2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende o haftaları sabırsızlıkla bekliyorum cnm. İlk bebeğim hareketliydi çok. Bu demek oluyor ki çook hareketli bir bebeğin olacak doğduğu zaman da.
Dün bi tane ince kot görünümlü yazlık pantolon aldım. Tabiki beli lastikli
Ben hamile olmasam bile lastikli kıyafetlerle rahat ediyorum. Düğme neymiş ya
Rahat şeyler candır.

Karusel ben magnezyuma bağlamıyorum cnm, bendeki o sebeple değildir büyük ihtimalle, çünkü belim çok hassas şükür fıtık yok ama aşırı hassas. Ve ben hamile kalmadan önce iyice bir mg deposu yapmıştım aralıklarla, başka bir problemim vardı dr'um Mg da vermişti. Kalsiyum ve magnezyum takviyesi almıştım sonra hamile kaldım. Sen de benim gibi hassas mısın bilmiyorum tabi, belki sendeki Mg eksikliğidir. Mg eksikliğim olunca hemen kramplarım oluyor benim. Hamile değilken de böyleydi.

Ben epey zayıfım cnm ya, ama benimki benim bünyeyle alakalı. Son aylar Allah kolaylıklar versin bize valla

Benim ki de öyle bazen canımı öyle bir acitiyo ki ne ara uyuyo bilmiyorum sabah 4 kere kadar durmadan tekmeliyo öğle öğleden sonra gibi uyuyo biraz gece özellikle aşırı hareketli

İnşallah magnezyum eksikliğidir ama sanırım dediğin gibi benim de belim zora gelmiyor

Benimkiler o kadar değil ama hergün artık tık tık yapıyorlar. Biri alttan biri üstten inşallah vuran aynı bebek değildir yerlerini biliyorum alttaki oğlan üstteki kız. Oğlan kıza göre daha çok dürtüyor yalnız benimkiler benle yatıp kalkıyor sanırım gece vurup uyandırma olmuyor en geç 10.30 da sesleri kesiliyor gündüz vuruyorlar

Kız bu magnezyum nelerde var. Sana abartmıyorum iki günde bir krampla uyanıyorum. Ve bu çok zor.

Vallahi yandım bencede ultrasondada hep böyle maşallah hiç durmuyor eşim ayvayı yedik diyor

Benim ki de öyle bazen canımı öyle bir acitiyo ki ne ara uyuyo bilmiyorum sabah 4 kere kadar durmadan tekmeliyo öğle öğleden sonra gibi uyuyo biraz gece özellikle aşırı hareketli
Aynı aynıı gunduzde buaralar hareketlı ama aksam oldumu yatmaya dogru baslıyo saga yatıyorum vuruyo sola yatıyorum vuruyor bizimkiler çok yaramaz olacak sanırım

Yaa bence oğlanlar fenaaa benımkıde erkek hıc durmuyo sıpaa allah yardımcımız olsun o zaman senınkıler ıkız ya yerlerı yoktur ondan rahat vuramıyorlardır

Kız bu magnezyum nelerde var. Sana abartmıyorum iki günde bir krampla uyanıyorum. Ve bu çok zor.
Ayy çok zor cnm Allah kolaylık versin. İlaç içiyor musun? Benim ilkinde çok oluyordu. İnşallah daha başlamaz yaa.
Benim bildiğim maden suyu ve kabak çekirdeği var. Başka bilmiyorum araştırmak lazım.

Kızlar kimsenin yere düşen çocuğunu kaldırmak için yardımcı olmayın benden söylemesi

Geçen gün aile hekimime gittim, kapı önünde bekliyordum. Bi tane erkek çocuğu scooter biniyordu kurum içinde. Pat diye scooterdan düştü. Bi tane babam yaşında adamcağızın önüne düştü. O da çocuğu tutup yerden kaldırdı. Derken çocuğun manyak annesi ordan sen benim çocuğuma dokunamazsın diye böğürmez mi
Adamcağız yere düştü kaldırdım, ne var bunda dediyse de kadın dokunamazsın kaldıramazsın salak herif aptal vs. Bi sürü şeyler saydırdı. Ben şok.

Kimsenin çocuğunu sevmiyorum, kimsenin çocuğuna da bi faydam dokunmaz o sahneyi gördükten sonra. İnsanlar psikopat olmuş.

Aynı aynıı gunduzde buaralar hareketlı ama aksam oldumu yatmaya dogru baslıyo saga yatıyorum vuruyo sola yatıyorum vuruyor bizimkiler çok yaramaz olacak sanırım
Şimdiki uyku düzeni belirleyiciymis benim ki sabahlara kadar durmuyo malesef o adama çekmiş huyu

Ayy çok zor cnm Allah kolaylık versin. İlaç içiyor musun? Benim ilkinde çok oluyordu. İnşallah daha başlamaz yaa.
Benim bildiğim maden suyu ve kabak çekirdeği var. Başka bilmiyorum araştırmak lazım.
Magnezyum ilacı günde bi tane zor içiyorum. Çok şekerli geliyor bana. Maden suyu hergün bi tane içiyorum. Bana mısın demiyor. Sanırım eksiklik çok fazla. Kabak çekirdeği de yemeliyim. İnşallah sende olmaz canım ya 2 gün ayağımın ağrısından yürüyemedim.

Şimdiki uyku düzeni belirleyiciymis benim ki sabahlara kadar durmuyo malesef o adama çekmiş huyu
Kuzum benım oyle dusunme daha hıcbıseyı bellı olmaz cokta soyleme cekmıcegı varsada ceker sen yetıstırceksın senın huylarını alır senın ıstedıgın gıbı bır cocuk olur ınsallah hayırlı evlat olsun

Benimki de geceleri başlıyor doğunca da öyle yapmaz inşallah hiç çekemem (çekti) Geçen gece eşim koluyla bacağını bana doğru atayım derken uyku sersemi diz kapağıyla karnıma vurdu, uyandı bu da noluyo lan dedi herhalde yarım saat tekmeledi o noktayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…