2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aa insan son dk bilemiyor tabi doğum basıl olcak. Diğer tarafların olmaması sıkıntı oldu mu ki ya

Ben bu yaz yaptırdım onu götüreceğim yanımda belki gerek görmez benimde aç 80 li bir şey çıktı ilacı içinde 102 mi ne çıkmıştı. 5 aydır yediğim şerbetli tatlı sayısı 3 ü geçmez. Çok kötü tadı düşündükçe midem bulanıyor rapor 24 te alınıyor yani nöbet raporu. 2 haftam kaldı o zaman,

Ağdaya başlamayı düşünürseniz gecikmeden başlamanızı öneririm sadece doğum öncesi yapmak hem acılı hem zor olabilir
ben hamilelikten önce alıyodum. İlk bi iki ay yine aldım ama çok hızlı uzamaya başladılar. Ben de bi sefer jiletle almak zorunda kaldım. Derken arkası geldi hep jiletle aldım. Acaba bu saatten sonra ağda yapabilir miyim? Bi de göbek de çıktı. Aynayla falan nasıl alıcam kolay olur mu bilmiyorum

Biride yiğenim mesela 4 kilo diyorlardı bizim paşa 3200 doğdu. Üstelik ultrason takibi Konya da en iyi özel hastanede yapıldı. Medicana. Geçen hafta da arkadaşın eşi doğum yaptı doğuma iki hafta kala 4 kilo demişler kadın yemeyi bırakmış ki en çok kilo aldığı haftalar son haftalar. Hani 4 ü geçmesin diye 3.5 kilo 54 cm dünyaya geldi.

Canim kacinci haftadasin 860 gram masallah :)
Sata göre 23+4 canım
oy maşaAllah tosuncuk olacak Allahıj esirgesinnn

Maşallah bebişine. Ben detaylıya girdim 440 gr dedi. Haftasıyla uyumluymuşuz dedi ama Geriden mi geliyoruz acaba biz
Yok ya 2 hafta var senle aramızda benimki de 21'de 360 gr'dı bana da bugün normal dedi
Karusel grubun hafta bakımından en önde olan kişilerinden arkadaşlar niye bu kadar şaşırdınız bebeğin gramına. 24. Hafta için 800 gr gayet ideal bence.
Obez değil benim yavrum
İlk gittiğimizde makineyle ölçtü parmağımı delip, ikincide damardan kan aldı
Ay yaptırma hala kendime gelemedim o şekerden açken çekilmiyor ya da çok erken git hemen bi şeyler ye benim gibi öğlene kadar aç kalırsan ikizler seni yer 23'te de gitsen verir doktor geç kalma rapor için.
Karusel nasıl besleniyorsun canım sen hergun mesela düzenli yediğin besinler var mı?
En düzenli yaptığım şey okula kahvaltımı götürmek, onun dışında muz yiyorum günde 1 tane ve 1 kase yoğurt

Karusel grubun hafta bakımından en önde olan kişilerinden arkadaşlar niye bu kadar şaşırdınız bebeğin gramına. 24. Hafta için 800 gr gayet ideal bence.
Kendi adıma ben arkadaşınkine şaşırmadım. Şimdi ben diğer gebeliklerimle kıyaslayınca benimki geriden gibi geldi ondan dolayı şeettiimm

Kaç haftalıksın? Elin alışkınsa hala alabilirsin aslında. Denemek lazım

Hergün sürmek lazım da aklıma mi geliyo

23+2 yim 2 gun once kontrolde 560 gram ve uyumlu denildi. Değişebiliyor tabi. 10 gundur falan griptim iyi beslenemedim. Bebeyin kilo almasi cok hosuma gidiyor , heyecanlandiriyo gelisim haftalari sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…