2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kadın kadının düşmanı olunca inşallah aynısı senin de başına gelir diyorum. Cahil yaşam formları.

Annelik işte.. Maşallah gücünüz kuvvetiniz moraliniz yerinde olsun.. Tansiyonu moral durumu etkiliyor gerçektende o yüzden ozellikle yazdım Bol şu içmeyi de unutmayalım Tansiyonu da hemen takibe başlayalım

Kızlar bu alt üst olan takımlar kullanışlı oluyordu değil mi ona göre alacağım da
Şunun gibi?
Evet cnm daha kullanışlı oluyor bence.

Ben ilk hamileliğimde bulunduğum şehrin çarşısında küçük bir dükkan vardı güzel şeyler satan oradan birkaç bir şey almıştım. Lcw de de güzel şeyler oluyor birkaç parça almıştım. Şimdi ise bol sweatshirt falan giyiyorum çok iyi oluyor. Hamile değilken de giyilebilecek oversize şeyler öneririm. Hamile Pantolon da defacto lcw de falan var.

Artık belimi yoran işler yapamıyorum bütün gün belim kopacak gibi ağrıyor, eşime evi süpür dedim istediğim gibi yapamamış sinirimden ona çattım. Robot süpürge kullanan tavsiye eden var mı? Ya da çekişi güzel olan Manuel süpürge tavsiyesi? Adam da haklı süpürge tam çekmiyor yine de kavga ettim ya kirli eve dayanamıyorum. Nefret ettim bu bel ağrısından artık

Aynen öyle canım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin inşallah Doktor bana sıkı takip etmem için bi liste verdi Bende sadece onu tavsiye ettim Doktorunuz size.ne onerdiyse en iyisini o bilir

Ben stilevs kullanıyorum canım başka marka da asla almam sıfır ses ve inanılmaz çekiş gücü var hamileliğim riskli olduğu için süpürme işini ben yapmıyorum ama özellikleri bebek doğunca da fazlasıyla ise yarayacak gibi tavsiye derim

Annelik işte.. Maşallah gücünüz kuvvetiniz moraliniz yerinde olsun.. Tansiyonu moral durumu etkiliyor gerçektende o yüzden ozellikle yazdım Bol şu içmeyi de unutmayalım Tansiyonu da hemen takibe başlayalım
Haklısın dikkat etmem gerekiyo yarın basliycam takibe

Dün bütün şehri dolandım hiç mi hamile Shop olmaz bugün kadınlar günü için yemeğe çıkacağız okuldan arkadaşlarla. Son güne bıraktım vardır mutlaka bir şeyler diye bulamadım. Ben hamileliğin ilk ayı iki pantolon aldım lwc den daha da bir şey almadım. Şu an yazlık lazım bakalım nasıl bulacağım.

Bel ağrısı benim de çok canımı sıkıyor bir de kalça ağrısı xiaomi robot süpürgeyi çok övüyorlar. Ama ben bilmiyorum.
Modeli ne cnm? Ben de arayıştayım.

Evet gerçekten hamilelerin giyeceği kıyafet yok. Olanlar da basit geliyor çok sıradanlar. Hiçbir yerde doğru düzgün tulum bulamıyorum olanlar da aşırı pahalı geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bir taytla kaldım.

Oradakiler basit geliyor. Tulum, şık tunik tarzı şeyler arıyorum. Onlar da her yerde yok maalesef.

Bel ve sırt ağrısı bende 1 aydan fazladır var. Fazla kiloya bağlıyorum. Herkesin 8-9. Ayda çektiği ağrıları ben 4-5. Ayda çekmeye başladım. Son aylar ne yapıcam hiç bilmiyorum. Geceleri çok kalitesiz uyuyorum gündüz ruh gibiyim o yüzden. Temizlik işini tamamen eşime bırakmış durumdayım artık ne kadar becerirse. Bugün de 3-4 çeşit yemek yapıp dolaba koyucam haftaiçi ısıtır yeriz. Yoksa işten gelince yemek yapmak bir zulüm. 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum ama baya zor olacak gibi.
Her sabah kalkınca bugün pilatese başlıycam diyorum bu ağrılar için ama tabi ki ordan oraya yuvarlanmak daha cazip geliyor

Kızlar bebeği fazla hareketli olan varmı? Ya ılk gebeliğim insan panikliyor oynamasa dert çok oynasa ayrı dert benımkı hıc durmuyo sıpa yaa artık karnıma baktıgımda karnımın seklı degısıyor dısardanda gorunuyor varmı suan benım gıbı olan

Dün bi tane ince kot görünümlü yazlık pantolon aldım. Tabiki beli lastikli
Ben hamile olmasam bile lastikli kıyafetlerle rahat ediyorum. Düğme neymiş ya

Güldürdün beni olur mu olur başlıkta su olur görümce doğuracak diye ben evlenemeyecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…