2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ahahaha babasına küfür etmiştir bence içerdenn napıyo bu adam yaa dıye vallahi eger uyku duzenlerı suankı gıbı olacaksa cidden yandık enerjılerı gece gelıyo bu bebelerin

Yaa bence oğlanlar fenaaa benımkıde erkek hıc durmuyo sıpaa allah yardımcımız olsun o zaman senınkıler ıkız ya yerlerı yoktur ondan rahat vuramıyorlardır
Bence oğlan kızı itiyor aşağıda garibim o arada bende nasibimi alıyorum yeri darda ondan mı acaba vuruyor diye düşündüm bende. Benim kızçem fena gibi 8. Haftada pıhtı atmışımtım o zaman yukarı çıktı çıkış o çıkış yayla gibi yatıyor kızçenin ekosu için iki defa gittim sırtı dönük göstermedi ilk ikincide poposunu gördük bi dolaştım üçüncü yatışta baktı tam yüzünü de görelim derken döndü tekrar doktor bu çok fena olacak dedi rabbim sağlıkla günlerinde doğduklarını da göstersin.

Valla sende iki tane olcak barı brıı akıllı olsun amin inşallah canım, saglıklı olsunlarda yaramaz olsunlar napalımm

Kızlar ayıp mı olacak bilmiyorum ama genel vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs. Şimdiden son haftalar ne yapıcam diye düşünüyorum

Şuan jilet yapabiliyorum ağdaya cesaretim yok
Ben de hamilelikten önce 5-6 seans kadar lazer epilasyon yapmıştım bacak ve kol bölgemde işe yaradı şuan pek çıkmıyor ama genital bölge sıkıntı onu da ağdaya mı dönsem jilete devam mı etsem bilemiyorum kullandığın jilet markası var mı?

Çıkmadımı canım hamilelikte çıkar diyorlar genelde ama bunu kullanıyorum ben canım hep memnunum

Eklentiler

• 6F321ADA-C776-434F-86EE-65FB9D1DD9FA.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ayıp mı olacak bilmiyorum ama genel vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs. Şimdiden son haftalar ne yapıcam diye düşünüyorum
Bende düşünüyorum ya daha önce lazer yaptırmıştım diğer yerler çıkmadı geri ama o bölge sağolsun eski haline yaklaştı şimdilerde jilet yapıyorum ama göremeyince nasıl olur fikrim yok

Bende düşünüyorum ya daha önce lazer yaptırmıştım diğer yerler çıkmadı geri ama o bölge sağolsun eski haline yaklaştı şimdilerde jilet yapıyorum ama göremeyince nasıl olur fikrim yok
Ya jilet göbek büyüdükten sonra mantıklı gibi ama şuan çok büyğmeden ağda yapılmalı mı diyorum kafamda deli sorularr

Ya jilet göbek büyüdükten sonra mantıklı gibi ama şuan çok büyğmeden ağda yapılmalı mı diyorum kafamda deli sorularr
Ağda yapmayalı yıllar oldu benim ya bide internette okuduğuma göre hormonlardan dolayı iki kat daha hassas o bölge çatlama yara olma ihtimali yüksek oluyomuş korktum açıkcası Göbek büyüyüncede jiletle kendimi keserim diye tırsıyorum

Ben her ay yaptırıyorum tüm vücut bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar

Bel ağrısı benim de çok canımı sıkıyor bir de kalça ağrısı xiaomi robot süpürgeyi çok övüyorlar. Ama ben bilmiyorum.

Modeli ne cnm? Ben de arayıştayım.
Stilevs soundless canım black gold almıştım ben bu kadar mı sessiz olur ve çekişi inanılmaz...

Ayna koyarak yaptım canım ben geçen hafta. Bir ağda bezim var sofra gibi genişce onu serdim sırtımı duvara verip karşıma ayna koyarak yaptım. Göbek izin vermiyor kan sulandırıcı kullanıyorum ödüm kopuyor keseceğim diye.

Evet deri inceliyomuş diye duydum bazı doktorlar doğuma yakın öneriyomyş doğumu tetikliyo falan diye ama kendi doktorumuza sormak lazım ben ayna aldım hususi orayı görebilmek için

Evet deri inceliyomuş diye duydum bazı doktorlar doğuma yakın öneriyomyş doğumu tetikliyo falan diye ama kendi doktorumuza sormak lazım ben ayna aldım hususi orayı görebilmek için
Yok ya daha neler doktor bana yaptırabilirsin korkma dedi kaç aydır gidiyorum. Bikini bölgesinde kendimi sıkmaktan bi hal oluyorum ama o ayrı

Ben robot kullaniyorum ve cok memnunun Adini da zekiye koydum ikinci kizim olur kendileri
Benim ilk gebelikten kalma defactodan aldigim bir jean ve bir siyah kotum vardi. Bir de beli lastiklk ama sıkmayan bikc pantolonum var onlari giyiyorum. Ayrica elbise giymek en guzeli gebelikte Üst olarak kendime yarasol ve dusuk kol sweatshirt ve tunikler diktim, gebelik sonrasida kullanabilecegim salas modeller. Zaten oversize giymeyi severim, o sebeple hic masraf etmedim bir de h&m indiriminden yazlik mama koleksiyonundan beli lastikli pantolon aldim 69tl idi tavsiye ederim incecik efil efil haziran temmuzda giymelik hamile kiyafetlerinden ziyade oversize kiyafetler ya da elbiseler almak daha mantikli. Sonrasinda da rahatca giyilebiliyor
Ben de lazer epilasyonluyum 8 sene once yaptirdim. Genital disinda diger bolgelerde cikmiyor. Genital saolsn her gebeligimde cosuyor ben de jiletle hallediyorum, ilerleyen aylarda aynadan yardim alirim. Kizimda da bu sekilde idare ettim kendi isimi kendim gorerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…