Ahahaha babasına küfür etmiştir bence içerdenn napıyo bu adam yaa dıyeBenimki de geceleri başlıyor doğunca da öyle yapmaz inşallah hiç çekemem (çekti)Geçen gece eşim koluyla bacağını bana doğru atayım derken uyku sersemi diz kapağıyla karnıma vurdu, uyandı bu da noluyo lan dedi herhalde yarım saat tekmeledi o noktayı
Bence oğlan kızı itiyor aşağıda garibim o arada bende nasibimi alıyorumYaa bence oğlanlar fenaaa benımkıde erkek hıc durmuyo sıpaa allah yardımcımız olsun o zaman senınkıler ıkız ya yerlerı yoktur ondan rahat vuramıyorlardır
Valla sende iki tane olcak barı brıı akıllı olsunBence oğlan kızı itiyor aşağıda garibim o arada bende nasibimi alıyorumyeri darda ondan mı acaba vuruyor diye düşündüm bende. Benim kızçem fena gibi 8. Haftada pıhtı atmışımtım o zaman yukarı çıktı çıkış o çıkış yayla gibi yatıyor kızçenin ekosu için iki defa gittim sırtı dönük göstermedi ilk ikincide poposunu gördük bi dolaştım üçüncü yatışta baktı tam yüzünü de görelim derken döndü tekrar doktor bu çok fena olacak dedi rabbim sağlıkla günlerinde doğduklarını da göstersin.
Şuan jilet yapabiliyorum ağdaya cesaretim yokKızlar ayıp mı olacak bilmiyorum ama genel vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs. Şimdiden son haftalar ne yapıcam diye düşünüyorum
Ben de hamilelikten önce 5-6 seans kadar lazer epilasyon yapmıştım bacak ve kol bölgemde işe yaradı şuan pek çıkmıyor ama genital bölge sıkıntıŞuan jilet yapabiliyorum ağdaya cesaretim yok
Çıkmadımı canım hamilelikte çıkar diyorlar genelde amaBen de hamilelikten önce 5-6 seans kadar lazer epilasyon yapmıştım bacak ve kol bölgemde işe yaradı şuan pek çıkmıyor ama genital bölge sıkıntıonu da ağdaya mı dönsem jilete devam mı etsem bilemiyorum kullandığın jilet markası var mı?
Yani aralıklı çıkıyor ama ilerleyen zamanlarda bilemiyorumÇıkmadımı canım hamilelikte çıkar diyorlar genelde amabunu kullanıyorum ben canım hep memnunum
Bende düşünüyorum ya daha önce lazer yaptırmıştım diğer yerler çıkmadı geri ama o bölge sağolsun eski haline yaklaştıKızlar ayıp mı olacak bilmiyorum ama genel vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs. Şimdiden son haftalar ne yapıcam diye düşünüyorum
Ya jilet göbek büyüdükten sonra mantıklı gibi ama şuan çok büyğmeden ağda yapılmalı mı diyorum kafamda deli sorularrBende düşünüyorum ya daha önce lazer yaptırmıştım diğer yerler çıkmadı geri ama o bölge sağolsun eski haline yaklaştışimdilerde jilet yapıyorum ama göremeyince nasıl olur fikrim yok
Bende jiletle hallediyorum hic iyi degil ama agdaKızlar ayıp mı olacak bilmiyorum ama genel vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs. Şimdiden son haftalar ne yapıcam diye düşünüyorum
Ağda yapmayalı yıllar oldu benim ya bide internette okuduğuma göre hormonlardan dolayı iki kat daha hassas o bölge çatlama yara olma ihtimali yüksek oluyomuş korktum açıkcasıYa jilet göbek büyüdükten sonra mantıklı gibi ama şuan çok büyğmeden ağda yapılmalı mı diyorum kafamda deli sorularr
Ben her ay yaptırıyorum tüm vücut bi sıkıntı olmadı şimdiye kadarAğda yapmayalı yıllar oldu benim ya bide internette okuduğuma göre hormonlardan dolayı iki kat daha hassas o bölge çatlama yara olma ihtimali yüksek oluyomuş korktum açıkcasıGöbek büyüyüncede jiletle kendimi keserim diye tırsıyorum
Aynen canım göbeğimin önünü göremiyorum artık zorlanıyorumYani aralıklı çıkıyor ama ilerleyen zamanlarda bilemiyorumKadın olmak zorrr
Stilevs soundless canım black gold almıştım ben bu kadar mı sessiz olur ve çekişi inanılmaz...Bel ağrısı benim de çok canımı sıkıyorbir de kalça ağrısı xiaomi robot süpürgeyi çok övüyorlar. Ama ben bilmiyorum.
Modeli ne cnm? Ben de arayıştayım.
Ağdaya alışmak lazım bide göbek büyüynce genital bölgeye çok zor olurBende jiletle hallediyorum hic iyi degil ama agdaZor
Ayna koyarak yaptım canım ben geçen hafta. Bir ağda bezim var sofra gibi genişce onu serdim sırtımı duvara verip karşıma ayna koyarak yaptım. Göbek izin vermiyor kan sulandırıcı kullanıyorum ödüm kopuyor keseceğim diye.Bende düşünüyorum ya daha önce lazer yaptırmıştım diğer yerler çıkmadı geri ama o bölge sağolsun eski haline yaklaştışimdilerde jilet yapıyorum ama göremeyince nasıl olur fikrim yok
Evet deri inceliyomuş diye duydum bazı doktorlar doğuma yakın öneriyomyş doğumu tetikliyo falan diye ama kendi doktorumuza sormak lazımAğda yapmayalı yıllar oldu benim ya bide internette okuduğuma göre hormonlardan dolayı iki kat daha hassas o bölge çatlama yara olma ihtimali yüksek oluyomuş korktum açıkcasıGöbek büyüyüncede jiletle kendimi keserim diye tırsıyorum
Yok ya daha neler doktor bana yaptırabilirsin korkma dedi kaç aydır gidiyorum. Bikini bölgesinde kendimi sıkmaktan bi hal oluyorum ama o ayrıEvet deri inceliyomuş diye duydum bazı doktorlar doğuma yakın öneriyomyş doğumu tetikliyo falan diye ama kendi doktorumuza sormak lazımben ayna aldım hususi orayı görebilmek için
Ben robot kullaniyorum ve cok memnununArtık belimi yoran işler yapamıyorum bütün gün belim kopacak gibi ağrıyor, eşime evi süpür dedim istediğim gibi yapamamış sinirimden ona çattım. Robot süpürge kullanan tavsiye eden var mı? Ya da çekişi güzel olan Manuel süpürge tavsiyesi? Adam da haklı süpürge tam çekmiyor yine de kavga ettim ya kirli eve dayanamıyorum. Nefret ettim bu bel ağrısından artık
Benim ilk gebelikten kalma defactodan aldigim bir jean ve bir siyah kotum vardi. Bir de beli lastiklk ama sıkmayan bikc pantolonum var onlari giyiyorum. Ayrica elbise giymek en guzeli gebelikteEvet gerçekten hamilelerin giyeceği kıyafet yok. Olanlar da basit geliyor çok sıradanlar. Hiçbir yerde doğru düzgün tulum bulamıyorum olanlar da aşırı pahalı geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bir taytla kaldım.
Ben de lazer epilasyonluyum 8 sene once yaptirdim. Genital disinda diger bolgelerde cikmiyor. Genital saolsn her gebeligimde cosuyorBende düşünüyorum ya daha önce lazer yaptırmıştım diğer yerler çıkmadı geri ama o bölge sağolsun eski haline yaklaştışimdilerde jilet yapıyorum ama göremeyince nasıl olur fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?