2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Göğüslerim benim de çatladı basta anlamamıştım damar sanmistim elleyince anladım. O kremi bende yapayım ama eşime bisey aldırmaya da korkuyorum artık çatlak için almadığım kalmadı da
göğsümde çatlak olunca çok garibime gitti. Benim aldığım bu yağların hep hücre yenileyici özelliği var biraz araştır bence içine sinerse alırsın sende

Canim kacinci haftadasin 860 gram masallah :)

Evet bünye alışkın olmadığı kiloya gelince hamile değilken bile çatlamalar oluyo canım sizin tüp bebek miydi
Yok hayır ama bende yumurtlama problemi vardı hormon bozuklugu vardi bazı hormon ilaçları ile klomen kullandım

Ya yanlış anlamazsanız doğum zamanı jiletle halletmek zor oldu mu? Herkes ağdaya gittim rahattım diyor jiletle temizlenip doğuma giden görmedim
ben anımı anlatayım ilk kızımda suyum geldi acil banyoya koştum yusuf yusuf bir yerden sonra nasılsa normal doğururum diyip altlara daldım üstleri önemsemedim bi yandan da korku panik tabi neyse gittim açılma olmadı kalp atışı yavaşladı derken sezeryana aldılar beni

oy maşaAllah tosuncuk olacak Allahıj esirgesinnn

Maşallah bebişine. Ben detaylıya girdim 440 gr dedi. Haftasıyla uyumluymuşuz dedi ama Geriden mi geliyoruz acaba biz

Kızlar siz detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız?
Dr'um 22. Haftada yaptır dedi bana.
Maşallah benimki de dün gece öyle hareketliydi ki, çok sevindirdi annesini.

Çatlak konusunu hiç takmayın kızlar. Bazısı ne yapsa da gerçekten çatlıyor. Nasılsa çatlayacak deyip sürmemek olmaz ama kremlerinizi sürün eğer yine de çatlıyorsanız sizin bünye bu şekilde demektir. Üzülmeyin. Zayıflayınca hiç belli olmuyor o çatlaklar. Ben göbeği açık giymiyorum ama giysem giyerdim yani o derece. Çatlamıştım da. Zayıfladıktan sonra hiç kötü görüntü kalmıyor. Frei oilin falan leke çatlak kremi var bi de ondan alırsınız doğumdan sonra. Mis.

afiyetler olsun , Seker cıkmamıs olmasına cok sevındım.. Ölçümü kandan mı yapıyorlar yoksa kucuk seker olcum makınelerı ile mi ? Anlatım için teşekkürler..

Komik bir anı olmuş bende bunu dusunuyorum olaki acil durumda ne yapacagımı şaşırmışken banyoya koşup heryerimi jiletlerim herhalde Müslümcüler gibi

Komik bir anı olmuş bende bunu dusunuyorum olaki acil durumda ne yapacagımı şaşırmışken banyoya koşup heryerimi jiletlerim herhalde Müslümcüler gibi
[/QUOTE]
canım evet biraz riskli ben lazere gittim rahattım ama tekrar çıkan tüyler var ve kalınlaştı vallahi

Bebeğin kilosu da ultrasonda gördüğünüzün aynısı olmayacak çoğunuzun. Şimdi yine de daha kolay, bebek büyüdükçe sapma payı artıyor. 300 yahut 500 gr değişik çıkacak genellikle. Ya artı ya eksi. Ölçümlerin tahmini olması sebebiyle. Bazı dr'lar tutturabiliyor. Yani size 3,500 deyip 3,100 kg doğurma ihtimaliniz çok yüksek. Bizim bir tanıdığı korkutmuşlardı boyu 56cm kilosu 4kiloyu geçiyor diye. (56 cm nerdeyse imkansiz tabi) (bebekler ortama 48-52 cmarası doğar) 50 cm 3,5 kg falan doğdu.

Maşallah bebişine. Ben detaylıya girdim 440 gr dedi. Haftasıyla uyumluymuşuz dedi ama Geriden mi geliyoruz acaba biz

Ben 28 Şubatta yanı 22. haftanın ıcınde ölçüm yapıldıgında 540 gr demişti ; Şimdi bu hafta 25+1 de kontrolum var, yaklasık olarak @ogrtmn hnm kadar olması beklenen sanırm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…