Robotunun marka ve modeli neydi canımBen robot kullaniyorum ve cok memnunun☺ Adini da zekiye koydum ikinci kizim olur kendileri
Benim ilk gebelikten kalma defactodan aldigim bir jean ve bir siyah kotum vardi. Bir de beli lastiklk ama sıkmayan bikc pantolonum var onlari giyiyorum. Ayrica elbise giymek en guzeli gebelikteÜst olarak kendime yarasol ve dusuk kol sweatshirt ve tunikler diktim, gebelik sonrasida kullanabilecegim salas modeller. Zaten oversize giymeyi severim, o sebeple hic masraf etmedim bir de h&m indiriminden yazlik mama koleksiyonundan beli lastikli pantolon aldim 69tl idi tavsiye ederim incecik efil efil haziran temmuzda giymelik hamile kiyafetlerinden ziyade oversize kiyafetler ya da elbiseler almak daha mantikli. Sonrasinda da rahatca giyilebiliyor
Ben de lazer epilasyonluyum 8 sene once yaptirdim. Genital disinda diger bolgelerde cikmiyor. Genital saolsn her gebeligimde cosuyorben de jiletle hallediyorum, ilerleyen aylarda aynadan yardim alirim. Kizimda da bu sekilde idare ettim kendi isimi kendim gorerek
Gun kurusu kayisida dr soylemistiKız bu magnezyum nelerde var. Sana abartmıyorum iki günde bir krampla uyanıyorum. Ve bu çok zor.
Şimdiki uyku düzeni belirleyiciymis benim ki sabahlara kadar durmuyo malesef o adama çekmiş huyu
Kizlar biz hareket ettikce onlar sallaniyor buda onlara besik gibi geliyormus biz dinlenme konumuna gecince sallanma duruyor ve uyaniyorlar ve surekli tekme yiyoruz bunun icinBenimki de geceleri başlıyor doğunca da öyle yapmaz inşallah hiç çekemem (çekti)Geçen gece eşim koluyla bacağını bana doğru atayım derken uyku sersemi diz kapağıyla karnıma vurdu, uyandı bu da noluyo lan dedi herhalde yarım saat tekmeledi o noktayı
Ya yanlış anlamazsanız doğum zamanı jiletle halletmek zor oldu mu? Herkes ağdaya gittim rahattım diyor jiletle temizlenip doğuma giden görmedimBen robot kullaniyorum ve cok memnunun☺ Adini da zekiye koydum ikinci kizim olur kendileri
Benim ilk gebelikten kalma defactodan aldigim bir jean ve bir siyah kotum vardi. Bir de beli lastiklk ama sıkmayan bikc pantolonum var onlari giyiyorum. Ayrica elbise giymek en guzeli gebelikteÜst olarak kendime yarasol ve dusuk kol sweatshirt ve tunikler diktim, gebelik sonrasida kullanabilecegim salas modeller. Zaten oversize giymeyi severim, o sebeple hic masraf etmedim bir de h&m indiriminden yazlik mama koleksiyonundan beli lastikli pantolon aldim 69tl idi tavsiye ederim incecik efil efil haziran temmuzda giymelik hamile kiyafetlerinden ziyade oversize kiyafetler ya da elbiseler almak daha mantikli. Sonrasinda da rahatca giyilebiliyor
Ben de lazer epilasyonluyum 8 sene once yaptirdim. Genital disinda diger bolgelerde cikmiyor. Genital saolsn her gebeligimde cosuyorben de jiletle hallediyorum, ilerleyen aylarda aynadan yardim alirim. Kizimda da bu sekilde idare ettim kendi isimi kendim gorerek
Ayna ile canim gobekten goremiyorki insanKızlar ayıp mı olacak bilmiyorum ama genel vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs. Şimdiden son haftalar ne yapıcam diye düşünüyorum
Son aylar napıcaz hiç bilmiyorumAyna ile canim gobekten goremiyorki insan
Duy ben agda yapamiyorum cok aciyor ilk kizimda jilet ile temizlendim gittimYa yanlış anlamazsanız doğum zamanı jiletle halletmek zor oldu mu? Herkes ağdaya gittim rahattım diyor jiletle temizlenip doğuma giden görmedim
Jiletide bi kötülüyolar ki sormaDuy ben agda yapamiyorum cok aciyor ilk kizimda jilet ile temizlendim gittimgeri kalan bolgelerim lazer yaptirmistim zaten cikmiyo
Tabiki de ben memnunum kaliteli alicaksin banyo jiletleri iyi degil mesela.Jiletide bi kötülüyolar ki sormamecbur kalınca ne yapalım yani herkes kuaföre gidip aldıracak diye bi kural yok dikkatli yapınca jiletle de gayet temiz olabiliyor
Hindistancevizi yagi kullandim ilkinde sifir catlak ile atlattim bunda hindistancevizi yagi kasinti yapti bende ben dogal kaz yagi suruyorum dustan sonra. Simdilik bisey yok insallah olmazYIRTILMA DURUMUNUZ NE KIZLAR ?
Benim vücut elverişli sanırım hiç bisey bi ise yaramıyor. Ilk catlagim lieraci yanlış kullanmaktan oldu.gunde 2 ye çıkardım şimdi aralarda da bio oil kullanıyorum günde 4 kere kendimi yağ ve jelliyorum yani bana mısın demedi 2 tane daha oldubu gidişle haritaya dönerim ben .frei öl sipariş ettim bide onu kullanmaya başlıycam günde 6 olacak bakalım ne olacak durum
Maşallah canım inşallahta olmaz benim pek cesaretim yok uzun zamandır yaptırmayıncaBen her ay yaptırıyorum tüm vücut bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar
Canım bol su iç içtende desteklemek lazımYIRTILMA DURUMUNUZ NE KIZLAR ?
Benim vücut elverişli sanırım hiç bisey bi ise yaramıyor. Ilk catlagim lieraci yanlış kullanmaktan oldu.gunde 2 ye çıkardım şimdi aralarda da bio oil kullanıyorum günde 4 kere kendimi yağ ve jelliyorum yani bana mısın demedi 2 tane daha oldubu gidişle haritaya dönerim ben .frei öl sipariş ettim bide onu kullanmaya başlıycam günde 6 olacak bakalım ne olacak durum
Ay Allah korusun ya çok dikkat etmek lazım eldivenle alıyomuş kimisideAyna koyarak yaptım canım ben geçen hafta. Bir ağda bezim var sofra gibi genişce onu serdim sırtımı duvara verip karşıma ayna koyarak yaptım. Göbek izin vermiyor kan sulandırıcı kullanıyorum ödüm kopuyor keseceğim diye.
İşe yarıyosa bende alayım bi tane daha pek karnım yok zorlanmıyodum ondanEvet deri inceliyomuş diye duydum bazı doktorlar doğuma yakın öneriyomyş doğumu tetikliyo falan diye ama kendi doktorumuza sormak lazımben ayna aldım hususi orayı görebilmek için
Çok iyi ya maşallah bende kendim halledebilirim umarımBen robot kullaniyorum ve cok memnunun☺ Adini da zekiye koydum ikinci kizim olur kendileri
Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Yeter bence hastanede çok değişiyormuş bebeğin kıyafeti 3 takım orada giydirirsin eve dönünce zaten yıkar yıkar giydirirsinBen temmuz sonuna kadar Bitlis'te olacağım için şimdilik hiç kısa kollu almayacam burası serin çünkü. Memlekete giderken bebeğin boyuna kilosuna göre alırım diyorum. Bunlar da 1 ay yeter değil mi 2 hastane çıkışı, 4 de alt üst takım alsam?
Merhabalar,
Bir şey danışmak istiyorum...
Hamile kıyafetlerini (pantolon, elbise, tulum vs.) en uygun ve kaliteli olarak nerelerden tercih ediyorsunuz? Kadınlar günü malum, her yerde indirim söz konusu. Nereden alacağıma karar veremedim. Belirli markalar var mı bildiğiniz? Kadınlar gününüz de kutlu olsun
Bio-oil, bebe yağı ve lierac kullanıyorum ama buna rağmen pul pul dökülüp kaşınıyorum.. Genetikte varsa engellemek pek mümkün olmayacak gibi çatlamayı..gidişle harita
bende lcw internet mağazasından baya bir şey aldımYeter bence hastanede çok değişiyormuş bebeğin kıyafeti 3 takım orada giydirirsin eve dönünce zaten yıkar yıkar giydirirsin
Kıyafet bulmakta bende çok zorlanıyorum. Ara mevsim daha da zorluyor insanı yaz gelse de geniş geniş elbiseler giyebilsek. Lcw den 2 tane hamile kotu, 1 tane hamile elbisesi aldım siyah çorapla ve botla giyiyorum. Lcw nin internet alışverişini öneririm yoksa her mağazasında bir kaç model anca var
Kumaş pantolon sıkıntımı de pantolonlarımın önüne lastik dikerek çözdüm sayılır şimdilik( bacaklarım kilo almadı sadece göbeğim çıktı diyene tavsiye ederim.) Zaten üzerime de bol bluzlar tercih ettiğimden sıkıntı yaşamıyorum.
Bio-oil, bebe yağı ve lierac kullanıyorum ama buna rağmen pul pul dökülüp kaşınıyorum.. Genetikte varsa engellemek pek mümkün olmayacak gibi çatlamayı..
Dur bunu kaydedeyim ise yarar nerde bulurum kaz yağınıHindistancevizi yagi kullandim ilkinde sifir catlak ile atlattim bunda hindistancevizi yagi kasinti yapti bende ben dogal kaz yagi suruyorum dustan sonra. Simdilik bisey yok insallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?