihi almışlardı.yani nişanı erteleyip düğünüde ertelemeleri yaklaşık bir sene sonrasını denk gelecekti.onlarda hayatında bir kere yaşıyor bu duyguyu kendim için böyle bişey isteyemezdim

Tek kardesiniz ya onun icin demistim 7. Ay dememin sebebi yasama ihtimali arttigi icin.

Ya Allah'a teslim olup her ne olursa olsun yasatanda alan da Allah diyip gideceksiniz ya da riske atmayacaksiniz. Zor bi karar gercekten ama Bu durumda yapacak bisey kalmiyo gibi gorunuyor bebeginiz icin fedakarlik yapmak durumundasiniz diye dusunuyorum

2 tane gebelik kaybım olduğu için bu aydan sonra benim için biraz riskli olacaktı gitmem.normal bir gebeliğim olsa hiç düşünmez giderdim. Nişan bugün dü bitti zaten şimdi evdeler

2 tane gebelik kaybım olduğu için bu aydan sonra benim için biraz riskli olacaktı gitmem.normal bir gebeliğim olsa hiç düşünmez giderdim. Nişan bugün dü bitti zaten şimdi evdeler
Anladim canim konuya gec dahil oldum kusura bakma sende uzulme kimse senin kusuruna bakmaz dedigin gibi boyle bi durumun olmasa giderdin.. dogru karar vermissin bence

Erteletsen bu sefer de görümcem yüzünden nişanım ertelendi başlığı görebilirdik burada Şaka bi yana en azından göremediğin şey nişanmış üzme kendini düğünü görürsün inşallah tek de olsa on kardeş de olsa yine aynı üzülüyor insan birininkini görmese.

Nerde yaşıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…