2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim çok fena başladı bel bölgemde karnımın altında göbeğinde naparsam yapayım çıkacak galiba cildim zaten aşırı kuru cilt tipi bana mısın demiyo hic bisi
ben kendime krem yaptım kakao çekirdeği yağını eritip içine hindistan cevizi yağı üzüm çekirdeği yağı biraz da tatlı badem yağı kattım dolaba koydum katılaştı normal krem gibi sürüyorum. Bikaç çatlak oluşmuştu ondan sonra başladım henüz yenisi yok gibi ama sık da süremiyorum haftada iki üç kez anca. Benim göğüslerimde çatlak oluştu çok büyüdüler resmen

Nasıl yani 86 yüksek mi oluyo canım bir de kaçlık yaptırdılar sana bana 75 gr dediler 50 ve 100 lüğüde varmış

Onu bende bilmiyorum ama doğuma az kala ağda yaptırırım ben diye düşünüyorum bakalım

bize detayları anlatabilir misiniz bitince ,bi tur içip bi tur ölçüm yapıyorlar sanırım.. İnşallah hersey yolundadır Şeker de cıkmaz..

Olabilir canım şu an kaç kilosun
Şuan 70.5 canım 66 ila hamile kalmıştım. Normal kilom benim 53 den yukarı çıkmazdı bebek tedavi döneminde hormon çok kullandım 66 olmuştum işte bakalım 5 kilo ile ilerliyorum şuan ama sorsan 17 kilo fazlam var

Göğüslerim benim de çatladı basta anlamamıştım damar sanmistim elleyince anladım. O kremi bende yapayım ama eşime bisey aldırmaya da korkuyorum artık çatlak için almadığım kalmadı da

Nasıl yani 86 yüksek mi oluyo canım bir de kaçlık yaptırdılar sana bana 75 gr dediler 50 ve 100 lüğüde varmış
Yok 36 çıktı ya ilk ona dedi çok düşük çıktı bu şekerle komada olman lazım diye yanlış ölmüş
bize detayları anlatabilir misiniz bitince ,bi tur içip bi tur ölçüm yapıyorlar sanırım.. İnşallah hersey yolundadır Şeker de cıkmaz..
Anlatayım canım işim bitsin de öğleden sonraya kaldı çünkü

Kizlae Penti den hamile taytı alip memnun oaln var mi artik benim de bir şeyler almam gerekiyor.Bu zamana kadar kendi taytlarimla iadare ettim ama 5.5 ay oldum ve bir şey olmuyor.Bahar da geldi giyecek bir şeyim yok

Evet bünye alışkın olmadığı kiloya gelince hamile değilken bile çatlamalar oluyo canım sizin tüp bebek miydi

Şeker testini merak edenlere anlatayım şimdi. Hastaneye aç gidiyorsunuz, ilk ölçümü o açlıkla yapıyorlar hemen ardından 250 ml'lik bir şişede 50 gr'lık glikoz içiyorsunuz (midemi yaktı aç karnına ben içerken tiksindim çünkü açken şekerli bisküvi bile yiyemem midem almaz). O suyu bitirince 1 saat bekliyorsunuz aç olarak tabii, 1 saatin sonunda kan alıyorlar ve bitiyor. İlk ölçümde 86, şekerli sıvıdan sonraki ölçümde 130 çıktı benimki. Normal dedi doktor. Hastaneye geç gidince 12 ye kadar aç kalmak zorunda kaldım üstüne de şekerli su nevrim döndü çorbacıya kendimi zor attım yaşasın yemek

normal çıkmasına çok sevindim canım önümüzdeki hafta da ben yaptıracağım inşallah hepimizinki normal çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…