2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kendi adıma ben arkadaşınkine şaşırmadım. Şimdi ben diğer gebeliklerimle kıyaslayınca benimki geriden gibi geldi ondan dolayı şeettiimm
Daha çook farklar olacak hepimizin arasında özellikle son haftalarda. Zaten makineden makineye bile çok değişiyor. Asıl kiloyu bundan sonra alacaklar. Bırakın haftayı birkaç güne bile çok değişebilir kiloları.

Kızlar bende bgun hem ayrıntılı hemde şeker yüklemesi yapıldı açlık 93 çıktı sınıra yakın dedi ama şeker sonrası bi saat arayla iki kan werildi onlar pik olmamş skntı yok dedi yinede biraz dikkatli olucam 7 kılo almşım toplamda diyetisyene başladom biraz önden gidysum dedi doktorumda 5 ideal bu ay için dedi

Şeker yüklemesini ben de soracağım dr'uma bakalım ne diyecek. Yaptırılması taraftarıyım aslında ama tadı da iğrenç demiş arkadaş

Ben de kararsızım 25 yaşın üstüne daha çok öneriyolar diye duydum ama. Biraz genetiğin de etkisi var bence
Şeker testine gerek olmadan da öğrenmenin yöntemleri varmış Canan Karatay hep açıklıyor. 26 yaşındayım hızlı kilo aldım diye şeker testi yapalım dedi doktor bir ay sonra. Ama yaptırmayacağım kanda insüline de bakmak yeterli oluyormuş ve birçok şey daha var.

Ben de 8 kilo almışım çok üzüldüm Karar verdim bundan sonra çok daha dikkat edecem akşam çok az yağ ile karnabahar, havuç yaptım fırında. Salça bile koymadım yoğurtla onu yedik. Eşim salçasız mı bu dedi evet bundan sonra böyle dedim, bakalım ne kadar dayanacam

Bende düşünmüyorum şeker testini 24 yasındayım ailemde de şeker yok ve tatlı da tüketen biri değilim o kan testini nerden yaptırıyoruz doktorummu yönlendiriyor

Tecrübeli anneler çatı ağrısı nasıl oluyor ne zaman başlar bize bilgi verebilirler mi

Kizlar iyi aksamlar aranızda acaba hapsurma tiksirma gibi durumlarda idrar kaçıran varmi. Cok afedersiniz bende bu oluyor hapsurunca hemen ic camasiri degistiriyorum kontrol ediyorum sinirlerim bozuldu

Kızlar aşırı sık idrara çıkma sizde de varmı yaa sanki mesaneme baskı yapıyor
Iki gündür bende de vardı mesane de badki hissi oturup kalkinca hafif bi agri fln bugün dr.a gittim idrara baktı bi syya koyulan toz, bir de fitil verdi ihmal etme canım enfeksiyon varsa yayılmasın

Iki gündür bende de vardı mesane de badki hissi oturup kalkinca hafif bi agri fln bugün dr.a gittim idrara baktı bi syya koyulan toz, bir de fitil verdi ihmal etme canım enfeksiyon varsa yayılmasın
Ya fitil kullandım geçen hafta işte toz ilaçta kullanmıstım 2 hafta önce sürekli ilaç mı kullanıcam sıkıldım yani valla.

Hah aynen işte sanki hiç girmemiş gibi oluyorum idrsr yolu enfeksiyonu da olmaz fitil falan kullandım yani
Benimde öyle detaylıya girdiğimde bebek aşağıda dedi ondan oluyomuş yani ama rahimde açılma olmadıkça sorun olmaz demişti bana zaten ben hareketlerinide çok aşağılarda hissediyodum

Benimde öyle detaylıya girdiğimde bebek aşağıda dedi ondan oluyomuş yani ama rahimde açılma olmadıkça sorun olmaz demişti bana zaten ben hareketlerinide çok aşağılarda hissediyodum
Ben her yerde hissediyorum hareketlerini bazen rahmime doğru bazen göbek deliğimde falan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…