Benımde duam tabiki saglıklı olması ama belirsizliğide sevmiyorum kimsede sevmez die düşünüyorum.Ayrıca benım bebegımın özürlü olma ihtimali çok yüksek ama ben düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle kafamı doldurmaya çalışıyorum.Hastanede yatma durumunada gelınce valla zirve noktasına kadar o günleride geçirdim kızımın hamıleleıgınde kalp atışları düzensizleşti küveze alacaklardı falan filan.ama burda sürekli sıkıntı yazıncada tepki alınıo mutluluk yada farklı bi duygu paylaşımı yapılıncada ne yapmak gerek bilemedim.ah ah ne cinsiyeti
insanlar yaşamadıklarından bilmiyolar kıymetini
ALLAH IM SAĞLIKLA VER
ŞUAN DİLİMDE HEP DUAM RABBİM NE OLUR SAĞLIKLI OLSUN
hiç hastahane de sabahlamayan insanlar için cinsiyet önemlidr herhalde
Sizin ne sıkıntınız vardı şuan unuttum ama Rabbim yardımcınız olsun bebegınıze saglık versınah ah ne cinsiyeti
insanlar yaşamadıklarından bilmiyolar kıymetini
ALLAH IM SAĞLIKLA VER
ŞUAN DİLİMDE HEP DUAM RABBİM NE OLUR SAĞLIKLI OLSUN
hiç hastahane de sabahlamayan insanlar için cinsiyet önemlidr herhalde
Bende öyle alacağım. Yaşadığım yer haziran sonu temmuz başı cehennem gibi bekliyorum ki yazılıklar gelsin.Kızlar bu alt üst olan takımlar kullanışlı oluyordu değil mi ona göre alacağım da
Şunun gibi?
Senin düzenin nasıldır bılemem ama benım kızım 3.5 yasında ve hala beşikte yatıyor.oyuzden ben buyuk beşiklerden alınması taraftarıyım.5 yasına kadar yatan bile oluo kardeş gelmezse :)Kizlar sepet beşikler kullanişli mi siz ne alacaksınız anne yanı bazi beşikler 6 aya kadar kullaniliyormuş.Gereksiz gibi.Sepet ahşap beşiklerden baktım 2 yasına kadar kullaniyor diyor
Benım göbek kısmı çok yaglı genetk bir yagbende kiloluyum doktor kiloyla ilgisi yok dedi 21 de gayet rahat baktı bastırmadı bile değdirdi sadece aleti
Tansiyon sorunu başlayan var mı benim hep düşüktü şimdi yüksek cikiyo sürekli bide şeker yuklemesinde kararsız kaldım çevre ve doktor arasinda
Ben temmuz sonuna kadar Bitlis'te olacağım için şimdilik hiç kısa kollu almayacam burası serin çünkü. Memlekete giderken bebeğin boyuna kilosuna göre alırım diyorum. Bunlar da 1 ay yeter değil mi 2 hastane çıkışı, 4 de alt üst takım alsam?Bende öyle alacağım. Yaşadığım yer haziran sonu temmuz başı cehennem gibi bekliyorum ki yazılıklar gelsin.
Tansiyon aleti eve alamadm daha ona sıra gelemedi su ara yarın alıp takip edicem düzenli ama arada ense tarafıma şiddetli ağrı giriyo tansiyonda öyle olur dediler bide ailede şeker hastalığı var bende yoktu bende biraz kilolu gebe kaldım şeker yuklemesi de korkutucu benim için o da çıkarsa bilemiyorum artikSelamlar benimde tansiyon problemim var Bir hafta boyunca tansiyon takibi yapacağız Saat 8,12,16,20,24saatlerinde ölçüm yapiyorum Eğer tansiyon 13,8 değeri örneğin saat 8 deki ölçümde çıktı tekrar saat 12 deki ölçümde 13-8 yada daha üstü değerde çıkarsa hemen doktorla iletişime geçip kontrole gitmek gerektigini söylediler Dikkat edin Nasıl gidiyor tansiyon değerleriniz ?
Mantıklı orası serin olur. Yazıda serin. Yeter canım benim iki tane onlu hastane çıkışı oldu birini kayınvalidem aldı birini annem. Böyle birkaç tane alacağım annem başka bir şey alma diyor. İki ay sonra havalar serinleyince gider alırsın dedi. Gidince kendimi tutabilirsem bende az alacağım.Ben temmuz sonuna kadar Bitlis'te olacağım için şimdilik hiç kısa kollu almayacam burası serin çünkü. Memlekete giderken bebeğin boyuna kilosuna göre alırım diyorum. Bunlar da 1 ay yeter değil mi 2 hastane çıkışı, 4 de alt üst takım alsam?
Enseden ağrı tansiyon yükselmesi işareti canım. Ağrı enseden vurursa yükseliyor demektir.Tansiyon aleti eve alamadm daha ona sıra gelemedi su ara yarın alıp takip edicem düzenli ama arada ense tarafıma şiddetli ağrı giriyo tansiyonda öyle olur dediler bide ailede şeker hastalığı var bende yoktu bende biraz kilolu gebe kaldım şeker yuklemesi de korkutucu benim için o da çıkarsa bilemiyorum artik
Kızlar kasıklara baskı ve sık idrara çıkma durumum var idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım ve rahim agzında herhangi bir açıklıkta yok sizde durumlar nasıl hergün ayrı bir aksiyon.
Bende şu an tansiyon yok sabah akşam ölçüyorum. Yüksek Tansıyon preeklampsi denilen bir rahatsızlık belirtisi kabul ediliyor. Benim doktor 20. Haftadan sonra hergün ölç dedi alet aldık. Bu stres hiç bitmiyorSelamlar benimde tansiyon problemim var Bir hafta boyunca tansiyon takibi yapacağız Saat 8,12,16,20,24saatlerinde ölçüm yapiyorum Eğer tansiyon 13,8 değeri örneğin saat 8 deki ölçümde çıktı tekrar saat 12 deki ölçümde 13-8 yada daha üstü değerde çıkarsa hemen doktorla iletişime geçip kontrole gitmek gerektigini söylediler Dikkat edin Nasıl gidiyor tansiyon değerleriniz ?
Doktorlar gibi faydası zararından fazlamı onu tartıyorum yoksa sadece su içer duruma geleceğiz
Benımde duam tabiki saglıklı olması ama belirsizliğide sevmiyorum kimsede sevmez die düşünüyorum.Ayrıca benım bebegımın özürlü olma ihtimali çok yüksek ama ben düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle kafamı doldurmaya çalışıyorum.Hastanede yatma durumunada gelınce valla zirve noktasına kadar o günleride geçirdim kızımın hamıleleıgınde kalp atışları düzensizleşti küveze alacaklardı falan filan.ama burda sürekli sıkıntı yazıncada tepki alınıo mutluluk yada farklı bi duygu paylaşımı yapılıncada ne yapmak gerek bilemedim.
Bebegi sıkontılı olan arkadaşlarmz var bılıyorum zaten onların üzüntüleriyle üzüldüğüm için yani onları anladgm için sık sık giripte yazamıyorum onların canını sıkmak istemıyorum
Ayrıca dedıgım gbı benım bebegımınde zihinsel engelli olma durumu var tabıkı Rabbim bilir sonucunu .Allahım hepımızın bebeklerıne saglık sıhhat verir ve saglıcakla doğmak nasip eder.Cinsiyet faln hiç önemli bişey degıl benım için.
Tansiyon aleti eve alamadm daha ona sıra gelemedi su ara yarın alıp takip edicem düzenli ama arada ense tarafıma şiddetli ağrı giriyo tansiyonda öyle olur dediler bide ailede şeker hastalığı var bende yoktu bende biraz kilolu gebe kaldım şeker yuklemesi de korkutucu benim için o da çıkarsa bilemiyorum artik
Bende şu an tansiyon yok sabah akşam ölçüyorum. Yüksek Tansıyon preeklampsi denilen bir rahatsızlık belirtisi kabul ediliyor. Benim doktor 20. Haftadan sonra hergün ölç dedi alet aldık. Bu stres hiç bitmiyor
Offf canım ya neler varmış bende amnıyonun sonucu daha çıkmamıştır grubada giremedımMerhaba arkadaşlar.Beni merak eden arkadaşlardan allah razı olsun.Ben iki gündür hastanedeyim çocuktan amniyosentez alındı.bir kaç prof a daha gösterdik emar sonuçlarını.yüzde yüz boyundan aşağısı engelli ve spastik olarak yaşayacakmış ama bundan da önemlisi beyinde kolfosefali varmış yani doğar doğmaz ölme ihtimali yüksek.zaten kalp atışı olması gerekenin altında ve gelişimi durmuş o yüzden 3 prof da beni düşünerek alınmalıdır diye rapor yazdı.suni sancı veriliyor ama henüz sancım yok iki gündür gelmedi doktor bu bile psikolojik olabilir dedi.sabah kanamam oldu rahmin açılmasını bekliyoruz.
Beni uzen şeyleri geride bıraktım o yüzden artık rahatım beni de yazmayı öğrendiğimden beri yazmak mutlu ediyo küçüklüğümden berj birinciliklerim vardırEfendim Şekerli biseyler yemek istiyorsanız Günlük meyve tüketimi yapın Günlük bir avuç büyüklüğünde ; Benim bir arkadaşım hiç şekerli tuketmedigi halde sadece sınırsız taze sıkılmış meyve suyu sebebiyle şeker çıkmışti Dikkat etmekte fayda var.
Evet kötüyü düşünüp canımızı sikmayalim Hamileligin keyfini çıkaralım Yürekten dua ediyorum Sağlıkla doğacak inşallah bebislerimiz .. İnşallah kucağımıza sağlıkla alacağız
Çok gecmis olsun; evet ense ağrısı tansiyon işareti olabilir. Bende şimdilik takip ediyorum Hemen yüzünüzü soğuk suyla yıkayın biraz ensenize vurun hatta çok hareket halindeyseniz oturun dinlenin Her turlu sinir stres harbini ; sizi üzen şeyleri kenara bırakın .. biliyorum çok zor çokta iyi anlıyorum .. Benim moralim yerine gelsin diye komik video izleyip salak salak gülüyorum Endişe verecek bir durum olunca cami açıp zihnimi boşaltmak için 10 yada 20 kere derin nefes alıp veriyorum.. Stresten uzak durmak için haber izlemiyorum başkalarını dinlemiyorum İşte kendimi çok yormadan sad de iş düşünerek çalışıyorum Eğer kafanız hala yogunsa akşam zorlaniyorsaniz süt yoturt yiyin kitap okuyun neşeli şarkılar dinleyin Komik film açın Öyle uyumaya çalışın Kötü stresli seylerden uzak durmak için ..
Bende kiloluyim ve şeker çıkması da olası ihtimalle.. Beslenme şeklini değiştirmek hafif ve az karbonhitrat ve munkun oldugunca az şekerli beslenmek te hem mideyi hem tansiyonu hemde şekeri rahatlatafak..
Korkmayalim ! güç bizde Güç içimizde ,
Ben sadece LCW dan aldm iki üç şey zaten kilo almadigim için evden de hala eşofman giyebiliyorum bide raporuluyum ise gitmeyince rahat oluyo hergün eşofmanMerhabalar,
Bir şey danışmak istiyorum...
Hamile kıyafetlerini (pantolon, elbise, tulum vs.) en uygun ve kaliteli olarak nerelerden tercih ediyorsunuz? Kadınlar günü malum, her yerde indirim söz konusu. Nereden alacağıma karar veremedim. Belirli markalar var mı bildiğiniz? Kadınlar gününüz de kutlu olsun
Çok araştırmak iyi mi kötü mü bilemedim. Doktor öyle diyince bakayım dedi ikiz gebelerde bu risk biraz daha fazla. 1 aydır bakıyorum çok şükür bir sıkıntı yok. Zaten mevlam yazmasın etsin olacaksa bazen belli etmeden de olabiliyormuş. Minnaklarimız rabbime emanetlerBende bu risk basladi, Bana Perinatolog dan diye soylemisti Senin tansiyonun var erken doğum yaparsın diye ... Hiç sıkmayın kendinizi Olumsuzluklara teslim olmak yok Hele düşünsenize içinizde sizden güç alacak iki minnak varRabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?