Kadın kadının düşmanı olunca inşallah aynısı senin de başına gelir diyorum. Cahil yaşam formları.Beni uzen şeyleri geride bıraktım o yüzden artık rahatım beni de yazmayı öğrendiğimden beri yazmak mutlu ediyo küçüklüğümden berj birinciliklerim vardırbir sürü yazdığım şeyler vardır çocuğuma da bu günleri anlatan bir defter yazıyorum mesela aksine aşırı rahatım ailem kendini sürekli uzuluyo hissediyorum ona üzülüyorum annem hep gözümdeki hala geçmeyen yeşile dönmüş morluga dokunup eli kırılsın diyo mesela sadece onlar bahsedince aklıma geliyo bide hep güçlü biri olarak biliniyodum şiddete uğrayınca acizmissiniz gibi bakıyorlar o zoruma gidiyo bugün kadınlar günü ogullarimizi biz yetistircez kadına saygıyı ogreticem onun annesinin kadındır sussun demesine inat
Beni uzen şeyleri geride bıraktım o yüzden artık rahatım beni de yazmayı öğrendiğimden beri yazmak mutlu ediyo küçüklüğümden berj birinciliklerim vardırbir sürü yazdığım şeyler vardır çocuğuma da bu günleri anlatan bir defter yazıyorum mesela aksine aşırı rahatım ailem kendini sürekli uzuluyo hissediyorum ona üzülüyorum annem hep gözümdeki hala geçmeyen yeşile dönmüş morluga dokunup eli kırılsın diyo mesela sadece onlar bahsedince aklıma geliyo bide hep güçlü biri olarak biliniyodum şiddete uğrayınca acizmissiniz gibi bakıyorlar o zoruma gidiyo bugün kadınlar günü ogullarimizi biz yetistircez kadına saygıyı ogreticem onun annesinin kadındır sussun demesine inat
Evet cnm daha kullanışlı oluyor bence.Kızlar bu alt üst olan takımlar kullanışlı oluyordu değil mi ona göre alacağım da
Şunun gibi?
Merhabalar,
Bir şey danışmak istiyorum...
Hamile kıyafetlerini (pantolon, elbise, tulum vs.) en uygun ve kaliteli olarak nerelerden tercih ediyorsunuz? Kadınlar günü malum, her yerde indirim söz konusu. Nereden alacağıma karar veremedim. Belirli markalar var mı bildiğiniz? Kadınlar gününüz de kutlu olsun
Çok araştırmak iyi mi kötü mü bilemedim. Doktor öyle diyince bakayım dedi ikiz gebelerde bu risk biraz daha fazla. 1 aydır bakıyorum çok şükür bir sıkıntı yok. Zaten mevlam yazmasın etsin olacaksa bazen belli etmeden de olabiliyormuş. Minnaklarimız rabbime emanetler
Ben stilevs kullanıyorum canım başka marka da asla almam sıfır ses ve inanılmaz çekiş gücü var hamileliğim riskli olduğu için süpürme işini ben yapmıyorum ama özellikleri bebek doğunca da fazlasıyla ise yarayacak gibi tavsiye derimArtık belimi yoran işler yapamıyorum bütün gün belim kopacak gibi ağrıyor, eşime evi süpür dedim istediğim gibi yapamamış sinirimden ona çattım. Robot süpürge kullanan tavsiye eden var mı? Ya da çekişi güzel olan Manuel süpürge tavsiyesi? Adam da haklı süpürge tam çekmiyor yine de kavga ettim ya kirli eve dayanamıyorum. Nefret ettim bu bel ağrısından artık
Kötülere bişi olmuyo kız vallaKadın kadının düşmanı olunca inşallah aynısı senin de başına gelir diyorum. Cahil yaşam formları.
Haklısın dikkat etmem gerekiyo yarın basliycam takibeAnnelik işte.. Maşallah gücünüz kuvvetiniz moraliniz yerinde olsun.. Tansiyonu moral durumu etkiliyor gerçektende o yüzden ozellikle yazdım Bol şu içmeyi de unutmayalım Tansiyonu da hemen takibe başlayalım
Dün bütün şehri dolandım hiç mi hamile Shop olmaz bugün kadınlar günü için yemeğe çıkacağız okuldan arkadaşlarla. Son güne bıraktım vardır mutlaka bir şeyler diye bulamadım. Ben hamileliğin ilk ayı iki pantolon aldım lwc den daha da bir şey almadım. Şu an yazlık lazım bakalım nasıl bulacağım.Merhabalar,
Bir şey danışmak istiyorum...
Hamile kıyafetlerini (pantolon, elbise, tulum vs.) en uygun ve kaliteli olarak nerelerden tercih ediyorsunuz? Kadınlar günü malum, her yerde indirim söz konusu. Nereden alacağıma karar veremedim. Belirli markalar var mı bildiğiniz? Kadınlar gününüz de kutlu olsun
Bel ağrısı benim de çok canımı sıkıyorArtık belimi yoran işler yapamıyorum bütün gün belim kopacak gibi ağrıyor, eşime evi süpür dedim istediğim gibi yapamamış sinirimden ona çattım. Robot süpürge kullanan tavsiye eden var mı? Ya da çekişi güzel olan Manuel süpürge tavsiyesi? Adam da haklı süpürge tam çekmiyor yine de kavga ettim ya kirli eve dayanamıyorum. Nefret ettim bu bel ağrısından artık
Modeli ne cnm? Ben de arayıştayım.Ben stilevs kullanıyorum canım başka marka da asla almam sıfır ses ve inanılmaz çekiş gücü var hamileliğim riskli olduğu için süpürme işini ben yapmıyorum ama özellikleri bebek doğunca da fazlasıyla ise yarayacak gibi tavsiye derim
Evet gerçekten hamilelerin giyeceği kıyafet yok. Olanlar da basit geliyor çok sıradanlar. Hiçbir yerde doğru düzgün tulum bulamıyorum olanlar da aşırı pahalı geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bir taytla kaldım.Dün bütün şehri dolandım hiç mi hamile Shop olmaz bugün kadınlar günü için yemeğe çıkacağız okuldan arkadaşlarla. Son güne bıraktım vardır mutlaka bir şeyler diye bulamadım. Ben hamileliğin ilk ayı iki pantolon aldım lwc den daha da bir şey almadım. Şu an yazlık lazım bakalım nasıl bulacağım.
Oradakiler basit geliyor. Tulum, şık tunik tarzı şeyler arıyorum. Onlar da her yerde yok maalesef.Evet cnm daha kullanışlı oluyor bence.
Ben ilk hamileliğimde bulunduğum şehrin çarşısında küçük bir dükkan vardı güzel şeyler satan oradan birkaç bir şey almıştım. Lcw de de güzel şeyler oluyor birkaç parça almıştım. Şimdi ise bol sweatshirt falan giyiyorum çok iyi oluyor. Hamile değilken de giyilebilecek oversize şeyler öneririm. Hamile Pantolon da defacto lcw de falan var.
Modeli ne canım?Ben stilevs kullanıyorum canım başka marka da asla almam sıfır ses ve inanılmaz çekiş gücü var hamileliğim riskli olduğu için süpürme işini ben yapmıyorum ama özellikleri bebek doğunca da fazlasıyla ise yarayacak gibi tavsiye derim
Doğru söylüyorsunKötülere bişi olmuyo kız valla
Bel ağrısı benim de çok canımı sıkıyorbir de kalça ağrısı xiaomi robot süpürgeyi çok övüyorlar. Ama ben bilmiyorum.
Evet onu kestirdim gözüme de halıyı da güzel çeker mi diye tereddütlüyüm ya. Şu belim ağrımasaydı iyiydi de. Magnezyum veriyormuş galiba bunun için doktor, pazartesi soracağım 4 ay var daha doğuma ya
Kıyafet aramaktan gözümü bozdum yemin ederim. Yok ama bildiğin yok yani. Yaz gelse de en azından tişört giysek.Oradakiler basit geliyor. Tulum, şık tunik tarzı şeyler arıyorum. Onlar da her yerde yok maalesef.
Güldürdün beniErteletsen bu sefer de görümcem yüzünden nişanım ertelendi başlığı görebilirdik buradaŞaka bi yana en azından göremediğin şey nişanmış üzme kendini düğünü görürsün inşallah tek de olsa on kardeş de olsa yine aynı üzülüyor insan birininkini görmese.
İngilterede canımNerde yaşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?