2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Robotunun marka ve modeli neydi canım Ixoami'ye karar verdim ben de, eşim de ikna oldu gibi kredi ödüyoruz baya pek gönlü yoktu, Fıstık koyacam ben de adını

Şimdiki uyku düzeni belirleyiciymis benim ki sabahlara kadar durmuyo malesef o adama çekmiş huyu
Kizlar biz hareket ettikce onlar sallaniyor buda onlara besik gibi geliyormus biz dinlenme konumuna gecince sallanma duruyor ve uyaniyorlar ve surekli tekme yiyoruz bunun icin

Ya yanlış anlamazsanız doğum zamanı jiletle halletmek zor oldu mu? Herkes ağdaya gittim rahattım diyor jiletle temizlenip doğuma giden görmedim

Ya yanlış anlamazsanız doğum zamanı jiletle halletmek zor oldu mu? Herkes ağdaya gittim rahattım diyor jiletle temizlenip doğuma giden görmedim
Duy ben agda yapamiyorum cok aciyor ilk kizimda jilet ile temizlendim gittim geri kalan bolgelerim lazer yaptirmistim zaten cikmiyo

Duy ben agda yapamiyorum cok aciyor ilk kizimda jilet ile temizlendim gittim geri kalan bolgelerim lazer yaptirmistim zaten cikmiyo
Jiletide bi kötülüyolar ki sorma mecbur kalınca ne yapalım yani herkes kuaföre gidip aldıracak diye bi kural yok dikkatli yapınca jiletle de gayet temiz olabiliyor

Jiletide bi kötülüyolar ki sorma mecbur kalınca ne yapalım yani herkes kuaföre gidip aldıracak diye bi kural yok dikkatli yapınca jiletle de gayet temiz olabiliyor
Tabiki de ben memnunum kaliteli alicaksin banyo jiletleri iyi degil mesela. Ben erkeklerin 3 bicaklidan kullaniyorum 10 numara 5 yildiz

YIRTILMA DURUMUNUZ NE KIZLAR ?
Benim vücut elverişli sanırım hiç bisey bi ise yaramıyor. Ilk catlagim lieraci yanlış kullanmaktan oldu.gunde 2 ye çıkardım şimdi aralarda da bio oil kullanıyorum günde 4 kere kendimi yağ ve jelliyorum yani bana mısın demedi 2 tane daha oldu bu gidişle haritaya dönerim ben .frei öl sipariş ettim bide onu kullanmaya başlıycam günde 6 olacak bakalım ne olacak durum

Hindistancevizi yagi kullandim ilkinde sifir catlak ile atlattim bunda hindistancevizi yagi kasinti yapti bende ben dogal kaz yagi suruyorum dustan sonra. Simdilik bisey yok insallah olmaz

Canım bol su iç içtende desteklemek lazım

Ay Allah korusun ya çok dikkat etmek lazım eldivenle alıyomuş kimiside

Evet deri inceliyomuş diye duydum bazı doktorlar doğuma yakın öneriyomyş doğumu tetikliyo falan diye ama kendi doktorumuza sormak lazım ben ayna aldım hususi orayı görebilmek için
İşe yarıyosa bende alayım bi tane daha pek karnım yok zorlanmıyodum ondan

Çok iyi ya maşallah bende kendim halledebilirim umarım

Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum

Bu konuyu bende meraak ediyordum :)). Çevremde bir kaç arkadaşımı hastanede silikon uca başlatmışlar öyle olunca da normal memeyi tutmuyor çocuk geri..

Yeter bence hastanede çok değişiyormuş bebeğin kıyafeti 3 takım orada giydirirsin eve dönünce zaten yıkar yıkar giydirirsin

Kıyafet bulmakta bende çok zorlanıyorum. Ara mevsim daha da zorluyor insanı yaz gelse de geniş geniş elbiseler giyebilsek. Lcw den 2 tane hamile kotu, 1 tane hamile elbisesi aldım siyah çorapla ve botla giyiyorum. Lcw nin internet alışverişini öneririm yoksa her mağazasında bir kaç model anca var
Kumaş pantolon sıkıntımı de pantolonlarımın önüne lastik dikerek çözdüm sayılır şimdilik( bacaklarım kilo almadı sadece göbeğim çıktı diyene tavsiye ederim.) Zaten üzerime de bol bluzlar tercih ettiğimden sıkıntı yaşamıyorum.

Bio-oil, bebe yağı ve lierac kullanıyorum ama buna rağmen pul pul dökülüp kaşınıyorum.. Genetikte varsa engellemek pek mümkün olmayacak gibi çatlamayı..

bende lcw internet mağazasından baya bir şey aldım

Hindistancevizi yagi kullandim ilkinde sifir catlak ile atlattim bunda hindistancevizi yagi kasinti yapti bende ben dogal kaz yagi suruyorum dustan sonra. Simdilik bisey yok insallah olmaz
Dur bunu kaydedeyim ise yarar nerde bulurum kaz yağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…