2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım bol su iç içtende desteklemek lazım
Cok bol içiyorum ama hamilelik öncesinde de normal kilomun üstünde hamile kaldığım için sanırım bünyan kaldırılıyor hiç bu kilolara gelmemiştim vücut alışık değil

Annemde sıfır yırtık ama bende var genetikte değil sanırım bünyeyle alakalı

Merhaba kızlar birkaç gündür pek bakamadım yazamadım da hiç herkes iyidir umarım bebisleriyle. Cuma akşamdan beri ben mahvoldum bulantı kusma başladı bir anda. Dayanamayinca cumartesi sabah acile gittim. Fazla da bisey yapamıyorlar hamileyken malum. Tahlil veremedim o an ama gıda zehirlenmesinden suphelendiler. Serumla rahatladim biraz sonra kendi doktoruma da göründüm tedirgin olunca. Bebisimiz sağlıklı buyumus 400 gram olmus :) gülücüklü poz da verdi bize uykusunda oyle icim rahatladi biraz. Doktorum da mideyi biraz düzenlesin diye propolis verdi. Ama hicbisey bana mısın demiyor 3 gündür hala bulantı surekli mide yanması... Acı çekiyorum resmen arada oğlumun kıpırtıları da olmasa panik olurum heralde sürekli... Var mı benzer şeyler yaşayan aranızda ne yapabilirim başka bilemiyorum çünkü

Bende düşünüyorum ya daha önce lazer yaptırmıştım diğer yerler çıkmadı geri ama o bölge sağolsun eski haline yaklaştı şimdilerde jilet yapıyorum ama göremeyince nasıl olur fikrim yok
benım de ozel bolge kalınlaşmaya başladı lazerlıyım aslında ne guzel yıllardır tertemız gezıyordum napsam bılemedım ağda dusunuyorum

Çok geçmiş olsun keşke tahlillerinize de bakılsaydı daha rahat ederdiniz

ben sadece banyo sonrası hındıstan cevızı yagu suruyorum evde o vardı başkda bıse almadım şuan ıcın bıse yok ınş olmaz

ya maşallah kızçeye her zaman üstünlüğünü korusun.. :) Ben cok merak ediyorum ikizleri ayrı kesedeler mi yoksa aynı kese içinde yukarıda mı?

Çıkmadımı canım hamilelikte çıkar diyorlar genelde ama bunu kullanıyorum ben canım hep memnunum

Ben sımdı gecıcı cozumlerle halledebiliyorum da .. doguma yakın nasıl yapmalı acaba arkadaşlar.. Jilet gunluk cozum ertesi gün cıkıyor acil doguma gitmemiz gerekebilir.. Sürekli ağda mı yağtırmalı duzenlı olarak..Acaba sakıncalımı? kafamda deli sorular..

cok gecmıs olsun tansıyonunuza bakıldı mı Benımde yenı donemde baslamıstı Tansıyonum yukseldıkce mıde bulantılarım fazlalastı.. Simdi dikkat ediyorum mide bulantım yok.. Cok zorlanıyordum yoksa.. Bir an once testlerinizi verseniz iyi olur..

Çok geçmiş olsun keşke tahlillerinize de bakılsaydı daha rahat ederdiniz
Çok teşekkür ederim. Kan tahliline o an çok gerek görmediler rutin kontrolde de bakılabilir terslik yok diye. İshal vs de olunca ona tahlil istediler aslında da verebilecek durumda değildim kaldi oyle mecbur. O durdu da ah bulanti lar mahvetti beni sürekli yanmaya gezmek yoruyor resmen insanı... Tansiyonunu düzenli kontrol ediyorum orda da bakıldı onunla ilgili bir sorun değildi ama

aynen alerjık bıraz da sızler de dıkkat edın doktorum hergun burnunu denız suyuyla temızle dedı koruyormuş şimdi onu yapıyorum sız de önlem alabılırsınız
Ben de grip oldum baya ama doktora gitmemiştim acaba tekrarlar mı tam geçmiyo da sanki iki hafta olacak

Ağdaya başlamayı düşünürseniz gecikmeden başlamanızı öneririm sadece doğum öncesi yapmak hem acılı hem zor olabilir

Ben de grip oldum baya ama doktora gitmemiştim acaba tekrarlar mı tam geçmiyo da sanki iki hafta olacak
geçmiş olsun sinomarin dıye bı burun spreyı aldım doktor ozellıkle bu markayı onerdı denız suyu orıjınalmiş. hakıkaten fayda edıyor. sız de kullanın bence tekrarlamasın

Benim çok fena başladı bel bölgemde karnımın altında göbeğinde naparsam yapayım çıkacak galiba cildim zaten aşırı kuru cilt tipi bana mısın demiyo hic bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…